Πώς να αλλάξετε το φόντο Google σε ένα Chromebook

Το Chrome OS μπορεί να φαίνεται ελαφρύ και όχι τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τα Windows ή το macOS, αλλά σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα περισσότερα από τα στοιχεία του λειτουργικού συστήματος. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Chromebook σας μέσω της νέας εφαρμογής Ταπετσαρία. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε γραφικά στοιχεία στην επιφάνεια εργασίας του Chromebook και να κάνετε πολλά περισσότερα. Τώρα, σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο αλλαγής του φόντου Google σε ένα Chromebook. Μπορείτε να κάνετε λήψη και να ορίσετε ένα νέο θέμα, να αλλάξετε την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας και να προσθέσετε ένα νέο φόντο προφύλαξης οθόνης στο Chromebook σας. Σε αυτό το σημείωμα λοιπόν, ας πηδήξουμε αμέσως.

Προσαρμογή του φόντου Google σε Chromebook (2022)

Σε αυτό το σεμινάριο, έχουμε προσθέσει πολλούς τρόπους αλλαγής του φόντου Google στο Chromebook σας. Μπορείτε να εφαρμόσετε ένα νέο θέμα, να αλλάξετε το φόντο στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome, να ορίσετε μια νέα ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας ή να αλλάξετε την προφύλαξη οθόνης. Απλώς αναπτύξτε τον παρακάτω πίνακα και μετακινηθείτε στην επιθυμητή ενότητα.

  Διορθώστε το σφάλμα «Άγνωστος ή Μη έγκυρος δείκτης» κατά το άνοιγμα μιας εικόνας στο Photoshop

Αλλάξτε το Google Background στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome στο Chromebook σας και κάντε κλικ στο “Προσαρμογή Chrome” στην κάτω δεξιά γωνία.

2. Στη συνέχεια, στην ενότητα “Φόντο”, επιλέξτε την ταπετσαρία της επιλογής σας από την ποικιλία συλλογών της Google. Θα πρέπει σίγουρα να βρείτε κάτι που σας αρέσει εδώ. Εάν δεν το κάνετε, προχωρήστε στο επόμενο σημείο.

3. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο φόντο στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Απλώς κάντε κλικ στο “Μεταφόρτωση από συσκευή” στην καρτέλα ρυθμίσεων “Φόντο”.

4. Τώρα, επιλέξτε την εικόνα φόντου από τον τοπικό αποθηκευτικό χώρο του Chromebook σας.

5. Αυτό είναι. Και έτσι μπορείτε να αλλάξετε το φόντο του Google Chrome στο Chromebook σας.

Αλλάξτε το θέμα και το φόντο στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome

1. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το θέμα μαζί με το φόντο, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Για αυτό, κάντε κλικ στο μενού με τις 3 κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε “Ρυθμίσεις”.

2. Μεταβείτε στην ενότητα “Εμφάνιση” στην αριστερή πλαϊνή γραμμή και κάντε κλικ στο “Θέματα προγράμματος περιήγησης” στο δεξιό παράθυρο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για ομαδικά μηνύματα στο LinkedIn

3. Θα ανοίξει τη σελίδα Θέματα στο Chrome Web Store. Προχωρήστε και περιηγηθείτε στα διάφορα θέματα στο Chromebook σας.

3. Ανοίξτε το αγαπημένο σας θέμα και κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη στο Chrome” του προγράμματος περιήγησης.

5. Και έτσι φαίνεται μετά την εφαρμογή του θέματος που επιλέγετε. Πολύ όμορφο, σωστά;

Αλλάξτε το φόντο της επιφάνειας εργασίας στο Chromebook σας

1. Για να αλλάξετε το φόντο της επιφάνειας εργασίας στο Chromebook σας, κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επιλέξτε “Ορισμός ταπετσαρίας και στυλ”.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Ταπετσαρία» στο παράθυρο που ανοίγει.

3. Εδώ, μπορείτε να βρείτε μια σειρά από υπέροχες ταπετσαρίες από καλλιτέχνες από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα.

4. Απλώς επιλέξτε την ταπετσαρία που σας αρέσει και θα οριστεί ως φόντο του Chromebook σας. Εάν θέλετε να βλέπετε μια νέα ταπετσαρία κάθε μέρα στην επιφάνεια εργασίας του Chromebook σας, κάντε κλικ στην επιλογή “Αλλαγή καθημερινά” στο επάνω μέρος για να την ενεργοποιήσετε.

5. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να ορίσετε το φόντο στο Chromebook σας απευθείας από τις Φωτογραφίες Google και τον τοπικό αποθηκευτικό χώρο. Ναι, το Chrome OS έχει επίσης θέματα και επιλογές προσαρμογής για να ανταγωνιστεί τα Windows και τα Mac.

Αλλάξτε την Προφύλαξη οθόνης στο Chromebook σας

1. Εάν θέλετε να ορίσετε ένα δυναμικό φόντο προφύλαξης οθόνης στο Chromebook σας, μπορείτε να το κάνετε εύκολα. Απλώς κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και ανοίξτε το “Set wallpaper & style”.

  Πώς να προσθέσετε χρήματα στο Apple ID σας

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Screen Saver” από το παράθυρο που ανοίγει.

3. Εδώ, ενεργοποιήστε την εναλλαγή στο επάνω μέρος και θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία δυναμικής προφύλαξης οθόνης στο Chromebook σας.

4. Ακριβώς παρακάτω, μπορείτε να επιλέξετε την πηγή εικόνας για το φόντο της προφύλαξης οθόνης. Μπορείτε να επιλέξετε εικόνες από τη βιβλιοθήκη σας στο Google Photos ή από επιμελημένα έργα τέχνης από την Google. Και αυτό είναι όλο.

Αλλάξτε την ταπετσαρία και το θέμα φόντου στο Chromebook σας

Αυτοί είναι λοιπόν οι τέσσερις τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τις εικόνες φόντου στο Chromebook σας. Είτε πρόκειται για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome, την επιφάνεια εργασίας του Chromebook ή την οθόνη κλειδώματος, μπορείτε να τα προσαρμόσετε όλα χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένες ταπετσαρίες. Τέλος πάντων, όλα αυτά είναι από εμάς. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη νέα εκκίνηση του Chrome OS στο Chromebook σας, μεταβείτε στο συνδεδεμένο άρθρο μας. Και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τέτοιες συμβουλές και κόλπα για το Chrome OS, διαβάστε το εξαντλητικό άρθρο μας. Και αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω.