Πώς να βρείτε μουσικές συναυλίες στην περιοχή σας χρησιμοποιώντας το Shazam

Το Shazam είναι κάτι περισσότερο από αυτή την εφαρμογή που σας λέει ποιο τραγούδι είναι στο ραδιόφωνο.

Το Shazam είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές αναγνώρισης μουσικής. Είναι επίσης μια εξαιρετική εφαρμογή για να ανακαλύψετε μουσική από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. Τώρα, η τελευταία δυνατότητα του Shazam σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε επερχόμενες τοπικές μουσικές συναυλίες και εξατομικευμένες προτάσεις εκδηλώσεων με βάση το ιστορικό Shazam σας και είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Shazam για να βρείτε τοπικές συναυλίες

Για να δείτε τοπικές επερχόμενες συναυλίες στο Shazam, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Αυτό ισχύει και για το iOS, παρά το γεγονός ότι η λειτουργία αναγνώρισης μουσικής του Shazam είναι ενσωματωμένη στο λογισμικό.

  Τι είναι το Ethereum Restaking και πώς λειτουργεί;

Bandsintown εξουσιοδοτεί τη λειτουργία Συναυλίες του Shazam. Εφόσον καλλιτέχνες στην ιστορία σας στο Shazam έχουν εκδηλώσεις που εμφανίζονται στον ιστότοπο, μπορείτε να τους δείτε στο Shazam.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να βρείτε τοπικές συναυλίες στο Shazam:

 • Ανοίξτε το Shazam και σύρετε προς τα επάνω την οθόνη.
 • Πατήστε Συναυλίες. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα Συναυλίες όπου μπορείτε να δείτε επερχόμενες συναυλίες από καλλιτέχνες που εσείς Shazam.
 • Η τοποθεσία έχει οριστεί σε Όλες οι τοποθεσίες από προεπιλογή. Πατήστε Near Me για να δείτε τις τοπικές επερχόμενες συναυλίες.
 • Εάν το Shazam δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία σας, θα πρέπει πρώτα να εκχωρήσετε άδεια στην εφαρμογή. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το αναδυόμενο παράθυρο, πατήστε Τοποθεσία και επιλέξτε Κατά τη χρήση της εφαρμογής. Μετά από αυτό, επιστρέψτε στο Shazam.
 • Εάν διατίθενται τοπικές συναυλίες από καλλιτέχνες στο ιστορικό Shazam σας, θα τους δείτε να εμφανίζονται. Εάν όχι, οι Shazam θα σας ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει κοντινή συναυλία.
 • Για να προβάλετε δημοφιλή συμβάντα, πατήστε Για εσάς δίπλα στην Εξερεύνηση και, στη συνέχεια, επιλέξτε Δημοφιλή. Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε Όλες οι τοποθεσίες ή Κοντά σε εμένα για να δείτε δημοφιλείς επερχόμενες συναυλίες.
 •   Πρέπει να αγοράσετε το MacBook Pro 13 ιντσών (2020);

  Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Αναζήτηση στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας Συναυλίες για να βρείτε τοπικές εκδηλώσεις. Όταν πατήσετε το κουμπί Αναζήτηση, θα δείτε μια λίστα με τις επερχόμενες συναυλίες. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε συμβάντα ανά καλλιτέχνες χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης και ακόμη και να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο εύρος ημερομηνιών και τοποθεσία. Μπορείτε επίσης να δείτε επερχόμενα γεγονότα κατά την προβολή των πληροφοριών ενός καλλιτέχνη στο Shazam.

  Ανακαλύψτε τοπικές μουσικές εκδηλώσεις στο Shazam

  Το Shazam διευκολύνει την ανακάλυψη γεγονότων στην περιοχή σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Συναυλίες του. Αν και βασίζεται στο ιστορικό Shazam σας για να προτείνει γεγονότα, δεν σας περιορίζει σε αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για μη αυτόματη αναζήτηση επερχόμενων εκδηλώσεων από καλλιτέχνες και συγκροτήματα στην περιοχή σας ή σε άλλες τοποθεσίες.

    Διορθώστε το σφάλμα Photoshop δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το αίτημά σας