Πώς να βρείτε αυτοκόλλητα στο Telegram

Είστε από εκείνους τους ανθρώπους που απλώς προσθέτουν “LOL” μετά από κάθε μήνυμα κειμένου για να μεταδώσουν έναν ήπιο τόνο; Ή μήπως χρειάζεστε έναν άπειρο αριθμό emoji και αυτοκόλλητα για να βεβαιωθείτε ότι είστε κατανοητοί; Η αποστολή μηνυμάτων κειμένου μπορεί να είναι δύσκολη.

Ο σαρκασμός χάνεται εύκολα και μερικά καλά μελετημένα αστεία μπορεί να πέφτουν στο τέρμα. Γι’ αυτό το Telegram, μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου, έχει τόσα πολλά διαφορετικά πακέτα αυτοκόλλητων. Είναι εκεί για να συνοδεύσουν τα λόγια σας ή να μιλήσουν για εσάς. Λοιπόν, πού μπορείτε να τα βρείτε τότε;

Η αναζήτηση για αυτοκόλλητα

Εάν είστε ήδη χρήστης του Telegram, γνωρίζετε ότι η εφαρμογή είναι γνωστή ως ασφαλής και πολύ γρήγορη. Έχει μια υπέροχη και μινιμαλιστική διεπαφή. Επιφανειακά, το Telegram κρατά τα πράγματα απλά. Αλλά με τα bots και τα αυτοκόλλητα αρχίζει η διασκέδαση.

Το Telegram έχει πάντα τα πιο δημοφιλή ή πιο δημοφιλή πακέτα αυτοκόλλητων που είναι άμεσα διαθέσιμα για λήψη από τους χρήστες. Αυτά τα πακέτα αυτοκόλλητων ενημερώνονται τακτικά και μπορείτε να προσθέσετε όσα θέλετε. Είναι εύκολο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι:

 • Ανοίξτε μια συνομιλία στο Telegram.
 • Πατήστε στο εικονίδιο του αυτοκόλλητου στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.
 • Αναζητήστε το εικονίδιο “+” ακριβώς δίπλα στα αυτοκόλλητα που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα.
 • Πατήστε στο εικονίδιο και θα εμφανιστεί μια οθόνη με νέα πακέτα αυτοκόλλητων. Θα υπάρχει ένα κουμπί “Προσθήκη” δίπλα στο καθένα.
 • Κάντε κύλιση στα πακέτα αυτοκόλλητων και προσθέστε όσα θέλετε. Εάν αλλάξετε γνώμη αμέσως ή έχετε επιλέξει λάθος, απλώς κάντε κλικ στο «Κατάργηση».
 •   Πώς να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο Telegram σε υπολογιστή ή φορητή συσκευή

  Υπάρχει άλλος τρόπος για να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα. Φανταστείτε ότι λαμβάνετε ένα μήνυμα από τον φίλο σας και βλέπετε ένα αυτοκόλλητο που δεν έχετε ξαναδεί. Ο φίλος σας μοιράζεται άλλα άτομα από το πακέτο αυτοκόλλητων και τώρα σας αρέσουν τόσο πολύ και θέλετε το ίδιο. Αντί να τα αναζητήσετε, απλώς πατήστε στο αυτοκόλλητο και θα ερωτηθείτε αν θέλετε να προσθέσετε το πακέτο αυτοκόλλητων. Επιβεβαιώστε και ορίστε, τα αυτοκόλλητα είναι εγκατεστημένα.

  Υπάρχουν τόσα πολλά πακέτα αυτοκόλλητων για να διαλέξετε στο Telegram. Ενώ ορισμένες είναι σαν ένα μικρό gif, άλλες είναι απλώς μικροσκοπικές εικόνες γεμάτες με ένα πολύ συγκεκριμένο συναίσθημα που εμφανίζουν.

  Ένας άλλος τρόπος να πάτε

  Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία bots του Telegram για να κατεβάσετε νέα πακέτα αυτοκόλλητων. Μπορεί να φαίνεται ότι είναι πολλή δουλειά, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά γρήγορο και εύκολο. Αν αγαπάτε πραγματικά τα αυτοκόλλητα και δεν τα χορταίνετε, υπάρχουν τρόποι να αναζητήσετε περισσότερα. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να βρείτε περισσότερα αυτοκόλλητα για το Telegram χρησιμοποιώντας ένα bot:

    Πώς να βρείτε ένα αναγνωριστικό συνομιλίας στο Telegram
 • Ανοίξτε το Telegram και μεταβείτε στην Αναζήτηση (μεγεθυντικός φακός στην επάνω δεξιά γωνία).
 • Πληκτρολογήστε “@DownloadStickersBot” και μετά πατήστε.
 • Πατήστε «Έναρξη» (κάτω μέρος της οθόνης).
 • Επιλέξτε «Ρυθμίσεις» από το μενού που θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος της οθόνης.
 • Το Bot θα σας ζητήσει να επιλέξετε τις μορφές εξόδου των αυτοκόλλητων. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο jpeg, png, μόνο, webp μόνο ή όλες τις μορφές.
 • Εάν επιλέξετε “όλες οι μορφές”, αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε τα πακέτα αυτοκόλλητων σε μορφή zip.
 • Τώρα προσθέστε τον σύνδεσμο για το πακέτο αυτοκόλλητων που θέλετε να κατεβάσετε. Παράδειγμα: http://t.me/addstickers/animals. Για αυτό το παράδειγμα, χρησιμοποίησα το πακέτο αυτοκόλλητων Dachshundlover.
 • Το Bot θα σας ενημερώσει ότι σύντομα θα λάβετε το αρχείο zip που περιέχει όλα τα αυτοκόλλητα σε αυτό το πακέτο.
 • Όταν λάβετε το αρχείο zip, κατεβάστε το στη μνήμη του τηλεφώνου σας και εξαγάγετε τα αρχεία από το αρχείο zip.
 • Κανάλι αυτοκόλλητου Telegram

  Η εύρεση νέων αυτοκόλλητων μπορεί να είναι συναρπαστική. Ποτέ δεν ξέρεις τι είδους διασκεδαστική αναφορά στην ποπ κουλτούρα έχει μετατραπεί σε αυτοκόλλητο, ή ακόμα και σε ιστορική φιγούρα ή καλλιτέχνη. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες. Αλλά μπορεί να μην είστε σίγουροι πού να ψάξετε για περισσότερα αυτοκόλλητα, ακόμα και όταν ξέρετε πώς να τα κατεβάσετε.

    Πώς να βρείτε φίλους στο Telegram

  Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους είναι να τα αναζητήσετε στο κανάλι αυτοκόλλητων του Telegram. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε το “Sticker Channel” και όταν δείτε ένα αυτοκόλλητο μιας γάτας με γυαλιά ηλίου, απλώς επιλέξτε. Μπορείτε να εγγραφείτε στο κανάλι αν θέλετε ή απλώς να περιηγηθείτε για να αναζητήσετε αυτοκόλλητα.

  Μερικές φορές θα βρείτε αυτοκόλλητα που μπορείτε απλώς να πατήσετε και να προσθέσετε τα πλήρη πακέτα αυτοκόλλητων, άλλες φορές μπορείτε απλώς να αντιγράψετε έναν σύνδεσμο και, στη συνέχεια, να επιστρέψετε στο Bot που έχει ληφθεί με αυτοκόλλητο και να λάβετε το αυτοκόλλητο που θέλετε.

  Δεν μπορεί ποτέ να υπάρχουν αρκετά αυτοκόλλητα

  Εάν τα αυτοκόλλητα σε βοηθούν να εκφραστείς καλύτερα, είσαι τυχερός, το Telegram σε καταλαβαίνει. Και ακόμα κι αν είναι εκεί απλώς για να κάνουν μια συνομιλία πιο διασκεδαστική και διαδραστική, εξακολουθούν να παρέχουν μια υπηρεσία. Αν και μια σειρά από αυτοκόλλητα μπορεί να μεταφέρει ένα ξεκάθαρο μήνυμα, δεν είναι καλή ιδέα να τα αφήσετε να μιλούν αποκλειστικά για εσάς. Σε κάθε περίπτωση, είναι εύκολο να βρείτε περισσότερα και η προσθήκη τους είναι μια απλή διαδικασία που απαιτεί μόνο μερικά αγγίγματα στην οθόνη.

  Πείτε μας πώς νιώθετε για τα αυτοκόλλητα Telegram στην παρακάτω ενότητα σχολίων.