Πώς να αποκλείσετε ανεπιθύμητες κλήσεις και μηνύματα στο Android (2 τρόποι) – 2023

Τα γραπτά μηνύματα και οι κλήσεις έχουν γίνει ένας μοντέρνος τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων λόγω των smartphone και του διαδικτύου. Επίσης, μοιραζόμαστε τους αριθμούς επικοινωνίας μας στο διαδίκτυο μέσω ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης όπως το FB, το Twitter, το Google Plus κ.λπ.

Με την αύξηση της διαφήμισης και του διαδικτυακού μάρκετινγκ, οι διαφημιστές παίρνουν τους αριθμούς τηλεφώνου μας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, του ινστιτούτου όπου σπουδάζουμε, ταξιδιωτικών πρακτόρων κ.λπ. Μετά από αυτό, αρχίσαμε να λαμβάνουμε ανόητες κλήσεις από διαφημιστές και ασφαλιστικές εταιρείες, και επίσης λάβαμε πολλά ανεπιθύμητα μηνύματα μηνύματα. Αυτές οι ανεπιθύμητες κλήσεις και μηνύματα αρκούν για να μας απογοητεύσουν.

Τώρα, σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να αποκλείουμε κλήσεις και μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στα smartphone μας.

  Το Sidebar Launcher προσθέτει ένα Slide-Out Multitasking Panel στο Android

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποκλείσετε τις ανεπιθύμητες κλήσεις και τα μηνύματα:

Μέθοδος 1: Προσθέστε τον αριθμό στη λίστα αποκλεισμού

Μπορούμε εύκολα να προσθέσουμε έναν αριθμό στη λίστα μπλοκ. Η λίστα αποκλεισμού είναι μια ενσωματωμένη δυνατότητα διαθέσιμη σε τηλέφωνα Android. Μετά την προσθήκη ενός αριθμού στη λίστα αποκλεισμού, οι κλήσεις και τα μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας αποκλείονται επίσης από αυτόν τον αριθμό.

Βήματα για να προσθέσετε έναν αριθμό στη λίστα μπλοκ.

 • Ανοίξτε τις επαφές του τηλεφώνου σας, πατήστε παρατεταμένα τον αριθμό.
 • Στη συνέχεια, βλέπετε μια λίστα επιλογών. Πατήστε προσθήκη στη λίστα αποκλεισμού.
 • Ορίστε, μόλις στείλατε μια κλήση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο μέρος που της αξίζει.
 •   Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify AI DJ [Android, iOS, Desktop App]

  Μέθοδος 2: Χρήση Truecaller

  Το Truecaller είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκλείσετε κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και μηνύματα όχι μόνο, αλλά μπορείτε επίσης να ελέγξετε την ταυτότητα ενός άγνωστου καλούντος.

  Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κατεβάστε την εφαρμογή Truecaller στο τηλέφωνό σας Android κάνοντας κλικ στο κουμπί λήψης παρακάτω.

  Κατεβάστε το Truecaller

  2. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις Truecaller και κάντε κλικ στην Επιλογή Αποκλεισμού.

  3. Εκεί μπορείτε να κάνετε κλικ στο Block, το κορυφαίο spammer.

  4. Υπάρχουν πολλές άλλες λειτουργίες που μπορείτε να ενεργοποιήσετε ανάλογα με την επιλογή σας.

    Εκκινήστε την εφαρμογή κάμερας με μια περιστροφή του καρπού σας [Android]

  5. Ακόμα κι αν υπάρχει μια κλήση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, η οποία, σπάνια, δεν έχει αποκλειστεί από το truecaller, θα εμφανίσει μια κόκκινη κάρτα στην οθόνη του τηλεφωνικού σας τηλεφώνου από όπου μπορείτε εύκολα να αποκλείσετε την κλήση με ένα μόνο πάτημα.

  Παρόμοιο θέμα: – Καλύτερη συσκευή εγγραφής κλήσεων για Android

  Ετυμηγορία.

  Επομένως, αυτές είναι μερικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκλείσετε ανεπιθύμητες κλήσεις και μηνύματα. Νομίζω ότι θα γίνει πιο εύκολο για εσάς μόλις εφαρμοστεί οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε με κάποιο τρόπο. Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας. Επίσης, πείτε μου για τους φίλους και την οικογένειά σας. Θα επανέλθουμε με νέο άρθρο. Μέχρι τότε, είναι Αντίο από την πλευρά μας.