Πώς να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς και θαυμαστές στο TikTok

Εάν έχετε ήδη το TikTok στο τηλέφωνό σας, ξέρετε πόσο εθιστική μπορεί να είναι αυτή η νέα νέα εφαρμογή. Θα μπορούσατε να κάνετε κύλιση σε ξεκαρδιστικά κλιπ διάρκειας δύο δευτερολέπτων για ώρες. Είναι ατελείωτη ψυχαγωγία και υπάρχει κάποιο πραγματικό ταλέντο στο TikTok!

Ωστόσο, τι θα γινόταν αν θέλετε να γίνετε ένας από τους επόμενους χρήστες του TikTok που θα γίνει viral με ένα υπέροχο κλιπ; Ή ίσως έχετε ήδη δημιουργήσει μερικά ξεκαρδιστικά κλιπ, μόνο για να μην κερδίσουν καμία έλξη. Πώς βγάζετε τα βίντεό σας μπροστά σε περισσότερα μάτια; Προφανώς, θα χρειαστεί να αυξήσετε τον αριθμό των οπαδών και των θαυμαστών σας στο TikTok για να συμβεί αυτό.

Αυτό είναι πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις, φυσικά. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που μπορούν να σας φέρουν ένα σωρό ψεύτικους οπαδούς και θαυμαστές, αλλά αυτές δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά και θα μπορούσαν ενδεχομένως να οδηγήσουν σε αποκλεισμό του λογαριασμού σας στο TikTok. Όπως και η απόκτηση οπαδών σε οποιαδήποτε πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η απόκτησή τους απαιτεί πολλή σκληρή δουλειά και επιμονή και επιμονή με την πάροδο του χρόνου.

Ως χρήστης του TikTok, είναι απίθανο να αποκτήσετε μεγάλους, ζωντανούς ακόλουθους μέσα σε μια νύχτα. Η απόκτηση μιας βάσης θαυμαστών πιθανότατα θα χρειαστεί λίγο χρόνο και σκληρή δουλειά.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να αποκτήσετε πιο γρήγορα followers και fans. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να αρχίσετε να κάνετε τους ανθρώπους να σας ακολουθούν και, στη συνέχεια, θα αρχίσετε να χτίζετε δυναμική για να έχετε μια μεγάλη βάση ακολούθων και θαυμαστών.

Συμπληρώστε πλήρως το προφίλ σας στο TikTok

Υπάρχουν πολλοί χρήστες του TikTok που προσπαθούν να δημιουργήσουν viral περιεχόμενο, αλλά δεν έχουν συμπληρωμένο το προφίλ τους ή το έχουν συμπληρώσει μόνο μερικώς. Απλώς δεν πρόκειται να προσελκύσετε πολλούς οπαδούς στη ροή TikTok σας, εάν δεν έχετε ένα ελκυστικό προφίλ — ένα προφίλ που δεν συμπληρώνεται συχνά φαίνεται χωρίς ενδιαφέρον, σχεδόν σαν bot και τείνει να μην θέλει να το ακολουθήσει .

  Πώς να επεξεργαστείτε τον ήχο για ένα βίντεο TikTok

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο και ενέργεια για να ολοκληρώσετε το προφίλ σας, κάνοντας το προφίλ σας όσο καλύτερο μπορείτε. Φτιάξτε το προσέχοντας την ποιότητα και το διαμέτρημα του περιεχομένου και θα έρθουν.

Συμπληρώνοντας το προφίλ σας, θα μπορείτε να κάνετε τα άτομα που επισκέπτονται το προφίλ σας για πρώτη φορά να πατήσουν αυτό το κουμπί “ακολουθώ”. Το πιο σημαντικό, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια καλή φωτογραφία προφίλ, καθώς και ένα προσαρμοσμένο όνομα χρήστη για να κάνετε το προφίλ σας πιο ελκυστικό στους πιθανούς ακόλουθους!

Χρησιμοποιήστε Hashtags στο Περιεχόμενό σας στο TikTok

Θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε καυτά και μοντέρνα hashtags όταν δημιουργείτε περιεχόμενο για το TikTok. Εάν χρησιμοποιείτε hashtags για τα οποία δεν ενδιαφέρονται οι άνθρωποι, δεν πρόκειται να έχετε πολλές προβολές στο βίντεό σας και ακόμη λιγότερους πιθανούς ακόλουθους.

Χρησιμοποιήστε μοντέρνα hashtags (δηλαδή, τα hashtags που γίνονται πιο δημοφιλή) και θα δείτε το βίντεό σας μπροστά σε πολλά περισσότερα μάτια. Μάθετε να παρακολουθείτε ποια hashtags είναι μοντέρνα ανά πάσα στιγμή.

Δημιουργήστε πρωτότυπο περιεχόμενο

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του TikTok αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχει ένας μεγάλος πληθυσμός χρηστών που απλώς δημιουργούν βίντεο με συγχρονισμό των χειλιών ή αντιγράφουν περιεχόμενο άλλων χρηστών, αλλά με τη δική τους ανατροπή. Αυτός μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να κερδίσετε μερικά likes, αλλά δεν πρόκειται να σας κάνει να βιαστείτε ακόλουθους και θαυμαστές, αυτό είναι σίγουρο.

Θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δημιουργείτε πρωτότυπο, μοναδικό περιεχόμενο που οι άνθρωποι δεν έχουν ξαναδεί. Σε συνδυασμό με τη χρήση συναφών και μοντέρνων hashtag, αυτό έχει τη δυνατότητα να «χτυπήσει» τους θεατές σας και να εγγραφείτε για περισσότερο περιεχόμενο αργότερα.

Δεν χρειάζεται πάντα να έχετε κάτι εντελώς μοναδικό στο TikTok — ένα βίντεο με συγχρονισμό με τα χείλη ή ένα spin-off άλλου μοντέρνου βίντεο μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά, αλλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ξανά αυτήν την προϋπόθεση με περιεχόμενο που μπορεί να εκπλήξει και εντυπωσιάστε τους θεατές σας. Η δημιουργία νέου περιεχομένου είναι η ευκαιρία σας να είστε δημιουργικοί και να διασκεδάσετε.

Μείνετε ενεργοί στο TikTok

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε οπαδούς στο TikTok είναι η συνέπεια και η επιμονή. Οι νέοι ακόλουθοί σας θέλουν να βλέπουν νέο περιεχόμενο από εσάς σε τακτική βάση — γι’ αυτό εγγράφηκαν. Για να αποκτήσετε γρήγορους οπαδούς, είναι συνήθως καλό να δημοσιεύετε ένα νέο βίντεο τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Ωστόσο, δεν θέλετε να θυσιάσετε ούτε την ποιότητά σας για την ποσότητα. Αν μια φορά την ημέρα είναι υπερβολική, βάλτε το σε ένα καθορισμένο πρόγραμμα, όπως κάθε Δευτέρα/Τετάρτη/Παρασκευή ή Τρίτη/Πέμπτη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε μια τακτική βάση θαυμαστών που θα ελέγχει συνεχώς το περιεχόμενό σας.

  Τι είναι το Instagram Reels και είναι ένας κλώνος TikTok;

Αν μπορείτε να δημοσιεύετε μόνο τρία, μοναδικά και υψηλής ποιότητας βίντεο την εβδομάδα, δεν πειράζει! Αυτά τα τρία θα λάβουν περισσότερα likes και θα έχουν περισσότερους ακόλουθους από πέντε έως επτά βίντεο χαμηλής παραγωγής. Το κλειδί είναι να δημοσιεύετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σε τακτική βάση, όχι μόνο περιστασιακά.

Αλληλεπιδράστε με τους οπαδούς σας στο TikTok

Όπως σας είπαν σε κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν αποκτάτε οπαδούς και συνδρομητές είναι να βεβαιωθείτε ότι αλληλεπιδράτε τακτικά μαζί τους.

Οι ακόλουθοι λατρεύουν να μπορούν να μιλούν και να μιλούν με τους αγαπημένους τους παραγωγούς περιεχομένου, ειδικά όταν λαμβάνετε προτάσεις ή ιδέες από αυτούς. Σας κάνει πιο ευγενικό, προσιτό και πιο ελκυστικό χρήστη του TikTok για να τον ακολουθούν οι άνθρωποι. Τούτου λεχθέντος, βεβαιωθείτε ότι τηρείτε την «εμπορική επωνυμία» σας όταν μιλάτε μαζί τους και να θυμάστε ότι οτιδήποτε ειπωθεί διαδικτυακά ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ.

Συνεργαστείτε με άλλους

Η συνεργασία ή το να κάνετε ντουέτα με άλλους χρήστες του TikTok μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δείτε τη σελίδα σας μπροστά σε περισσότερα άτομα. Είναι πάντα καλή ιδέα να ξεκινήσετε κάνοντας ντουέτο με άλλους στο εύρος των ακολούθων σας (π.χ. έχετε 100 ακόλουθους και ο χρήστης με τον οποίο κάνετε ντουέτο έχει παρόμοιο αριθμό ακολούθων), αλλά καθώς γίνεστε καλύτεροι, μπορείτε να κάνετε ντουέτο με μερικούς τους ισχυρούς χρήστες του TikTok και βάλτε το περιεχόμενό σας μπροστά σε ακόμη περισσότερα μάτια, ακόμα και στη δική τους βάση ακολούθων!

Η ιδανική κατάσταση είναι να κάνεις ντουέτο με χρήστες που μπορούν να σε βοηθήσουν, ενώ ταυτόχρονα τους βοηθάς. Η αμοιβαιότητα είναι μια ισχυρή δύναμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως και στην πραγματική ζωή.

  Πώς να θολώσετε το φόντο σας για βίντεο TikTok

Επωφεληθείτε από τις κοινωνικές πλατφόρμες σας

Εάν έχετε ήδη έναν αξιοπρεπή αριθμό οπαδών σε άλλες κοινωνικές πλατφόρμες όπως το Twitter και το Instagram, μοιραστείτε το περιεχόμενό σας στο TikTik και σε αυτά τα προφίλ.

Θα βγάλει τα βίντεό σας μπροστά σε περισσότερα μάτια και μπορεί ακόμη και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους που σας ακολουθούν σε άλλες πλατφόρμες να σας ακολουθήσουν και στο TikTok. Οι θαυμαστές μπορεί ακόμη και να μοιραστούν το περιεχόμενό σας στο TikTok και να το κάνουν viral σε άλλη πλατφόρμα!

Πάρτε μέρος στις προκλήσεις

Μαζί με τη χρήση μοντέρνων hashtag, ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε οπαδούς στο TikTok είναι να κάνετε τα δικά σας βίντεο πρόκλησης. Για παράδειγμα, υπήρξαν δημοφιλείς προκλήσεις όπως το #InMyFeelingsChallenge — η τρέλα που βασίζεται σε Το επιτυχημένο τραγούδι του Drake— καθώς και το #unmakeupchallenge, που αφορά την αφαίρεση του μακιγιάζ. Αυτές είναι εξαιρετικές ευκαιρίες για να δημιουργήσετε μοναδικό περιεχόμενο που όλοι βλέπουν, και μπορεί ακόμη και να έχετε οπαδούς που θα επιστρέψουν για περισσότερα αφού πατήσετε την εγγραφή!

Η σελίδα “Για σένα”.

Η σελίδα “Για εσάς” στο TikTok είναι η κύρια σελίδα όπου οι χρήστες του TikTok πηγαίνουν για να ανακαλύψουν περιεχόμενο. Πρόκειται για μια συνεχή ροή βίντεο που το TikTok επέλεξε να τονίσει για διάφορους λόγους. Δεν γνωρίζουμε τους παράγοντες που χρησιμοποιεί το TikTok για να τονίσει τα βίντεο, αλλά τελικά, δημοσιεύοντας εξαιρετικό, τακτικό και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο, θα μπορούσατε τελικά να καταλήξετε στη σελίδα For You για να δείτε το περιεχόμενό σας μπροστά σε περισσότερα μάτια και φυσικά, περισσότεροι οπαδοί.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει μια σίγουρη ή μαγική λύση για να μπείτε στη σελίδα με τις καλύτερες στιγμές.

Μερικά τελευταία λόγια για την απόκτηση περισσότερων οπαδών και θαυμαστών του TikTok

Η απόκτηση πολλών οπαδών στο TikTok απλά δεν συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη, δυστυχώς. Όπως συμβαίνει με κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, χρειάζεται πολλή δουλειά, πολύ ποιοτικό περιεχόμενο και μερικές φορές ακόμη και ένα τυχερό διάλειμμα! Ωστόσο, παραμένοντας συνεπείς και δημοσιεύοντας εξαιρετικό, ποιοτικό περιεχόμενο σε τακτική βάση, θα αρχίσετε να αυξάνετε τον αριθμό των ακολούθων σας αργά αλλά σταθερά.

Έχετε κάποιες προτάσεις για το πώς να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους στο TikTok; Αν ναι, αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω.