Πώς να βρείτε νέα και ενδιαφέροντα Subreddits χρησιμοποιώντας το Scrolller

Το Reddit ήταν κάποτε γνωστό ως η πρώτη σελίδα του Διαδικτύου και είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε κοινότητες αφιερωμένες σε σκοτεινά ενδιαφέροντα, θαυμαστές, αναρτήσεις εικόνων και πολλά άλλα. Αλλά στην πραγματικότητα ο εντοπισμός αυτών των κοινοτήτων μπορεί να είναι δύσκολος.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Scrolller για να βρείτε το επόμενο αγαπημένο σας subreddit.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρείτε ενδιαφέροντα Subreddits;

Το Reddit είναι ένας τεράστιος, εκτεταμένος ιστότοπος — αν και για έναν νεοφερμένο, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβει τι είναι και τι κάνει το Reddit. Αν και μπορείτε να κάνετε αποτελεσματική αναζήτηση στο Reddit με συγκεκριμένα κόλπα, δεν είναι τέλειο αν δεν γνωρίζετε ακριβώς ποια κοινότητα αναζητάτε.

Εάν ψάχνετε για μια κοινότητα που θα σας βοηθήσει να μάθετε μια νέα δεξιότητα, μπορείτε να πληκτρολογήσετε “learn” στη γραμμή αναζήτησης και να πατήσετε Enter, στη συνέχεια επιλέξτε Κοινότητες και θα δείτε εκατοντάδες subreddits που έχουν “learn” ως μέρος του το όνομά τους ή την περιγραφή της κοινότητας.

  Τι είναι το Blackcat Ransomware και πώς να αμυνθείτε εναντίον του;

Αλλά αν ψάχνετε για προτάσεις επειδή δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να μάθετε, αυτό δεν είναι το ιδανικό. Ενώ η αναζήτηση Reddit έχει μια λειτουργία αυτόματης πρότασης, περιορίζεται σε πέντε καταχωρήσεις και εμφανίζει μόνο subreddits όπου το ερώτημα αναζήτησής σας αποτελεί το πρώτο μέρος του ονόματος.

Επιπλέον, αυτές οι πέντε εγγραφές ταξινομούνται σύμφωνα με τους χρήστες—καθιστώντας απίθανο να βρείτε την περίεργη μικρή κοινότητα που χρειάζεστε.

Scroller είναι ένα εναλλακτικό front-end για το Reddit που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε εικόνες και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε έμπνευση για την ψηφιακή τέχνη.

Για να λάβετε προτάσεις για subreddit που μπορεί να θέλετε να συμμετάσχετε, κάντε κλικ στο Discover στην κάτω γραμμή και ξεκινήστε να πληκτρολογείτε—τα ονόματα subreddit θα αρχίσουν να εμφανίζονται αμέσως.

  Πώς να ανοίξετε αρχεία DWG στον φορητό υπολογιστή σας

Αναζητώντας έμπνευση, πληκτρολογήσαμε τη συμβολοσειρά “mid” και εμφανίστηκαν προτάσεις όπου το “mid” ταιριάζει με οποιοδήποτε μέρος των ονομάτων και των περιγραφών του subreddit. Αυτές κυμαίνονταν από κοινότητες αφιερωμένες στο σπορ αυτοκίνητο μεσαίου κινητήρα της Porsche Cayman, έως το MidFight Masses.

Μπορείτε να πλοηγηθείτε στη λίστα προτάσεων χρησιμοποιώντας τον τροχό του ποντικιού σας ή να κάνετε προεπισκόπηση του περιεχομένου της συσχετισμένης δευτερεύουσας ενότητας πατώντας Enter.

Καθώς το Scrolller έχει σχεδιαστεί για εικόνες, δεν θα βλέπετε αναρτήσεις κειμένου και παρόλο που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κλικ στο κουμπί Εμφάνιση όλων για να αποκαλύψετε τα αποτελέσματα του NSFW, δεν θα σας ζητηθεί καμία επαλήθευση ή δεν θα χρειαστεί να συνδεθείτε για να δείτε εικόνες.

  Πώς να ακυρώσετε το Microsoft Office από οποιαδήποτε συσκευή

Αν και το Scrolller θα σας βοηθήσει να βρείτε ενδιαφέροντα subreddit και να σας δείξει τις εικόνες που περιέχονται σε αυτά, δεν θα σας μεταφέρει απευθείας στο subreddit. Επίσης, δεν μπορείτε να επισημάνετε κείμενο ή να εκτελέσετε μια ενέργεια δεξί κλικ.

Αντίθετα, θα χρειαστεί να σημειώσετε το όνομα της κοινότητας και να το εισαγάγετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας με τη μορφή reddit.com/r/subreddit-name.

Ίσως το Reddit να μην είναι για εσάς…

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα subreddit στο οποίο θέλετε να συμμετάσχετε, το Reddit δεν είναι ο μόνος ιστότοπος κοινότητας που βασίζεται στους χρήστες εκεί έξω. Θα πρέπει να εξετάσετε μερικούς από τους άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων που βασίζονται σε φόρουμ εκεί έξω ή να επιλέξετε έναν πιο παραδοσιακό ιστότοπο που εστιάζει στα κοινωνικά δίκτυα.