Πώς να αποκρύψετε την πρόσβαση ρίζας από εφαρμογές σε συσκευή Android – 2023

Οι χρήστες Android δεν μπορούν να καυχηθούν αρκετά για τη φύση του ανοιχτού κώδικα και οτιδήποτε άλλο. Μπορεί να γίνει root. Η ριζοβολία είναι μια διαδικασία μέσω της οποίας οι χρήστες αποκτούν δικαιώματα διαχειριστή στο λογισμικό του τηλεφώνου και μπορούν να χρησιμοποιούν εφαρμογές που έχουν τη δυνατότητα να τροποποιούν αρχεία συστήματος.

Υπάρχουν μόνο μερικά απλά βήματα για να ριζώσετε το τηλέφωνο Android. Στη συνέχεια, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές που μπορούμε να πούμε ότι έχουν υπερδυνάμεις, επειδή μπορούν να εκτελέσουν διάφορες λειτουργίες στο τηλέφωνό σας Android που δεν φαντάζεστε ποτέ. Πρέπει να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές Root.

Αλλά μαζί με πολλά πλεονεκτήματα, υπάρχουν και ορισμένα μειονεκτήματα στο rooting. Οι χρήστες χάνουν την εγγύηση στα τηλέφωνά τους όταν το κάνουν root. Μια άλλη τεράστια ανησυχία με ένα τηλέφωνο Android με ρίζες είναι ο συμβιβασμός στην ασφάλεια. Τα τηλέφωνα με root δεν είναι ασφαλή.

Ως εκ τούτου, πολλές οικονομικές εφαρμογές, καθώς και εφαρμογές που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια, εντοπίζουν εάν το τηλέφωνο είναι root και σταματά να λειτουργεί. Οι περισσότερες εφαρμογές τραπεζών δεν λειτουργούν σε τηλέφωνο με root. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι χρήστες Android προσπαθούν να αποκρύψουν την πρόσβαση Root από τέτοιες εφαρμογές.

  Πώς να ορίσετε έναν διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε SIM στο Android

Έτσι, αν βρίσκεστε και εσείς σε τέτοια κατάσταση και ψάχνετε έναν τρόπο να αποκρύψετε την πρόσβαση root από ορισμένες εφαρμογές, έχουμε μια τέλεια λύση για εσάς. Εδώ έχουμε έναν απλό οδηγό βήμα προς βήμα για να αποκρύψετε την πρόσβαση root από εφαρμογές στο Android χρησιμοποιώντας δύο μεθόδους. Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε.

Πώς να αποκρύψετε την πρόσβαση ρίζας από τις εφαρμογές.

Παρακάτω δίνονται δύο εύκολες στην παρακολούθηση μέθοδοι για το πώς να αποκρύψετε την πρόσβαση root από εφαρμογές σε ένα τηλέφωνο Android με ρίζες.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Android Smartphone σας ως Webcam στα Windows 10

Μέθοδος 1: – RootCloak Plus με υπόστρωμα Cydia.

Ακολουθήστε προσεκτικά τα βήματα που δίνονται για να αποκρύψετε την πρόσβαση root από εφαρμογές που χρησιμοποιούν RootCloak With Cydia Substrate.

Βήμα 1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Cydia Substrate από Κάνοντας κλικ εδώ.

Βήμα 2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις > Πληροφορίες” και ελέγξτε εάν η “Λειτουργία Linux” έχει οριστεί σε επιτρεπτή αντί για επιβολή. Εάν επιβληθεί, Κατεβάστε την εφαρμογή να το αλλάξεις.

Βήμα 3. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το RootCloak Plus από Κάνοντας κλικ εδώ.

Βήμα 4. Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή RootCloak. Εδώ θα δείτε μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο τηλέφωνό σας πατώντας το εικονίδιο συν. Προσθέστε αυτά από τα οποία θέλετε να αποκρύψετε την πρόσβαση root.

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή χωρίς προβλήματα λόγω ριζικού τηλεφώνου.

Μέθοδος 2:- Χρήση μονάδας Xposed για RootCloak.

Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται προσεκτικά για να αποκρύψετε την πρόσβαση root από εφαρμογές που χρησιμοποιούν μια λειτουργική μονάδα Xposed.

  9 καλύτερα προγράμματα περιήγησης για Android (Κριτικές)

Βήμα 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει και εκτελείται το πλαίσιο Xposed στη συσκευή σας. Εάν θέλετε να μάθετε τι είναι το πρόγραμμα εγκατάστασης xposed ή πώς να το κάνετε να λειτουργεί στο τηλέφωνό σας, Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Βήμα 2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της λειτουργικής μονάδας RootCloak Xposed από Κάνοντας κλικ εδώ.

Βήμα 3. Μετά την εγκατάσταση, ανοίξτε το πρόγραμμα εγκατάστασης Xposed και κατευθυνθείτε στο “Modules” για να ελέγξετε τη λειτουργική μονάδα Rootcloak. Στη συνέχεια επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Βήμα 4. Τώρα, μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή σας, μπορείτε να ανοίξετε το root cloak και να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε για να αποκρύψετε την πρόσβαση root από τις Εφαρμογές στο Android.

Συμπέρασμα, αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι για να αποκρύψετε την πρόσβαση root από εφαρμογές σε μια συσκευή Android με ρίζες. Για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με οποιαδήποτε διαδικασία που δίνεται παραπάνω, ή εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις, μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω. Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας.