Ποια είναι τα νεότερα iPhone Emoji;

Βασικά Takeaways

 • Η Apple παρουσίασε 118 νέα emoji στο iOS 17.4, μεταξύ των οποίων ένα λάιμ, καφέ μανιτάρι, φοίνικας, σπασμένη αλυσίδα και emoji που κουνάνε το κεφάλι.
 • Η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης τέσσερα οικογενειακά emoji με ουδέτερο φύλο, με παραλλαγές ορισμένων υπαρχόντων emoji τώρα διαθέσιμες σε εκδόσεις με στραμμένη προς τα δεξιά.
 • Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα νέα emoji για έναν νέο τρόπο έκφρασης στο διαδίκτυο, ενημερώστε το iPhone ή το iPad σας σε iOS 17.4 ή iPadOS 17.4.

Τα emoji είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους έκφρασης και κάθε χρόνο, η Apple προσθέτει νέα emoji στο iOS για να σας προσφέρει περισσότερους τρόπους να αντιδράτε στο διαδίκτυο. Δεν είναι διαφορετικό με το iOS 17 το 2024.

  10 καλύτερα μαθήματα ChatGPT για μάθηση και κούρσα μπροστά το 2023

Τα ολοκαίνουργια Emojis στο iOS 17.4

Τα νέα emoji είναι ένα από τα πολλά που περιλαμβάνονται στην ενημέρωση iOS 17.4. Ενώ η Apple κυκλοφόρησε 118 νέα emoji μαζί με το iOS 17.4 και το iPadOS 17.4 τον Μάρτιο του 2024, τα έξι παρακάτω emoji είναι τα ολοκαίνουργια που οι περισσότεροι θα ενθουσιαστούν να δοκιμάσουν.

Ασβεστος

Το Lime ήταν ένα δημοφιλές αίτημα emoji παγκοσμίως—τόσο που ένα μεξικάνικο εστιατόριο, το Lime Fresh Mexican Grill, ξεκίνησε ένα αναφορά change.org απαιτώντας ένα emoji λάιμ.

Έτσι, αν έχετε βρει ποτέ τον εαυτό σας να χτυπάει ένα πιάτο που περιέχει λάιμ, αλλά έπρεπε να καταλήξετε να χρησιμοποιήσετε το emoji με λεμόνι για να το αντιπροσωπεύσετε, θα χαρείτε να μάθετε ότι το iOS έχει επιτέλους ένα emoji λάιμ.

Μανιτάρι καφέ

Ένα άλλο emoji από την κατηγορία Food & Drink που ενέκρινε η Unicode Consortium το 2023 είναι το emoji καφέ μανιτάρι. Ενώ το ερυθρόλευκο emoji με μανιτάρια ήταν ένα από τα αγαπημένα των θαυμαστών, το νέο emoji είναι μια πιο ρεαλιστική αναπαράσταση μυκήτων.

  21 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Pastebin για κοινή χρήση κώδικα και κειμένου

Φοίνιξ

Η Apple παρουσίασε επίσης ένα emoji για τον Φοίνικα, ένα πολύ γνωστό πλάσμα από την ελληνική μυθολογία. Το emoji αντιπροσωπεύει την αναγέννηση και τη μετενσάρκωση.

Σπασμένη αλυσίδα

Εάν προσπαθείτε ποτέ να αναπαραστήσετε συμβολικά έναν σπασμένο δεσμό, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει για ένα κατάλληλο emoji. Ευτυχώς, το iOS 17.4 περιλαμβάνει ένα σπασμένο emoji αλυσίδας.

Κουνώντας το κεφάλι οριζόντια

Θα βρείτε επίσης δύο νέα emoji iOS στην κατηγορία smiley. Ένα από αυτά είναι ένα emoji που κουνάει οριζόντια το κεφάλι, που είναι αναμφισβήτητα ο τέλειος τρόπος για να πείτε όχι σε κάτι ήρεμα!

Κουνώντας το κεφάλι κάθετα

Θέλετε να πείτε στους φίλους σας ότι θα χαρείτε να κάνετε παρέα μαζί τους χωρίς να πληκτρολογήσετε τις λέξεις; Λοιπόν, τώρα μπορείτε απλά να τους στείλετε το emoji που κουνάει το κεφάλι κάθετα και να το ονομάσετε μια μέρα!

  8 καλύτερες εφαρμογές αναλυτών Wi-Fi για προσωπική χρήση

Τέσσερα νέα οικογενειακά emoji

Μόλις ενημερώσετε το iPhone σας σε iOS 17.4 ή το iPad σε iPadOS 17.4, θα βρείτε τέσσερα οικογενειακά emoji με ουδέτερο φύλο. Εδώ είναι οι διαθέσιμοι συνδυασμοί:

 • Ενήλικας, Παιδί
 • Ενήλικας, Παιδί, Παιδί
 • Ενήλικας, Ενήλικος, Παιδί
 • Ενήλικας, Ενήλικος, Παιδί, Παιδί

Νέες παραλλαγές Emoji στο iOS 17.4

Εκτός από τις έξι ολοκαίνουργιες έννοιες emoji και τα οικογενειακά emoji με ουδέτερο φύλο, τα υπόλοιπα 108 emoji είναι μικρές παραλλαγές των υπαρχουσών επιλογών.

Ενώ μπορείτε να βρείτε αυτά τα emoji πριν από την ενημέρωση στο iOS 17.4, θα παρατηρήσετε ότι αυτά που έχετε είναι όλα στραμμένα προς τα αριστερά. Με την κυκλοφορία του iOS 17.4, η Apple παρουσίασε τα ακόλουθα emojis με όψη δεξιά:

 • Άτομο που περπατά
 • Άτομο γονατιστό
 • Άτομο που τρέχει
 • Άτομο με λευκό μπαστούνι
 • Άτομο σε χειροκίνητο αναπηρικό καροτσάκι
 • Άτομο σε μηχανοκίνητο αναπηρικό καροτσάκι

Όλα αυτά τα emoji είναι διαθέσιμα σε τρεις επιλογές φύλου και πέντε διαφορετικούς τόνους δέρματος. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα νέα emoji, απλώς ενημερώστε το iPhone ή το iPad σας σε iOS 17.4 ή iPadOS 17.4.