Πώς να αποθηκεύσετε το Instagram Story με μουσική (3 Μέθοδοι)

Ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικές ιστορίες Instagram με φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, φίλτρα, αυτοκόλλητα, κείμενα και πολλά άλλα, δεν σας επιτρέπει να κάνετε λήψη της ιστορίας με μουσική. Γιατί ρωτάς? Έχει να κάνει κυρίως με την αδειοδότηση μουσικής και τη δωρεάν διανομή. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να θέλετε να αποθηκεύσετε μια ιστορία Instagram με μουσική, υπάρχουν μερικοί απλοί τρόποι για να το κάνετε. Ο οδηγός μας εδώ θα σας βοηθήσει να κατεβάσετε ιστορίες Instagram με μουσική, ακόμη και χωρίς να δημοσιεύσετε το βίντεο. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε ιστορίες Instagram με μουσική χωρίς να κάνετε δημόσιο λογαριασμό. Λοιπόν, σε αυτό το σημείωμα, ας προχωρήσουμε και ας μάθουμε για τις διάφορες μεθόδους αποθήκευσης μιας ιστορίας Instagram με μουσική στη γκαλερί σας.

Αποθήκευση ιστορίας Instagram με μουσική (2023)

Εκτός από τις ιστορίες που έχετε δημοσιεύσει πρόσφατα, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε παλιές ιστορίες Instagram χρησιμοποιώντας τις οδηγίες μας. Αναπτύξτε τον παρακάτω πίνακα για να βρείτε όλες τις μεθόδους.

Κατεβάστε τις δικές σας ιστορίες Instagram με μουσική (Εύκολη μέθοδος)

Με αυτό το υπέροχο κόλπο, μπορείτε να κατεβάσετε τις Ιστορίες Instagram με μουσική στο smartphone σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους. Το καλύτερο είναι ότι λειτουργεί άψογα και χωρίς περιορισμούς. Η ποιότητα του βίντεο παραμένει επίσης άθικτη και οι ιδιωτικοί λογαριασμοί υποστηρίζονται επίσης σε αυτήν τη μέθοδο. Μπορείτε βασικά να αποθηκεύσετε μια ιστορία Instagram με μουσική χωρίς να δημοσιεύσετε την ίδια. Τώρα, αφού το είπαμε, ας προχωρήσουμε στα βήματα.

  Το Gif δεν λειτουργεί στο Instagram – Τι να κάνετε

1. Αρχικά, ανοίξτε το Instagram και δημιουργήστε μια ιστορία με φωτογραφίες, βίντεο, αυτοκόλλητα και όλα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μουσική εάν θέλετε. Τώρα, μην δημοσιεύσετε την ιστορία. Αντίθετα, πατήστε το μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε “Αποθήκευση”.

2. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η ιστορία θα αποθηκευτεί στη συσκευή σας iPhone ή Android, αλλά χωρίς μουσική.

3. Τώρα, ανοίξτε ξανά το Instagram και σύρετε προς τα αριστερά για να μπείτε στην ενότητα Μηνύματα. Εδώ, ανοίξτε μία από τις συνομιλίες με τον στενό σας φίλο και πατήστε το εικονίδιο “κάμερα” στην κάτω αριστερή γωνία.

4. Τώρα, επιλέξτε το βίντεο που μόλις κατεβάσατε.

5. Τέλος, σύρετε προς τα επάνω και προσθέστε τη μουσική στην ιστορία σας. Μετά από αυτό, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή “Διατήρηση στη συνομιλία” είναι επιλεγμένη στην κάτω αριστερή γωνία. Μετά από αυτό, πατήστε “Αποστολή” κάτω δεξιά.

6. Αφού παραδοθεί το μήνυμα, πατήστε παρατεταμένα το βίντεο για να δείτε μια σειρά από επιλογές στο κάτω μέρος. Εδώ, πατήστε «Περισσότερα» και επιλέξτε «Αποθήκευση» για να κατεβάσετε το βίντεο στη συλλογή σας.

7. Αυτό είναι όλο. Κατεβάσατε με επιτυχία το Instagram Story με μουσική στο smartphone σας.

Αποθηκεύστε την ιστορία σας στο Instagram με μουσική μετά τη δημοσίευση της ιστορίας

Σε περίπτωση που έχετε ήδη δημοσιεύσει την ιστορία ή θέλετε να αποθηκεύσετε μια παλιά ιστορία Instagram με μουσική από τα αρχεία, μπορείτε να το κάνετε επίσης. Και πάλι, αυτό θα λειτουργήσει και για ιδιωτικούς λογαριασμούς χωρίς καμία μείωση στην ποιότητα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς λειτουργεί:

  Πώς να κρύψετε τις αναρτήσεις από κάποιον στο Instagram

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μετακινηθείτε στο προφίλ σας. Εδώ, πατήστε το μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία και ανοίξτε το “Αρχείο”. Το Archive αποθηκεύει όλες τις προηγούμενες ιστορίες σας στο cloud.

2. Τώρα, επιλέξτε την ιστορία που θέλετε να κατεβάσετε. Μετά από αυτό, πατήστε στο μενού με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε “Αποθήκευση βίντεο” από το αναδυόμενο παράθυρο. Η ιστορία θα αποθηκευτεί στο ρολό της κάμερας αλλά χωρίς μουσική.

3. Τώρα, όπως και η παραπάνω μέθοδος, στείλτε την ιστορία (κατεβασμένο βίντεο) ως μήνυμα σε ένα από τα κοντινά σας άτομα στο DM και μετά προσθέστε μουσική. Μετά από αυτό, ενεργοποιήστε την επιλογή “Διατήρηση σε συνομιλία” στην κάτω αριστερή γωνία. Τέλος, στείλτε το βίντεο στον φίλο σας.

4. Αφού παραδοθεί το μήνυμα, πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα βίντεο και επιλέξτε “Περισσότερα” από τις επιλογές που εμφανίζονται. Στη συνέχεια, προχωρήστε και αποθηκεύστε το Instagram Story με μουσική.

Κατεβάστε το Instagram Stories με μουσική μέσω ιστοτόπων τρίτων

Εκτός από τον εγγενή τρόπο, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ιστορίες Instagram με μουσική χρησιμοποιώντας και διαδικτυακές υπηρεσίες τρίτων. Ωστόσο, σημειώστε ότι ο λογαριασμός σας στο Instagram πρέπει να είναι δημόσιος για να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες. Θα αποθάρρυνα τους χρήστες να χρησιμοποιούν εφαρμογές τρίτων, καθώς οι περισσότερες από αυτές αναγκάζουν τους χρήστες να συνδεθούν με όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Δεν πρέπει να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Instagram σε εφαρμογές τρίτων για να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας από κάθε είδους κακό. Τούτου λεχθέντος, ας δούμε δύο εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

  7 Ισχυρός επεξεργαστής GIF για βίντεο TikTok, Instagram ή YouTube grtechpc.org

StorySaver.net

1. Αρχικά, κατευθυνθείτε στο storysaver.net (επίσκεψη) και πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας στο Instagram. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο “Λήψη” εδώ για να ανακτήσετε όλες τις ιστορίες σας στο Instagram.

2. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε όλες τις πρόσφατες ιστορίες Instagram που έχετε δημοσιεύσει. Κάντε κλικ στην επιλογή “Αποθήκευση ως βίντεο” εδώ και η ιστορία θα αποθηκευτεί στη συσκευή σας με μουσική.

3. Σε περίπτωση που θέλετε να αποθηκεύσετε παλιότερες ιστορίες, κάντε κλικ στο «Εμφάνιση #Highlights» και αποθηκεύστε την ιστορία που θέλετε.

Snapinsta

Εκτός από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Snapinsta για να κατεβάσετε γρήγορα ιστορίες Instagram με μουσική στη συλλογή του τηλεφώνου σας. Αλλά και πάλι, θα χρειαστεί να έχετε δημόσιο λογαριασμό. αυτό είπε, ορίστε πώς λειτουργεί:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram και ανοίξτε την ιστορία που θέλετε να αποθηκεύσετε με μουσική. Τώρα, κάντε κλικ στο μενού με τις τρεις κουκκίδες και αντιγράψτε τον σύνδεσμο.

5. Ανοίξτε το snapinsta.app (επίσκεψη) στο πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σας και μεταβείτε στην καρτέλα «Λήψη ιστορίας Instagram». Τώρα, επικολλήστε τον σύνδεσμο εδώ και πατήστε “Λήψη”.

6. Τέλος, προχωρήστε και κατεβάστε την ιστορία με μουσική.

Αναδημοσιεύστε το Instagram Story με μουσική στο WhatsApp και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε ιστορίες Instagram με μουσική, τόσο χρησιμοποιώντας εγγενείς μεθόδους όσο και μεθόδους τρίτων. Για τους περισσότερους χρήστες, το πρώτο κόλπο θα κάνει τη δουλειά του καθώς δεν συμβιβάζεται σε κανένα μέτωπο και σας δίνει το βίντεο χωρίς καμία μείωση στην ποιότητα. Τέλος πάντων, όλα αυτά είναι από εμάς. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα DM στο Instagram, ακολουθήστε το άρθρο μας για να βρείτε μια πιθανή λύση. Και αν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram, κατευθυνθείτε στον συνδεδεμένο οδηγό μας. Τέλος, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.