Πώς να αλλάξετε τα εικονίδια εφαρμογών στο iPhone: Ο απόλυτος οδηγός βήμα προς βήμα

Έχω αλλάξει τον τρόπο εμφάνισης των εικονιδίων εφαρμογών στο iPhone μου, εδώ είναι ένας οδηγός που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τα εικονίδια εφαρμογών και στο iPhone!

Τι νομίζετε ότι σημαίνει το τηλέφωνό σας για εσάς; Ένας τρόπος έκφρασης, ένα σύμβολο κατάστασης, ένα μέσο επικοινωνίας ή απλά ένα gadget;🤔

Λοιπόν, στις μέρες μας, τα τηλέφωνά μας έχουν γίνει ανάγκη αντί για πολυτέλεια, και ένας μεγάλος γίγαντας κυριαρχεί στην αγορά – το iPhone.

Γνωστό για την κομψή σχεδίαση και τη διεπαφή χρήστη του, το iPhone έχει αναδειχθεί ως ηγέτης των τάσεων που θέτει υπεύθυνα μια κλασική κατάσταση με κάθε κυκλοφορία.

Αν και είναι γνωστό ότι ευχαριστεί τους χρήστες του, ένα πράγμα που δεν ήταν δυνατό στο παρελθόν ήταν η εξατομίκευση εικονιδίων όπως ένα τηλέφωνο Android. Ωστόσο, είναι πολύ δυνατό τώρα, χάρη στις πρόσφατες ενημερώσεις! 🥳

Είτε θέλετε να δώσετε στην αρχική οθόνη σας μια μοναδική εμφάνιση είτε απλώς προτιμάτε να εξατομικεύσετε τα εικονίδια του τηλεφώνου σας για να εκφράσετε το στυλ και τις προτιμήσεις σας, η αλλαγή των εικονιδίων είναι ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος για να προσαρμόσετε τη συσκευή σας.

Τώρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για το iPhone σας, έχω συγκεντρώσει έναν οδηγό βήμα προς βήμα για να εκτελέσετε τη διαδικασία απρόσκοπτα χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Γιατί να αλλάξετε ή να προσαρμόσετε τα εικονίδια εφαρμογών iPhone;

Αν και δεν είναι καθόλου έξυπνο το γεγονός ότι είναι ένας δημιουργικός τρόπος να μεταμορφώσετε το iPhone ώστε να ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, οι χρήστες (συμπεριλαμβανομένου εμένα!) ήθελαν συγκεκριμένα αυτή τη δυνατότητα για τους ακόλουθους λόγους:

  • Εξατομίκευση: Τα συνηθισμένα εικονίδια στα iPhone μπορεί να είναι βαρετά, επαναλαμβανόμενα και μη αισθητικά. Η προσαρμογή τους σάς επιτρέπει να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στη συσκευή σας, καθιστώντας τη ζωντανή, μοναδική και προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας.
  • Αισθητική εμφάνιση: Συμβάλλει επίσης στη βελτίωση της συνολικής αισθητικής της αρχικής οθόνης σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα, συνδυασμούς χρωμάτων και στυλ γραμματοσειράς που να ταιριάζουν με το σχέδιο των εικονιδίων σας και να δώσετε στο iPhone σας μια φρέσκια και ελκυστική εμφάνιση.
  • Βελτιωμένη προσβασιμότητα: Τα προσαρμοσμένα εικονίδια μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε και να αναγνωρίσετε τις περισσότερες και λιγότερο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σας. Μπορείτε να τις προσαρμόσετε ώστε να είναι οπτικά διακριτές και να μειώσετε το χρόνο που αφιερώνεται στην αναζήτηση εφαρμογών στην αρχική οθόνη σας. Μπορείτε ακόμη και να τα διαχωρίσετε σε υποφακέλους για μια ταξινομημένη και εστιασμένη προσέγγιση.
  • Δημιουργικότητα: Αν σας αρέσει να κάνετε DIY και είστε λάτρης της δημιουργικότητας, θα συνεχίσετε να επιστρέφετε στην προσαρμογή των εικονιδίων σας ξανά και ξανά.

Το iPhone έχει πολλές δυνατότητες για εφαρμογές, από την απόκρυψη εφαρμογών που δεν θέλετε να δείτε τώρα μέχρι αυτήν την πρόσθετη εξατομίκευση. Τούτου λεχθέντος, ας μεταβούμε στη διαδικασία βήμα προς βήμα αλλαγής των εικονιδίων στο iPhone σας!

Πώς να αλλάξετε τα εικονίδια εφαρμογών στο iPhone

⚠️Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Συντομεύσεις στο iPhone σας.

Εάν όχι, μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Συντομεύσεις από το App Store. Η Apple παρουσίασε την εφαρμογή Shortcuts ως μέσο για τους χρήστες της για να προσαρμόσουν διάφορες πτυχές της συσκευής χωρίς να την κάνουν jailbreak ή να εγκαταστήσουν εφαρμογές τρίτων.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για επανασχεδιασμό ή αλλαγή εικονιδίων εφαρμογών από τη βιβλιοθήκη που είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα σχεδιασμένο εικονίδιο και μια εικόνα για να προσαρμόσετε τα υπάρχοντα εικονίδια της εφαρμογής σας. Εδώ είναι τα βήματα για αυτό:

Βήμα 1: Κατεβάστε, εγκαταστήστε και ανοίξτε την εφαρμογή Συντομεύσεις στο iPhone σας.

Βήμα 2: Πατήστε το εικονίδιο + στην επάνω δεξιά γωνία για να δημιουργήσετε μια νέα συντόμευση.

Βήμα 3: Προσθέστε Open App στη συντόμευση.

Βήμα 4: Τώρα, στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε το όνομα της εφαρμογής που θέλετε να προσαρμόσετε το εικονίδιο. Για αυτό το παράδειγμα, θα επιλέξω την εφαρμογή App Store.

Βήμα 5: Πατήστε στο εικονίδιο Κοινή χρήση.

Βήμα 6: Επιλέξτε Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

Βήμα 7: Μπορείτε να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής πατώντας τη μικρογραφία αφού μετονομάσετε τη συντόμευση στο κατάλληλο όνομα εφαρμογής.

Και voila! Το νέο εικονίδιο της εφαρμογής σας προστίθεται τώρα στην αρχική οθόνη σας.

Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία για να προσαρμόσετε τα υπόλοιπα εικονίδια.

Τώρα που έχετε δύο εικονίδια της ίδιας εφαρμογής, μπορείτε να αφαιρέσετε την αρχική εφαρμογή από την αρχική οθόνη για να αποφύγετε τη σύγχυση.

Διαβάστε επίσης: Χρήσιμοι τρόποι διαγραφής εφαρμογών στο iPhone

Προσαρμογή εικονιδίων εφαρμογών iPhone χρησιμοποιώντας εφαρμογές τρίτων

Ενώ η εφαρμογή Συντομεύσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσαρμόσετε τα εικονίδια σας, ίσως θέλετε να ασκήσετε περισσότερο τη δημιουργικότητά σας στην αλλαγή της εμφάνισης και της αίσθησης των εικονιδίων. Για να έχετε περισσότερο έλεγχο στις προσαρμογές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα:

#1. Χ Αλλαγή εικονιδίων

Χ Αλλαγή εικονιδίων είναι μια ευέλικτη και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που είναι δωρεάν στη χρήση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε τα εικονίδια εφαρμογών iPhone και να δημιουργήσετε μια όμορφη και εξατομικευμένη αρχική οθόνη.

Σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια εκτενή βιβλιοθήκη εικονιδίων εφαρμογών και θεμάτων που καλύπτουν διάφορα στυλ, χρώματα και σχέδια. Εάν θέλετε να εισαγάγετε προσαρμοσμένες εικόνες ή εικονίδια, μπορείτε να το κάνετε απλώς εισάγοντάς τα στην εφαρμογή.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι η κάλυψη εικονιδίων. Δίνει στα εικονίδια σας μια πιο συνεπή και συνεκτική εμφάνιση. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα στυλ κάλυψης για να κάνετε όλα τα εικονίδια σας να φαίνονται σαν να ανήκουν στο ίδιο θέμα.

Για να μην ξεχνάμε, παρέχει επίσης προσαρμογή widget για να κάνει την αρχική οθόνη σας την οπτική τέχνη της επιλογής σας. Αυτή η εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις συσκευές και τις εκδόσεις iOS. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τον χώρο της κοινότητας για μερικά εκπληκτικά πακέτα εικονιδίων και εμπνεύσεις σχεδιασμού.

#2. Widgetsmith

Ενώ Widgetsmith φημίζεται για τις προσαρμογές γραφικών στοιχείων, οι άνθρωποι σπάνια γνωρίζουν ότι κάνει εξαιρετική δουλειά στην προσαρμογή των εικονιδίων της εφαρμογής σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα εικονίδια επιλέγοντας τις γραμματοσειρές, τα χρώματα και τα στυλ που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης άλλα εργαλεία, όπως πρόγνωση καιρού, μετατροπέα ζώνης ώρας και ημερολόγιο. Απλώς πατήστε το γραφικό στοιχείο για να ενεργοποιήσετε τα εργαλεία και να τα συνδέσετε στην αρχική σας οθόνη. Προαιρετικά, μπορείτε να ενσωματώσετε αυτήν την εφαρμογή με την εφαρμογή Health για να παρακολουθείτε τα βήματά σας και άλλα δεδομένα.

Το Widgetsmith είναι η τέλεια επιλογή για κάποιον που θέλει να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ περισσότερα από μια απλή εφαρμογή προσαρμογής εικονιδίων.

#3. Αλλαγή εικονιδίων

Ανανεώστε τη βαρετή αρχική οθόνη του iPhone σας με Αλλαγή εικονιδίωνμια εφαρμογή με μια τεράστια βιβλιοθήκη εικονιδίων που μπορούν να προσαρμοστούν.

Παρέχει μια σειρά χρωμάτων όπως επίπεδα, ντεγκραντέ και προκατασκευασμένα για να σας βοηθήσει με διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Μπορείτε επίσης να τα πάτε όλα με τα σκούρα πακέτα εικονιδίων γάτα, χρυσά και ροζ γκλίτερ.

Το Icon Changer έχει μίνι επιλογές για κάθε γραφικό στοιχείο, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τα πάντα από το Α έως το Ω. Επιπλέον, διαθέτει κάλυψη εικονιδίων για να καλύπτει το ίδιο στυλ σε ολόκληρη τη συλλογή σας.

Οι προγραμματιστές αυτής της εφαρμογής έρχονται με συνεχείς βελτιώσεις και ενημερώσεις για να διασφαλίσουν ότι η αισθητική σας είναι πάντα σωστή.

Διαβάστε επίσης: Θέλετε περισσότερη προσαρμογή; Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε εύκολα το όνομα Airdrop!

Κλείσιμο Σκέψεων

Η προσαρμογή των εικονιδίων του iPhone σας είναι μια προσωπική επιλογή που επιλέγεται κυρίως για να αναβαθμίσει τη συνολική αισθητική του iPhone σας. Μπορείτε να επιλέξετε να το κάνετε με τη βοήθεια της εφαρμογής Συντομεύσεις ή εφαρμογών τρίτων, εάν θέλετε περισσότερο έλεγχο.

Προχωρήστε, λοιπόν, αγκαλιάστε τη δημιουργικότητά σας και εκφράστε το στυλ σας, γιατί δεν θέλετε να βαρεθείτε με το μόνο πράγμα που ξοδεύετε περισσότερο τον χρόνο σας – το δικό σας iPhone.

Στη συνέχεια, διαγράψατε μια επαφή κατά λάθος; Μην ανησυχείτε, σας έχουμε καλύψει. Μάθετε πώς να επαναφέρετε τις διαγραμμένες επαφές σε iPhone και Android!

  Πώς να βρείτε τη διεύθυνση IP από το Xbox Live Gamertag