Προτιμάτε να ψωνίζετε ηλεκτρονικά ή σε καταστήματα; [Poll]

Οι αγορές στο διαδίκτυο ή σε καταστήματα μπορεί να είναι και οι δύο διασκεδαστικές εμπειρίες, αλλά ποια εμπειρία προτιμάτε; Σκεφτείτε μερικές από τις πιο πρόσφατες αγορές σας, όπως νέα ρούχα, είδη παντοπωλείου ή ένα τυχαίο δώρο για έναν φίλο. Υπάρχει κάποια τάση με αυτές τις αγορές που λέει ότι κλίνεσαι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο; Ενημέρωσέ μας!

Ένας από τους καλύτερους λόγους για να ψωνίσετε στο Διαδίκτυο είναι ότι μπορείτε εύκολα να βρείτε και να συγκρίνετε προσφορές για το ίδιο προϊόν σε πολλούς ιστότοπους—συμπεριλαμβανομένων αυτών των εξαιρετικών εναλλακτικών της Amazon. Επιπλέον, πολλές εταιρείες τείνουν να έχουν επιπλέον προσφορές για τους online αγοραστές, ακόμα κι αν ορίσετε μια παραγγελία για παραλαβή από ένα κατάστημα.

Εκτός από τη σύγκριση τιμών στο Διαδίκτυο, μπορείτε επίσης να συγκρίνετε προϊόντα στο διαδίκτυο. Είναι πολύ πιο εύκολο να δείτε κριτικές, προδιαγραφές και λεπτομερείς πληροφορίες για πολλά προϊόντα στο διαδίκτυο.

  Πού βρίσκεται ο αισθητήρας σύνθεσης καυσίμου;

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να σηκώσετε το τηλέφωνό σας όταν βρίσκεστε σε ένα κατάστημα για να δείτε κριτικές για ένα προϊόν ή να συγκρίνετε την τιμή του σε άλλο κατάστημα. Αλλά όταν κάνετε τα πάντα online από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν χρειάζεται ποτέ να αφήσετε την άνεση του καναπέ σας και ενδεχομένως να πετάξετε σε διάφορα καταστήματα αναζητώντας το προϊόν που αναζητάτε.

Απλώς θυμηθείτε να παραμείνετε ασφαλείς όταν ψωνίζετε online. Οι ηλεκτρονικές αγορές μπορεί να είναι πιο εύκολες για εσάς από τις αγορές σε καταστήματα, αλλά είναι επίσης πιο εύκολο για τους απατεώνες. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατεύσετε τον εαυτό σας είναι να χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα κάθε φορά που ψωνίζετε online.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τους εξερχόμενους συνδέσμους παρακολούθησης Reddit

Μπορείτε να δείτε και να νιώσετε αντικείμενα σε ένα κατάστημα

Όταν ψωνίζετε σε ένα κατάστημα, μπορείτε να επιθεωρήσετε προσωπικά τα αντικείμενα για να βεβαιωθείτε ότι είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.

Με τις αγορές ειδών παντοπωλείου, μπορείτε να επιλέξετε τα δικά σας προϊόντα αντί να καταλήξετε σε κάτι που είναι κοντά στο να πάει άσχημα. Τα πιάτα που παραγγείλατε στο Διαδίκτυο μπορεί να φτάσουν κατεστραμμένα και τα ηλεκτρονικά είδη που παραγγείλατε στο διαδίκτυο μπορεί να είναι δύσκολο να επιστραφούν—και τα δύο ζητήματα που δεν είναι τόσο διαδεδομένα όταν κάνετε αγορές σε ένα κατάστημα.

Μετά, υπάρχουν αγορές για ρούχα. Όταν βρίσκεστε σε ένα κατάστημα, μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά μεγέθη και στυλ μέχρι να βρείτε την τέλεια εφαρμογή για εσάς. Μπορείτε να αισθανθείτε τα υφάσματα και να βρείτε με μεγαλύτερη ακρίβεια κάτι που σας αρέσει, επειδή τα ρούχα στο διαδίκτυο δεν φαίνονται πάντα ίδια προσωπικά.

  Πώς να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αντικείμενα από φωτογραφίες: 8 εργαλεία

Πού σας αρέσει να ψωνίζετε: Διαδικτυακά ή σε κατάστημα;

Νομίζω ότι μοιράζω το χρόνο μου εξίσου μεταξύ των αγορών στο διαδίκτυο και των καταστημάτων. Για είδη παντοπωλείου και ρούχα προτιμώ να ψωνίζω από μαγαζιά. Για οτιδήποτε άλλο, γενικά αγοράζω online γιατί είναι πιο εύκολο να συγκρίνεις προϊόντα και να βρεις την καλύτερη τιμή.

Τι γίνεται με εσάς; Μοιράζετε επίσης τον χρόνο εξίσου μεταξύ των αγορών στο διαδίκτυο και των καταστημάτων ή συνήθως ψωνίζετε περισσότερο στο διαδίκτυο ή περισσότερο από καταστήματα; Ή, ολοκληρώνετε τις αγορές σας μέσω διαδικτύου και μετά πηγαίνετε να παραλάβετε πράγματα από το κατάστημα;