Πώς να αποθηκεύσετε αυτόματα τις ιστορίες Snapchat

Μία από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες του Snapchat είναι το Snapchat Story, όπου οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν τα Snaps τους που διαρκούν 24 ώρες. Οι άνθρωποι συνήθως δημοσιεύουν φωτογραφίες φαγητού, κατοικίδιων ζώων ή φωτογραφίες από τις νυχτερινές τους εξόδους και η προσωρινή φύση των Ιστοριών Snapchat είναι ένα μεγάλο μέρος της εμπειρίας του Snapchat. Ωστόσο, πολλά Snaps αξίζει να τα αποθηκεύσετε.

Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την εφαρμογή Snapchat ώστε να αποθηκεύει αυτόματα τις Ιστορίες Snapchat.

Αυτόματη αποθήκευση ιστοριών Snapchat στο smartphone σας

Είναι αυτονόητο ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις ιστορίες Snapchat με μη αυτόματο τρόπο. Μπορείτε να τα κατεβάσετε μέσω της ίδιας της εφαρμογής ή απλώς να τραβήξετε ένα κανονικό στιγμιότυπο οθόνης αφού τα δημοσιεύσετε.

Αλλά αυτό μπορεί να είναι εύκολο να το ξεχάσετε και είναι πολύ πιο βολικό εάν οι Ιστορίες σας λαμβάνονται αυτόματα αμέσως μόλις τις δημοσιεύσετε. Ευτυχώς, το Snapchat έχει συμπεριλάβει μια δυνατότητα που επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να το κάνουν αυτό.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Snapchat για να αποθηκεύσετε αυτόματα τις Ιστορίες σας:

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις πληκτρολόγησης στο Snapchat
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat
  • Επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης
  • Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι
  • Επιλέξτε Μνήμες από το εμφανιζόμενο μενού επιλογών – που βρίσκεται κάτω από τις Ειδοποιήσεις
  • Πατήστε στην επιλογή Auto-Save My Story Snaps
  • Επιλέξτε Αυτόματη αποθήκευση σε Μνήμες
  • Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τις ιστορίες Snapchat στο smartphone σας, η δουλειά σας δεν έχει τελειώσει ακόμα – πρέπει επίσης να πατήσετε στην επιλογή “Αποθήκευση” που βρίσκεται κάτω από την καρτέλα ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ.

    Από εκεί, επιλέξτε πού θέλετε να αποθηκεύονται αυτόματα οι ιστορίες Snapchat. Μπορείτε να επιλέξετε Memories, Camera Roll ή και τα δύο.

    Το Snapchat Memories είναι μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους για αργότερα. Αυτό βασικά λειτουργεί όπως η λειτουργία Story Archive του Instagram, που σημαίνει ότι θα μπορείτε να βλέπετε τα προηγούμενα Snaps σας όποτε θέλετε από την εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να στείλετε αυτά τα Snaps ή να τα κατεβάσετε αργότερα από το Memories.

    Είναι καλύτερο να επιλέξετε Memories & Camera Roll, καθώς θα κρατήσει τα Snaps σας τόσο στην εφαρμογή όσο και στο τηλέφωνό σας και μπορείτε να τα δείτε ή να τα στείλετε όποτε θέλετε. Αλλά αν θέλετε να αποθηκεύσετε τα Story Snaps μόνο στο smartphone σας, επιλέξτε Camera Roll Only. Προφανώς, αυτό θα καταλάβει χώρο στη συσκευή σας.

      Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Snapchat

    Διαγραφή Snaps από την ιστορία σας στο Snapchat

    Η αποθήκευση των ιστοριών Snapchat είναι χρήσιμη για πολλούς λόγους, αλλά μερικές φορές θέλετε να διαγράψετε μερικά από αυτά. Είτε έχετε δημοσιεύσει λάθος φωτογραφία είτε έχετε αλλάξει γνώμη μετά τη μεταφόρτωση της ιστορίας σας, πρέπει να ξέρετε πώς να τη διαγράψετε.

    Τα παρακάτω βήματα θα σας δείξουν πώς μπορείτε να καταργήσετε εύκολα το Story Snap:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat
  • Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης της κάμερας – θα ανοίξει η σελίδα Ιστορίες
  • Βρείτε το Snap που θέλετε να διαγράψετε από το Snapchat Story και πατήστε το
  • Σύρετε προς τα πάνω και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων – που βρίσκεται στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης
  • Πατήστε Διαγραφή από το αναδυόμενο παράθυρο
  • Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε το Snap σας πριν το διαγράψετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε στην επιλογή Αποθήκευση. Αυτή η επιλογή βρίσκεται δίπλα στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων.

      Πώς να αναζητήσετε ιστορίες στο Snapchat

    Για να διαγράψετε εντελώς ένα Snap από τις αναμνήσεις σας, πρέπει να κάνετε:

  • Ανοίξτε το Snapchat
  • Σύρετε προς τα πάνω στην οθόνη της κάμερας – θα ανοίξει η σελίδα Αναμνήσεις
  • Εντοπίστε την ιστορία που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε παρατεταμένα για να επιλέξετε.
  • Επιλέξτε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων που θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος της οθόνης
  • Πατήστε Διαγραφή από το αναδυόμενο παράθυρο
  • Αφού ολοκληρώσετε το τελευταίο βήμα, το Snap σας θα διαγραφεί πλήρως από τις Μνήμες Snapchat.

    Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε ως χρήστης του Snapchat είναι ότι δεν μπορείτε να διαγράψετε ένα Snap αφού το στείλετε. Από τον Φεβρουάριο του 2017, δεν μπορείτε να διαγράψετε τα απεσταλμένα Snaps ακόμα και αν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat. Έχοντας αυτό κατά νου, να είστε προσεκτικοί σε ποιον στέλνετε τα Snaps σας και τι επιλέγετε να δημοσιεύσετε.

    Απολαύστε το Snapping

    Το Snapchat γίνεται πολύ πιο διασκεδαστικό στη χρήση αν ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε όλες τις δυνατότητες που προσφέρει.

    Εφόσον το Snapchat συνεχίζει να περιλαμβάνει πάντα κάτι νέο με τις νέες του ενημερώσεις, βεβαιωθείτε ότι είστε πάντα ενημερωμένοι με το λογισμικό του. Δεν χάνετε νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.