Πώς να αλλάξετε τοποθεσία στο Discord

Αποποίηση ευθύνης: Ορισμένες σελίδες σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν σύνδεσμο συνεργατών. Αυτό δεν επηρεάζει το editorial μας με κανέναν τρόπο.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη φωνητική επικοινωνία στο Discord, η διαδικασία αλλαγής της περιοχής ή της τοποθεσίας σας μπορεί να μετριάσει το πρόβλημα. Όταν δημιουργείτε για πρώτη φορά τον λογαριασμό σας Discord, το Discord μπορεί να επιλέξει αυτόματα τον πλησιέστερο σε εσάς διακομιστή φωνής για την καλύτερη απόδοση. Ωστόσο, το Discord δεν επιλέγει πάντα τον καλύτερο διακομιστή για εσάς.

Ευτυχώς, οι χρήστες είναι ελεύθεροι να αλλάζουν διακομιστές όπως τους βολεύει παίζοντας με τις διαφορετικές ρυθμίσεις μέχρι να βρουν τις καλύτερες επιλογές απόδοσης. Η ενημέρωση της τοποθεσίας επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις τους προκειμένου να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία τους στην πλατφόρμα.

Ωστόσο, ενώ είναι δυνατό να το κάνετε, δεν είναι πάντα πολύ σαφές πώς μπορείτε να αλλάξετε με μη αυτόματο τρόπο τη θέση του διακομιστή σας στο Discord.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Μην ανησυχείς όμως. Εάν δεν είστε βέβαιοι πώς να αλλάξετε την τοποθεσία σας στο Discord, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να την αλλάξετε σε μερικά μόνο βήματα.

Πώς να αλλάξετε περιοχή στο Discord

Η αλλαγή του διακομιστή φωνής σας είναι απαραίτητη γιατί όσο πιο κοντά βρίσκεστε φυσικά στον διακομιστή, τόσο λιγότερο λανθάνον χρόνο θα έχετε. Όσο λιγότερο λανθάνον χρόνο έχετε, τόσο καλύτερη σύνδεση θα έχετε. Αυτό βελτιώνει τα πάντα, από τους χρόνους απόκρισης έως την ποιότητα φωνής. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα σε έναν από αυτούς τους τομείς ή απλά θέλετε να πειραματιστείτε, η διαδικασία είναι γρήγορη.

Ανοίξτε το Discord και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον διακομιστή στην αριστερή στήλη στον οποίο θέλετε να αλλάξετε τον διακομιστή φωνής.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Θυμηθείτε, για να αλλάξετε τον διακομιστή, πρέπει είτε να είστε ο κάτοχος του διακομιστή είτε να έχετε έναν ρόλο σε έναν διακομιστή όπου έχετε ενεργοποιημένα τα δικά σας δικαιώματα διακομιστή διαχειριστή. Εάν κάποιο από αυτά ισχύει, μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις τοποθεσίας του διακομιστή φωνής.

  Πώς να προσθέσετε ή να αλλάξετε το banner προφίλ στο Discord

Πρώτα, κάντε κλικ στο κάτω βέλος για να ανοίξετε τις επιλογές του διακομιστή σας.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή που λέει Ρυθμίσεις διακομιστή.

Κάντε κλικ στο “Αλλαγή”

Τώρα, κάτω από την ενότητα που λέει Περιοχή διακομιστή, πατήστε το κουμπί που λέει Αλλαγή. Αυτό θα πρέπει να βρίσκεται πιο κοντά στη δεξιά πλευρά του παραθύρου της εφαρμογής.

Τέλος, επιλέξτε μια τοποθεσία που πιστεύετε ότι θα είναι πιο κοντά στη φυσική σας τοποθεσία. Στην περίπτωσή μου, αυτό θα ήταν «Η Ανατολή των ΗΠΑ». Αλλά, εάν ζείτε στην πολιτεία της Καλιφόρνια ή της Ουάσιγκτον, θα ήταν καλύτερα να επιλέξετε US West.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Απλώς επιλέξτε αυτό που πιστεύετε ότι θα είναι πιο κοντά σας. Εάν το ένα αποδειχθεί πιο αργό από το άλλο, μπορείτε πάντα να μεταβείτε, να αλλάξετε ξανά τη θέση του διακομιστή και να δείτε εάν ο λανθάνοντας χρόνος σας βελτιώνεται.

Κάντε κλικ σε μία από τις θέσεις του διακομιστή φωνής για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας. Ένα από τα καλά πράγματα για το Discord είναι ότι, αφού αλλάξετε διακομιστή, θα υπάρξει λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο διακοπή της φωνής. Τούτου λεχθέντος, η αλλαγή του διακομιστή σας δεν θα καταστρέψει τυχόν συνεχείς συνομιλίες που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή.

Δεν βλέπετε την επιλογή για τις ρυθμίσεις διακομιστή;

Εάν προσπαθείτε να αλλάξετε την τοποθεσία σας, αλλά δεν βλέπετε την επιλογή για Ρυθμίσεις διακομιστή, είναι πιθανό επειδή δεν έχετε άδεια πρόσβασης σε αυτές τις ρυθμίσεις. Αντί για το παραπάνω μενού, θα δείτε αυτό:

Υποθέτοντας ότι η καθυστέρηση ή η ποιότητα της φωνής είναι πραγματικά τρομερή, επικοινωνήστε με τους διαχειριστές του διακομιστή και ζητήστε τους να αλλάξουν τον ρόλο “Διαχείριση διακομιστή” για εσάς. Μόλις το κάνουν αυτό, μπορείτε να προχωρήσετε στην ενημέρωση της τοποθεσίας σας για τον διακομιστή τους.

Οι διαχειριστές και οι κάτοχοι διακομιστών μπορούν στη συνέχεια να ανακαλέσουν τον ρόλο αφού κάνετε την αλλαγή, εάν το επιλέξουν.

Ρύθμιση τοποθεσίας σε νέο διακομιστή

Εάν σχεδιάζετε να ρυθμίσετε έναν νέο διακομιστή στο Discord, η εφαρμογή διευκολύνει την επιλογή της βέλτιστης τοποθεσίας διακομιστή φωνής για τον διακομιστή σας από την πρώτη στιγμή.

  Το Discord ειδοποιεί το άλλο άτομο όταν κάνετε στιγμιότυπο οθόνης;

Για να ξεκινήσετε, πατήστε το κουμπί ‘+’ στην αριστερή στήλη πλοήγησης διακομιστή. Όταν εμφανιστεί η επιλογή, πατήστε το κουμπί Δημιουργία διακομιστή.

Στην επόμενη οθόνη, θα σας ζητηθεί να ονομάσετε τον διακομιστή σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε την Περιοχή διακομιστή. Πατήστε το κουμπί που λέει “Αλλαγή” και θα μπορείτε να επιλέξετε από τη λίστα των περιοχών του διακομιστή φωνής όπως κάναμε παραπάνω. Κάντε κλικ στην περιοχή που θα ήταν η βέλτιστη και οι αλλαγές αποθηκεύονται αυτόματα.

Τέλος, πατήστε το κουμπί Δημιουργία. Προσκαλέστε μερικούς φίλους, δείτε πώς λειτουργεί ο διακομιστής φωνής και εάν η καθυστέρηση είναι λίγο υψηλή, μπορείτε πάντα να αλλάξετε ξανά τη θέση του διακομιστή φωνής ακολουθώντας τα προηγούμενα βήματα.

Πώς να αλλάξετε την εμφάνιση ώρας/ώρας στο Discord

Το Discord χρησιμοποιεί το χρόνο του συστήματος για να ενημερώσει την ώρα στην εφαρμογή. Για να αλλάξετε την ώρα Discords, θα πρέπει να αλλάξετε την ώρα στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και αλλάξτε την ώρα εκεί.

Δεν μπορείτε πραγματικά να αλλάξετε την εμφάνιση της ώρας στο Discord με μη αυτόματο τρόπο, αλλά υπάρχει ένας τρόπος να ξεπεράσετε αυτό το περίεργο σφάλμα προσαρμογής.

Για να αλλάξετε την ώρα σε προβολή ώρας 24 ωρών, θα χρειαστεί να αλλάξετε τη γλώσσα ή την τοποθεσία του Discord σας. Αυτό μπορεί να γίνει στις ρυθμίσεις σας και δεν ενημερώνεται αυτόματα από την εφαρμογή. Η Ιαπωνία, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί την ένδειξη ώρας 24 ωρών. Η αλλαγή της τοποθεσίας σας σε Ιαπωνία θα μετατρέψει αυτόματα το ρολόι των 12 ωρών σε 24 ώρες. Για να το αλλάξετε ξανά, επιλέξτε Καναδάς, Αμερική ή οποιαδήποτε τοποθεσία με προβολή ώρας 12 ωρών.

Η αλλαγή της εμφάνισης ημερομηνίας από ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ σε ΜΜ/ΗΗ/ΕΕΕ ή αντίστροφα απαιτεί να κάνετε το ίδιο πράγμα. ΜΜ/ΗΗ/ΕΕΕΕ χρησιμοποιείται λίγο πολύ μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η ρύθμιση της γλώσσας σας στα Αγγλικά θα κάνει αυτόματα τον μήνα να εμφανίζεται πριν από την ημερομηνία. Η αλλαγή της γλώσσας στα Ισπανικά θα το διορθώσει.

Αντιμετώπιση προβλημάτων ήχου

Οι περισσότεροι χρήστες δηλώνουν ότι η αλλαγή της τοποθεσίας στο Discord συμβάλλει στην άμβλυνση της καθυστέρησης στην ποιότητα ήχου. Ως εκ τούτου, ακόμη και η παραμικρή καθυστέρηση μπορεί να καταστρέψει εντελώς την εμπειρία παιχνιδιού σας. Ο λόγος που αγαπάμε τόσο πολύ το Discord είναι ότι έχει την καλύτερη ποιότητα για τους gamers.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα κανάλι Discord μόνο για ανάγνωση

Τι μπορείτε να κάνετε εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ήχου και η αλλαγή της περιοχής σας δεν βοηθά;

Εκτός από την επανεκκίνηση του Discord και τον έλεγχο των συνδέσεων υλικού σας, μπορείτε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του διακομιστή σας και να εκτελέσετε μια δοκιμή μικροφώνου. Πατώντας την επιλογή «Φωνή και βίντεο» στην αριστερή πλευρά των ρυθμίσεων του Discord θα σας βοηθήσει να περιορίσετε το πρόβλημά σας.

Ορισμένοι χρήστες θεώρησαν χρήσιμο να αλλάξουν σε λειτουργία συμβατότητας όταν χρησιμοποιούν τα Windows 7. Μετά από πρόσφατες ενημερώσεις, πολλοί άνθρωποι ανακάλυψαν ότι ο ήχος τους έχει καθυστέρηση και φαίνεται ότι, όταν αλλάζουν, αυτά τα σφάλματα συνήθως επιλύονται με νέες ενημερώσεις.

Συχνές Ερωτήσεις

Ακολουθούν μερικές απαντήσεις σε άλλες ερωτήσεις που λαμβάνουμε συχνά σχετικά με το Discord.

Το Discord δείχνει την τοποθεσία σας;

Όχι, το Discord δεν δίνει σε άλλους την τοποθεσία σας. Αρκετοί χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι κάποιος άλλος χρήστης γνωρίζει την τοποθεσία του, επομένως αξίζει να αναφέρουμε ότι, ενώ το Discord δεν δίνει την τοποθεσία σας, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να την αποκαλύψετε.

Εκτός από το προφανές? πείτε σε κάποιον πού μένετε, εάν χρησιμοποιείτε το ίδιο όνομα χρήστη στο Discord που χρησιμοποιείτε για άλλες υπηρεσίες (π.χ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ετικέτα παίκτη κ.λπ.), τότε ο άλλος χρήστης μπορεί να συμπεράνει πού μένετε.

Φημολογείται επίσης ότι η αποστολή εικόνας σε κάποιον θα στείλει την τοποθεσία σας στο Discord. Με βάση τις δοκιμές μας αυτό είναι αναληθές. Για να καταρριφθεί περαιτέρω αυτή η θεωρία, δεν υπάρχουν ρυθμίσεις στο Discord που θα μας επέτρεπαν να απενεργοποιήσουμε αυτήν τη δυνατότητα και δεν αναφέρεται στην Πολιτική Απορρήτου (επομένως, το Discord θα είχε μεγάλο πρόβλημα εάν έστελναν την τοποθεσία σας σε άλλους χωρίς τη συγκατάθεσή σας). Ωστόσο, δεν είναι πέρα ​​από το πεδίο της πραγματικότητας ότι κάποιος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Discord για να ψαρέψει την τοποθεσία σας και άλλες πληροφορίες στέλνοντας συνδέσμους και εικόνες.

Άλλαξα την τοποθεσία μου, αλλά εξακολουθώ να αντιμετωπίζω προβλήματα με την ποιότητα του ήχου. Τι μπορώ να κάνω?

Εάν έχετε αλλάξει την τοποθεσία σας και τα προβλήματα ήχου εξακολουθούν να υφίστανται, θα χρειαστεί να κάνετε κάποια ελαφριά αντιμετώπιση προβλημάτων για να εντοπίσετε το πρόβλημα:

  • Αλλάξτε συσκευές
  • Αλλαγή ακουστικών
  • Αλλαγή σύνδεσης στο διαδίκτυο (wifi σε κινητό και αντίστροφα)
  • Βεβαιωθείτε ότι το Discord είναι ενημερωμένο
  • Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και όχι την εφαρμογή ή τον υπολογιστή-πελάτη για υπολογιστές
  • Χρησιμοποιήστε την ενότητα Φωνή και βίντεο των Ρυθμίσεων για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε την Ευαισθησία ήχου και τις μεθόδους εισαγωγής

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να έχετε προβλήματα ήχου που στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία σχέση με το Discord αλλά μάλλον με τα περιφερειακά που χρησιμοποιείτε. Η δοκιμή διαφορετικών πραγμάτων από την παραπάνω λίστα θα πρέπει να περιορίσει τον ένοχο και να σας οδηγήσει σε μια λειτουργική λύση.