Πώς να αλλάξετε όταν λήγουν τα μηνύματα στο Snapchat

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή που βασίζεται στο σύνολο της έννοιας της απώλειας αν δεν εμπλακείτε αμέσως — επομένως, εάν δεν δείτε ένα μήνυμα εντός περιορισμένου χρονικού πλαισίου, έχει φύγει.

Όλοι οι φίλοι σας θα συζητούν γι’ αυτό και θα είστε εκτός κυκλώματος. Είναι είτε περιορισμένο χρονικό πλαίσιο είτε η πολιτική μιας προβολής που έχουν τα μηνύματα συνομιλίας.

Ρυθμίσεις συνομιλίας Snapchat: 24 ώρες

Αλλά το Snapchat αλλάζει τα πράγματα λίγο με τα μηνύματα συνομιλίας. Οι χρήστες έχουν πλέον την επιλογή να επιτρέπουν στα μηνύματα να έχουν όριο μίας προβολής ή να επιτρέπουν την προβολή τους πολλές φορές για 24 ώρες.

Δείτε πώς μπορείτε να επιλέξετε πότε λήγουν τα μηνύματα στο Snapchat.

  Πώς να επεξεργαστείτε το κείμενο του Snapchat μετά τη δημοσίευση

Μήνυμα λήξης στο Snapchat

Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android. Ασχολείται με προσωπικά μηνύματα συνομιλίας που ανταλλάσσονται μεταξύ των χρηστών.

Γνωρίστε ότι αυτό ρυθμίζεται ανά άτομο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιτρέψετε σε ορισμένους φίλους να δουν ένα μήνυμα μόνο μία φορά, ενώ σε άλλους να το δουν όσες φορές θέλετε για 24 ώρες.

Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το κουμπί συνομιλίας στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης σας.
Επιλέξτε μια συνομιλία από τη λίστα συνομιλιών ή ξεκινήστε ένα νέο νήμα με μια από τις επαφές σας.
Πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ επάνω αριστερά.
Κάντε κλικ στην οθόνη ρυθμίσεων συνομιλίας, πατήστε την επιλογή Διαγραφή συνομιλιών.

  Το μικρόφωνο δεν λειτουργεί στο Snapchat – Τι να κάνετε

Θα ανοίξει ένα μενού με δύο επιλογές. Μετά την προβολή και 24 ώρες μετά την προβολή.

Από προεπιλογή, η λήξη για όλες τις συνομιλίες έχει οριστεί σε Μετά την προβολή. Η επιλογή 24 ωρών πρέπει να αλλάξει χειροκίνητα.

Η 24ωρη περίοδος προβολής ενός μηνύματος ξεκινά αφού προβληθεί μία φορά. Εάν ένα μήνυμα δεν έχει προβληθεί, μπορείτε πάντα να το διαγράψετε.

Αυτό δεν είναι σαν να δημοσιεύετε στην ιστορία σας. Οτιδήποτε δημοσιεύετε στην ιστορία σας λήγει 24 ώρες μετά τη δημοσίευσή του, ανεξάρτητα από το ποιος το έχει δει και ποιος δεν το έχει δει.

Με τα μηνύματα συνομιλίας, ένα μη αναγνωσμένο μήνυμα δεν θα ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση 24 ωρών. Μόνο όταν ένας χρήστης δει το μήνυμα που στείλατε, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την περίοδο των 24 ωρών.

  Πώς να μεταβείτε προσωρινά στη λειτουργία Ghost στο Snapchat

Τα μηνύματα λήγουν μεμονωμένα, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε μήνυμα που αποστέλλεται σε ένα νήμα συνομιλίας θα έχει τον δικό του χρόνο λήξης με βάση το πότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα

Εάν στείλατε ένα μήνυμα στις 8 το πρωί και ένα άλλο μήνυμα στις 8 το βράδυ, υποθέτοντας ότι προβλήθηκαν και τα δύο αμέσως μετά την αποστολή τους, θα έχουν διαφορετικούς χρόνους λήξης. Αν και τα δύο μηνύματα προβλήθηκαν ταυτόχρονα, θα έχουν τον ίδιο χρόνο λήξης, θα δώσουν ή θα χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα.

Κάτι τελευταίο που θα θέλαμε να αναφέρουμε. Λάβετε υπόψη ότι όταν αλλάζετε την ώρα λήξης του μηνύματος, η επαφή σας ειδοποιείται για την αλλαγή.