Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ενώ το iPhone σας βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής

Βασικά Takeaways

 • Το StandBy αποκρύπτει τις προεπισκοπήσεις μηνυμάτων έως ότου το iPhone σας αναγνωρίσει με το Face ID, αλλά οποιοσδήποτε στο δωμάτιό σας μπορεί ακόμα να δει από ποια εφαρμογή ή επαφή λάβατε την ειδοποίηση.
 • Η απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων όταν το iPhone σας βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε εντελώς ιδιωτικά όλα τα μηνύματα κειμένου, τις κλήσεις και τις ειδοποιήσεις εφαρμογών.
 • Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στο StandBy όταν πρέπει να εστιάσετε στη μελέτη ή την εργασία χωρίς διακοπές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διατηρήσετε το απόρρητό σας και να μειώσετε τους περισπασμούς.
  Τι είναι το Clone Phishing και γιατί οι επιχειρήσεις είναι τόσο ευάλωτες σε αυτό;

Όταν το iPhone σας βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, οι ειδοποιήσεις γεμίζουν την οθόνη, πράγμα που σημαίνει ότι όποιος μπαίνει στο δωμάτιό σας μπορεί να τις δει. Αντί να απενεργοποιήσετε το StandBy για να το αποφύγετε, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στο StandBy και να προστατέψετε το απόρρητό σας.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις iOS σε κατάσταση αναμονής

Από προεπιλογή, το Standby δεν εμφανίζει προεπισκοπήσεις ειδοποιήσεων έως ότου το iPhone σας αναγνωρίσει με το Face ID. Ωστόσο, δείχνει από ποια εφαρμογή ή επαφή λάβατε την ειδοποίηση. Ευτυχώς, η απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων δεν διαρκεί περισσότερο από μερικά γρήγορα πατήματα και μπορεί να γίνει ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

 • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.
 • Μεταβείτε στο StandBy.
 • Απενεργοποιήστε την εμφάνιση ειδοποιήσεων.
 • Τώρα, θα μπορείτε να δείτε ποιος σας έχει στείλει μήνυμα ή DM μόνο αφού ξεκλειδώσετε το iPhone σας. Εάν αφήσετε τις ειδοποιήσεις ενεργοποιημένες αλλά ενεργοποιήσετε την επιλογή Εμφάνιση προεπισκόπησης μόνο με πάτημα παρακάτω, το StandBy θα αποκρύψει τις προεπισκοπήσεις ειδοποιήσεων μέχρι να πατήσετε την οθόνη, ακόμα κι αν το iPhone σας αναγνωρίσει το πρόσωπό σας. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε και να ελέγξετε τις ειδοποιήσεις του iPhone σας ακόμα και όταν το StandBy δεν είναι ενεργοποιημένο.

    Διόρθωση σφάλματος OBS Αποτυχία σύνδεσης με τον διακομιστή

  Γιατί μπορεί να θέλετε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις σε κατάσταση αναμονής

  Η λειτουργία StandBy στο iOS 17 εμφανίζει τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις σε ολόκληρη την οθόνη. Το όνομα και το εικονίδιο της εφαρμογής ή της επαφής από την οποία λάβατε την ειδοποίηση εμφανίζονται μεγάλα και έντονα για να σας βοηθήσουν να το δείτε από απόσταση. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε γύρω σας μπορεί να το κάνει επίσης. Επομένως, εάν μοιράζεστε έναν χώρο διαβίωσης με κάποιον και θέλετε να διατηρήσετε τα μηνύματα κειμένου, τις κλήσεις και τις ειδοποιήσεις εφαρμογών σας εντελώς ιδιωτικές, ίσως θέλετε να τα απενεργοποιήσετε.

    Multitasking; Πώς να ρυθμίσετε τις διπλές οθόνες με HDMI

  Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την Εμφάνιση ειδοποιήσεων, εάν επιλέγετε μια εστιασμένη μελέτη ή εργασία και θέλετε να παρακολουθείτε την ώρα χωρίς διακοπές. Συνολικά, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διατηρήσετε το απόρρητό σας, να μειώσετε τους περισπασμούς και να αποκομίσετε τα οφέλη του StandBy ταυτόχρονα.

  Βελτιστοποιήστε το απόρρητο απενεργοποιώντας τις ειδοποιήσεις στο StandBy

  Η λειτουργία StandBy είναι τόσο χρήσιμη όσο και αισθητική, αλλά μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το απόρρητό σας και να προκαλέσει περισπασμούς εμφανίζοντας τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις σε ολόκληρη την οθόνη. Από τη θετική πλευρά, η Apple σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε πλήρως τις ειδοποιήσεις, παρόλο που το StandBy κρύβει προεπισκοπήσεις μηνυμάτων από προεπιλογή, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου για το απόρρητό σας ενώ χρησιμοποιείτε αυτήν τη εύχρηστη λειτουργία.