Πώς να αλλάξετε το κινούμενο σχέδιο εκκίνησης στο Android (2 τρόποι) – 2023

Το Android είναι γνωστό για πολλά πράγματα και η ευελιξία για προσαρμογή βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν πώς να προσαρμόζουν το Android και είναι ο κύριος λόγος που αγοράζουν μια συσκευή Android έναντι οποιουδήποτε άλλου λειτουργικού συστήματος για κινητά.

Στους ανθρώπους αρέσει να εγκαθιστούν προσαρμοσμένες εφαρμογές εκκίνησης, να ορίζουν προεπιλεγμένες εφαρμογές και να χρησιμοποιούν ζωντανές ταπετσαρίες και γραφικά στοιχεία στα τηλέφωνά τους. Όλες αυτές οι δυνατότητες προσαρμογής είναι ήδη πάρα πολλά για να ζητήσετε. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που έχει να προσφέρει το Android.

Μόλις κάνετε root το τηλέφωνό σας, έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε την προσαρμογή στο επόμενο βήμα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το rooting, διαβάστε εδώ: Πώς να ριζώσετε το τηλέφωνο Android. Μία από τις καλύτερες δυνατότητες προσαρμογής για συσκευές Android με ρίζες είναι η αλλαγή της κίνησης εκκίνησης.

Το κινούμενο σχέδιο εκκίνησης είναι το κινούμενο λογότυπο που βλέπετε όταν το τηλέφωνό σας ενεργοποιείται. Είναι συνήθως το λογότυπο του κατασκευαστή με ένα περίεργο ηχητικό εφέ. Αλλά μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το κινούμενο σχέδιο εκκίνησης της συσκευής σας Android.

  Πώς να μοιράζεστε αρχεία από Mac σε Android

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να αλλάξετε το κινούμενο σχέδιο εκκίνησης της συσκευής σας Android, εδώ έχουμε μερικές λύσεις που πρέπει να εξετάσετε. Παρακάτω δίνονται διάφορες εύκολες και λειτουργικές μέθοδοι για τον τρόπο αλλαγής της κίνησης εκκίνησης της συσκευής σας Android.

Πώς να αλλάξετε το κινούμενο σχέδιο εκκίνησης της συσκευής σας Android.

Πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι root. Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το rooting που αναφέρεται παραπάνω, εάν δεν γνωρίζετε τι είναι το rooting ή θέλετε να μάθετε πώς να αποκτήσετε δικαιώματα root στο τηλέφωνό σας.

Παρακάτω δίνονται οι διάφορες μέθοδοι για να αλλάξετε το κινούμενο σχέδιο εκκίνησης στη συσκευή σας Android. Ακολουθήστε τα προσεκτικά για να αποφύγετε τυχόν λόξυγγα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων σας προτού προχωρήσετε περαιτέρω.

  Κορυφαίοι 10 τρόποι για να διορθώσετε τη μαύρη οθόνη του Android κατά τη διάρκεια των κλήσεων

Μέθοδος 1: – Αλλάξτε το κινούμενο σχέδιο εκκίνησης με τον Root Explorer.

Εδώ σε αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να αλλάξετε με μη αυτόματο τρόπο το κινούμενο σχέδιο εκκίνησης της συσκευής σας Android χρησιμοποιώντας έναν εξερευνητή αρχείων ρίζας. Τα βήματα για να αλλάξετε το κινούμενο σχέδιο εκκίνησης της συσκευής σας Android είναι:

Βήμα 1. Εγκαταστήστε το Root Explorer στο τηλέφωνό σας κάνοντας κλικ εδώ.

Βήμα 2. Στη συνέχεια, στον root explorer, μεταβείτε στο φάκελο “System > media” και μετονομάστε το bootanimation.zip σε κάτι άλλο και κρατήστε το εδώ ως αντίγραφο ασφαλείας.

Βήμα 3. Κατεβάστε οποιοδήποτε κινούμενο σχέδιο εκκίνησης από το xda ή οποιονδήποτε ιστότοπο. μπορείτε να αναζητήσετε στο Google το αγαπημένο σας αρχείο zip κινουμένων σχεδίων εκκίνησης.

Βήμα 4. Μετακινήστε το αρχείο zip που κατεβάσατε στο φάκελο “System > media” και μετονομάστε το σε bootanimation.zip

Βήμα 5. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας για να δείτε το νέο κινούμενο σχέδιο εκκίνησης.

Σημείωση: – Μπορείτε να επαναφέρετε την αρχική σας κίνηση εκκίνησης ανά πάσα στιγμή μετονομάζοντας το αρχικό αρχείο σε bootanimation.zip

  Αποκτήστε τη λειτουργία Doze του Android Marshmallow σε παλαιότερες εκδόσεις Android

Ελέγξτε επίσης: – Καλύτερες εφαρμογές ρίζας για Android

Μέθοδος 2:- Χρήση της εφαρμογής Boot Animations.

Αυτός είναι ένας ευκολότερος τρόπος λήψης και αλλαγής της κίνησης εκκίνησης της συσκευής σας Android. Απλώς εγκαταστήστε μια απλή εφαρμογή από το play store και είστε έτοιμοι. Τα βήματα για να αλλάξετε την κινούμενη εικόνα εκκίνησης της συσκευής σας Android χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Boot Animations είναι:

Βήμα 1. Κατεβάστε την εφαρμογή boot animation από το play store κάνοντας κλικ εδώ.

Βήμα 2. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε μια τοπική κινούμενη εικόνα εκκίνησης, κάντε κλικ στο κουμπί + αιωρούμενο όπου μπορείτε να μετατρέψετε επίσης ένα GIF σε κινούμενη εικόνα εκκίνησης.

Βήμα 3. Εάν θέλετε να κατεβάσετε ένα κινούμενο σχέδιο, μπορείτε επίσης να τα περιηγηθείτε και να τα αναζητήσετε ηλεκτρονικά στην εφαρμογή. Υπάρχουν πολλοί από αυτούς διαθέσιμοι και μπορείτε να αναζητήσετε οτιδήποτε θέλετε.

Βήμα 4. Στη συνέχεια, εφαρμόστε και επανεκκινήστε.

Σημείωση: – Υπάρχει μια δυνατότητα εμφάνισης νέας κινούμενης εικόνας σε κάθε εκκίνηση επίσης.

Συμπερασματικά, αυτοί είναι οι πιο εύκολοι και βολικοί τρόποι για να αλλάξετε το κινούμενο σχέδιο εκκίνησης της συσκευής σας Android. Για οποιαδήποτε βοήθεια ή πρόταση, μη διστάσετε να μας γράψετε στα σχόλια παρακάτω. Θα θέλαμε επίσης να δούμε και τα προσαρμοσμένα κινούμενα σχέδια εκκίνησης.