Πώς να γίνετε PNGTuber: Οδηγός για αρχάριους

Αν πάντα θέλατε να γίνετε streamer αλλά εκτιμάτε το απόρρητό σας, το PNGTubing θα μπορούσε να είναι η απάντηση. Εδώ, θα μάθετε ακριβώς πώς να γίνετε PNGTuber, ώστε να μπορείτε να ζωντανέψετε τα όνειρά σας στη ροή, διατηρώντας παράλληλα το απόρρητό σας.

Τι είναι το PNGTuber;

Το PNGTuber είναι ένας streamer που χρησιμοποιεί ένα 2D avatar ως διαδικτυακή του προσωπικότητα στη θέση μιας κάμερας web. Το PNGTubing παρέχει παρόμοιο εφέ με το VTubing, αλλά αντί να χρησιμοποιείτε έναν κινούμενο χαρακτήρα που παρακολουθεί τις κινήσεις και την ομιλία σας, χρησιμοποιείτε στατικές εικόνες PNG. Το avatar σας δεν θα μπορεί να μιμηθεί τις ακριβείς κινήσεις σας όπως ένα avatar του VTuber, αλλά μπορεί να αντικατοπτρίζει την ομιλία σας για να εμφανίζεται όταν μιλάτε.

Δεν είναι τόσο συναρπαστική εμπειρία όσο η αλληλεπίδραση με ένα VTuber ή έναν streamer με μια κάμερα web, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δώσετε στον εαυτό σας μια διαδικτυακή περσόνα, ώστε να μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας στη ροή πραγματικότητα ενώ εξακολουθείτε να ζείτε μια ιδιωτική ζωή.

Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι για να κάνετε τη ροή σας να ξεχωρίζει χωρίς κάμερα, όπως να ρυθμίσετε εξαργυρώσεις Channel Point στο Twitch και να προσθέσετε μοναδικές και ενδιαφέρουσες επικαλύψεις στη ροή σας στο Twitch για να συμπληρώσετε το avatar σας στο PNGTuber.

1. Δημιουργήστε το PNGTuber Avatar σας

Το να μάθετε πώς να δημιουργείτε το avatar PNGTuber είναι το πιο ευχάριστο μέρος της όλης εμπειρίας, εκτός από τη ροή, φυσικά. Είναι επίσης πολύ εύκολο, οπότε μην αφήσετε τη σκέψη να δημιουργήσετε το δικό σας avatar PNGTuber να σας εκφοβίσει.

  Ένας οδηγός για το πώς να εργαστείτε με αυτό

Τα περισσότερα PNGTubers αναθέτουν avatar σε καλλιτέχνες. Η ανάθεση του avatar σας από έναν καλλιτέχνη έχει τα πλεονεκτήματά του, όπως η διαβεβαίωση ότι το avatar σας θα είναι εντελώς μοναδικό και η δυνατότητα συνεργασίας με τον καλλιτέχνη για να ζωντανέψει το όραμά σας όπως ακριβώς το φαντάζεστε. Ωστόσο, κοστίζει χρήματα. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε ένα μόνοι σας, αλλά αυτό απαιτεί καλλιτεχνική ικανότητα.

Η φθηνότερη και ευκολότερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο δημιουργίας avatar όπως χαρατ.με. Ο ιστότοπος σας παρέχει αμέτρητα στοιχεία και επιλογές προσαρμογής για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό avatar που είναι εντελώς δωρεάν. Υπάρχει μια πιθανότητα κάποιος να δημιουργήσει το ίδιο avatar με εσάς μια μέρα, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές προσαρμογής που είναι απίθανο.

Αφού επιλέξετε τη μέθοδο που προτιμάτε, το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε τα PNG σας. Πολλοί PNGTubers χρησιμοποιούν μόνο δύο εικόνες. ένα όταν μιλάς και ένα όταν είσαι σιωπηλός. Η δημιουργία μερικών επιπλέον εικόνων για την προσομοίωση του αναβοσβήνει, για παράδειγμα, είναι προαιρετική, αλλά δίνει περισσότερη ζωή στο avatar σας.

2. Κατεβάστε το λογισμικό PNGTuber

Τώρα που είστε οπλισμένοι με το avatar PNGTuber, είστε έτοιμοι να κάνετε λήψη του λογισμικού PNGTuber. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά, αλλά το PNGTuber Maker είναι η κορυφαία σύστασή μας. Το PNGTuber Maker είναι απλό στη χρήση, αντιδραστικό και εντελώς δωρεάν.

Μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το PNGTuber Maker στο Ατμόςεντελώς δωρεάν.

3. Δώστε ζωή στο PNGTuber Avatar σας

Για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του avatar PNGTuber και να το συνδέσετε στο μικρόφωνό σας, ανοίξτε το PNGTuber Maker και κάντε κλικ στο κουμπί avatar στην κάτω δεξιά γωνία. Κάντε κλικ στο κουμπί συν στο μενού στα αριστερά και ξεκινήστε τη μεταφόρτωση των PNG σας. Ανεβάστε την εικόνα όπου το avatar σας είναι αθόρυβο στο πλαίσιο Silence στα αριστερά και την έκδοση ομιλίας στο πλαίσιο Speaking στα δεξιά.

  Πώς να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη του Google TV

Υπάρχουν δύο ακόμη κουτιά από κάτω. Αυτό είναι ένα καλό μέρος για να τοποθετήσετε τις εικόνες σας που αναβοσβήνουν, εάν τις έχετε. Εάν όχι, μπορείτε να το παραλείψετε.

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε το εικονίδιο φόντου πάνω από το κουμπί avatar και να επιλέξετε το φόντο σας. Υπάρχουν φόντα στο PNGTuber Maker από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, αλλά εάν θέλετε ένα διαφανές φόντο για το avatar σας, επιλέξτε την σταθερά πράσινη επιλογή. Αυτό θα λειτουργήσει σαν μια πράσινη οθόνη, ώστε να μπορείτε να δείτε τη λήψη του παιχνιδιού πίσω από το avatar σας.

Η επόμενη εργασία σας είναι να ρυθμίσετε το μικρόφωνό σας. Επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι στο επάνω μέρος του μενού στη δεξιά πλευρά και κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή μικροφώνου. Στη συνέχεια, επιλέξτε το αναπτυσσόμενο βέλος και επιλέξτε το μικρόφωνό σας από τη λίστα.

Ενώ μπορείτε να ξεφύγετε από τη ροή χωρίς κάμερα ως PNGTuber, εξακολουθείτε να χρειάζεστε ένα μικρόφωνο. Η ποιότητα του ήχου είναι σημαντική για την προώθηση μιας επιτυχημένης ροής, αλλά υπάρχουν πολλά υπέροχα μικρόφωνα USB που είναι τόσο οικονομικά όσο και υψηλής ποιότητας.

Επιλέξτε το κουμπί avatar για άλλη μια φορά και κατευθυνθείτε στην πρώτη επιλογή με την ένδειξη Volume. Εδώ, μπορείτε να μετακινήσετε το ρυθμιστικό προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να ορίσετε το όριο έντασης που πρέπει να φτάσετε για να ενεργοποιήσετε την εικόνα ομιλίας. Δοκιμάστε να μιλήσετε στο μικρόφωνό σας για να το δοκιμάσετε και να βρείτε την τέλεια ρύθμιση.

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ή να μην έχετε παρατηρήσει ένα ζευγάρι περίεργα χείλη στο βάθος κοντά στο avatar σας. Για να τα αφαιρέσετε, επιλέξτε το εικονίδιο τόξου πάνω από το κουμπί avatar και τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από τα χείλη στο αριστερό μενού. Πατήστε τον κάδο απορριμμάτων για να τα διαγράψετε.

  Πώς να μεταδώσετε το "Sherlock" του BBC χωρίς καλώδιο

4. Συνδέστε το PNGTuber Avatar στο λογισμικό ροής σας

Τώρα που το avatar σας PNG έχει ρυθμιστεί και είναι έτοιμο για χρήση, πρέπει απλώς να το συνδέσετε στο λογισμικό ροής. Είναι επίσης μια πολύ εύκολη διαδικασία. Η διαδικασία εγκατάστασης μπορεί να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με το λογισμικό ροής που χρησιμοποιείτε. Στο παράδειγμά μας, θα χρησιμοποιήσουμε OBS Studio.

Μεταβείτε στην ενότητα Πηγές και κάντε κλικ στο κουμπί συν για να προσθέσετε μια νέα πηγή. Επιλέξτε Λήψη παιχνιδιού.

Στην ενότητα Λειτουργία, επιλέξτε Λήψη συγκεκριμένου παραθύρου και ορίστε το PNGTuber Maker ως το παράθυρο που θέλετε να καταγράψετε στην ενότητα Παράθυρο. Εάν θέλετε ένα διαφανές φόντο, επιλέξτε το πλαίσιο με την ένδειξη Να επιτρέπεται η διαφάνεια κοντά στο κάτω μέρος του παραθύρου.

Στη συνέχεια, θα είστε ελεύθεροι να αλλάξετε το μέγεθος του avatar σας και να το τοποθετήσετε όπου θέλετε να πάει. Κάπου στην κάτω γωνία είναι μια κοινή τοποθεσία για μια κάμερα web ή ένα avatar PNGTuber, αλλά η επιλογή εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Ξεκινήστε τη ροή με το νέο σας Avatar PNGTuber

Εάν ακολουθήσατε αυτόν τον οδηγό, το avatar PNGTuber θα έχει πλέον ρυθμιστεί πλήρως και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη ροή. Το να είσαι PNGTuber σου δίνει πολύ περισσότερη ελευθερία και απόρρητο και είναι μια τέλεια επιλογή για όποιον δεν έχει ακόμα webcam ή αισθάνεται κάτω από τις καιρικές συνθήκες εκείνη την ημέρα και προτιμά να μην χρησιμοποιήσει την κάμερα web.

Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να γίνει streamer αλλά παλεύει με αυτοπεποίθηση ή άγχος. Η δημιουργία ενός avatar ή μιας περσόνας μπορεί να σας δώσει την επιπλέον ώθηση της αυτοπεποίθησης που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αυτή τη διαδραστική και διασκεδαστική ροή που θέλετε, αλλά ίσως δεν είχατε το θάρρος να δημιουργήσετε ακόμα.