Πώς να βρείτε φίλους στο Telegram

Το Telegram έχει γίνει μια από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων τα τελευταία χρόνια. Πολλοί χρήστες το βρίσκουν ασφαλές και βολικό. Ίσως χρησιμοποιείτε την εφαρμογή εδώ και λίγο καιρό, αλλά δεν έχετε ψάξει ποτέ για φίλους. Αν αναρωτιέστε πώς να το κάνετε, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε ερωτήσεις όπως η προσθήκη και εύρεση κοντινών φίλων ή η αναζήτηση των φίλων σας στο Telegram με όνομα χρήστη.

Πώς να βρείτε φίλους στο Telegram;

Η πλοήγηση στο πλαίσιο αναζήτησης του Telegram είναι μια αρκετά απλή εργασία. Περιλαμβάνει μια ενιαία αναζήτηση για την εύρεση φίλων, ομάδων, μηνυμάτων και βασικά όλου του άλλου περιεχομένου. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για ακριβείς οδηγίες σχετικά με το πώς να βρείτε φίλους στο Telegram:

Σημείωση: Εάν ο φίλος σας είναι στο Telegram, το avatar και το όνομα χρήστη του θα εμφανιστούν πρώτα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Εάν, ωστόσο, ο φίλος σας δεν βρίσκεται στη λίστα επαφών σας, θα πρέπει να τον βρείτε στην ενότητα αποτελεσμάτων “Παγκόσμια αναζήτηση”. Αυτή η λίστα θα εμφανίζει όλους τους χρήστες με τα αντίστοιχα ονόματα χρήστη.

  Πώς να βρείτε ένα αναγνωριστικό συνομιλίας στο Telegram

Σε φορητές συσκευές

 • Εκκινήστε το τηλεγράφημα στην κινητή συσκευή σας.
 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 • Πληκτρολογήστε το όνομα του φίλου σας στο πλαίσιο αναζήτησης. Θα δείτε μερικές επιλογές για το περιεχόμενο που πρέπει να αναζητήσετε: Συζητήσεις, Σύνδεσμοι, Πολυμέσα κ.λπ. Ωστόσο, το Telegram θα σας εμφανίσει όλα τα σχετικά αποτελέσματα κάτω από το πλαίσιο αναζήτησης, χωρίς να χρειάζεται να επιλέξετε ένα συγκεκριμένα.

Στην επιφάνεια εργασίας

 • Εκκινήστε το Telegram στην επιφάνεια εργασίας σας.
 • Μεταβείτε στο πλαίσιο αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης και αναζητήστε το όνομα ή το όνομα χρήστη του φίλου σας.
 • Εάν το άτομο που αναζητάτε δεν βρίσκεται στη λίστα επαφών σας, το Telegram θα σας εμφανίσει αποτελέσματα “Παγκόσμια αναζήτηση”. Εάν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε πολύ συγκεκριμένα στοιχεία επικοινωνίας. Διαφορετικά, θα έχετε άσχετα αποτελέσματα, όπως μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο οθόνης.

Πώς να βρείτε φίλους στο Telegram με ένα Bot;

Η Telegram κυκλοφόρησε ένα ειδικό bot που ονομάζεται Telegram Friends, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε νέους φίλους για συναναστροφές και ραντεβού. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το bot:

 • Πήγαινε στο Αυτό σελίδα.
 • Κάντε κλικ στο «Άνοιγμα στο Telegram».
 • Αυτό θα εκκινήσει το bot στην εφαρμογή σας. Κάντε κλικ στο «Έναρξη» για να ανοίξετε τη συνομιλία.
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται από το bot για να ξεκινήσετε να στέλνετε μηνύματα.
  Πώς να εγκαταστήσετε το Telegram σε Linux

Πώς να βρείτε κοντινούς φίλους στο Telegram;

Μία από τις πρόσφατες λειτουργίες του Telegram περιλαμβάνει την επιλογή “Άτομα κοντά”. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να αναζητήσετε επαφές που βρίσκονται κοντά στην τρέχουσα τοποθεσία σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για οδηγίες σχετικά με το πώς να το κάνετε:

Θα δείτε τώρα μια λίστα με άτομα που βρίσκονται κοντά, συμπεριλαμβανομένης της απόστασης τους από εσάς. Μπορείτε να αναζητήσετε φίλους στη λίστα. Κάτω από τη λίστα χρηστών, θα δείτε μια λίστα με ενεργές ομάδες στη γειτονιά σας. Αυτός είναι ένας άλλος καλός τρόπος αλληλεπίδρασης με την κοινότητά σας. Το πιο πιθανό είναι να βρείτε τη συγκεκριμένη περιοχή ή ομάδες της κοινότητας της πόλης σας όπου οι άνθρωποι μπορούν να μοιράζονται ειδήσεις ή φωτογραφίες.

Μπορείτε πάντα να πατήσετε την επιλογή “Διακοπή εμφάνισης” για να σταματήσετε να μοιράζεστε την τοποθεσία σας.

Πώς να προσθέσετε έναν φίλο στο Telegram χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη του;

Ίσως θέλετε να προσθέσετε έναν φίλο στη λίστα επαφών σας, αλλά δεν έχετε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου. Δεν πειράζει, εφόσον έχετε το όνομα χρήστη τους, μπορείτε να τους βρείτε εύκολα και να αρχίσετε να ανταλλάσσετε μηνύματα. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Πώς να προσθέσετε μια επαφή στο iOS;

Η προσθήκη επαφών σε οποιαδήποτε συσκευή iOS περιλαμβάνει τα ίδια βήματα όπως και για άλλες συσκευές. Εάν θέλετε να προσθέσετε μια επαφή χρησιμοποιώντας το iPhone σας, απλώς ξεκινήστε το Telegram στο τηλέφωνό σας και αναζητήστε το όνομα ή το όνομα χρήστη στο πλαίσιο αναζήτησης.

  Οι 6 καλύτεροι πελάτες συνομιλίας Telegram για Linux

Εάν, ωστόσο, θέλετε να προσθέσετε μια επαφή επίσημα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Πατήστε στις τρεις οριζόντιες γραμμές στην αρχική σελίδα του Telegram.
 • Μεταβείτε στην ενότητα “Επαφές”.
 • Κάντε κλικ στο μπλε εικονίδιο επαφής στο κάτω μέρος της οθόνης.
 • Προσθέστε όνομα και επώνυμο για την επαφή σας.
 • Διαλέξτε τη χώρα τους.
 • Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου τους.
 • Πατήστε στο λευκό σημάδι επιλογής στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να αποθηκεύσετε την καταχώρισή σας.

Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

Ακολουθούν μερικές ακόμη ερωτήσεις σχετικά με το Telegram για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την εφαρμογή.

Εύκολη εύρεση φίλων στο Telegram

Το Telegram είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να συναντήσετε φίλους. Αυτό που είναι υπέροχο με αυτό είναι ότι σας επιτρέπει να αναζητήσετε φίλους ακόμα κι αν δεν έχετε τον αριθμό τηλεφώνου τους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ρομπότ για να σας βοηθήσουν να τα βρείτε, κάτι που είναι ακόμη ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής. Ας ελπίσουμε ότι, αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, μπορείτε να βρείτε εύκολα φίλους, bots και ομάδες στο Telegram.

Ποια bots Telegram χρησιμοποιείτε; Τι πράγματα τους ζητάτε να κάνουν για εσάς; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.