Πώς να αλλάξετε το όνομα του Apple Watch σας

Εξατομικεύστε το Apple Watch σας δίνοντάς του ένα μοναδικό όνομα και κάντε το εύκολα αναγνωρίσιμο μεταξύ των άλλων συσκευών Apple σας.

Ένα υπέροχο πλεονέκτημα της κατοχής πολλών συσκευών Apple είναι ότι μπορείτε να δώσετε σε καθεμία ένα μοναδικό όνομα. Αυτή η δυνατότητα είναι επίσης διαθέσιμη για το Apple Watch, καθιστώντας εύκολο τον εντοπισμό του ανάμεσα στις άλλες συσκευές σας.

Είτε μόλις αγοράσατε ένα Apple Watch είτε θέλετε να μετονομάσετε το τρέχον ρολόι σας για να αποφύγετε τη σύγχυση, δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του Apple Watch σας.

Πώς να μετονομάσετε το Apple Watch στο iPhone σας

Χρειάζονται μόνο μερικά γρήγορα βήματα για να αλλάξετε το όνομα του Apple Watch σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

  Το Pinecone λαμβάνει $100 εκατομμύρια και το AssemblyAI για την αναγνώριση ομιλίας
 • Ανοίξτε την εφαρμογή Watch στο iPhone σας.
 • Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην ενότητα Το ρολόι μου και πατήστε Γενικά.
 • Τώρα, πατήστε Σχετικά και θα δείτε το προεπιλεγμένο όνομα Apple Watch στην κορυφή.
 • Πληκτρολογήστε το όνομα που προτιμάτε και πατήστε Τέλος στο πληκτρολόγιό σας.
 • Το όνομα του Apple Watch που εμφανίζεται σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές θα αλλάξει αυτόματα, αλλά μην εκπλαγείτε αν χρειαστεί λίγος χρόνος για να το σκεφτείτε.

  Γιατί έχει σημασία το όνομα του Apple Watch σας

  Το όνομά σας Apple Watch είναι ένας χαρακτηριστικός παράγοντας που διευκολύνει τον προσδιορισμό του wearable σας, ειδικά αν έχετε συνδυάσει πολλά στο παρελθόν ή αν έχετε μέλη της οικογένειας που κατέχουν επίσης ρολόγια Apple.

    Πώς να δημιουργήσετε αναφορές συσκέψεων στο Zoom

  Για να αναγνωρίσετε το τρέχον ρολόι σας μεταξύ άλλων, θα χρειαστείτε ένα μοναδικό όνομα. Αυτό είναι χρήσιμο όταν χρειάζεται να δημιουργήσετε ή να ανακτήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, καθώς τυχόν δεδομένα για τα οποία δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας θα αποθηκευτούν με το όνομα του Apple Watch σας στην εφαρμογή Watch.

  Το όνομα του Apple Watch σας θα εμφανίζεται επίσης όταν χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές Apple όπως το Walkie-Talkie ή εάν χρησιμοποιείτε λειτουργίες συνδεσιμότητας στις συνδεδεμένες συσκευές Apple. Και το πιο σημαντικό, το όνομα του Apple Watch σας θα πει σε όλους ότι το ρολόι είναι δικό σας.

    Πώς να διορθώσετε το σφάλμα "Scratch Disk Is Full" στο Photoshop

  Μετονομάστε το Apple Watch σας για να το κάνετε αναγνωρίσιμο

  Όποιο όνομα κι αν αποφασίσετε για το Apple Watch σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε κάτι δημιουργικό όπως το “007” για ένα θέμα εμπνευσμένο από κατασκοπεία. Όπως και να το ονομάσετε, η μετονομασία του Apple Watch σας θα σας βοηθήσει να το αναγνωρίσετε πιο εύκολα. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε επίσης να μετονομάσετε τις άλλες συσκευές Apple σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.