Πώς να βρείτε έναν υπερσυμπιεστή Tesla V4 κοντά σας

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τους υπερσυμπιεστές V4 της Tesla και να φορτίσετε το EV σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα; Φυσικά, το κάνετε. ποιος δεν το κάνει; Πώς όμως μπορείτε να βρείτε έναν Tesla V4 Supercharger κοντά σας;

1. Χρησιμοποιήστε το σύστημα πλοήγησης της Tesla

Ακόμα κι αν σχεδιάζετε προσεκτικά τη διαδρομή σας για να βελτιώσετε την αυτονομία των ηλεκτρικών οχημάτων σας, μπορεί να χρειάστηκε να κάνετε μια απροσδόκητη παράκαμψη και τώρα η μπαταρία σας εξαντλείται. Σε αυτήν την περίπτωση, ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε τον πλησιέστερο υπερσυμπιεστή Tesla V4 είναι να χρησιμοποιήσετε το σύστημα πλοήγησης της Tesla.

  Τι είναι, πώς λειτουργεί και πόροι μάθησης

Καθώς ψάχνετε για σταθμό φόρτισης, θυμηθείτε ότι τα εικονίδια διπλού και τριπλού μπουλονιού είναι για υπερσυμπιεστές. Τα εικονίδια με ένα μόνο μπουλόνι αντιπροσωπεύουν πιο αργούς φορτιστές προορισμού.

2. Ελέγξτε την εφαρμογή Tesla Mobile

Ακόμα κι αν δεν διαθέτετε Tesla, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους υπερσυμπιεστές της Tesla για να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας όχημα. Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμοί ανάλογα με τον κατασκευαστή και την περιοχή του αυτοκινήτου σας. Συνιστούμε τον έλεγχο Ο ιστότοπος της Tesla για ακριβείς πληροφορίες.

Θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Tesla, η οποία είναι διαθέσιμη για Android και iOSκαι ορίστε έναν τρόπο πληρωμής. Στη συνέχεια, μπορείτε να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε τον πλησιέστερο Supercharger.

  Πώς να τερματίσετε απομακρυσμένο υπολογιστή (3 τρόποι) – 2023

Εκκινήστε την εφαρμογή Tesla και πατήστε Εξερεύνηση στο μενού Δίκτυο φόρτισης. Εισαγάγετε την τοποθεσία σας και η εφαρμογή Tesla θα σας δείξει τους διαθέσιμους υπερσυμπιεστές.

3. Αναζήτηση στον ιστότοπο της Tesla

Ένα άλλο χρήσιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν υπερσυμπιεστή Tesla V4 είναι να ελέγξετε Ο ιστότοπος της Tesla. Μπορείτε να εισαγάγετε την τοποθεσία σας ή να μετακινηθείτε στον χάρτη για να εντοπίσετε έναν φορτιστή.

Εκτός από την εύρεση Supercharger, ο ιστότοπος μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε άλλους χρήσιμους πόρους για τους οδηγούς Tesla, όπως φανοποιεία, καταστήματα και γκαλερί. Μπορείτε να επιλέξετε και να αποεπιλέξετε τις επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

  Εισαγωγή στον Εποπτικό Έλεγχο και την Απόκτηση Δεδομένων (SCADA) για αρχάριους

4. Αναζήτηση στους Χάρτες Google

Εάν δεν οδηγείτε Tesla, δεν έχετε την εφαρμογή Tesla και ο αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου σας έχει εξαντληθεί, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να βρείτε έναν υπερσυμπιεστή Tesla V4. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε αναζήτηση στους Χάρτες Google.

Ωστόσο, οι πληροφορίες σχετικά με το Supercharger ενδέχεται να είναι ξεπερασμένες και μπορεί τώρα να είναι κατεστραμμένο ή να έχει μεταφερθεί. Συνιστούμε να δείτε τις κριτικές για να βεβαιωθείτε ότι ο φορτιστής εξακολουθεί να λειτουργεί.

Είστε κοντά σε έναν υπερσυμπιεστή V4;

Εάν δεν μπορείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας όχημα στο σπίτι, θα πρέπει να ελέγξετε πού βρίσκονται οι πλησιέστεροι σταθμοί φόρτισης EV για να μην ξεμείνετε από μπαταρία. Οι υπερσυμπιεστές V4 της Tesla θα είναι η πιο γρήγορη επιλογή για εσάς, αλλά αν δεν υπάρχει αρκετά κοντά σας, θα πρέπει να συμβιβαστείτε με έναν φορτιστή προορισμού.