Πώς διαγράφετε μηνύματα στην εφαρμογή Reddit

Το Reddit είναι μια από τις δημοφιλείς πλατφόρμες συζήτησης, που αποτελείται από πολλά subreddits ή κοινότητες. Αυτά τα subreddit μπορούν να σας επιτρέψουν να αλληλεπιδράσετε με διαφορετικά είδη περιεχομένου και άτομα με το ίδιο γούστο με εσάς στο εν λόγω περιεχόμενο. Παρέχει επίσης μια δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τα άτομα της κοινότητάς σας. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να συμβεί να έχετε στείλει κάποιες ανεπιθύμητες πληροφορίες ή λάθος μηνύματα σε κάποιον και να θέλετε να διαγράψετε τα απεσταλμένα μηνύματα γρήγορα στο Reddit. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε πώς να διαγράψετε μηνύματα στο Reddit και επίσης να διαγράψετε προσωπικά μηνύματα.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς διαγράφετε μηνύματα στην εφαρμογή Reddit

Μπορείτε να διαγράψετε τα επιθυμητά μηνύματα από την ενότητα Συνομιλία στην εφαρμογή Reddit. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς περαιτέρω σε αυτό το άρθρο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Reddit Chat και του μηνύματος; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός μηνύματος και ενός μηνύματος συνομιλίας;

Επί του παρόντος, και οι δύο σημαίνουν το ίδιο. Δεν υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των δύο. Μπορούμε να πούμε ότι είναι συνώνυμα, απλώς ότι το Chat είναι ένα νεότερο όνομα για τα μηνύματα. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μπορεί να διαφοροποιήσει τόσο τη συνομιλία όσο και το μήνυμα σε μια πολύ μικρή εξαφάνιση. Το μήνυμα σημαίνει ότι μπορείτε να στείλετε μηνύματα κειμένου μόνο σε ένα άτομο μέσω της ταυτότητάς του και η συνομιλία σημαίνει ότι μπορείτε να στείλετε μηνύματα σε ένα άτομο ή να δημιουργήσετε μια ομάδα και να στείλετε μηνύματα σε πολλά άτομα ταυτόχρονα.

Τι είναι τα μηνύματα Reddit;

Το μήνυμα Reddit είναι μια δυνατότητα που παρέχεται από το Reddit μέσω της οποίας μπορείτε να επικοινωνείτε με τα άτομα στην κοινότητά σας μέσω κειμένου.

Πώς λειτουργούν τα μηνύματα Reddit;

Τα μηνύματα Reddit λειτουργούν παρόμοια με τις άλλες εφαρμογές μας για αποστολή γραπτών μηνυμάτων, όπου πρέπει πρώτα να επιλέξετε έναν χρήστη και μετά να αρχίσετε να επικοινωνείτε μαζί του μέσω μηνυμάτων. Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι ότι μπορείτε να στείλετε μηνύματα απευθείας μόνο σε άτομα που βρίσκονται στην ίδια κοινότητα με εσάς. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με άτομα σε άλλες κοινότητες, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην κοινότητά τους.

  Πώς να διαγράψετε τη Συνέχεια παρακολούθησης στο HBO Max

Πώς διαγράφετε μηνύματα στην εφαρμογή Reddit; Πώς διαγράφετε τα μηνύματα Reddit;

Η διαγραφή μηνυμάτων γίνεται πολύ σημαντική όταν κατά λάθος έχετε στείλει λάθος πληροφορίες σε άτομα και, ευτυχώς, είναι δυνατό και πολύ εύκολο να γίνει στην εφαρμογή Reddit. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε τα απεσταλμένα μηνύματα της εφαρμογής Reddit:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Reddit στην κινητή συσκευή σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Chat από την κάτω γραμμή, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Ανοίξτε την επιθυμητή συνομιλία από την οποία θέλετε να διαγράψετε τα μηνύματα.

4. Πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε από την οθόνη συνομιλίας και πατήστε στην επιλογή Διαγραφή μηνύματος.

5. Πατήστε στην επιλογή Yes, Delete από το αναδυόμενο παράθυρο.

Η πλατφόρμα Reddit δεν παρέχει τη δυνατότητα για τη διαγραφή όλων των σχολίων σας ταυτόχρονα, σε αντίθεση με τη διαγραφή μηνυμάτων στο Reddit. Επομένως, πρέπει να εξετάσετε μια εναλλακτική μέθοδο. Επίσης, δεν μπορείτε να διαγράψετε σχόλια από την εφαρμογή για κινητά, χρειάζεστε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να το κάνετε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για το ίδιο:

Σημείωση: Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome μόνο για αυτήν τη μέθοδο, καθώς αυτή λειτουργεί μόνο στο Chrome.

1. Στο Chrome Web Store, αναζητήστε το Nuke Reddit History.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στο Chrome για να εγκαταστήσετε την επέκταση.

3. Κάντε κλικ στο Προσθήκη επέκτασης από το αναδυόμενο παράθυρο.

4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Extensions από τη γραμμή εργαλείων και κάντε κλικ στην επέκταση Nuke Reddit History, όπως φαίνεται παρακάτω

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αντικατάσταση & Διαγραφή όλων των σχολίων μου. Όλα τα σχόλιά σας θα διαγραφούν.

Γιατί δεν μπορώ να διαγράψω τα απεσταλμένα μηνύματα του Reddit; Γιατί δεν μπορείτε να διαγράψετε τα απεσταλμένα μηνύματα στο Reddit;

Μπορείτε να διαγράψετε τα απεσταλμένα μηνύματα του Reddit από τα εισερχόμενά σας, αλλά δεν μπορείτε να διαγράψετε ολόκληρη τη συνομιλία.

Πώς μπορώ να διαγράψω μηνύματα εισερχομένων στο Reddit Mobile;

Είναι αρκετά εύκολο να διαγράψετε τα εισερχόμενά σας από το Reddit κινητό. Απλώς πρέπει να επιλέξετε το μήνυμα και να πατήσετε την επιλογή Διαγραφή μηνύματος. Μπορείτε να εξετάσετε την ακόλουθη μέθοδο για τη σταδιακή διαδικασία διαγραφής μηνυμάτων στο Reddit:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Reddit στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Συνομιλία και ανοίξτε τη συνομιλία που θέλετε από την οποία θέλετε να διαγράψετε το μήνυμα.

3. Πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε και πατήστε Διαγραφή μηνύματος.

4. Τέλος, πατήστε Ναι, Διαγραφή στο αναδυόμενο παράθυρο. Διαγράψατε με επιτυχία το μήνυμα.

Πώς να διαγράψετε προσωπικά μηνύματα στο Reddit;

Μπορείτε να διαγράψετε προσωπικά μηνύματα στο Reddit μόνο μέσω του ιστότοπού τους και όχι από την εφαρμογή τους για κινητά. Η διαδικασία για να γίνει αυτό είναι πολύ εύκολη. Μπορείτε να εξετάσετε τα ακόλουθα βήματα.

1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Reddit στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο Αρχική σελίδα από την επάνω αριστερή γωνία, όπως φαίνεται παρακάτω.

2. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Μηνύματα.

3. Τώρα, κάντε κλικ στο Διαγραφή > Ναι για το μήνυμα που θέλετε να διαγράψετε.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και ότι έχετε μάθει να διαγράφετε μηνύματα στο Reddit. Ενημερώστε μας εάν αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο. Ρίξτε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην ενότητα σχολίων, εάν υπάρχουν. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.