Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω προσωρινά το TikTok

Το TikTok είναι μια σύντομη πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο για τους influencers να δείξουν το ταλέντο τους στον κόσμο. Κυρίως, τα βίντεο TikTok βασίζονται στον συγχρονισμό των χειλιών. Πολλοί άνθρωποι κέρδισαν μεγάλη δημοτικότητα λόγω της απήχησης που αποκτάτε από αυτήν την πλατφόρμα σε όλο τον κόσμο. Τέτοιες πλατφόρμες είναι πολύ εθιστικές και δεν είναι καλό για εσάς αν είστε φοιτητής. Επομένως, εάν έχετε αποφασίσει να απενεργοποιήσετε προσωρινά το TikTok, θα πρέπει να συνεχίσετε να διαβάζετε αυτό το άρθρο. Εδώ, θα ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο απενεργοποίησης του λογαριασμού TikTok προσωρινά και επανενεργοποίησης του TikTok.

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω προσωρινά το TikTok

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό σας TikTok για 30 ημέρες από την ενότητα Ρυθμίσεις και απόρρητο της εφαρμογής. Διαβάστε μέχρι το τέλος για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς αργότερα σε αυτό το άρθρο.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε προσωρινά το TikTok;

Ναι, μπορείτε να απενεργοποιήσετε προσωρινά το TikTok. Φροντίστε όμως να κατεβάσετε τα δεδομένα σας πριν τα διαγράψετε γιατί το TikTok θα απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας για 30 ημέρες. Εάν δεν το ενεργοποιήσετε ξανά, όλα τα δεδομένα σας θα εξαφανιστούν οριστικά και δεν θα υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρετε. Μπορείτε να κάνετε λήψη των δεδομένων σας κατά τη διάρκεια της ίδιας της διαδικασίας απενεργοποίησης, όπως προτείνει η TikTok να το κάνετε όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας.

  Πώς να αφαιρέσετε το κόκκινο φίλτρο στο TikTok

Τι συμβαίνει εάν απενεργοποιήσετε το TikTok; Ποιες είναι οι δυνατότητες του απενεργοποιημένου λογαριασμού TikTok;

Εάν απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό TikTok, τότε παραμένει εκεί στη βάση δεδομένων TikTok για 30 ημέρες. Ωστόσο, οι άνθρωποι ή οι ακόλουθοί σας δεν θα μπορούν να βρουν τον λογαριασμό σας και τις μεταφορτώσεις σας στο TikTok. Μετά από 30 ημέρες, ο λογαριασμός σας διαγράφεται οριστικά από τη βάση δεδομένων TikTok. Εάν ο λογαριασμός σας απενεργοποιηθεί προσωρινά, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε καμία δυνατότητα αυτού του λογαριασμού, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν λειτουργίες απενεργοποιημένου λογαριασμού TikTok.

Πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά το TikTok;

Η προσωρινή απενεργοποίηση του TikTok είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για το ίδιο.

Σημείωση: Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας για μέγιστο διάστημα 30 ημερών. Μετά από αυτό, θα διαγραφεί οριστικά. Επομένως, φροντίστε να το ενεργοποιήσετε ξανά, μπαίνοντας σε αυτό με τα διαπιστευτήριά σας, εάν δεν θέλετε να το διαγράψετε οριστικά.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο εικονίδιο Hamburger από την επάνω δεξιά γωνία, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

5. Πατήστε την επιλογή Διαχείριση λογαριασμού από το μενού.

  Τι είναι το Instagram Reels και είναι ένας κλώνος TikTok;

6. Πατήστε στην επιλογή Διαγραφή λογαριασμού από την ενότητα Έλεγχος λογαριασμού.

7. Επιλέξτε την επιλογή Φεύγω προσωρινά και πατήστε την επιλογή Συνέχεια από κάτω.

8. Επιλέξτε το κουμπί επιλογής όρων και προϋποθέσεων και πατήστε Συνέχεια.

Σημείωση: Εάν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του λογαριασμού σας πατώντας στο Αίτημα λήψης.

9. Πατήστε ξανά την επιλογή Continue αφού διαβάσετε τις συνέπειες.

10. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που στάλθηκε στον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.

11. Πάλι, πατήστε Διαγραφή στο αναδυόμενο παράθυρο για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή σας.

Τώρα έχετε απενεργοποιήσει προσωρινά τον λογαριασμό σας TikTok για 30 ημέρες.

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό TikTok; Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου TikTok;

Για να απενεργοποιήσετε οριστικά το TikTok, μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία διαγραφής. Ωστόσο, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί μετά από 30 ημέρες μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία διαγραφής. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι ο χρήστης είναι πρόθυμος να εγκαταλείψει το TikTok. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας:

1. Εκκινήστε το TikTok και πατήστε το εικονίδιο Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Hamburger > Ρυθμίσεις και απόρρητο.

3. Πατήστε Διαχείριση λογαριασμού > Διαγραφή λογαριασμού, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Επιλέξτε την επιλογή Φεύγω προσωρινά από τη λίστα και πατήστε Συνέχεια.

5. Πατήστε στο κουμπί επιλογής για να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στο Continue, όπως φαίνεται παραπάνω.

7. Πατήστε ξανά στο Continue και εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που στάλθηκε στον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου

  Πώς να αναφέρετε βίντεο, λογαριασμούς και σχόλια στο TikTok

8. Τέλος, πατήστε Διαγραφή λογαριασμού > Διαγραφή από το αναδυόμενο παράθυρο για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή σας.

Έχετε απενεργοποιήσει προσωρινά το TikTok για 30 ημέρες.

Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό TikTok;

Για να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας στο TikTok, μπορείτε απλώς να συνδεθείτε ξανά με τα στοιχεία σύνδεσής σας και θα σας ζητηθεί να στείλετε ένα αίτημα επανενεργοποίησης. Μόλις κάνετε κλικ στην επιλογή επανενεργοποίηση, θα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να δείτε πώς μπορείτε να το εκτελέσετε από τον λογαριασμό σας.

Σημείωση: Μπορείτε να επανενεργοποιήσετε το TikTok μόνο εντός 30 ημερών από την απενεργοποίηση.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στην επιλογή Σύνδεση από το κάτω μέρος της οθόνης, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Χρήση τηλεφώνου / email / ονόματος χρήστη.

5Α. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και πατήστε Αποστολή κωδικού. Εισαγάγετε τον κωδικό που λάβατε στο επόμενο πεδίο.

5Β. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε το email/όνομα χρήστη και να πατήσετε Σύνδεση.

6. Τέλος, πατήστε στην επιλογή Επανενεργοποίηση για να ανακτήσετε με επιτυχία τον λογαριασμό σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και ότι έχετε μάθει να απενεργοποιείτε προσωρινά το TikTok. Ενημερώστε μας εάν αυτό το άρθρο σας βοήθησε. Ρίξτε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.