Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συνομιλίας στο Snapchat

Το εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης Snapchat προσφέρει ώρες διασκεδαστικής επικοινωνίας και διασκέδασης για νέους και ενήλικες. Στον κόσμο του Snapchat, τα άτομα με τα οποία αλληλεπιδράτε συχνά θα γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι. Επομένως, μπορεί να θέλετε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις συνομιλίας σας για να διαχειριστείτε την επικοινωνία.

Στο “Προφίλ φιλίας” του φίλου σας, μπορείτε να διαμορφώσετε ρυθμίσεις συνομιλίας, όπως ειδοποιήσεις και πότε τα μηνύματα αυτοκαταστρέφονται, κ.λπ. Περιγράψαμε τα βήματα για το πώς ακριβώς να το κάνετε αυτό σε αυτό το άρθρο.

Επιπλέον, καλύψαμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Snapchat και παραθέσαμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας Snapchat σε περίπτωση που χρειαστεί να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα κάποιου στο Snapchat.

Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συνομιλίας Snapchat σε ένα iPhone

Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συνομιλίας για μεμονωμένους φίλους μέσω του iPhone σας:

  • Εκκινήστε το Snapchat και μεταβείτε στο “Chat”.
  • Στο επάνω μέρος της οθόνης, κάντε κλικ στο εικονίδιο του φίλου σας για να ανοίξετε το “Προφίλ φιλίας”.
  • Κάντε κλικ στο οριζόντιο μενού με τις τρεις κουκκίδες.
  • Επιλέξτε τη ρύθμιση[s] θέλεις να αλλάξεις.
  • Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συνομιλίας Snapchat σε μια συσκευή Android

    Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συνομιλίας για μεμονωμένους φίλους μέσω μιας συσκευής Android:

      Πώς να τροποποιήσετε το προτεινόμενο περιεχόμενο και τις προτιμήσεις διαφημίσεων στο Snapchat
  • Εκκινήστε το Snapchat και μεταβείτε στο “Chat”.
  • Στο επάνω μέρος της οθόνης, κάντε κλικ στο εικονίδιο του φίλου σας για να ανοίξετε το “Προφίλ φιλίας”.
  • Κάντε κλικ στο κατακόρυφο μενού με τις τρεις κουκκίδες.
  • Επιλέξτε τη ρύθμιση που θέλετε να αλλάξετε.
  • Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ομαδικής συνομιλίας στο Snapchat

    Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις “Ομαδική συνομιλία” από μια κινητή συσκευή:

  • Στο Snapchat ανοίξτε μια “Ομαδική συνομιλία”.
  • Στο επάνω μέρος, επιλέξτε το εικονίδιο “Ομαδική συνομιλία” για να εκκινήσετε το “Προφίλ ομάδας”.
  • Κάντε κλικ στο κατακόρυφο μενού με τις τρεις κουκκίδες στην κορυφή.
  • Επιλέξτε τη ρύθμιση που θέλετε να αλλάξετε.
  • Πώς να αλλάξετε όταν λήγουν τα μηνύματα στο Snapchat

    Για να αλλάξετε πότε λήγουν τα snaps σας μετά την πρόσβαση μέσω της κινητής συσκευής σας:

  • Εκκινήστε το Snapchat.
  • Εάν σας ζητηθεί, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  • Στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης, μεταβείτε στο “Συζήτηση”.
  • Επιλέξτε μια συνομιλία που θέλετε να αλλάξετε.
  • Πατήστε παρατεταμένα το όνομα ενός φίλου και, στη συνέχεια, προς τα επάνω δεξιά, κάντε κλικ στο μενού με τις τρεις τελείες.
  • Από το μενού, επιλέξτε “Διαγραφή συνομιλιών”.
  • Επιλέξτε εάν θέλετε οι συνομιλίες να εξαφανιστούν αμέσως ή 24 ώρες μετά την προβολή.
  • Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

    Τι θα συμβεί αν δεν ανοίξετε το μήνυμα στο Snapchat;

    Τα μη ανοιγμένα μηνύματα στο Snapchat διαγράφονται αυτόματα μετά από 30 ημέρες. Ωστόσο, τα μηνύματα ομαδικής συνομιλίας που δεν έχουν ανοιχτεί έχουν μικρότερη περίοδο χάριτος και εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες.

    Πώς αλλάζετε τη διάρκεια των μηνυμάτων στο Snapchat

    Για να ορίσετε πόσο χρόνο λήγουν τα μηνύματά σας μετά την ανάγνωση, κάντε τα εξής:

    1. Εκκινήστε το Snapchat.

    2. Εάν σας ζητηθεί, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

    3. Στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης, μεταβείτε στην επιλογή “Συζήτηση”.

      Πώς να ενεργοποιήσετε και να καταγράψετε πολλαπλά Snaps στο Snapchat

    4. Επιλέξτε μια συνομιλία που θέλετε να αλλάξετε.

    5. Πατήστε παρατεταμένα το όνομα ενός φίλου και, στη συνέχεια, προς τα επάνω δεξιά, κάντε κλικ στο μενού με τις τρεις τελείες.

    6. Επιλέξτε “Διαγραφή συνομιλιών” από το μενού.”

    7. Επιλέξτε εάν θέλετε οι συνομιλίες να εξαφανίζονται αμέσως μετά ή 24 ώρες μετά την προβολή.

    Το Snapchat ειδοποιεί τους φίλους σας όταν αλλάζουν οι ρυθμίσεις συνομιλίας;

    Μόλις κάνετε μια αλλαγή στις ρυθμίσεις συνομιλίας σας, εσείς και ο “φίλος” σας θα δείτε ένα μήνυμα που θα σας ενημερώνει ότι οι ρυθμίσεις συνομιλίας άλλαξαν.

    Πώς μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις απορρήτου στο SnapChat;

    Η διαχείριση των αλληλεπιδράσεων με τους φίλους στο Snapchat γίνεται κυρίως μέσω των “Ρυθμίσεων απορρήτου”. Για να αλλάξετε τις “Ρυθμίσεις απορρήτου” ανατρέξτε στα παρακάτω βήματα:

    1. Εκκινήστε το Snapchat.

    2. Επάνω δεξιά, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι για να μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις”.

    3. Προς το κάτω μέρος, εντοπίστε την ενότητα “Ποιος μπορεί…” και επιλέξτε μια επιλογή.

    4. Μόλις ολοκληρωθεί, κάντε κλικ στο κουμπί πίσω για να αποθηκεύσετε την επιλογή σας.

    Αφαίρεση κάποιου από τη λίστα των καλύτερων φίλων σας

    Οι καλύτεροί σας φίλοι είναι οι άνθρωποι με τους οποίους αλληλεπιδράτε περισσότερο. Αποστολή και λήψη Snaps μπρος-πίσω στα ίδια άτομα και τελικά, το Snapchat θα τα τοποθετήσει σε μια ειδική κατηγορία. Αυτοί οι καλύτεροι του Snap θα έχουν ένα emoji δίπλα στο όνομά τους για να υποδηλώνει την ειδική κατάστασή τους.

    Προς το παρόν, η πλατφόρμα δεν σας επιτρέπει να αφαιρέσετε άτομα από τη λίστα των καλύτερων φίλων σας. Εάν προτιμάτε να μην αλληλεπιδράτε πλέον μαζί τους, μειώστε την αλληλεπίδρασή σας μαζί τους και αυξήστε την αλληλεπίδραση με άλλα άτομα για να ενημερώσετε τη λίστα. Αυτή η αλλαγή μπορεί να συμβεί σε μόλις μια μέρα.

      Πώς να κατεβάσετε το βίντεο του Snapchat:

    Εναλλακτικά, ο αποκλεισμός και μετά η κατάργησή τους επαναφέρει τον αλγόριθμο που καθορίζει να ενταχθούν στη λίστα των καλύτερων φίλων σας. Για να αποκλείσετε κάποιον:

    1. Ανοίξτε το Snapchat.

    2. Εντοπίστε τον χρήστη μέσω της καρτέλας συνομιλίες ή πληκτρολογήστε μια αναζήτηση για το όνομα του ατόμου.

    3. Ανοίξτε μια συνομιλία με τον χρήστη κάνοντας κλικ πάνω του.

    4. Από την επάνω αριστερή γωνία της καρτέλας συνομιλίας, επιλέξτε το εικονίδιο μενού.

    5. Επιλέξτε «Αποκλεισμός» από τη λίστα μενού.

    6. Κάντε κλικ στο «Αποκλεισμός» μέσω του πλαισίου επιβεβαίωσης για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να αποκλείσετε τον χρήστη.

    Για να ξεμπλοκάρετε κάποιον:

    1. Προς τα επάνω αριστερά, κάντε κλικ στο όνομα χρήστη ή στο Bitmoji.

    2. Επάνω δεξιά, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι για να μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις”.

    3. Κάντε κύλιση προς τα πάνω στην ενότητα “Ενέργειες λογαριασμού” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Αποκλεισμένο”.

    4. Θα εμφανιστεί η λίστα με τα αποκλεισμένα άτομα. Κάντε κλικ στο “Χ” δίπλα στο όνομα χρήστη του ατόμου που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.

    5. Κάντε κλικ στο «Ναι» στο μήνυμα επιβεβαίωσης.

    Το όνομά τους θα εξαφανιστεί τώρα από τη λίστα “Αποκλεισμένοι”.

    Στιγμιότυπο και συνομιλία στο Snapchat

    Η εφαρμογή Snap και chat Snapchat, σας επιτρέπει να συνομιλείτε χρησιμοποιώντας σωρεία γραφικών όπως προσωπικά βίντεο κλιπ, Bitmoji και ιδιόμορφες φιλτραρισμένες εικόνες. Έχει βαθμολογηθεί ως ένα από τα καλύτερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών. Καθώς η συνομιλία είναι τόσο αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας, το Snapchat σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις συνομιλίας σας για να σας ταιριάζουν.

    Ποια είναι μερικά από τα πράγματα που απολαμβάνετε περισσότερο και ποια λιγότερο απολαμβάνετε στο Snapchat; Ποια φίλτρα απολαμβάνετε να χρησιμοποιείτε περισσότερο; Θα θέλαμε να μάθουμε τη γνώμη σας για το Snapchat γενικά, πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.