Πώς να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας αναρτήσεις σε θέματα (και γιατί πρέπει)

Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε μεμονωμένες αναρτήσεις Threads για να τις ξαναεπισκεφτείτε σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Αυτά αποθηκεύονται σε έναν αποκλειστικό φάκελο, επιτρέποντάς σας να τα βρείτε και να τα προβάλετε εύκολα χωρίς να χρειάζεται να τα αναζητήσετε.

Πώς να αποθηκεύσετε αναρτήσεις σε νήματα

Για να αποθηκεύσετε μια ανάρτηση Threads, απλώς πατήστε τις τρεις οριζόντιες κουκκίδες δίπλα στην ανάρτηση που θέλετε να αποθηκεύσετε. Αυτό εμφανίζει ένα μενού με βάση τα συμφραζόμενα που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με τη συγκεκριμένη ανάρτηση και την αφίσα με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να αποκρύψετε την ανάρτηση ή να κάνετε Σίγαση, Αποκλεισμός ή Αναφορά της αφίσας. Σε αυτήν την περίπτωση, θέλουμε να αποθηκεύσουμε την ανάρτηση.

  Δίκτυα διαφημίσεων υψηλής απόδοσης για Blogger [10 Google Adsense Alternatives]

Πατήστε Αποθήκευση και αυτή η ανάρτηση θα αποθηκευτεί στον Αποθηκευμένο σας φάκελο. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας λέει ότι έχετε αποθηκεύσει την ανάρτηση και θα σας προσκαλεί να δείτε όλα. Εάν το πατήσετε γρήγορα πριν εξαφανιστεί, θα μεταφερθείτε απευθείας στον Αποθηκευμένο φάκελο. Διαφορετικά, θα πρέπει να πλοηγηθείτε εκεί με μη αυτόματο τρόπο.

Πώς να προβάλετε τις αποθηκευμένες αναρτήσεις των νημάτων σας

Για να προβάλετε τις αναρτήσεις σας στα Αποθηκευμένα νήματα, που είναι, σε τελική ανάλυση, το νόημα της αποθήκευσης τους:

 • Πατήστε το περίγραμμα ενός ανθρώπου στη δεξιά πλευρά της κάτω γραμμής μενού. Αυτό σας οδηγεί στο προφίλ σας.
 • Αγγίξτε τις δύο οριζόντιες γραμμές διαφορετικού μήκους στην επάνω, δεξιά γωνία. Αυτό σας μεταφέρει στις Ρυθμίσεις σας.
 • Ρίξτε τα μάτια σας κάτω μέχρι να δείτε Αποθηκευμένα και κάντε κλικ σε αυτό για να ανοίξετε τον φάκελο με τις αποθηκευμένες αναρτήσεις των νημάτων.
 •   Apache Hive εναντίον Apache Impala: Σημαντικές διαφορές

  Για να διαγράψετε ή να καταργήσετε την αποθήκευση μιας αποθηκευμένης ανάρτησης, απλώς πατήστε τις τρεις τελείες δίπλα σε μια ανάρτηση Threads που έχετε αποθηκεύσει προηγουμένως και κάντε κλικ στην επιλογή Unsave. Η ανάρτηση θα εξαφανιστεί από τον Αποθηκευμένο φάκελό σας (αφού την ανανεώσετε ή την ξαναεπισκεφτείτε), για να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά.

  Λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποθηκεύσετε τις αναρτήσεις των νημάτων

  Όπως όλες οι εφαρμογές κοινωνικών μέσων, το Threads είναι γεμάτο περιεχόμενο. Ειδικά αν κάνετε hangout στην καρτέλα For You όπου το Threads προτείνει περιεχόμενο που πιστεύει ότι θα σας αρέσει. Πολύ συχνά, είναι λάθος, αλλά περιστασιακά εμφανίζεται μια ανάρτηση που αξίζει να σώσετε από έναν άγνωστο που δεν ακολουθείτε στα Threads.

    Πώς να πεις τη διαφορά

  Όπως αναφέρεται από ZDNet, Το Threads αυξάνεται σε δημοτικότητα καθώς συνεχίζει να δέχεται τσιμπήματα από τη βάση χρηστών του X. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των αναρτήσεων θα αυξηθεί.

  Ίσως θέλετε να αποθηκεύσετε μια ανάρτηση Threads επειδή:

 • Περιέχει μερικές χρήσιμες συμβουλές που θέλετε να ξαναδείτε αργότερα.
 • Περιέχει μερικά λόγια σοφίας με τα οποία θέλετε να ζήσετε στο μέλλον.
 • Περιέχει ένα αστείο αστείο που θέλετε να αποθηκεύσετε για να το ξαναπείτε σε άλλους.
 • Θα υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι, αλλά αυτοί είναι μόνο λίγοι λόγοι για τους οποίους η λειτουργία Αποθήκευση Threads είναι χρήσιμη. Και αν δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα στα Threads που αξίζει να αποθηκεύσετε, τουλάχιστον μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Threads χωρίς να διαγράψετε το Instagram σας.