Πώς να ανακτήσετε τα αγαπημένα και τους σελιδοδείκτες που έχουν διαγραφεί κατά λάθος στο Microsoft Edge

Όλοι έχουμε ζήσει εκείνες τις απογοητευτικές στιγμές που βάλατε κατά λάθος τους σελιδοδείκτες σας, αλλά ευτυχώς, είναι εύκολο να ανακτήσετε.

Εάν διαγράψετε κατά λάθος ένα αγαπημένο από τη γραμμή αναζήτησης, τη γραμμή αγαπημένων ή τη σελίδα αγαπημένων, ο Microsoft Edge σάς επιτρέπει να το ανακτήσετε και είναι μια πολύ απλή διαδικασία.

Πώς να επαναφέρετε τα τυχαία διαγραμμένα αγαπημένα στο Edge

Όταν κατά λάθος διαγράψετε ένα αγαπημένο από τη σελίδα αγαπημένων, το Edge σάς δίνει μια επιλογή αναίρεσης για να το επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναίρεση στην επάνω δεξιά γωνία για να το επαναφέρετε.

  Πώς να αλλάξετε την πρώτη μέρα της εβδομάδας στο Ημερολόγιο Google

Ωστόσο, ενδέχεται να μην δείτε την επιλογή αναίρεσης εάν έχετε διαγράψει ένα αγαπημένο μέσω της γραμμής αγαπημένων ή της γραμμής αναζήτησης. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να τα επαναφέρετε από τη σελίδα αγαπημένων:

 • Κάντε κλικ στο εικονίδιο σε σχήμα αστεριού με τρεις οριζόντιες γραμμές που περνούν μέσα από αυτό στην επάνω δεξιά γωνία. Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε μια συντόμευση CTRL + Shift + O.
 • Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες κουκκίδες (Περισσότερες επιλογές) στο μενού Αγαπημένα.
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επαναφορά διαγραμμένων αγαπημένων.
 • Εδώ, μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα αγαπημένα που διαγράψατε τις τελευταίες 28 ημέρες.
 • Για να επαναφέρετε ένα συγκεκριμένο αγαπημένο στοιχείο, αναπτύξτε τον υποφάκελο όπου είναι αποθηκευμένο, επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα του και κάντε κλικ στην Επαναφορά.
 •   Πώς να ρυθμίσετε το Fathom Lite για τα Analytics του ιστότοπού σας

  Μπορείτε να επαναφέρετε μόνο τα αγαπημένα που διαγράφηκαν τις τελευταίες 28 ημέρες. Επίσης, τα αγαπημένα πρέπει να έχουν συγχρονιστεί πριν τα διαγράψετε.

  Τη στιγμή της γραφής, η εφαρμογή Edge για κινητά δεν προσφέρει επιλογή επαναφοράς των διαγραμμένων αγαπημένων. Ωστόσο, μπορείτε να επαναφέρετε τα αγαπημένα που έχουν διαγραφεί μέσω της εφαρμογής για κινητά από το πρόγραμμα περιήγησης Edge στην επιφάνεια εργασίας σας. Επομένως, εάν διαγράψετε κατά λάθος ένα αγαπημένο από την εφαρμογή για κινητά, μπορείτε να συνδεθείτε στο πρόγραμμα περιήγησης Edge στην επιφάνεια εργασίας και να το επαναφέρετε ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες.

  Ανακτήστε εύκολα τα διαγραμμένα αγαπημένα

  Όταν διαγράφετε κατά λάθος ένα αγαπημένο στο Edge, δεν σημαίνει ότι έχει φύγει για πάντα. Ας ελπίσουμε ότι τώρα έχετε μια πιο ξεκάθαρη κατανόηση του τρόπου ανάκτησής τους. Έτσι, επαναφέρετε τα διαγραμμένα αγαπημένα σας με μεγάλη ευκολία.

    Πώς να μεταδώσετε ένα βίντεο ή μια εικόνα από το Google Drive και το Dropbox