Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις πληροφορίες χρόνου στο Ημερολόγιο Google

Εάν χρησιμοποιείτε συχνά το Ημερολόγιο Google για το σχολείο ή την εργασία σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Time Insights για μέγιστο όφελος. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη για λογαριασμούς Business Plus, Enterprise, Education Standard, Education Plus, Education Fundamentals και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Google Workspace, και δείχνει πώς περνάτε χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτή η λειτουργία μπορεί να σας δείξει πού μπορείτε να είστε πιο παραγωγικοί, κάτι που έχει σημαντικές επιπτώσεις στη διαχείριση του χρόνου. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε το Time Insights στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Time Insights στο Ημερολόγιο Google

Μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε στόχους στο Ημερολόγιο Google για αποτελεσματική διαχείριση χρόνου και εργασιών. Ομοίως, το Time Insights στο Ημερολόγιο Google μπορεί να σας βοηθήσει στον καθορισμό στόχων, παρακολουθώντας τον χρόνο σας μέσω των συμβάντων στο ημερολόγιό σας και εμφανίζει τον χρόνο που αφιερώνετε σε διάφορες εργασίες, συμπεριλαμβανομένων συσκέψεων, ομαδικών έργων και ατομικών συναντήσεων. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα:

  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος PS4 WS 37431 8
 • Ανοίξτε το Ημερολόγιο Google στον υπολογιστή σας.
 • Στην αριστερή πλευρά της οθόνης του ημερολογίου, κάντε κλικ στο Time Insights.
 • Θα δείτε τρία πλαίσια: Ανάλυση χρόνου, Χρόνος σε συναντήσεις και Άτομα με τα οποία συναντάτε.
 • Η ενότητα Ανάλυση χρόνου δείχνει πώς περνάτε το χρόνο σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κατανεμημένα ανά ημέρα και ώρα. Η Ανάλυση χρόνου περιλαμβάνει προγραμματισμένο χρόνο εστίασης, συσκέψεις 1:1, συναντήσεις με 3+ καλεσμένους (συμπεριλαμβανομένου εσάς), συναντήσεις με απαντήσεις σε εκκρεμότητα και χρόνο κατά τις εργάσιμες ώρες σας χωρίς ραντεβού ή χρόνο εκτός γραφείου.

  Πίστωση εικόνας – Google Workspace. YouTube.

  Η ενότητα Χρόνος στις συσκέψεις σάς επιτρέπει να δείτε πόσο χρόνο αφιερώνετε σε συσκέψεις και με ποιον. Αυτή η εικόνα υπολογίζεται ως μέσος όρος. Εάν χρησιμοποιείτε το Ημερολόγιο Google σε προβολή ημέρας, εβδομάδας ή πέντε ημερών, ο μέσος όρος υπολογίζεται με βάση τα δεδομένα των προηγούμενων τριών εβδομάδων. Για τη μηνιαία προβολή, ο μέσος όρος προκύπτει με βάση τις δραστηριότητες συνάντησης των τελευταίων τριών μηνών.

  Πίστωση εικόνας – Google Workspace. YouTube.

  Η ενότητα Άτομα που συναντάτε με σάς επιτρέπει να προβάλλετε τα άτομα με τα οποία συναντάτε πιο συχνά, τα πέντε κορυφαία άτομα με τα οποία περνάτε χρόνο και ακόμη σας δίνει τη δυνατότητα να καρφιτσώσετε 10 σημαντικές επαφές για να παρακολουθείτε τον χρόνο συνάντησης που περάσατε μαζί. Το Time Insights καταγράφει συσκέψεις με έως και 15 συμμετέχοντες, εξαιρουμένων των απορρίψεών σας και των μη «Ναι» απαντήσεων.

    Πώς να διαγράψετε το ιστορικό συναλλαγών PhonePe

  Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να ορίσετε τις ώρες εργασίας στο Ημερολόγιο Google, αυτό το εργαλείο βοηθά επίσης να αποκαλύψει τη δυναμική των συναντήσεών σας με συγκεκριμένα άτομα μέσω του Time Insights. Το Time Insights σάς επιτρέπει επίσης να αλλάξετε την προβολή του ημερολογίου σας για να δείτε την κατανομή του χρόνου σας σε διαφορετική περίοδο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το Time Insights στον υπολογιστή σας.

  Πώς να προγραμματίσετε το χρόνο εστίασης με τις πληροφορίες χρόνου στο Ημερολόγιο Google

  Ενώ η παρακολούθηση του προγράμματός σας είναι απαραίτητη, η διάθεση χρόνου για εστίαση είναι εξίσου σημαντική. Ευτυχώς, μπορείτε να προγραμματίσετε τον χρόνο εστίασης με το Time Insights. Δείτε πώς:

 • Μεταβείτε στο Ημερολόγιο Google και κάντε κλικ στο More Insights κάτω από την καρτέλα Time Insights. Πίστωση εικόνας: Google Workspace. YouTube.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί Προγραμματισμός χρόνου εστίασης στην ενότητα Χρόνος εστίασης. Πίστωση εικόνας – Google Workspace. YouTube.
 • Επιλέξτε μια ημερομηνία για να προγραμματίσετε την ώρα εστίασής σας. Πίστωση εικόνας – Google Workspace. YouTube.
 • Επιλέξτε τη σωστή ώρα. Πίστωση εικόνας – Google Workspace. YouTube.
 • Εισαγάγετε μια περιγραφή για τον χρόνο εστίασής σας, εάν θέλετε.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.
 • Ελέγξτε εάν ο προγραμματισμένος χρόνος εστίασης είναι ορατός στο ημερολόγιό σας. Πίστωση εικόνας – Google Workspace. YouTube.
 •   Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μόνο για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας ενδιαφέρουν στο Microsoft Outlook

  Εάν έχετε επιβεβαιώσει την παρουσία σας με τουλάχιστον έναν επισκέπτη, έχετε ορίσει το συμβάν ως “Απασχολημένο” στο ημερολόγιό σας ή είναι λιγότερο από οκτώ ώρες, το Time Insights θα το αξιολογήσει για ανάλυση. Από την άλλη πλευρά, τα συμβάντα στα οποία είστε ο μόνος προσκεκλημένος ή στα οποία δεν έχετε στείλει ένα “Ναι” RSVP δεν λαμβάνονται υπόψη στους υπολογισμούς του Time Insights.

  Αποκτήστε πληροφορίες παραγωγικότητας με το Time Insights στο Ημερολόγιο Google

  Το Time Insights από το Ημερολόγιο Google είναι χρήσιμο για άτομα που προσπαθούν να καταλάβουν πώς κατανέμεται ο χρόνος τους στις συσκέψεις. Αυτό το εργαλείο σάς δίνει τη γνώση για τη σωστή βελτιστοποίηση του χρόνου σας παρέχοντάς σας μια οπτική ανάλυση και ανάλυση του χρόνου σας.

  Το Time Insights μπορεί να σας δώσει μια νέα προοπτική σχετικά με τον χρόνο που ξοδεύετε, είτε είστε επιμελής διαχειριστής χρόνου είτε απλώς είστε περίεργοι για τη δυναμική των καθημερινών σας συναντήσεων. Εξερευνήστε λοιπόν τη λειτουργικότητα στις ρυθμίσεις του Ημερολογίου Google και μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προτιμήσεις σας για τη σύσκεψη.