Πώς να αντικαταστήσετε την μπαταρία AirTag σας

Η μπαταρία που αντικαθίσταται από το χρήστη στο AirTag σας έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί περίπου ένα χρόνο. Τι πρέπει να κάνετε όμως για να αντικαταστήσετε την μπαταρία μόλις εξαντληθεί; Θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία, ώστε να μπορέσετε να επιστρέψετε στη χρήση του γρήγορα.

Αλλαγή της μπαταρίας του AirTag σας

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξάντληση της μπαταρίας του AirTag χωρίς να το γνωρίζετε. Είναι εύκολο να ελέγξετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του AirTag χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Find My στο iPhone ή το iPad σας.

μήλο

Θα λάβετε επίσης μια ειδοποίηση από την εφαρμογή όταν η μπαταρία του AirTag σας είναι χαμηλή και χρειάζεται αλλαγή.

  5 σαρωτές βιογραφικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπτύξετε ένα βιογραφικό φιλικό προς το ATS

Το AirTag σας, το κάλυμμα της μπαταρίας του και η ίδια η μπαταρία αποτελούν κίνδυνο πνιγμού. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι αντικαθιστάτε την μπαταρία του AirTag σας όσο λείπετε από μικρά παιδιά.

Για να ξεκινήσετε, τοποθετήστε τη λευκή πλευρά του AirTag σας προς τα κάτω σε μια επίπεδη επιφάνεια όπου είναι ορατό το κάλυμμα της μπαταρίας από ανοξείδωτο χάλυβα. Πιέστε προς τα κάτω το κάλυμμα της μπαταρίας και περιστρέψτε το αριστερόστροφα μέχρι να σταματήσει να περιστρέφεται. Στη συνέχεια, αφαιρέστε και το κάλυμμα και την μπαταρία.

Θα χρειαστεί να το αντικαταστήσετε με μια νέα μπαταρία λιθίου CR2032 3V σε σχήμα νομίσματος διαθέσιμη. Αυτές οι μπαταρίες είναι ευρέως διαθέσιμες σε πολλά καταστήματα και στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε ένα πακέτο τεσσάρων κυττάρων CR2032 στο Amazon, το οποίο είναι τέλειο αν έχετε πολλά AirTag.

  Πώς να ανακτήσετε τον χαμένο κωδικό πρόσβασης Roblox

Brent Dirks/MakeUseOf

Όπως αναφέρεται στο Έγγραφο υποστήριξης της Apple, ορισμένες μπαταρίες CR2032 με πικρή επικάλυψη ενδέχεται να μην λειτουργούν με AirTag. Επομένως, είναι καλύτερο να τα αποφεύγετε όταν ψάχνετε για ανταλλακτική μπαταρία.

Τοποθετήστε την μπαταρία στο AirTag σας με τη θετική πλευρά στραμμένη προς εσάς. Θα ακούσετε έναν ήχο που επιβεβαιώνει ότι έχετε τοποθετήσει σωστά την μπαταρία στο AirTag.

Τώρα, πάρτε το κάλυμμα της μπαταρίας και επιβεβαιώστε ότι οι τρεις γλωττίδες στο κάλυμμα της μπαταρίας είναι ευθυγραμμισμένες με τις τρεις υποδοχές στο AirTag σας. Στη συνέχεια, περιστρέψτε το κάλυμμα της μπαταρίας δεξιόστροφα μέχρι να σταματήσει.

  Πώς να δείτε τα στατιστικά σας στο Spotify

Όπως μπορείτε να δείτε, η αλλαγή της μπαταρίας Apple AirTag διαρκεί μόνο ένα ή δύο λεπτά. Ας ελπίσουμε ότι σας βοηθήσαμε να επαναφέρετε το tracker σε λειτουργία, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε τα υπάρχοντά σας. Τώρα που ο ιχνηλάτης σας διαθέτει μια νέα μπαταρία, μάθετε πώς να κάνετε τα AirTag σας πιο χρήσιμα.