Πώς να γίνετε συνεργάτης της Amazon: Μια βήμα προς βήμα περιήγηση

Μαθαίνοντας πώς να γίνετε συνεργάτης της Amazon θα σας επιτρέψει να προωθήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα. Μπορείτε να μοιραστείτε αυτούς τους συνδέσμους συνεργατών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, podcast, ιστολόγια, ιστότοπους και πολλές άλλες πλατφόρμες.

Κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια πώληση, θα κερδίζετε επίσης μια μικρή προμήθεια στη διαδικασία. Συνεχίστε να διαβάζετε για μια βήμα προς βήμα πορεία για την εγγραφή σας στο μάρκετινγκ θυγατρικών της Amazon.

1. Βασικές διαδικασίες εγγραφής για το Amazon Associates

Το πρώτο βήμα στην πορεία σας για να γίνετε συνεργάτης της Amazon είναι να εγγραφείτε στο Amazon Associates. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να το κάνετε:

 • μεταβείτε στο Amazon Associates δικτυακός τόπος.
 • Στην αρχική οθόνη, θα δείτε ένα κίτρινο κουμπί Εγγραφή. Κάντε κλικ σε αυτό.
 • Επιλέξτε τη διεύθυνση και το άτομο που θέλετε να πληρώσει η Amazon (που, σε αυτήν την περίπτωση, θα είστε εσείς). Θα χρειαστεί να εισαγάγετε το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση κατοικίας ή επιχείρησης.
 • Πατήστε Επόμενο αφού προσθέσετε αυτές τις πληροφορίες.
 • Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να αρχίσετε να σκέφτεστε αξιόπιστους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο Amazon. Μπορείτε να δείτε αυτόν τον οδηγό αφού ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτού.

  2. Συνεχίστε τη διαδικασία εγγραφής σας

  Προτού να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε με το μάρκετινγκ θυγατρικών της Amazon, θα χρειαστεί να προσθέσετε κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες.

    Πώς να εξαλείψετε τους πόρους αποκλεισμού απόδοσης στο WordPress [Plugins or Manually]

  Προσθήκη ιστοτόπων και εφαρμογών για κινητά

  Θα πρέπει να πείτε στην Amazon πού σκοπεύετε να μοιραστείτε τους συνδέσμους που δημιουργείτε με τον λογαριασμό σας στο Amazon Associates. Αφού εισαγάγετε τα αρχικά κομμάτια των πληροφοριών σας, θα δείτε μια ενότητα με τίτλο Οι ιστότοποι και οι εφαρμογές σας για κινητά στην επόμενη σελίδα.

  Στα πλαίσια, προσθέστε τυχόν ιστότοπους ή λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπου σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε συνδέσμους θυγατρικών της Amazon. Μπορείτε, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους συνδέσμους ως έναν από τους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα με τον ιστότοπό σας. Αλλά αν έχετε κάτι σαν κανάλι YouTube, μπορείτε να το εισαγάγετε αντ ‘αυτού (ή επιπλέον οτιδήποτε άλλο).

  Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να προσθέσετε τουλάχιστον έναν σύνδεσμο. Επιλέξτε Επόμενο μόλις προσθέσετε αυτόν τον σύνδεσμο και επιβεβαιώστε εάν ο ιστότοπός σας απευθύνεται σε ανηλίκους ή όχι.

  Δημιουργήστε το προφίλ σας στο Amazon Associates

  Προτού ολοκληρώσετε την αίτησή σας στο Amazon Associates, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα προφίλ. Οι πιο σημαντικοί τομείς που πρέπει να λάβετε υπόψη στην επόμενη σελίδα είναι:

  • Το είδος του περιεχομένου που δημιουργείτε.
  • Ο τύπος του ιστότοπου που εκτελείτε.

  Θα χρειαστεί επίσης να επιλέξετε ένα αναγνωριστικό καταστήματος, να εισαγάγετε το CAPTCHA που βλέπετε και να πείτε στην Amazon πώς ακούσατε για το πρόγραμμα συνεργατών.

  Μόλις συμπληρώσετε αυτήν τη σελίδα, θα είστε *σχεδόν* έτοιμοι να ξεκινήσετε την προώθηση προϊόντων της Amazon. Εάν το περιεχόμενό σας είναι κατάλληλο, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την αποδοχή σας στο πρόγραμμα.

  3. Εισαγωγή των στοιχείων πληρωμής σας

  Φυσικά, είναι εντελώς άσκοπο να εγγραφείτε στο Amazon Associates εάν δεν εισαγάγετε έναν τρόπο πληρωμής για να λάβετε προμήθειες. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια επιλογή πληρωμής στον λογαριασμό σας:

 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon Associates, κάντε κλικ στη διεύθυνση email σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού.
 • Στην ενότητα Πληρωμή και φορολογικά στοιχεία, επιλέξτε Αλλαγή μεθόδου πληρωμής.
 • Επιλέξτε Τραπεζικός λογαριασμός > Προσθήκη νέου τραπεζικού λογαριασμού και εισαγάγετε τα στοιχεία σας.
 •   Πώς να εγκαταστήσετε το Open Snitch στο Ubuntu

  Αφού υποβάλετε τα στοιχεία πληρωμής σας, είναι επίσης καλή ιδέα να ενημερώσετε τα φορολογικά σας στοιχεία. Μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις λογαριασμού > Πληροφορίες πληρωμής και φόρου > Προβολή/Παροχή φορολογικών στοιχείων.

  Μερικές φορές, ο ιστότοπος του Amazon Associates μπορεί να μην ανταποκρίνεται αρκετά. Μπορείτε να δοκιμάσετε να ανανεώσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ή να δοκιμάσετε ένα νέο, αλλά θα πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί ξανά πριν από πολύ καιρό.

  Μόλις εγγραφείτε με επιτυχία στο Amazon Associates, είστε έτοιμοι να αρχίσετε να προτείνετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε άλλους. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε και να διανείμετε συνδέσμους συνεργατών.

  Μπορείτε να δημιουργήσετε τρεις τύπους συνδέσμων συνεργατών:

  Παρακάτω, θα βρείτε τις οδηγίες για τη δημιουργία και την κοινή χρήση συνδέσμων συνεργατών στο Amazon Associates.

 • Μεταβείτε στο Amazon και συνδεθείτε στον ίδιο λογαριασμό που σχετίζεται με το προφίλ συνεργατών σας.
 • Αναζητήστε το προϊόν που θέλετε να προτείνετε και κάντε κλικ σε αυτό.
 • Στο επάνω μέρος της οθόνης, θα πρέπει να δείτε ένα banner SiteStripe. Αναπτύξτε το για να επιλέξετε τον τύπο του συνδέσμου συνδεδεμένης εταιρείας που θέλετε να μοιραστείτε.
 • Αντιγράψτε και επικολλήστε τον σύνδεσμο ή τον κωδικό για το προϊόν. Στη συνέχεια, μεταβείτε στον ιστότοπό σας και μοιραστείτε τον στην κατάλληλη σελίδα.
 • Εάν έχετε εγγραφεί στο Amazon Associates επειδή θέλετε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση, εξετάστε το ενδεχόμενο να δείτε τις κορυφαίες συμβουλές μας για την επιτυχία ως διαδικτυακή επιχείρηση.

  5. Προβολή του Analytics σας

  Η ανάλυση των προϊόντων που πωλούν περισσότερο είναι απαραίτητη για όποιον θέλει να είναι μια επιτυχημένη μακροπρόθεσμη θυγατρική της Amazon. Ευτυχώς, η προβολή των αναλυτικών στοιχείων σας είναι αρκετά εύκολη.

    7 τρόποι για να διαχειριστείτε τα ενημερωτικά δελτία στο Gmail χωρίς να γεμίζετε τα εισερχόμενά σας

  Μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά στοιχεία των 30 ημερών κάνοντας κύλιση προς τα κάτω στην αρχική σελίδα. Εδώ, θα βρείτε ένα γράφημα που περιγράφει τα συνολικά κλικ, τα κέρδη και πολλά άλλα.

  Απαιτήσεις προγράμματος θυγατρικών Amazon

  Μόλις μάθετε πώς να γίνετε συνεργάτης της Amazon και εγγραφείτε για έναν λογαριασμό, πρέπει να συμμορφωθείτε με ορισμένες βασικές απαιτήσεις.

  Ελάχιστες Πωλήσεις

  Όταν εγγράφεστε στο Amazon Associates, πρέπει να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον τρεις πωλήσεις σε 180 ημέρες για να παραμείνει ενεργός ο λογαριασμός σας. Εάν δεν πληροίτε αυτό το όριο, η Amazon πιθανότατα θα κλείσει τον λογαριασμό συνεργάτη σας.

  Ενώ οι συμβατικές συμβουλές θα σας πουν να περιμένετε έως ότου έχετε κοινό πριν εγγραφείτε, είναι στην πραγματικότητα καλή ιδέα να εγγραφείτε αμέσως μόλις ξεκινήσετε το έργο με το οποίο ξεκινάτε. Θα μάθετε πολύ πιο γρήγορα για το μάρκετινγκ θυγατρικών έχοντας εμπειρία στον πραγματικό κόσμο.

  Η προθεσμία πωλήσεων χρησιμεύει ως κίνητρο για την αποτελεσματική προώθηση και την οικοδόμηση πίστης στην επωνυμία από νωρίς. Ακόμα κι αν ο λογαριασμός σας κλείσει επειδή δεν φτάσατε το όριο πωλήσεων, μπορείτε να εγγραφείτε για άλλον λογαριασμό αργότερα. Έτσι, ο κίνδυνος είναι ελάχιστος.

  Όταν μοιράζεστε συνδέσμους συνεργατών, πρέπει να προσθέσετε μια δήλωση αποποίησης ευθύνης όπου κι αν τους τοποθετήσετε. Για παράδειγμα, στον δικό μου ιστότοπο, ξεκινώ τις αναρτήσεις του ιστολογίου μου με τα εξής:

  *Αυτό το άρθρο περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε από αυτούς, μπορεί να κερδίσω μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

  Θα πρέπει επίσης να αναφέρετε ότι συμμετέχετε στο πρόγραμμα Amazon Associates στο υποσέλιδο του ιστότοπού σας. Επιπλέον, το να αναφέρετε ότι είστε θυγατρική της Amazon στην πολιτική απορρήτου σας είναι επίσης μια έξυπνη ιδέα.

  Μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας με το να γίνετε συνεργάτης της Amazon

  Τώρα που ξέρετε πώς να γίνετε συνεργάτης της Amazon, έχετε τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεστε για να εγγραφείτε για λογαριασμό.

  Είστε επίσης σε καλύτερη θέση να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε ελκυστικούς συνδέσμους, καθώς και να κατανοήσετε τις απαιτήσεις του προγράμματος θυγατρικών της Amazon που πρέπει να τηρείτε. Λοιπόν, γιατί να μην δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό και να ξεκινήσετε τη διαδικασία εκμάθησης;