Πώς να αλλάξετε την ηλικία σας στο TikTok

Οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν κοινωνική ευθύνη να προστατεύουν το νεότερο κοινό από παράνομο περιεχόμενο, ανεπιθύμητη αλληλογραφία και άλλους χρήστες. Το TikTok δεν διαφέρει και πρέπει να είστε τουλάχιστον 13 ετών για να εγγραφείτε ή 18 ετών για να εγγραφείτε χαρίστε δώρα στους αγαπημένους σας δημιουργούς.

Εάν είστε μικρότερος από αυτό, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό, διαφορετικά το TikTok θα διαγράψει σύντομα τον λογαριασμό σας. Θα συμβεί επειδή τα παιδιά δεν επιτρέπεται να μοιράζονται βίντεο στο TikTok – αντίκειται στον Νόμο για την Προστασία του Απορρήτου των Παιδιών στο Διαδίκτυο. Η εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι διαβόητη για τη διαγραφή λογαριασμών με προφανώς ψεύτικα γενέθλια, οπότε ίσως είναι καιρός να ενημερώσετε τα πραγματικά γενέθλιά σας.

Αν αναρωτιέστε πώς να ενημερώσετε τα γενέθλιά σας στο TikTok, δεν είναι εύκολο. Δεν υπάρχουν επιλογές εντός εφαρμογής για την ενημέρωση της ημερομηνίας γέννησής σας. Ανάλογα με την ηλικία σας και την ηλικία του λογαριασμού σας, μπορεί να είναι ευκολότερο να ξεκινήσετε έναν νέο.

Αλλάζοντας την ηλικία σας στο TikTok

Αν και δεν είναι η απλούστερη μέθοδος, εξακολουθεί να υπάρχει μια λύση για τη διόρθωση των γενεθλίων σας στο TikTok. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο μέχρι να ενημερωθεί πραγματικά η ηλικία σας, επειδή βασίζεστε στην ομάδα υποστήριξης του TikTok για να κάνετε την αλλαγή.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας TikTok, στείλτε ένα email στο [email protected] για να ζητήσετε την αλλαγή λογαριασμού.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε – μια συμβουλή από την ίδια την ομάδα του TikTok.

 • Εκκινήστε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.
 • Ανοίξτε το προφίλ σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.
 • Κάντε κύλιση για να βρείτε την ενότητα Υποστήριξη.
 • Πατήστε Αναφορά προβλήματος.
 • Πατήστε Λογαριασμός και Προφίλ.
 • Πατήστε Επεξεργασία προφίλ.
 • Πατήστε Άλλο.
 • Πατήστε στο Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;
 • Ενημερώστε το TikTok ότι η ηλικία που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας είναι εσφαλμένη. Δώστε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.
 • Περιμένετε ένα email απάντησης από την ομάδα του TikTok.
 •   Πώς να θολώσετε το φόντο σας για βίντεο TikTok

  Όταν αναφέρετε ένα πρόβλημα με την εφαρμογή, θα αποδείξετε επίσης την ηλικία σας και το TikTok θα το αλλάξει.

  Δυστυχώς, θα χρειαστεί να ανεβάσετε την ταυτότητά σας ή ένα διαβατήριο για λόγους επαλήθευσης. Αυτά τα έντυπα ταυτότητας είναι τα μόνα που έχουν επιβεβαιωθεί ως αποδεκτά για την εταιρεία, αλλά αξίζει να ρωτήσετε εάν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε σχολική ταυτότητα ή άλλη μορφή ταυτοποίησης.

  Είναι πιθανό το νεότερο κοινό του TikTok να μην έχει αυτόν τον τύπο αναγνώρισης, αλλά είναι αυτό που χρησιμοποιεί η εταιρεία για να ενημερώσει τα γενέθλιά σας. Οι περισσότερες πολιτείες επιτρέπουν στους ανηλίκους να λάβουν κρατική ταυτότητα σε οποιαδήποτε ηλικία. Εάν δεν έχετε την κατάλληλη ταυτότητα, μπορείτε πιθανώς να το πάρετε στο τοπικό DMV.

  Τι θα γινόταν αν το TikTok διέγραψε τον λογαριασμό σας;

  Λόγω μηνύσεων, η εταιρεία χρειάστηκε να κρατήσει στάση απέναντι στους νεαρούς χρήστες. Δυστυχώς, αυτό σήμαινε ότι το TikTok έπρεπε να διαγράψει οποιονδήποτε λογαριασμό με ηλικία μικρότερη των 13 ετών. Σύμφωνα με ορισμένα διαδικτυακά φόρουμ, αυτές οι διαγραφές συνεχίζονται και σήμερα.

  Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε εάν το TikTok διέγραψε τον λογαριασμό σας λόγω της ηλικίας σας;

  Το πρώτο πράγμα που θα θέλετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί “Αναφορά προβλήματος” μέσα στην εφαρμογή TikTok ή στο Ιστοσελίδα TikTok. Αυτό θα σας επιτρέψει να συμπληρώσετε μια φόρμα και να υποβάλετε μια διαφωνία με το TikTok. Θα χρειαστεί να προσκομίσετε μια κρατική ταυτότητα που να αποδεικνύει ότι είστε άνω των 13 ετών.

  Εάν η TikTok διέγραψε τον λογαριασμό σας επειδή είστε κάτω των 13 ετών, θα σας έστελνε ένα email με τα βίντεό σας επισυναπτόμενα. Μπορείτε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή ή στο τηλέφωνό σας. Για όποιον αντιμετωπίζει προβλήματα με τη λήψη των βίντεό του από αυτό το συνημμένο email, υπάρχει ένα Επέκταση Chrome που μπορεί να βοηθήσει.

  Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη λέξη για το εάν η εταιρεία θα ενεργοποιήσει ξανά τους λογαριασμούς μόλις ο χρήστης γίνει 13 ετών, δεν είναι πιθανό. Το TikTok διαγράφει οριστικά τους απενεργοποιημένους λογαριασμούς μετά από 30 ημέρες και πολλοί χρήστες είχαν λανθασμένα γενέθλια, συμπεριλαμβανομένου του έτους που δημιούργησαν τους λογαριασμούς τους.

  Επεξεργασία του προφίλ σας στο TikTok

  Αλλάζουμε, επομένως, φυσικά, θα θέλατε να αλλάξετε κάποιες πληροφορίες στο προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ίσως έχετε εισαγάγει λάθος αριθμό τηλεφώνου ή ημερομηνία γέννησης και θέλετε να τον αλλάξετε στο σωστό.

    Πώς να αναφέρετε βίντεο, λογαριασμούς και σχόλια στο TikTok

  Πώς επεξεργάζεστε τα στοιχεία του προφίλ σας στο TikTok; Μπορείτε να αλλάξετε πολλά πράγματα, από τη φωτογραφία του προφίλ σας έως το όνομα χρήστη σας. Να πώς.

  Αλλαγή της εικόνας ή του βίντεο προφίλ σας

  Το να δώσετε στον εαυτό σας μια νέα φωτογραφία προφίλ είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό. Μπορείτε πάντα να ενημερώσετε την εικόνα σας στην ενότητα Επεξεργασία προφίλ του λογαριασμού σας στο TikTok.

  Τα βήματα είναι απλά.

 • Μεταβείτε στο «Προφίλ» σας και πατήστε στην επιλογή Επεξεργασία προφίλ.
 • Επιλέξτε Αλλαγή φωτογραφίας (ή βίντεο).
 • Επιλέξτε μια νέα φωτογραφία από το τηλέφωνό σας ή τραβήξτε μια νέα φωτογραφία για να την ορίσετε ως φωτογραφία προφίλ σας.
 • Αλλαγή του ονόματος χρήστη σας

  Το όνομα χρήστη σας είναι κάτι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ακόλουθοί σας για να αναγνωρίσουν τον λογαριασμό σας. Επομένως, δεν συνιστάται να το αλλάξετε εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα πιστό κοινό. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να το κάνετε αν θέλετε.

 • Ανοίξτε το προφίλ σας και μεταβείτε στην Επεξεργασία προφίλ.
 • Διαγράψτε το τρέχον όνομα χρήστη και πληκτρολογήστε ένα νέο.
 • Λάβετε υπόψη ότι δεν θα μπορείτε να το αλλάξετε ξανά για τις επόμενες 30 ημέρες.

  Αλλαγή της γλώσσας της εφαρμογής σας

  Εάν θέλετε να αλλάξετε τη γλώσσα της τρέχουσας εφαρμογής σας σε άλλη, ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 • Ανοίξτε το προφίλ σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις.
 • Βρείτε την καρτέλα Γλώσσα και ανοίξτε την.
 • Επιλέξτε την επιλογή App Language και επιλέξτε μια γλώσσα που θέλετε από τη λίστα.
 • Υπήρχαν 39 διαθέσιμες γλώσσες τη στιγμή της γραφής.

  Διαγραφή του λογαριασμού σας

  Μπορεί να σας έχει βαρεθεί να κάνετε όλες τις αλλαγές και να θέλετε να διαγράψετε εντελώς τον λογαριασμό σας. Η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί μόνο ένα λεπτό. Ωστόσο, σκεφτείτε το πρώτα για να βεβαιωθείτε ότι θέλετε να το κάνετε πριν χάσετε όλα τα δεδομένα και το περιεχόμενο που δημοσιεύετε.

 • Μεταβείτε στο Προφίλ σας.
 • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις πατώντας στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.
 • Βρείτε το Manage My Account και πατήστε το.
 • Επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού.
 • Σημειώστε ότι δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων εάν έχετε αγοράσει κάτι στην εφαρμογή.

  Προσθήκη λογαριασμού

  Ευτυχώς, το TikTok σάς επιτρέπει να έχετε πολλούς λογαριασμούς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ χωρίς να διαγράψετε τον παλιό σας λογαριασμό, αν θέλετε. Χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό αναγνωριστικό σύνδεσης, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να δημιουργήσετε έναν δευτερεύοντα λογαριασμό (με τα σωστά γενέθλια):

    Πώς να χρησιμοποιήσετε τους Γονικούς ελέγχους του TikTok
 • Πατήστε “Εγώ” στην κάτω δεξιά γωνία.
 • Πατήστε τις τρεις οριζόντιες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.
 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή “Προσθήκη λογαριασμού”.
 • Εγγραφείτε όπως κάνατε με τον αρχικό λογαριασμό σας με τα σωστά γενέθλια.
 • Αν και αυτό δεν λύνει το αίνιγμα των γενεθλίων σας, σας επιτρέπει να διατηρήσετε τον παλιό σας λογαριασμό και να ξεκινήσετε έναν νέο.

  Συχνές Ερωτήσεις

  Συμπεριλαμβάνουμε μερικές ακόμη χρήσιμες πληροφορίες σε αυτήν την ενότητα.

  Σε ποια ηλικία μπορώ να στέλνω και να λαμβάνω δώρα TikTok;

  Λόγω διαμάχης στο παρελθόν, το TikTok εφάρμοσε πολιτικές για την προστασία των νεότερων χρηστών από απατεώνες. Αυτό σχετίζεται κυρίως με την ικανότητά τους να στέλνουν χρήματα σε άλλα άτομα στην εφαρμογή. Δυστυχώς, οι κοινοτικές οδηγίες του TikTok περιορίζουν σε οποιονδήποτε κάτω των 18 ετών να στέλνει ή να λαμβάνει δώρα TikTok.

  Εάν είστε κάτω των 18 ετών, δεν θα έχετε την επιλογή να στείλετε και να λάβετε δώρα στο TikTok. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες έχουν βρει μια λύση για αυτό το ζήτημα. Πολλοί χρήστες του TikTok βάζουν μια διεύθυνση ταχυδρομικής θυρίδας στο βιογραφικό τους, έτσι ώστε οι άλλοι χρήστες να μπορούν να τους στέλνουν πραγματικά δώρα και ακόμη και να παραγγείλουν πράγματα από τις λίστες επιθυμιών του Amazon. Απλά προσέξτε? αυτή η μέθοδος μπορεί να μην είναι ασφαλής.

  Γιατί δεν μπορώ να μεταβώ ζωντανά στο TikTok;

  Το TikTok έχει δύο κανόνες προτού οι χρήστες μπορούν να βγουν ζωντανά. Πρώτον, πρέπει να έχετε τουλάχιστον 1.000 ακόλουθους. Δεύτερον, πρέπει να είστε τουλάχιστον 16 ετών. Ακόμα κι αν ακολουθήσατε τα παραπάνω βήματα και το TikTok ενημέρωσε επιτυχώς την ηλικία σας, δεν θα έχετε πρόσβαση σε αυτές τις λειτουργίες μέχρι να γίνετε 16 ετών.

  Ελέγξτε ξανά τις πληροφορίες

  Όταν εγγράφεστε σε μια πλατφόρμα, μια εφαρμογή ή οτιδήποτε παρόμοιο, προσέξτε να μην κάνετε λάθη. Τώρα βλέπετε πώς ένα απλό τυπογραφικό λάθος μπορεί να οδηγήσει στη διαγραφή του λογαριασμού σας – χάνετε την πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό σας και πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή. Ελέγξτε ξανά τα πάντα, αφιερώστε λίγο χρόνο και μην δημιουργήσετε λογαριασμό όταν βιάζεστε.

  Τι αλλαγές έχετε κάνει στο προφίλ σας στο TikTok; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.