Πώς να βρείτε τον αριθμό IMEI του χαμένου τηλεφώνου Android (2 τρόποι) – 2023

Το Android smartphone έχει τεράστια ζήτηση στην αγορά λόγω της χαμηλής τιμής και των έξυπνων χαρακτηριστικών του. Τα smartphone Android μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συσκευή πολλαπλών χρήσεων. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να παίζουμε παιχνίδια, να παρακολουθούμε βίντεο και να σερφάρουμε στο γρήγορο Διαδίκτυο.

Αλλά κάθε κινητό είναι το ίδιο διαφορετικό. Κάθε κινητό τηλέφωνο έχει έναν μοναδικό αριθμό IMEI συνδεδεμένο στο υλικό του για να το αναγνωρίζει μοναδικά σε ένα δίκτυο. Μερικές φορές χάσαμε το κινητό μας κατά λάθος ή το τηλέφωνό μας είναι κλοπή από κάποιον.

Για να βρούμε τη συσκευή μας, χρειαζόμαστε τον αριθμό IMEI της. Αλλά αν δεν έχουμε αριθμό IMEI, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην εύρεση του μετά την κλοπή. Επομένως, είναι σημαντικό να βρείτε τον αριθμό IMEI των χαμένων τηλεφώνων Android.

  Η δημοφιλής εφαρμογή συντήρησης σπιτιού BrightNest έρχεται στο Android

Επειδή χωρίς αυτό, ο πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας μας δεν μπορεί να κάνει μαύρη λίστα του κινητού μας χωρίς τον αριθμό IMEI του. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε τρόπους για να αποκτήσετε έναν αριθμό IMEI χωρίς τηλέφωνο.

Πώς να βρείτε τον αριθμό IMEI του χαμένου τηλεφώνου Android. ?

Μέθοδος 1η: – Αριθμός IMEI από τις προσωπικές ρυθμίσεις του λογαριασμού Google.

 • Πρέπει να απαιτείται σύνδεση στο smartphone Android με λογαριασμό Google.
 • Τώρα χρειαζόμαστε ένα μέρος με σύνδεση στο Διαδίκτυο ή ένα smartphone με πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
 • Τώρα ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου ή του υπολογιστή σας και πληκτρολογήστε την ακόλουθη διεύθυνση URL. “www.google.com/settings/dashboard”, πατήστε enter.
 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google, ο οποίος είναι συνδεδεμένος στο smartphone Android.
 • Τώρα θα δείτε τον Πίνακα ελέγχου Google που περιέχει όλες τις πληροφορίες του λογαριασμού σας Google.
 •   11 καλύτεροι ασύρματοι φορτιστές για τις συσκευές Apple και Android

  6. Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή Android. Τώρα θα δείτε όλη τη λίστα των smartphone σας συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας Google με το όνομά τους και τους αριθμούς IMEI.

  Μέθοδος 2η: – Αριθμός IMEI από το Device Box.

  Κάθε φορά που αγοράζουμε μια συσκευή, έρχεται σε ένα καλά συσκευασμένο κουτί. Κάθε κουτί περιέχει μερικές πληροφορίες στο πίσω μέρος. Επομένως, είναι σημαντικό να το σημειώσετε ή να διατηρήσετε το κουτί ασφαλές. Για να βρείτε τον αριθμό IMEI, απλώς διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες που δίνονται στο πλαίσιο που σίγουρα θα λάβετε όπως φαίνεται παρακάτω.

    Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε το Android χρησιμοποιώντας το Google One

  Ελέγξτε επίσης: – Εφαρμογές για παρακολούθηση χαμένου τηλεφώνου Android

  Πώς να βρείτε το IMEI σε τηλέφωνο Android;

  1. Μπορείτε να βρείτε εύκολα τον αριθμό IMEI του τηλεφώνου σας εκτελώντας τον κωδικό *#06#.

  2. Μπορείτε επίσης να το βρείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας-> σχετικά με το τηλέφωνο->κατάσταση και αριθμό IMEI.

  Εν κατακλείδι, ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να βρείτε τον αριθμό IMEI των χαμένων τηλεφώνων Android. Πείτε μας τις εμπειρίες σας στα σχόλια παρακάτω.