Ποιο εργαλείο διαχείρισης έργου να επιλέξετε

Περιηγείστε στο Διαδίκτυο για ένα εργαλείο διαχείρισης έργου που ταιριάζει καλύτερα στην ομάδα και την επιχείρησή σας;

Ίσως βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι, είτε να επιλέξετε την οπτικά διαισθητική προσέγγιση πλήρους Kanban του Trello είτε τις προσανατολισμένες στη σελίδα, μινιμαλιστικές και επικεντρωμένες στη βάση δεδομένων ιδιότητες του Notion.

Τότε, είστε στο σωστό μέρος! Προέρχομαι από ένα ισχυρό υπόβαθρο στη δοκιμή και την αναθεώρηση λογισμικού και σήμερα, θα συγκρίνω τα δημοφιλή εργαλεία διαχείρισης έργων και εργασίας Trello και Notion.

Διαβάστε αυτόν τον απόλυτο οδηγό μέχρι το τέλος καθώς σταθμίζω τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του Trello έναντι του Notion, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε μια ενημερωμένη και σίγουρη επιλογή.

Τι είναι το Trello;

Trello είναι ένα σύγχρονο, δυναμικό και οπτικό εργαλείο διαχείρισης έργων κατάλληλο για ιδιώτες, επιχειρήσεις, φορείς και επιχειρήσεις. Προσφέρει μια οπτική προσέγγιση χωρίς κώδικα για την παρακολούθηση εργασιών και έργων, τον προγραμματισμό, την ανάθεση εργασιών και τον σχολιασμό, και οι ελεύθεροι επαγγελματίες ή οι εργαζόμενοι σε συναυλίες απλώς λατρεύουν να το χρησιμοποιούν για αυτούς τους λόγους.

Μπορείτε να δημιουργήσετε πίνακες, λίστες και κάρτες για να αντιπροσωπεύσετε διάφορες πτυχές της προσωπικής ή επαγγελματικής σας ζωής και να διαχειριστείτε εύκολα εργασίες με τη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης.

Από επιχειρηματική και αντιπροσωπευτική σκοπιά, το Trello διαπρέπει ως εργαλείο συλλογικής διαχείρισης έργων και συντονισμού ομάδας. Οι κοινόχρηστοι πίνακες, οι αναθέσεις εργασιών και η επικοινωνία εντός πλατφόρμας βοηθούν τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να διαχειρίζονται έργα και το εργατικό δυναμικό σε απομακρυσμένες, επιτόπιες και υβριδικές τοποθεσίες εργασίας.

Διαβάστε επίσης: Trello εναντίον monday.com: Σύγκριση των καλύτερων εργαλείων διαχείρισης έργου

Το Trello ως εργαλείο διαχείρισης έργου (PM).

Η διαχείριση έργων, όπως αυτές που χρησιμοποιούν βαρετά γραφήματα Gantt στο Excel, δεν θα πρέπει να είναι η απόλυτη επιλογή για εσάς. Αξίζετε περισσότερα και εδώ έρχεται το Trello ως οπτικό εργαλείο διαχείρισης έργου.

Είτε χρειάζεται απλώς να διαχειριστείτε τις δουλειές του σπιτιού είτε μια επιχείρηση που απασχολεί χιλιάδες υπαλλήλους, η Trello σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε—που είναι απλότητα, διαισθητική διεπαφή χρήστη, προηγμένες δυνατότητες εργαλείων PM και προσιτή τιμή.

Βρείτε παρακάτω τις λειτουργίες PM που κάνουν το Trello ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους:

 • Τα πρότυπα Trello PM σάς βοηθούν να ξεκινήσετε έργα χωρίς να χάνετε χρόνο στον προγραμματισμό.
 • Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε πίνακες Kanban ή άλλες προβολές έργου με κουμπιά, εντολές και κανόνες χρησιμοποιώντας την αυτοματοποίηση Butler.
 • Κάντε το Trello το μοναδικό εργαλείο για εσάς και τους υπαλλήλους σας συνδέοντας άλλες εφαρμογές χρησιμοποιώντας Power-Ups.
 • Εξερευνήστε μοναδικούς τρόπους για να γίνετε παραγωγικοί και κερδοφόροι σε έργα χρησιμοποιώντας το Trello Integrations.
 • Επτά διαφορετικές απεικονίσεις εργασιών και δευτερευουσών εργασιών:
  • Σύρετε και αποθέστε πίνακες Kanban
  • Προβολή χρονοδιαγράμματος για καλύτερη κατανόηση της προόδου του έργου
  • Προβολή ημερολογίου για προγραμματισμό, επαναπρογραμματισμό και εκτίμηση της εβδομαδιαίας ή μηνιαίας χρήσης του εργατικού δυναμικού
  • Προβολή πίνακα για το ευρύ κοινό με πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εργασίες
  • Η προβολή πίνακα εργαλείων σάς δίνει μια πανοραμική άποψη ενός ή πολλών έργων στο Trello
  • Προβολές χώρου εργασίας για οπτικοποίηση έργων από διαφορετικά τμήματα ή ομάδες
  • Προβολές χάρτη για να πάρετε μια προοπτική εργασιών και έργων από περιφερειακή άποψη
  Πώς να μάθετε ΔΩΡΕΑΝ από το Χάρβαρντ, το Στάνφορντ, το MIT κ.λπ

Πώς λειτουργεί το Trello;

Το ταξίδι διαχείρισης έργου στο Trello ξεκινά με τη δημιουργία ενός νέου χώρου εργασίας. Μέσα σε έναν χώρο εργασίας Trello, μπορείτε να δημιουργήσετε πίνακες και μέσα σε αυτούς τους πίνακες Trello, μπορείτε να προσθέσετε όσες λίστες και κάρτες θέλετε. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να προσθέσετε απευθείας πίνακες Trello, αλλά πρέπει να επιλέξετε έναν γονικό χώρο εργασίας ούτως ή άλλως.

Θα βρείτε τα κουμπιά πλοήγησης Trello στην επάνω αριστερή γραμμή εργαλείων καθώς και στον αριστερό πίνακα. Μόλις δημιουργήσετε έναν νέο χώρο εργασίας, το Trello αλλάζει την προβολή στον πρόσφατα δημιουργημένο χώρο εργασίας. Για να βρείτε τα υπάρχοντα ή να εξερευνήσετε προρυθμισμένα πρότυπα Trello, μπορείτε να κάνετε κλικ σε επιλογές όπως Χώροι εργασίας, Πρόσφατα, Με αστέρι και Πρότυπα στη γραμμή εργαλείων Trello.

Μόλις είστε μέσα σε έναν χώρο εργασίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αριστερό παράθυρο πλοήγησης για να περιηγηθείτε στους πίνακες Kanban του έργου, να δείτε ποιος εργάζεται σε ένα έργο από την καρτέλα Μέλη ή να μεταβείτε σε εναλλακτικές προβολές έργου, όπως Πίνακας ή Ημερολόγιο.

Τα οφέλη του Trello στο PM

Το Trello ουσιαστικά δεν έχει καμία καμπύλη εκμάθησης ως εργαλείο PM, και αυτό είναι το κύριο πλεονέκτημα αυτού του υπέροχου λογισμικού διαχείρισης εργασίας.

Άλλα σημαντικά οφέλη είναι όπως αναφέρονται παρακάτω:

 • Μπορείτε να ασφαλίσετε επαγγελματικά και επαγγελματικά έγγραφα στο διαδίκτυο χάρη στη στρατηγική κρυπτογράφησης πολλαπλών κατευθύνσεων της εφαρμογής Trello. Κρυπτογραφεί δεδομένα σε κατάσταση ηρεμίας και κατά τη μεταφορά.
 • Είτε εργάζεστε από επιτραπέζιο υπολογιστή, Chrome Book ή smartphone, υπάρχουν αποκλειστικές εφαρμογές και όλες οι εφαρμογές συγχρονίζουν δεδομένα μεταξύ τους. Έτσι, μπορείτε να διακόψετε την εργασία στην εφαρμογή Trello Android και να συνεχίσετε την εργασία στον υπολογιστή σας με Windows οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.
 • Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή, οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε.
 • Το Trello είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους τύπους έργων, από προσωπικές εργασίες έως πολύπλοκα επιχειρηματικά έργα.

Περιορισμοί του Trello ως εργαλείου PM

 • Ένα ενσωματωμένο χρονοδιάγραμμα έργου που βασίζεται σε γράφημα Gantt δεν είναι διαθέσιμο στο Trello. Μπορείτε, ωστόσο, να εγκαταστήσετε ένα Trello Power-Up για να δημιουργήσετε ένα.
 • Δεν μπορείτε να ρυθμίσετε αυτόματες αλληλουχίες εργασιών ή να οπτικοποιήσετε εύκολα τις εξαρτήσεις μεταξύ των εργασιών.
 • Οι δυνατότητες αναφοράς του Trello είναι βασικές σε σύγκριση με ειδικά εργαλεία διαχείρισης έργων.

Διαβάστε επίσης: Trello εναντίον ClickUp: Επιλέγοντας το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργου

Τι είναι Έννοια;

Εννοια είναι ένα εργαλείο παραγωγικότητας που βασίζεται σε μπλοκ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε καλά όταν δημιουργείτε wiki οργανισμών, οδικούς χάρτες ανάπτυξης προϊόντων, σελίδες Στόχων και Βασικών Αποτελεσμάτων (OKR), σημειώσεις συσκέψεων ή προγραμματιστή διακοπών.

Ως πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου που βασίζεται σε μπλοκ, το Notion σάς επιτρέπει να προσθέσετε σχεδόν οτιδήποτε στον πίνακα διαχείρισης του έργου σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε μπλοκ για κείμενα, αριθμούς, επικεφαλίδες, πίνακες, εισαγωγικά, μηνύματα προώθησης, εικόνες κ.λπ.

Το καλύτερο πράγμα για το Notion είναι ότι μπορείτε να δημοσιεύσετε την εργασία σας ως δημόσιο ιστότοπο, ώστε οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση σε αυτόν με ασφάλεια χωρίς να τροποποιήσετε το περιεχόμενο. Έτσι, εάν πρόκειται να ξεκινήσετε έργα πληθοχρηματοδότησης ή δημοσίου ενδιαφέροντος, το Notion σάς παρέχει μια πλατφόρμα για να δημιουργήσετε τους πίνακες έργων και να δημοσιεύσετε το έργο ως ιστότοπο.

Η έννοια είναι η καταλληλότερη για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Μπορείτε επίσης να αναπτύξετε προσαρμοσμένες προβολές και ροές εργασίας στο Notion χρησιμοποιώντας την προσέγγιση ανάπτυξης χαμηλού κώδικα. Αυτή η δυνατότητα είναι χρήσιμη όταν στοχεύετε να δημιουργήσετε μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες ή τους πελάτες σας.

  Πώς να βρείτε τον λογαριασμό κάποιου στο Reddit μέσω email

Η έννοια ως εργαλείο διαχείρισης έργου (PM).

Το Notion είναι ένα εργαλείο διαχείρισης έργων πλήρους υπηρεσίας. Μπορείτε να λάβετε όλα τα είδη δυνατοτήτων για ένα εργαλείο PM, όπως το Blocks in Notion. Είτε πρόκειται για προβολές έργου, ταξινόμηση και φίλτρο, εξαρτήσεις έργου, υποομάδες, βάση δεδομένων και ιδιότητες έργου, έχετε όλα όσα χρειάζεστε.

Δεδομένου ότι το Notion είναι ένα μινιμαλιστικό και χαμηλού κώδικα εργαλείο παραγωγικότητας, μπορεί να σας φανεί λίγο δύσκολο να ξεκινήσετε τη διαχείριση έργων σε αυτό την πρώτη κιόλας ημέρα. Εδώ έρχεται η δυνατότητα Notion Template για να σας σώσει. Θα βρείτε εκατοντάδες σχετικά πρότυπα δωρεάν στα Πρότυπα Έννοιας. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να αναζητήσετε premium και επί πληρωμή πρότυπα κατασκευασμένα από ειδικούς προγραμματιστές της Notion.

Πώς λειτουργεί η έννοια;

Το Notion λειτουργεί ως ένα ευέλικτο μέσο δημιουργίας περιεχομένου που χρησιμοποιεί ένα σύστημα που βασίζεται σε μπλοκ. Μπορείτε να δημιουργήσετε πίνακες έργων τακτοποιώντας και προσαρμόζοντας αυτά τα μπλοκ. Τα μπλοκ μπορούν να αντιπροσωπεύουν διάφορους τύπους πληροφοριών όπως κείμενο, βάσεις δεδομένων, ημερολόγια, προβολές και άλλα.

Το Notion προσαρμόζεται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, όπως η αλλαγή μιας πλακέτας Kanban διαχείρισης έργου σε μια βάση δεδομένων ή το αντίστροφο με λίγα κλικ.

Για απομακρυσμένες επιχειρηματικές ανάγκες, προσφέρει συνεργατικούς χώρους εργασίας όπου μπορείτε να προσκαλέσετε εσωτερικά και εξωτερικά μέλη. Αντίθετα, μπορείτε απλώς να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο εργασίας προσωπικής παραγωγικότητας για να διαχειριστείτε τις δουλειές του σπιτιού, τις επαγγελματικές εργασίες και τα χόμπι.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαχείριση έργων προσθέτοντας μια κενή σελίδα στο Notion. Στη συνέχεια, μπορείτε να συμπληρώσετε άλλα πεδία όπως πίνακες, πίνακες, ημερολόγια, γκαλερί και άλλα από τον καμβά του προγράμματος επεξεργασίας μπλοκ. Εάν διαθέτετε πολλά έργα ή τμήματα στην επιχείρησή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μεμονωμένους Notion Teamspaces και να προσθέσετε Notion Pages σε αυτούς τους χώρους εργασίας.

Οφέλη της έννοιας στο PM

Το κύριο πλεονέκτημα του Notion είναι η λειτουργία ανάπτυξης σελίδας χαμηλού κώδικα. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο εάν έχετε εμπειρία στη διαχείριση έργων και θέλετε να δημιουργήσετε μοναδικές προβολές που δεν χρησιμοποιεί καμία άλλη επιχείρηση. Επίσης, έχετε την ευελιξία να μετατρέψετε μια σελίδα Έννοιας σε διαφορετικές μορφές όπως wiki, βάσεις δεδομένων, ιστότοπους, πίνακες εργαλείων, αυτοματοποιημένες ροές εργασίας κ.λπ.

Δείτε παρακάτω άλλα σημαντικά οφέλη αυτού του εργαλείου:

 • Δωρεάν δοκιμή για το έργο χωρίς κόστος.
 • Η δωρεάν δοκιμή περιλαμβάνει όλες τις βασικές λειτουργίες που απαιτούνται για τη διαχείριση πολύπλοκων έργων.
 • Δημοσιεύστε σελίδες ως ιστοσελίδες πραγματικού κόσμου χωρίς να πληρώσετε τέλη φιλοξενίας.
 • Μινιμαλιστική και χωρίς περισπασμούς πλατφόρμα διαχείρισης έργου.

Περιορισμοί της έννοιας ως εργαλείο PM

 • Η ιδέα συνοδεύεται από μια απότομη καμπύλη μάθησης.
 • Η ευελιξία και η προσαρμογή του μπορεί να είναι συντριπτική για τους νέους χρήστες.
 • Δεν συνοδεύεται από ένα κλασικό χρονοδιάγραμμα που μοιάζει με Gantt.
 • Η δημιουργία ενός χρονοδιαγράμματος έργου στο Notion απαιτεί εξειδίκευση και πολλή μη αυτόματη προσπάθεια, εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πρότυπα του Notion.

Trello vs Notion: A Feature-Wise Comparison

Αυτός ο πίνακας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν χρειάζεστε το Trello ή το Notion για ένα επερχόμενο έργο:

Συγκρίσιμες δυνατότητεςTrelloNotionAutomationΗ δημιουργία αυτοματισμού είναι εύκολη με την καθοδήγηση στην οθόνη Η αυτοματοποίηση των ροών εργασιών του έργου είναι μια πρόκληση. Πρέπει να αγοράσετε προηγμένα πρότυπα PM από τρίτους προγραμματιστές Notion File Upload CapacityUnlimited ξεκινώντας από το όριο Δωρεάν πακέτου5 MB στο Δωρεάν πρόγραμμα και απεριόριστο για όλα τα προγράμματα επί πληρωμή Μέγεθος μεταφόρτωσης αρχείου10 MB/αρχείο για το δωρεάν πρόγραμμα και 250 MB/αρχείο για όλα τα προγράμματα επί πληρωμή 5 GB ανά συνημμένο μόνο στα προγράμματα επί πληρωμή Το Ιστορικό σελίδων και το αρχείο καταγραφής δραστηριότητας ή το ιστορικό των χώρων εργασίας του έργου είναι διαθέσιμα για μια ζωή ΗNotion διαγράφει το ιστορικό μετά από 7 ημέρες για το επίπεδο Δωρεάν, 30 ημέρες για το επίπεδο Plus και 90 ημέρες για το επίπεδο Business. Το απεριόριστο ιστορικό σελίδων είναι διαθέσιμο μόνο για το Enterprise PlanΔυνατότητα ιστοσελίδαςΔεν μπορείτε να δημοσιεύσετε πίνακες Trello ως ιστοσελίδεςΜπορείτε να δημοσιεύσετε σελίδες εννοιών ως ιστότοπουςΠροσαρμοσμένους τομείςΔεν μπορείτε να δημοσιεύσετε πίνακες Trello ως ιστοσελίδεςΜπορείτε να αγοράσετε προσαρμοσμένους τομείς notion.site για δημόσιους ιστότοπουςGantt Chart και TimelinesΜπορείτε δημιουργήστε εύκολα γραφήματα Gantt ή χρονοδιαγράμματα στο Trello χρησιμοποιώντας ελεύθερα διαθέσιμα Power-Ups Μπορείτε μόνο να αναπτύξετε ένα χρονοδιάγραμμα στο Notion μόνοι σας ή να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα επί πληρωμή πρότυπα που αγοράσατε από πηγή τρίτου μέρουςWorkspace AdminΔιαθέσιμο για το Premium και το Enterprise planΜόνο για το Enterprise planAPI AccessNot διαθέσιμοΔιαθέσιμο Αυτοματισμός βάσης δεδομένωνΔεν είναι διαθέσιμοΔημιουργία προϋπολογισμών έργουΔεν υποστηρίζεταιΥποστηρίζεταιΔημιουργία λογαριασμών και τιμολογίωνΔεν υποστηρίζεταιΥποστηρίζεταιΠρόσβαση Βοήθεια & ΥποστήριξηΕύκοληΠροκλητική

  11 Εργαλεία πρόσληψης με τεχνητή νοημοσύνη για να γίνει η πρόσληψη αποτελεσματική

Διαχείριση Έργου Χρήση Περιπτώσεων Trello

Το Trello ταιριάζει σε έργα όπως Marketing, Design, Engineering, Human Resources, Product Management, κ.λπ. Ακολουθούν οι δύο περιπτώσεις χρήσης όπου χρησιμοποίησα με επιτυχία το Trello:

#1. Σχεδιασμός Ημερολογίου Περιεχομένου

Η Trello διαπρέπει στη διαχείριση ημερολογίου περιεχομένου για μάρκετινγκ. Οι ομάδες μάρκετινγκ μπορούν να δημιουργήσουν πίνακες Trello για σκοπούς προγραμματισμού.

Στους Πίνακες, μπορείτε να προσθέσετε Λίστες για να οργανώσετε τα στάδια δημιουργίας περιεχομένου, όπως ο ιδεασμός, η σύνταξη, η επεξεργασία και η δημοσίευση. Οι κάρτες θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν μεμονωμένα κομμάτια περιεχομένου (π.χ. αναρτήσεις ιστολογίου, ενημερώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης), με αναθέσεις και ημερομηνίες λήξης για την τήρηση των προθεσμιών.

#2. Αγωγός παρακολούθησης και πωλήσεων μολύβδου

Η παρακολούθηση δυνητικών πελατών και η παρακολούθηση του αγωγού πωλήσεων είναι επίσης εύκολη με το Trello. Θα πρέπει να δημιουργήσετε διαφορετικούς πίνακες για διαφορετικά έργα πωλήσεων. Στη συνέχεια, δημιουργήστε αυτές τις λίστες για να αντιπροσωπεύσετε μια διοχέτευση πωλήσεων ή μια ροή εργασίας: Δημιουργία δυνητικών πελατών, Πιστοποίηση, Διαπραγμάτευση και Κλειστές συμφωνίες. Οι μεμονωμένες κάρτες Trello μπορούν να αντιπροσωπεύουν υποψήφιους πελάτες ή πιθανούς πελάτες. Μπορείτε επίσης να εκχωρήσετε Κάρτες σε διαφορετικούς πωλητές.

Έννοια Χρήσης Διαχείρισης Έργου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Notion για να διαχειριστείτε έργα από εξειδικευμένες θέσεις όπως ο σχεδιασμός, η κατασκευή, η μηχανική και η ανάπτυξη προϊόντων. Ακολουθεί ένα παράδειγμα όπου χρησιμοποίησα πρόσφατα το Notion:

#1. Οδικός χάρτης προϊόντος και σχεδιασμός χαρακτηριστικών

Οι ομάδες ανάπτυξης προϊόντων και λογισμικού χρησιμοποιούν συχνά το Notion για βασικά και σύνθετα στάδια των έργων τους. Μπορείτε να ρυθμίσετε μια βάση δεδομένων για να παρακολουθείτε χαρακτηριστικά ή ιστορίες χρηστών, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών όπως προτεραιότητα, κατάσταση, ανάδοχοι και προθεσμίες. Στη συνέχεια, συνδέστε στοιχεία βάσης δεδομένων με στοιχεία έργου όπως προβολές πίνακα, προβολές πίνακα, προβολές λωρίδας χρόνου και προβολές ημερολογίου για άμεση οπτικοποίηση.

Επιπλέον, οι προσαρμοσμένες ιδιότητες, οι σχέσεις και τα φίλτρα του Notion επιτρέπουν σε βάθος κατηγοριοποίηση και ιεράρχηση των χαρακτηριστικών του προϊόντος. Τέλος, μπορείτε να ενσωματώσετε έγγραφα, μακέτες και σημειώσεις συσκέψεων με το Notion.

Trello vs Notion: The Verdict

Εάν αναζητάτε καθαρά βασική έως προηγμένη διαχείριση έργων, το Trello είναι η καλύτερη επιλογή.

Πρώτον, είναι ένα άσκοπο εργαλείο PM που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας. Ως νέος χρήστης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαχείριση έργων μικρής κλίμακας με προσωπικά χόμπι, λίστες υποχρεώσεων, κοινή χρήση συνημμένων μικρών εγγράφων, μικρής κλίμακας συλλογική εργασία κ.λπ.

Αντίθετα, το Notion απαιτεί πρακτική τόσο για νέους όσο και για υπάρχοντες διαχειριστές έργων. Πρέπει να κατανοήσετε τη χρήση των χρονοδιαγραμμάτων έργων, των πεδίων έργων, των εργασιών, των εξαρτήσεων εργασιών και των ιδιοτήτων αποκλεισμού για να μπορέσετε να διαχειριστείτε με επιτυχία έργα στο Notion.

Δεύτερον, η τιμολόγηση του Trello είναι επίσης πιο προσιτή από το Notion. Παίρνετε έναν αξιοπρεπή αριθμό δυνατοτήτων για τη διαχείριση εμπορικών έργων στο Trello με μια μικρή ομάδα δωρεάν. Από την άλλη πλευρά, οι δωρεάν δυνατότητες του Notion είναι αρκετά περιορισμένες και μόνο για μεμονωμένους χρήστες.

Όταν εξετάζετε τα προγράμματα επί πληρωμή, το Πρότυπο συνδρομής του Trello προσφέρει πολλές περισσότερες δυνατότητες σε προσιτό κόστος από την ίδια συνδρομή του Notion.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικές λύσεις λογισμικού Jira για απρόσκοπτη διαχείριση έργου.