Πώς να ακούτε άρθρα στο Safari στο iPhone ή το iPad σας

Εστιάστε σε πιο σημαντικές εργασίες ενώ η Siri διαβάζει άρθρα για εσάς.

Βασικά Takeaways

 • Η λειτουργία “Listen to Page” του Safari σάς επιτρέπει να ακούτε άρθρα εν κινήσει, διευκολύνοντας την εύρεση χρόνου για την ανάγνωση περιεχομένου ιστού.
 • Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος είναι συμβατός με την Προβολή αναγνώστη του Safari, που υποδεικνύεται από ένα εικονίδιο εγγράφου στη γραμμή διευθύνσεων.
 • Πατήστε το εικονίδιο Aa και επιλέξτε “Listen to Page” για πρόσβαση στα χειριστήρια αναπαραγωγής, όπως παύση ή αλλαγή του ρυθμού ομιλίας. Εναλλακτικά, πείτε, “Hey Siri, διάβασε αυτό!” όταν βρίσκεστε σε μια υποστηριζόμενη ιστοσελίδα.
  Πώς να καταλάβετε εάν ο υπολογιστής σας παρακολουθείται στην εργασία

Αν συχνά δυσκολεύεστε να βρείτε χρόνο για να διαβάσετε άρθρα στον Ιστό, η λειτουργία “Listen to Page” του Safari στο iOS 17 μπορεί να είναι η απάντηση. Τώρα μπορείτε να ακούτε άρθρα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει και δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα ακρόασης σελίδας του Safari σε iPhone ή iPad

Για να λειτουργήσει η λειτουργία Ακρόαση σελίδας, πρέπει ο ιστότοπος —το περιεχόμενο του οποίου θέλετε να διαβαστεί— να είναι συμβατός με την Προβολή Αναγνώστη στο Safari. Ένας εύκολος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν μια ιστοσελίδα υποστηρίζει την Προβολή ανάγνωσης είναι να αναζητήσετε ένα εικονίδιο εγγράφου στην αριστερή πλευρά της γραμμής διευθύνσεων που εμφανίζεται στιγμιαία όταν φορτώνετε μια σελίδα.

Εάν είναι διαθέσιμο, μπορείτε να προχωρήσετε με τα παρακάτω βήματα για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Ακρόαση σελίδας του Safari:

  Κορυφαίες 8 προσθήκες διαχείρισης χρηστών για WordPress
 • Εκκινήστε το Safari και ανοίξτε το άρθρο που θέλετε να σας διαβάσει το Siri.
 • Πατήστε το εικονίδιο Aa στη γραμμή διευθύνσεων και επιλέξτε την επιλογή Listen to Page από το αναδυόμενο μενού.
 • Το Siri θα αρχίσει τώρα να διαβάζει το άρθρο και ένα εικονίδιο ηχείου που υποδεικνύει το ίδιο θα εμφανιστεί στη γραμμή διευθύνσεων.
 • Πατήστε το εικονίδιο του ηχείου και επιλέξτε Listening Controls από το αναδυόμενο μενού για να εμφανιστούν οι επιλογές ελέγχου.
 • Από αυτό το αναδυόμενο παράθυρο, μπορείτε να διακόψετε/συνεχίσετε την αναπαραγωγή, να μεταβείτε στην επόμενη πρόταση, να επιστρέψετε στην προηγούμενη πρόταση, να αλλάξετε τον ρυθμό ομιλίας του Siri και να τερματίσετε τη συνεδρία ακρόασης.
 • Το iOS τοποθετεί επίσης στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής στην οθόνη κλειδώματος για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση. Και αν δεν σας αρέσει η φωνή του εκφωνούμενου περιεχομένου, μπορείτε να την αλλάξετε αλλάζοντας απλώς τη φωνή του Siri στο iPhone σας.

    9 κρυπτοαπάτες που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε Bitcoin

  Εναλλακτικά, μπορείτε να ζητήσετε από τη Siri να διαβάσει ένα άρθρο για εσάς μόλις ανοίξετε μια υποστηριζόμενη ιστοσελίδα λέγοντας, “Hey Siri, διάβασε αυτό!” ή “Γεια σου Siri, θέλω να ακούσω αυτήν τη σελίδα.” Μόλις το Siri αρχίσει να διαβάζει, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε τα χειριστήρια ακρόασης όπως αναφέραμε παραπάνω.

  Η Siri μπορεί να διαβάζει άρθρα όταν είστε εν κινήσει

  Η δυνατότητα ακρόασης μιας ιστοσελίδας είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο Safari. Η δυνατότητα λειτουργεί αρκετά καλά και το Siri καταφέρνει να διαβάζει το περιεχόμενο με τρόπο που είναι εύκολο να κατανοηθεί. Είναι ιδανικό όταν θέλετε να παρακολουθείτε κάποιο περιεχόμενο ιστού χωρίς χέρια. μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε καλά κατά την οδήγηση.