Πώς να αλλάξετε διακομιστή μεσολάβησης στο Android (14 βήματα) – 2023

Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τους διακομιστές μεσολάβησης καθώς αλλάζουν τις διευθύνσεις IP τους για να διατηρήσουν το απόρρητό τους. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε οποιονδήποτε ιστότοπο στο Διαδίκτυο πίσω από έναν διακομιστή μεσολάβησης και κανείς δεν θα μάθει ποτέ σε τι σερφάρετε. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι σερφάρουν στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τα smartphone τους στις μέρες μας. Τα περισσότερα από αυτά είναι smartphone που βασίζονται σε Android, επομένως θα αναφέρω τις μεθόδους για την αλλαγή του διακομιστή μεσολάβησης στο Android.

Για να αλλάξετε το διακομιστή μεσολάβησης στο Android, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια νεότερη έκδοση του Android. Καθώς η έκδοση Android κάτω από την έκδοση 2.3, γνωστή και ως Gingerbread, δεν επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν τον διακομιστή μεσολάβησής τους. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τον διακομιστή μεσολάβησης στο πρόγραμμα περιήγησης Η μέθοδος που θα παραθέσω παρακάτω λειτουργεί με όλες τις συσκευές. Ο χρήστης δεν χρειάζεται να κατεβάσει ή να εγκαταστήσει καμία εφαρμογή τρίτων στα smartphone του. Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης χρησιμοποιώντας το μενού ρυθμίσεων του Android Smartphone τους.

  13 Καλύτερο φθηνό Android TV Box

Γιατί χρειάζεται να αλλάξετε διακομιστή μεσολάβησης;

Υπάρχουν πολλά αδιάκριτα βλέμματα στο διαδίκτυο. Μπορούν να κλέψουν σημαντικές πληροφορίες σας, όπως ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης ιστότοπων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, τραπεζικά στοιχεία και πολλά άλλα. Τα δεδομένα σας γίνονται πιο ευάλωτα εάν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω δημόσιων hotspot.

Πρέπει επίσης να αλλάξετε τον διακομιστή μεσολάβησης εάν δεν θέλετε να γνωρίζει κανείς τι βλέπετε και τι σερφάρετε στο πανίσχυρο Διαδίκτυο. Μερικές φορές βλέπετε ένα μήνυμα σφάλματος που λέει ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο ως κυβέρνηση. ή ο ISP έχει αποκλείσει αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους αλλάζοντας τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στο smartphone Android.

  7 καλύτερες πλατφόρμες για εκτέλεση Android σε Linux

Πώς να αλλάξετε τον διακομιστή μεσολάβησης στο Android;

Τα παρακάτω είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο χρήστης για να αλλάξει τον διακομιστή μεσολάβησης στο smartphone Android του.

 • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του smartphone σας.
 • Θα βρείτε το Wi-Fi στην κορυφή της λίστας. Ανοίξτε το.
 • Τώρα πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα στο επιθυμητό σημείο πρόσβασης Wi-Fi.
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το όνομά του για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να δείτε ένα μενού περιβάλλοντος.
 • Πατήστε Τροποποίηση δικτύου.
 • Τώρα πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε μια επιλογή Εμφάνιση προηγμένων επιλογών.
 • Επιλέξτε αυτό το πλαίσιο και θα δείτε περαιτέρω μια λίστα επιλογών που θα φτάσει.
 • Τώρα κάτω από την υποεπικεφαλίδα Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης.
 • Πατήστε Καμία για να δείτε περαιτέρω επιλογές.
 • Τώρα πατήστε στο Manual.
 • Τώρα θα δείτε 3 ενότητες που πρέπει να συμπληρώσετε ανάλογα, οι οποίες είναι Όνομα κεντρικού υπολογιστή μεσολάβησης, Θύρα διακομιστή μεσολάβησης και Παράκαμψη διακομιστή μεσολάβησης.
 • Πριν συμπληρώσετε όλες τις ενότητες, θα δείτε το κουμπί Αποθήκευση να είναι γκριζαρισμένο.
 • Συμπληρώστε και τις 3 ενότητες για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις.
 • Τώρα πατήστε Αποθήκευση.
 •   Πώς να βρείτε την τρέχουσα τοποθεσία σας όταν καλείτε για βοήθεια [Android]

  Ακολουθώντας τα βήματα που γράφτηκαν παραπάνω, μπορείτε να αλλάξετε τον διακομιστή μεσολάβησης του smartphone Android. Η φιλικότητα προς τον χρήστη του Android OS αποδεικνύεται για άλλη μια φορά. Τώρα αποκτήστε πρόσβαση σε όσους περιορισμένους ιστότοπους θέλετε. Περιηγηθείτε σε όλους τους ιστότοπους που θέλατε ποτέ χωρίς να το γνωρίζει κανείς απευθείας από τη συσκευή σας Android. Εάν σας αρέσει η δουλειά μας, εκτιμήστε την στις ενότητες σχολίων ή εάν έχετε απορίες ρωτήστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.