Πώς να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε έναν λογαριασμό Twitch

Το Twitch είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε τους αγαπημένους σας streamers να παίζουν παιχνίδια και να συνομιλούν με τις κοινότητές τους. Ωστόσο, εάν βαριέστε το Twitch, ίσως θέλετε να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Να πώς.

Πώς να απενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό Twitch

Εάν χρειάζεστε λίγο χρόνο μακριά από το Twitch, μπορείτε πρώτα να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να διακόψετε προσωρινά τη δραστηριότητά σας στο Twitch και να αποκρύψετε το προφίλ σας από την προβολή. Δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε, να συνομιλήσετε ή να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός εάν επιλέξετε να τον ενεργοποιήσετε ξανά.

Αυτή είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε λίγο χρόνο μακριά από την πλατφόρμα, αλλά σκέφτεστε να επιστρέψετε αργότερα. Μην ξεχάσετε να τερματίσετε πρώτα τυχόν ενεργές συνδρομές στο Twitch Prime και οποιεσδήποτε άλλες συνδρομές καναλιών επί πληρωμή για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χρεωθείτε όσο ο λογαριασμός σας είναι απενεργοποιημένος.

Εάν το ξεχάσετε, μην ανησυχείτε—Το Twitch θα πρέπει να τερματίσει αυτόματα αυτές τις συνδρομές μόλις λήξουν. Εάν ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας πριν από τη λήξη οποιασδήποτε συνδρομής, μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα προνόμια που συνδέονται με αυτές.

  Πώς να βρείτε μουσική που έχει εγκριθεί από το Twitch για ροή

Για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Twitch, κατευθυνθείτε στο Ιστότοπος Twitch και συνδεθείτε. Θα χρειαστεί να το κάνετε αυτό από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, καθώς δεν θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Twitch σε επιτραπέζιους υπολογιστές, iPhone ή Android.

Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε το εικονίδιο του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία. Από το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή “Ρυθμίσεις”.

Στη σελίδα ρυθμίσεων του Twitch, κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στην ενότητα “Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο Twitch” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στον σύνδεσμο “Απενεργοποίηση λογαριασμού”.

Στην περιοχή ρυθμίσεων Twitch, κάντε κλικ στο

Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός Twitch στον οποίο έχετε συνδεθεί είναι ο λογαριασμός που θέλετε να απενεργοποιήσετε. Εάν θέλετε, μπορείτε να δώσετε έναν λόγο στο πλαίσιο “Πείτε μας γιατί απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας”, αλλά αυτό είναι εντελώς προαιρετικό.

Μόλις είστε έτοιμοι να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο κουμπί “Απενεργοποίηση λογαριασμού”.

  Πώς να αποθηκεύσετε τις ροές του Twitch για αργότερα στο Linux

Δώστε έναν λόγο για την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο Twitch εάν θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ

Ο λογαριασμός σας θα πρέπει τώρα να απενεργοποιηθεί. Θα αποσυνδεθείτε από το Twitch και όλη η δραστηριότητα στον λογαριασμό σας θα πρέπει να τεθεί σε παύση.

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας σε οποιοδήποτε σημείο, συνδεθείτε ξανά στο Twitch από την υπηρεσία ιστοσελίδα για υπολογιστές χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του απενεργοποιημένου λογαριασμού σας.

Θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να επανενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας—κάντε κλικ στο “Επανενεργοποίηση” για να το κάνετε.

Για να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας στο Twitch, συνδεθείτε και κάντε κλικ στο

Αυτό θα επαναφέρει τον λογαριασμό σας, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε τη ροή ή την προβολή άλλων streamers.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Twitch

Η απενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο Twitch σάς δίνει την επιλογή να τον επαναφέρετε, αν θέλετε ή χρειαστεί αργότερα. Εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Twitch, μπορείτε, αλλά αυτό θα διαγράψει οριστικά όλα όσα συνδέονται με αυτόν τον λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων των φίλων, των συνδρομών και των ακολουθιών καναλιού.

Δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας αφού τον διαγράψετε και άλλοι χρήστες θα μπορούν να διεκδικήσουν το αναγνωριστικό χρήστη σας αφού ανακυκλωθεί. Εάν δεν είστε βέβαιοι, απενεργοποιήστε πρώτα τον λογαριασμό σας—μπορείτε πάντα να διαγράψετε τον λογαριασμό σας αργότερα.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Twitch

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Twitch, κατευθυνθείτε στο σελίδα διαγραφής λογαριασμού στον ιστότοπο του Twitch. Αυτός ο σύνδεσμος δεν είναι εύκολα προσβάσιμος, επομένως θα πρέπει να κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο μη αυτόματα για να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα. Εάν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι, θα πρέπει να το κάνετε αυτό πρώτα.

Μπορείτε να δώσετε έναν λόγο για τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο παρεχόμενο πλαίσιο, αλλά αυτό είναι προαιρετικό. Μόλις είστε έτοιμοι να διαγράψετε τον λογαριασμό, κάντε κλικ στο κουμπί “Διαγραφή λογαριασμού”.

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Twitch, δώστε έναν λόγο στο παρεχόμενο πλαίσιο (αν θέλετε να το κάνετε) και μετά κάντε κλικ

Το Twitch θα επιβεβαιώσει ότι ο λογαριασμός σας έχει διαγραφεί με ένα μήνυμα που το λέει. Μόλις εμφανιστεί αυτό, ο λογαριασμός σας στο Twitch, οι ρυθμίσεις και όλα τα άλλα σχετικά δεδομένα θα διαγραφούν.

Δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας αφού το κάνετε αυτό, αλλά μπορείτε να εγγράψετε ξανά τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το ίδιο αναγνωριστικό χρήστη, εάν το επιθυμείτε.