Πώς να αλλάξετε αυτόματα το Apple Watch Face με βάση την ώρα ή την τοποθεσία

Υπάρχουν πολλά εκπληκτικά πρόσωπα Apple Watch που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, αν είστε σαν εμένα, το πιθανότερο είναι ότι σας αρέσει να χρησιμοποιείτε διαφορετικές προσόψεις ρολογιών για διαφορετικές ώρες ή μέρη. Για παράδειγμα, μου αρέσει ένα πιο επίσημο ρολόι στη δουλειά, ένα πιο λεπτομερές ρολόι το πρωί και ένα απλό ρολόι που δεν αποσπά την προσοχή το βράδυ. Ευτυχώς, μπορείτε να κάνετε το Apple Watch σας να αλλάζει αυτόματα όψεις ρολογιού και να έχετε πάντα έτοιμο το τέλειο ρολόι όταν το χρειάζεστε. Με αυτό, ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο αυτόματης αλλαγής του προσώπου Apple Watch με βάση την ώρα ή την τοποθεσία.

Αυτόματη αλλαγή Apple Watch Face με βάση την ώρα ή την τοποθεσία (2022)

Σε αυτόν τον οδηγό, θα χρησιμοποιήσουμε μερικές διαφορετικές συντομεύσεις για την αυτοματοποίηση του προσώπου Apple Watch. Ενώ το ένα σάς επιτρέπει να αλλάξετε την όψη του ρολογιού σας με βάση την προτιμώμενη ώρα, το άλλο σας επιτρέπει να αλλάξετε το πρόσωπο ανάλογα με το επιθυμητό μέρος. Και οι δύο συντομεύσεις είναι αξιόπιστες και δεν απαιτούν μεγάλη προσαρμογή, επομένως δεν θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε μη αξιόπιστες συντομεύσεις για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό.

  Διορθώστε το σφάλμα Snap Camera No Available Camera Input Error

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Apple Shortcuts στο iPhone σας. Εάν η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στη συσκευή σας, μεταβείτε στο App Store -> Αναζητήστε “Συντομεύσεις” και κατεβάστε την στο iPhone σας με iOS 12 ή νεότερη έκδοση.

Αλλάξτε αυτόματα το Apple Watch Face σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Συντομεύσεις στο αντιστοιχισμένο iPhone σας και πατήστε την καρτέλα “Αυτοματοποίηση” στο κάτω μέρος της οθόνης.

2. Τώρα, πατήστε Create Personal Automation και επιλέξτε Time of Day. Σημειώστε ότι εάν έχετε ήδη δημιουργήσει αυτοματισμό, θα χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί «+» στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και να πατήσετε Δημιουργία Προσωπικού Αυτοματισμού.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ανατολή ή Δύση και, στη συνέχεια, ορίστε μια συγκεκριμένη ώρα γύρω από αυτά τα ηλιακά συμβάντα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια επιλογή επανάληψης όπως Ημερήσια, Εβδομαδιαία ή Μηνιαία.

4. Αφού ορίσετε την ώρα, πατήστε Επόμενο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

5. Πατήστε Προσθήκη ενέργειας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για Ρολόι και επιλέξτε Ορισμός προσόψεων ρολογιού από τη λίστα αποτελεσμάτων των προσόψεων ρολογιών.

6. Στην οθόνη Ενέργειες, πατήστε τη λέξη “Πρόσωπο” που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το “Ρύθμιση ενεργού προσώπου ρολογιού σε”. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιθυμητή πρόσοψη ρολογιού που θέλετε να αλλάξετε την καθορισμένη ώρα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να αναζητήσετε μια πρόσοψη ρολογιού και να την επιλέξετε.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στην Αναζήτηση Google

Σημείωση:

  • Αξίζει να σημειωθεί ότι η λίστα εδώ χρησιμοποιεί τα επίσημα ονόματα για τις προσόψεις ρολογιών. Επομένως, ενδέχεται να παρατηρήσετε ορισμένα διπλότυπα.
  • Επιπλέον, οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι η λίστα αντιστοιχεί στα τρέχοντα πρόσωπα που έχετε κανονίσει στη συσκευή σας watchOS. Μην μπερδεύεστε λοιπόν.

7. Στην οθόνη Ενέργειες, πατήστε Επόμενο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

8. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο Ask Before Running και επιβεβαιώστε την ενέργεια πατώντας Don’t Ask στο αναδυόμενο παράθυρο. Στη συνέχεια, αγγίξτε το τελειώσατε στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Αυτό είναι! Από τώρα και στο εξής, η όψη του ρολογιού σας θα αλλάζει αυτόματα την καθορισμένη ώρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τέχνασμα για να ρυθμίσετε να αλλάζουν περισσότερα πρόσωπα Apple Watch σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Αλλάξτε αυτόματα το Apple Watch Face με βάση την τοποθεσία

Η αλλαγή του προσώπου του Apple Watch με βάση ένα μέρος είναι εξίσου απλή.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Συντομεύσεις στο iPhone σας -> Καρτέλα Αυτοματισμός στο κάτω μέρος -> Δημιουργία Προσωπικού Αυτοματισμού.

  Οι χάκερ πολεμούν πραγματικά σε πραγματικό χρόνο;

2. Τώρα, επιλέξτε Άφιξη ή Αποχώρηση με βάση το πότε θέλετε να αλλάζει αυτόματα το πρόσωπο του Apple Watch.

3. Τώρα, πατήστε την επιλογή «Επιλογή» που εμφανίζεται δίπλα στην Τοποθεσία και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια προτιμώμενη τοποθεσία. Μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία είτε πραγματοποιώντας αναζήτηση είτε εισάγοντας τη διεύθυνση.

4. Αφού επιλέξετε την επιθυμητή τοποθεσία, πατήστε Επόμενο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

5. Πατήστε το κουμπί “+” Προσθήκη ενέργειας. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης για να αναζητήσετε “Παρακολούθηση” και επιλέξτε “Ρύθμιση προσώπου ρολογιού” από τη λίστα ενεργειών.

6. Στην οθόνη Ενέργειες, πατήστε τη λέξη “Πρόσωπο” που εμφανίζεται ακριβώς κάτω από το “Ρύθμιση ενεργού προσώπου ρολογιού σε”. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια προτιμώμενη όψη ρολογιού που θα θέλατε να αλλάξετε κατά την άφιξή σας ή την έξοδο από την καθορισμένη τοποθεσία.

7. Τέλος, πατήστε Επόμενο όταν εμφανιστεί η οθόνη Ενέργειες και μετά πατήστε Τέλος στην οθόνη Νέος αυτοματισμός για να τελειώσετε.

Αλλάξτε το Apple Watch Face την επιθυμητή ώρα ή μέρος

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αυτοματοποιήσετε το Apple Watch σας για να αλλάξετε το πρόσωπο στην προτιμώμενη τοποθεσία ή ώρα. Ως κάποιος που αγαπά την πλήρη προσαρμογή, βρίσκω αυτό το κόλπο πολύ χρήσιμο. Εάν βρίσκεστε επίσης στο ίδιο σκάφος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θέλετε να αλλάξετε αυτόματα την όψη του ρολογιού σας. Επιπλέον, μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε την τεράστια συλλογή μας με τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα Apple Watch. Τούτου λεχθέντος, τι γνώμη έχετε για αυτήν την συμβουλή; Φροντίστε να εκφράσετε τις σκέψεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων.