Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα υπηρεσία ροής της NASA και να εξερευνήσετε το διάστημα

Βασικά Takeaways

  • Η NASA+ είναι μια δωρεάν πλατφόρμα ροής που προσφέρει ντοκιμαντέρ, ζωντανές ροές, διαλέξεις και διαστημικό περιεχόμενο τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.
  • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο NASA+ μέσω της εφαρμογής NASA σε iOS και Android, Roku TV, Apple TV, Amazon Fire TV ή στον ιστότοπο της NASA+.
  • Αν και η εφαρμογή μπορεί να έχει κάποιες ιδιορρυθμίες και σφάλματα, οι προσπάθειες της NASA να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με το διάστημα και τις μελλοντικές αποστολές είναι αξιέπαινες, με ελπίδες βελτίωσης της εμπειρίας χρήστη στο μέλλον.

Η NASA ανακοίνωσε μια δωρεάν πλατφόρμα ροής κατ’ απαίτηση που ονομάζεται NASA+ που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ντοκιμαντέρ, να βλέπετε αποστολές της NASA και να παρακολουθείτε ζωντανή κάλυψη στη Γη και στο διάστημα. Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τη NASA+ και να λάβετε την καθημερινή σας επισκευή στο διάστημα απευθείας από τη NASA.

  10 Εργαλεία διαχείρισης αρχείων καταγραφής για μικρές επιχειρήσεις σε επιχειρήσεις [Splunk and ELK Stack Alternatives]

Πού μπορείτε να πάρετε το NASA+;

Το NASA+ είναι διαθέσιμο σε iOS και Android μέσω της εφαρμογής NASA. Αφού το κατεβάσετε και το εγκαταστήσετε, απλώς μεταβείτε στην καρτέλα Παρακολούθηση και θα δείτε το NASA+—τη νέα υπηρεσία ροής της NASA.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το κανάλι της NASA στην τηλεόρασή σας Roku. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της εφαρμογής στο Apple TV ή στο Amazon Fire TV.

Αν προτιμάτε να κάνετε ροή στο πρόγραμμα περιήγησής σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το Ιστοσελίδα της NASA+.

Το υπέροχο με τη NASA+ είναι ότι είναι δωρεάν. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό. Παρόλο που είναι δωρεάν, δεν έχει επίσης διαφημίσεις.

Επομένως, αν θέλετε να παρακολουθήσετε εκρηκτικό και φιλικό προς την οικογένεια διαστημικό περιεχόμενο, δεν χρειάζεται να πηγαίνετε σε συνδρομές επί πληρωμή όπως το Netflix ή το Amazon Prime. Απλώς κατευθυνθείτε στη NASA+ και θα είστε ικανοποιημένοι.

Η υπηρεσία επίσης δεν περιορίζεται στις ΗΠΑ. Μπορείτε να κάνετε ροή και από άλλες περιοχές.

Λήψη: NASA για Android | iOS (Ελεύθερος)

Τι μπορείτε να παρακολουθήσετε στη NASA+;

Η NASA+ περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ, ζωντανές ροές, ακόμη και διαλέξεις. Διαθέτει επίσης βίντεο σχεδιασμένα για παιδιά στην ενότητα For Junior Explorers, διασφαλίζοντας ότι ακόμη και τα παιδιά μπορούν να εκτιμήσουν την εξερεύνηση του διαστήματος σε νεαρή ηλικία.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το νέο πλαίσιο αναζήτησης του Microsoft Outlook

Είτε έχετε ένα παιδί που ενδιαφέρεται για τα διαστημικά ταξίδια είτε ψάχνετε για διαστημική εκπαίδευση που απευθύνεται σε ενήλικες, η NASA+ έχει κάτι για εσάς.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε διάφορα θέματα στη NASA+. Αυτά περιλαμβάνουν τους Άνθρωπους στο Διάστημα, τη Γη και το Κλίμα, το Ηλιακό Σύστημα, το Σύμπαν, την Αεροναυπηγική, τις Ειδήσεις & Εκδηλώσεις, τα Παιδιά και άλλα. Έτσι, αν παρακολουθείτε επιστημονικές τηλεοπτικές εκπομπές στο Netflix, η NASA+ θα σας δώσει περισσότερα για να ικανοποιήσει τη λαχτάρα σας.

Παραξενιές και σφάλματα στην υπηρεσία ροής της NASA+

Αν και η υπηρεσία ροής NASA+ προσφέρει εξαιρετικό περιεχόμενο, η χρήση του στο smartphone σας μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Αυτό συμβαίνει επειδή η εφαρμογή εξακολουθεί να έχει μερικά προβλήματα, όπως η άρνηση εμφάνισης βίντεο στο iPhone 14 Pro με το οποίο τη δοκιμάσαμε. Έπρεπε να επανεκκινήσουμε την εφαρμογή για να το διορθώσουμε.

Επίσης, δεν μπορούσαμε να προβάλουμε τα βίντεο της NASA+ στο τηλέφωνο ως πλήρους οθόνης, με το εικονίδιο πλήρους οθόνης να παραμένει γκρι. Είχαμε λιγότερα προβλήματα με την παρακολούθηση της NASA+ σε φορητό υπολογιστή, αν και τα βίντεο μοιάζουν σαν να μην είναι διαθέσιμα ακόμη σε 4K.

  11 Καλύτερο λογισμικό CGI για επαγγελματίες σχεδιαστές

Παρά αυτά τα ζητήματα, η NASA έχει κάνει σημαντικά βήματα για να εκπαιδεύσει το κοινό για το διάστημα και να ενθουσιάσει για τις μελλοντικές της αποστολές. Και, καθώς περνά ο καιρός, ελπίζουμε ότι η NASA θα διορθώσει αυτά τα προβλήματα για να βοηθήσει όλους να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εξερεύνηση του διαστήματος.

Αποκτήστε περισσότερο χώρο και επιστήμη στη ζωή σας

Η πλατφόρμα ροής της NASA+ θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα για τον οργανισμό και τα έργα του. Είναι ιδανικό για όποιον ενδιαφέρεται για την επιστήμη και για τους λάτρεις της εξερεύνησης του διαστήματος, ειδικά με το σχέδιο της NASA να επιστρέψει στη Σελήνη το 2025 με το Artemis III.

Επομένως, εάν θέλετε εκπαίδευση και ψυχαγωγία, θα πρέπει να αποκτήσετε την εφαρμογή NASA ή να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο της NASA+ στον υπολογιστή σας. Η υπηρεσία είναι επίσης εξαιρετική για τα παιδιά σας, ειδικά αν θέλετε να ενδιαφέρονται για την επιστήμη. Ποιός ξέρει? Ίσως η επόμενη γενιά αστροναυτών που θα μας πάει στον Άρη να εμπνευστεί από τις εκπομπές στη NASA+.