Πώς να αναφέρετε τα ρομπότ στο Instagram

Υπάρχει ένα παλιό ρητό ότι ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ομοίως, δεν είναι κάθε ακόλουθος του Instagram γνήσιος και φέρνει αξία στον λογαριασμό IG σας. Οποιοσδήποτε έχει δημόσιο λογαριασμό στο Instagram μπορεί να δει τις αναρτήσεις και τις ιστορίες σας, να τους αρέσει και να τις σχολιάσει. Εάν υπάρχει κάποιος που δεν γνωρίζετε ή ένας λογαριασμός φαίνεται ότι δεν είναι γνήσιος, αναφέρεται ως bot. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο λογαριασμός σας έχει αυτά τα bots. Μερικές φορές, χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για να κερδίσετε likes, προβολές και ακόλουθους. Μπορεί να γίνει (μη) συνειδητά ή μερικές φορές οι ανταγωνιστές σας μπορεί να πληρώσουν bots για να σας ακολουθήσουν και να καταστρέψουν τον λογαριασμό σας. Εάν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το bot αναφοράς Instagram, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις απορίες σας σχετικά με το πώς να εμποδίσετε τα ρομπότ να βλέπουν την ιστορία σας. Επίσης, θα μάθετε πώς να απαλλαγείτε από τα bots στο Instagram και να αναφέρετε ψεύτικους ακόλουθους στο Instagram.

Πώς να αναφέρετε τα ρομπότ στο Instagram

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν πώς να εμποδίσετε τα ρομπότ να βλέπουν την ιστορία σας με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Τι είναι το Instagram Report Bot;

Τα bots του Instagram αυτοματοποιούν τις αλληλεπιδράσεις σας στο Instagram. Έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν τις καθημερινές σας εργασίες στο Instagram, όπως να κάνετε like, να σχολιάζετε, να ακολουθείτε, να μην ακολουθείτε, ακόμη και να στέλνετε απευθείας μηνύματα (DM) εκ μέρους σας χωρίς να σηκώνετε το δάχτυλό σας. Με άλλα λόγια, χρησιμοποιήστε το bot του Instagram ως αφοσιωμένο υπηρέτη στη διάθεσή σας. Μπορεί να ακούγεται σαν μια εύκολη συμφωνία. Τα bots του Instagram προκαλούν περισσότερο κακό παρά καλό. Ένα bot αναφοράς Instagram στοχεύει εκείνα τα προφίλ IG που χρησιμοποιούν συχνά συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και hashtags. Πολλά από αυτά τα ρομπότ είναι ανενεργά ή αυτά που έκαναν ελάχιστη έως καθόλου αλληλεπίδραση με εσάς ή το περιεχόμενό σας.

  Περιηγηθείτε στο Instagram σε μια διάταξη Pinterest Like

Γιατί το Instagram είναι γεμάτο με Bots;

Πολλά άτομα ή εταιρείες αντιμετωπίζουν προβλήματα που δεν μπορούν να συμβαδίσουν με το να σχολιάζουν αναρτήσεις και να παρακολουθούν άτομα καθημερινά. Η οργάνωση του λογαριασμού σας στο Instagram είναι μία από τις εργασίες στη λίστα υποχρεώσεων σας στην καθημερινή ζωή. Πρέπει να κάνετε άλλα πράγματα στην καθημερινή ζωή, όπως να παρακολουθείτε συσκέψεις, να παρακολουθείτε εκδηλώσεις και να δημιουργείτε περιεχόμενο κάθε μέρα. Εδώ είναι τα bots που διευκολύνουν τη διαχείριση του Instagram σας. Έρχονται με κάποια οφέλη. Λοιπόν, ας συζητήσουμε μερικά.

  • Γρήγορο και αποτελεσματικό
  • Αυξήστε τον ακόλουθο σας
  • Αλληλεπίδραση με οπαδούς
  • Δώστε άμεσα αποτελέσματα

Πώς μπορείτε να εμποδίσετε τα ρομπότ να βλέπουν την ιστορία σας;

Εάν χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό IG για σκοπούς μάρκετινγκ, πρέπει να αποφύγετε τα ρομπότ. Αν και τα bots αναφοράς Instagram ενισχύουν τον αριθμό των ακολούθων σας, θα φέρουν επίσης περισσότερα προβλήματα από όσα αξίζουν. Απλώς δημιουργούν ένα εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και τον στοχευμένο ακόλουθο σας. Επομένως, εάν δεν θέλετε να ρίξετε την εικόνα σας στην αγορά, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να αποκρύψετε τις ιστορίες σας από αυτά τα bots και να σταματήσετε να βλέπουν την ιστορία σας. Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε:

Σημείωση: Και για τα δύο Android και iOS χρήστες Instagram.

1. Πρώτα, περάστε από τους θεατές της ιστορίας σας και αναγνωρίστε τον λογαριασμό του bot στην εφαρμογή Instagram.

2. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στο όνομα χρήστη τους.

3. Πατήστε Απόκρυψη της ιστορίας σας.

4. Πατήστε Απόκρυψη.

Έτσι, είναι πολύ εύκολο να κρύψετε την ιστορία του λογαριασμού σας IG από τα bots.

Γιατί τα ρομπότ συνεχίζουν να με ακολουθούν;

Το Instagram έθεσε ορισμένους αυστηρούς κανόνες και αλγόριθμους για να σταματήσει αυτά τα bots. Ωστόσο, χρειάζονται μερικές μέρες για να τους αναγνωρίσει το Instagram και να τους κλείσει. Αλλά το κύριο ερώτημα τίθεται εδώ: πώς ένα bot βρήκε τον λογαριασμό σας; Αυτό μπορεί να συμβεί επειδή εσείς:

  • Ακολούθησε έναν ιδιαίτερα ελκυστικό λογαριασμό
  • Μου άρεσε μια ύποπτη ανάρτηση
  • Οι αναρτήσεις που σχολιάζονται έχουν συγκεκριμένα hashtag

Ένας άλλος λόγος για να αποκτήσετε πολλούς τυχαίους οπαδούς στον λογαριασμό σας στο Instagram είναι όταν ένα άλλο άτομο αναδημοσιεύει την ανάρτηση ή το περιεχόμενό σας χωρίς να σας αναφέρει στη δημοσίευση, αλλά το υδατογράφημα στη φωτογραφία έχει το όνομα χρήστη σας. Με αυτόν τον τρόπο οι λογαριασμοί ανεπιθύμητης αλληλογραφίας λαμβάνουν το όνομα χρήστη σας και σας ακολουθούν για να αποκτήσουν μεγαλύτερη αφοσίωση στον λογαριασμό τους.

Μπορούν τα Bots να μην ακολουθήσουν στο Instagram;

Αναρωτιέστε πώς να κάνετε γρήγορα unfollow στο Instagram; Λοιπόν, τα κακά νέα είναι ότι δεν υπάρχει γρήγορος τρόπος να κάνετε unfollow σε όλους στο Instagram. επομένως, το όριο των περίπου 200 unfollow ανά ώρα κάνει τη διαδικασία κουραστική. Θα θέλατε ενδεχομένως να απευθυνθείτε σε ένα εργαλείο αυτόματης κατάργησης παρακολούθησης του Instagram για να το κάνετε γρήγορα.

  Πώς να δείτε ποιος έσωσε την ανάρτησή σας στο Instagram

Αλλά η πιο γρήγορη λύση δεν είναι πάντα η καλύτερη. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο αυτόματης κατάργησης παρακολούθησης του Instagram, να θυμάστε ότι ενδέχεται να αποκλειστεί ο λογαριασμός σας λόγω της χρήσης του λόγω μεγάλης πιθανότητας να περάσετε τα όρια του Instagram. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια του λογαριασμού σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια αξιόπιστη υπηρεσία για μη αυτόματη κατάργηση παρακολούθησης χρηστών.

Πώς μπορείτε να αναφέρετε τα ρομπότ στο Instagram;

Εάν θέλετε να προβείτε σε μια σημαντική ενέργεια που θα τιμωρήσει τον λογαριασμό IG bot που θα τον εμποδίσει να εξαπατήσει άλλους χρήστες σαν εσάς, τότε μπορείτε να κάνετε δραστικά μέτρα αναφέροντας τον λογαριασμό στο Instagram.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram.

2. Προσδιορίστε πρώτα τον λογαριασμό bot και μεταβείτε στη σελίδα προφίλ του.

3. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Πατήστε Αναφορά…

5. Πατήστε Αναφορά λογαριασμού.

6. Επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για την αναφορά αυτού του λογαριασμού.

Το Instagram θα σας ενημερώσει όταν έχει την αναφορά σας.

Πώς μπορείτε να αναφέρετε ψεύτικους ακόλουθους στο Instagram;

Αυτό το βήμα δεν θα βοηθήσει μόνο εσάς αλλά και άλλους χρήστες. Όταν αναφέρετε έναν λογαριασμό, οι εκπρόσωποι του Instagram θα επιθεωρήσουν την αναφορά σας και ο λογαριασμός μπορεί να αποκλειστεί. Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να αναφέρετε ψεύτικους ακόλουθους στο Instagram.

Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τα bots στο Instagram;

Κανονικά, οι λογαριασμοί bot που αναφέρονται στο Instagram παραβιάζουν αρκετούς κανόνες του Instagram και αναστέλλονται και διαγράφονται από την ομάδα του Instagram όταν βρεθούν. Μπορεί να μειώσει σημαντικά την προβολή και την προσέγγιση χρηστών του λογαριασμού σας. Τα προβλήματα που φέρνει το bot στον λογαριασμό σας στο Instagram δεν αξίζουν ποτέ μια ξαφνική αύξηση στον αριθμό των ακολούθων σας.

Ως εκ τούτου, εάν παρατηρήσετε bots στον λογαριασμό σας, τα παρακάτω θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα bots στο Instagram και να διώξετε αυτά τα bots.

  • Καταργήστε τα από τη λίστα που ακολουθεί

  • Αποκλεισμός του λογαριασμού bot

  • Αναφέρετε τον λογαριασμό

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στην παραπάνω επικεφαλίδα για να μάθετε πώς να αναφέρετε bots στο Instagram.

Πώς μπορείτε να σταματήσετε τα spam bots στο Instagram;

Υπάρχουν ορισμένες ρυθμίσεις απορρήτου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σταματήσετε ή να περιορίσετε τον αριθμό των λογαριασμών spam-bot στο Instagram.

Επιλογή I: Ορισμός λογαριασμού σε Προσωπικό

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στο προφίλ σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε Ρυθμίσεις.

4. Πατήστε στο Απόρρητο.

5. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για τον Ιδιωτικό λογαριασμό.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς μπορείτε μέσω της εφαρμογής Instagram να αναφέρετε εύκολα λογαριασμούς bot.

Επιλογή II: Απενεργοποίηση προτάσεων παρόμοιου λογαριασμού

1. Συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός Instagram στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ > Προφίλ.

3. Κάντε κλικ στο Επεξεργασία προφίλ.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και ξεμαρκάρετε το πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο στοιχείο Προτάσεις παρόμοιου λογαριασμού.

5. Κάντε κλικ στο Submit για να ολοκληρώσετε την ενημέρωση.

Πόσες αναφορές χρειάζονται για τη διαγραφή ενός λογαριασμού Instagram;

Σκέφτεστε πόσες αναφορές χρειάζονται για να αποκλειστεί ένας λογαριασμός από το Instagram; Μπορεί να είναι απογοητευτικό να αναφέρετε έναν λογαριασμό Instagram και να δείτε ότι ο λογαριασμός είναι ακόμα ενεργός. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός αναφορών που να καθορίζουν την κατάργηση λογαριασμού. Οι λογαριασμοί είναι απενεργοποιημένοι λόγω πολλαπλών προειδοποιήσεων παραβίασης. Πρέπει να γνωρίζετε πώς οι αναφορές και οι παραβιάσεις μπορούν να επηρεάσουν την κατάσταση του λογαριασμού σας στο Instagram. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες.

Μπορείτε να κάνετε μαζική αναφορά στο Instagram;

Ναι, μπορείτε να αναφέρετε μαζικά έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας πολλούς λογαριασμούς Instagram.

Πώς μπορείτε να κλείσετε έναν λογαριασμό Instagram;

Ο οριστικός τερματισμός του λογαριασμού σας στο Instagram μπορεί να συμβεί μόνο χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης για επιτραπέζιους υπολογιστές. Πριν εξαφανιστεί οριστικά το προφίλ σας, το Instagram κάνει τον λογαριασμό σας προσωρινά αόρατο για 30 ημέρες. Γιατί στο μέλλον αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να συνδεθείτε ξανά. Δείτε πώς μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram:

Σημείωση: Δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας από το κινητό σας τηλέφωνο.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Instagram και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του Προφίλ και επιλέξτε Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού.

3. Στην ενότητα Επεξεργασία προφίλ, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην επιλογή Προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού μου.

4. Επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας και εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Προσωρινή απενεργοποίηση λογαριασμού.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς να αναφέρετε το Instagram bot και να αναφέρετε ψεύτικους οπαδούς στο Instagram με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.