Πώς να αποσυνδεθείτε από το Roblox σε όλες τις συσκευές

Το Roblox είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών και εργαλείο ανάπτυξης παιχνιδιών που ιδρύθηκε από την Roblox Corporation που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τα δικά τους παιχνίδια καθώς και να παίζουν αυτά που έχουν κατασκευαστεί από άλλους. Αν και το Roblox έχει συγκεντρώσει σε μεγάλο βαθμό εξαιρετικές κριτικές από τους κριτικούς, έχει δεχτεί κριτική για τη μετριοπάθεια, τις μικροσυναλλαγές και τις τακτικές εκμετάλλευσης που στοχεύουν παιδιά. Θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από το Roblox σε οποιαδήποτε συσκευή δεν θα χρησιμοποιήσετε για κάποιο χρονικό διάστημα για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ασφαλή και να αποτρέψετε την πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων χρηστών. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να αλλάξετε λογαριασμούς στο Roblox. Επίσης, θα μάθετε πώς να συνδεθείτε στο Roblox σε διαφορετική συσκευή και γιατί το Roblox συνεχίζει να με αποσυνδέει.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Roblox σε όλες τις συσκευές

Η πλατφόρμα υποστηρίζει παιχνίδια διαφόρων ειδών που δημιουργήθηκαν από χρήστες, γραμμένα στη γλώσσα υπολογιστών Lua και αναπτύχθηκαν από τους David Baszucki και Erik Cassel το 2004 και δημοσιεύθηκαν το 2006. Το Roblox ήταν σχετικά μικροσκοπικό για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής του ως πλατφόρμα και επιχείρηση. Η επιδημία COVID-19 επιτάχυνε την επέκταση του Roblox, η οποία άρχισε να επιταχύνεται στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 2010.

Τα εικονικά χρήματα που ονομάζονται Robux μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές εντός του παιχνιδιού στο Roblox, ένα παιχνίδι δωρεάν. Πάνω από τα μισά από όλα τα παιδιά στην Αμερική κάτω των 16 ετών ήταν μεταξύ των περίπου 164 εκατομμυρίων μηνιαίων ενεργών χρηστών Roblox από τον Αύγουστο του 2020. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να αποσυνδεθείτε από το Roblox σε όλες τις συσκευές και πώς να αλλάξετε λογαριασμούς στο Roblox αναλυτικά με χρήσιμες εικονογραφήσεις για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να εξαγάγετε ένα ημερολόγιο του Outlook ως αρχείο CSV

Κλέβει το Roblox τα χρήματά σας;

Όχι, η Roblox δεν κλέβει τα χρήματά σας. Το Roblox είναι μια πολύ γνωστή και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή. Στο Roblox, χρησιμοποιείται ασφαλής και βιομηχανικά πρότυπα κρυπτογράφησης για κάθε συναλλαγή. Οι λογαριασμοί χρηστών δεν έχουν πρόσβαση σε οικονομικά δεδομένα και μόνο ένα ποσοστό των πληροφοριών χρέωσης διατηρείται στο αρχείο από τη Roblox για λόγους επαλήθευσης.

Είναι το Roblox Hack;

Όχι. Αρκετοί παράγοντες δείχνουν ότι ο ισχυρισμός για τον χάκερ Roblox είναι αναληθής και υπερβολικός. Περιστασιακά, οι χρήστες μπορεί να μιλήσουν για hacking ή φάρσες, όπως οι λογαριασμοί John και Jane Doe, το κλείσιμο του Roblox ή ένα hack που θα πραγματοποιηθεί μια συγκεκριμένη ημέρα. Δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτούς τους ισχυρισμούς.

Η ομάδα της Roblox παρακολουθεί συνεχώς τυχόν προβλήματα. Η φόρμα επικοινωνίας στο Ιστοσελίδα Roblox μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναφορά απειλών hack εάν γνωρίζετε ακριβώς πώς θα εκτελεστούν ή πότε θα συμβούν. Ως αποτέλεσμα, η πιθανότητα να παραβιαστεί το Roblox είναι αρκετά απομακρυσμένη. Αυτός είναι μόνο ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η ομάδα της Roblox γνωρίζει πάντα τυχόν τρωτά σημεία.

Μπορείτε να έχετε Roblox σε 2 συσκευές;

Ναι, μπορείτε να έχετε Roblox σε 2 συσκευές. Με τη βοήθεια της λειτουργίας Γρήγορης σύνδεσης Roblox, μπορείτε να συνδεθείτε σε μια νέα συσκευή από αυτή στην οποία είστε ήδη συνδεδεμένοι χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας.

Γιατί το Roblox συνεχίζει να με αποσυνδέει όταν συνδέομαι;

Τώρα ξέρετε ότι μπορείτε να έχετε λογαριασμό Roblox σε 2 συσκευές, ενημερώστε μας γιατί η Roblox συνεχίζει να με αποσυνδέει. Το Roblox μπορεί να σας αποσυνδεθεί για διάφορους λόγους και πολλά διαφορετικά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά για να το κάνετε.

  • Πρόβλημα διακομιστή: Οι διακομιστές της Roblox Corporation είναι το σημαντικότερο πρόβλημα σχετικά με το Roblox και τα αναφερόμενα προβλήματα αποσύνδεσης. Υπάρχει σημαντική πιθανότητα το παιχνίδι να σας αποσυνδεθεί εάν οι διακομιστές σβήσουν ενώ παίζετε. Επιπλέον, δεν θα μπορούσε να σας επιτρέψει να επιστρέψετε εάν υπάρχουν πραγματικά προβλήματα διακομιστή. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε για τον διακομιστή στο Σελίδα κατάστασης Roblox.

  • Ζητήματα με τον κωδικό πρόσβασης: Ο κωδικός πρόσβασης είναι πραγματικά η ρίζα ενός από τα προβλήματα που αναφέρθηκαν άγρια ​​με το Roblox με την αποσύνδεσή σας. Σύμφωνα με αναφορές σε όλο το διαδίκτυο, πολλοί παίκτες έχουν αναφέρει ότι έχουν πρόβλημα να επιστρέψουν μετά την αποσύνδεση από ένα διαδικτυακό παιχνίδι. Οι παίκτες ανέφεραν ότι τυχόν προβλήματα μπορεί να επιλυθούν με μια γρήγορη αλλαγή κωδικού πρόσβασης.

  • Επίσημη προειδοποίηση Roblox: Μια άλλη αιτία που έχει δημοσιευτεί ευρέως στο διαδίκτυο είναι ότι ένας διαχειριστής του Roblox μπορεί να τα αποσυνδέσει ως προειδοποίηση που μπορεί να οδηγήσει σε προσωρινή απαγόρευση. Οι διαχειριστές του Roblox είναι ανένδοτοι όσον αφορά την τήρηση των κανόνων της κοινότητας του Roblox, οι οποίοι περιλαμβάνουν ρητορική μίσους, εκφοβισμό, παρενόχληση και απειλές βίας.

Γιατί το Roblox συνεχίζει να με αποσυνδέει στο iPad;

Το Roblox πιθανότατα αντιμετωπίζει κάποια διακοπή λειτουργίας εάν διαπιστώσετε ότι αποσυνδέεστε συνεχώς. Αν ναι, θα ήταν καλύτερα να περιμένετε και να παρακολουθείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τυχόν ενημερώσεις, είτε από τη Roblox συγκεκριμένα είτε γενικά. Επισκεφθείτε τον επίσημο Σελίδα κατάστασης Robloxόπου θα εμφανίζεται μια ποικιλία προειδοποιητικών μηνυμάτων εάν υπάρχει πρόβλημα, για να επιβεβαιωθεί εάν το Roblox αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα ή όχι.

Η πιθανότητα τα προβλήματα να σχετίζονται με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο ή το gadget σας αυξάνεται εάν όλα εμφανίζονται με πράσινο χρώμα στη σελίδα Κατάσταση. Εάν είναι κίτρινο ή κόκκινο, αυτό σημαίνει ότι το Roblox αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή ένα πρόβλημα που επιδιορθώνεται.

Πώς αποσυνδέεστε από έναν λογαριασμό Roblox;

Μπορείτε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε από τις μεθόδους για να αποσυνδεθείτε από το Roblox.

Μέθοδος 1: Μέσω εφαρμογής

1. Ξεκινήστε το Roblox εφαρμογή στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την κάτω δεξιά γωνία για πρόσβαση στο μενού.

3. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Αποσύνδεση από κάτω.

4. Πατήστε Αποσύνδεση από το αναδυόμενο παράθυρο.

Μέθοδος 2: Μέσω Ιστοσελίδας

1. Πηγαίνετε στο Ιστοσελίδα Roblox στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την επάνω δεξιά γωνία για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

3. Επιλέξτε Αποσύνδεση από το μενού.

Πώς αποσυνδεθείτε από το Roblox στο τηλέφωνό σας;

Κάντε τις ακόλουθες ενέργειες εάν χρησιμοποιείτε Roblox στο τηλέφωνό σας:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Roblox στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες > Αποσύνδεση.

3. Πατήστε Αποσύνδεση από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Roblox στο iPhone;

Η διαδικασία αποσύνδεσης από τον λογαριασμό Roblox σε ένα iPhone είναι εύκολη. Τα βήματα είναι παρόμοια με αυτά σε μια συσκευή Android μέσω του Εφαρμογή Roblox iOSόπως αναφέρθηκε προηγουμένως.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Roblox στο Chromebook;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποσυνδεθείτε από το Roblox σε ένα Chromebook:

1. Πηγαίνετε στο Ιστοσελίδα Roblox στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Chromebook.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι > Αποσύνδεση.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Roblox στον υπολογιστή;

Μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το Roblox σε έναν υπολογιστή μέσω του προγράμματος περιήγησης όπως αναφέρεται στην παραπάνω επικεφαλίδα. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε αν μπορείτε να αλλάξετε λογαριασμούς στο Roblox.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Roblox στο Mac;

Η διαδικασία αποσύνδεσης από τον λογαριασμό Roblox στο Mac είναι η ίδια με την αποσύνδεση από το Roblox μέσω ενός προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να αποσυνδεθείτε από το Roblox σε Mac.

Πώς μπορώ να αποσυνδεθώ από το Roblox σε όλες τις συσκευές; Πώς να αποσυνδεθείτε από το Roblox σε όλες τις συσκευές;

Μπορείτε να αποσυνδεθείτε από οποιαδήποτε άλλη συσκευή που είναι συνδεδεμένη στον λογαριασμό σας με:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Roblox σε ένα πρόγραμμα περιήγησης και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι > Ρυθμίσεις.

2. Κάντε κλικ στο Security από το αριστερό παράθυρο.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Έξοδος δίπλα στην επιλογή Έξοδος από όλες τις άλλες περιόδους λειτουργίας για να αποσυνδεθείτε από όλες τις άλλες συσκευές.

4. Κάντε κλικ στο OK από την προτροπή.

Μπορείτε να αλλάξετε λογαριασμούς στο Roblox;

Ναι, οι πολλαπλοί λογαριασμοί Roblox επιτρέπουν την εναλλαγή μεταξύ πολλών λογαριασμών Roblox. Αλλά δεν θα μπορείτε να μεταφέρετε τη συνδρομή από έναν λογαριασμό σε άλλο.

Μπορώ να συνδεθώ στο Roblox σε διαφορετική συσκευή;

Ναι, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Roblox από διαφορετική συσκευή εάν γνωρίζετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας Roblox. Τώρα ξέρετε ότι μπορείτε να αλλάξετε λογαριασμούς στο Roblox και να συνδεθείτε στο Roblox σε διαφορετική συσκευή.

Πώς συνδέεστε σε διαφορετικό λογαριασμό στο Roblox;

Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα έναν νέο λογαριασμό στο Roblox. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Roblox στη συσκευή σας, εγκαταστήστε την ανάλογα (Android ή iOS). Μόλις εγκατασταθεί, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Roblox στη συσκευή σας.

2. Πατήστε Εγγραφή για να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό.

Σημείωση: Εάν έχετε ήδη πολλούς λογαριασμούς, κάντε κλικ στο Σύνδεση και εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας στον λογαριασμό στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε.

3. Εισαγάγετε τα γενέθλιά σας, το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης και το φύλο σας.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Εγγραφή.

5. Πατήστε Επαλήθευση και ολοκληρώστε τη διαδικασία επαλήθευσης.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να αποσυνδεθείτε από το Roblox και να μάθετε γιατί το Roblox συνεχίζει να με αποσυνδέει. Εάν έχετε απορίες ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.