Παιχνίδι Poeltl: NBA Player Guessing Game

Οι φανατικοί του αθλητισμού είναι πάντα ενθουσιώδεις με τα συναρπαστικά και επιδέξια παιχνίδια. Το Poeltl είναι ένα τέτοιο παιχνίδι που είναι εμπνευσμένο από το Wordle. Επίσης, το παιχνίδι είναι επηρεασμένο από την Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (NBA). Αναπτύχθηκε από τον προγραμματιστή ιστού Gabriel Danon με έδρα την Καλιφόρνια, το Poeltl δίνει το σχέδιο των παικτών και επίσης εμπνέει τους παίκτες. Ο Poeltl είναι επίσης γνωστός ως NFL Wordle. Εάν είστε κάποιος που του αρέσει να παίζει παιχνίδια, ειδικά αυτά που βασίζονται σε αθλήματα, τότε το παιχνίδι Poeltl είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Στον σημερινό μας οδηγό, θα μάθετε τα πάντα για το παιχνίδι Poeltl όλων των εποχών. Επιπλέον, θα ανακαλύψουμε επίσης πώς να παίξετε το παιχνίδι Poeltl NFL και τι το κάνει διαφορετικό από άλλα παιχνίδια παζλ. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με αυτό το παιχνίδι εμπνευσμένο από παίκτες NBL αμέσως.

Παιχνίδι Poeltl: NBA Player Guessing Game

Σε αυτό το άρθρο εξηγήσαμε λεπτομερώς για το παιχνίδι Poeltl, συμβουλές & κόλπα και πώς να παίξετε το παιχνίδι.

Τι είναι το παιχνίδι Poeltl;

Το Poeltl είναι ένα δωρεάν παιχνίδι παζλ βασισμένο στο διαδίκτυο που περιστρέφεται γύρω από τους παίκτες του NBA. Επίσης, μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι κουίζ με παίκτες NFL επίσης. Υπάρχουν παιχνίδια NFL Poeltl καθώς και παιχνίδια NBA. Είναι ένα καθημερινό παιχνίδι εικασιών στο οποίο πρέπει να μαντέψετε τους παίκτες από το NBA ή το NFL. Είναι ακριβώς όπως το Wordle που βασίζεται επίσης στην καθημερινή εικασία. Εδώ είναι μερικά ακόμη σημεία που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με αυτό το παιχνίδι.

 • Λαμβάνετε περιορισμένες προσπάθειες (οκτώ) για να μαντέψετε τον παίκτη στο παιχνίδι εκείνη την ημέρα.
 • Είναι ένα προκλητικό παιχνίδι που βασίζεται στις γνώσεις σας για το Μπάσκετ γενικότερα.
 • Το παιχνίδι παίζεται ευρέως στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Αυστραλία.
 • Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι online και να το απολαμβάνετε κάθε μέρα.
  11 πράγματα που πρέπει και δεν πρέπει κατά την επιλογή ενός σωστού θέματος WordPress

Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού Poeltl

 • Οι βασικοί κανόνες του Poeltl είναι παρόμοιοι με εκείνους του Wordle.
 • Με περιορισμένες οκτώ προσπάθειες την ημέρα, όλοι παίρνουν τον ίδιο παίκτη μυστηρίου.
 • Σας επιτρέπει να ανταγωνίζεστε με τους φίλους σας και τους οπαδούς του NBA από όλο τον κόσμο.
 • Ο Poeltl βοηθά επίσης τους παίκτες δίνοντάς τους υποδείξεις.
 • Το παιχνίδι εικασίας με υποδείξεις σάς βοηθά να περιορίσετε τις επιλογές σας.
 • Το παιχνίδι λαμβάνει επίσης υπόψη το ύψος, τη φανέλα, την ηλικία και τον αριθμό τόσο των παικτών που έχετε ήδη μαντέψει όσο και αυτού που προσπαθείτε να μαντέψετε.
 • Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού Poeltl είναι ότι σας επιτρέπει να κοιτάξετε τη σιλουέτα του παίκτη που βοηθάει πολύ στο να τον μαντέψετε.
 • Εμφανίζει επίσης τις ομοιότητες ή δίνει υποδείξεις για την τρέχουσα ομάδα, το τμήμα, τη θέση, τη διάσκεψη και την ηλικία του μυστηριώδους παίκτη και επίσης ενημερώνει εάν ο αριθμός της φανέλας του παίκτη είναι υψηλότερος ή χαμηλότερος.

Συμβουλές και κόλπα στο All Time Game Poeltl

Πριν ξεκινήσετε με το παιχνίδι, θα πρέπει να γνωρίζετε διάφορες συμβουλές και κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να παίξετε το Poeltl με καλύτερο τρόπο.

 • Silhouette: Μπορείτε πάντα να ελέγξετε τη σιλουέτα του παίκτη που προσπαθείτε να αναγνωρίσετε.

 • Narrow Down: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή narrow down στο Poeltl εισάγοντας το όνομα του παίκτη που θα σας βοηθήσει ακόμα κι αν δεν υπάρχουν σωστές αντιστοιχίσεις. Μπορείτε να περιορίσετε τα αποτελέσματά σας για το mystery player χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα βασικά:

 • 30 Ομάδες: Το παιχνίδι περιλαμβάνει τμήματα στα οποία το καθένα έχει 5 ομάδες.

 • 2 Συνέδρια: Υπάρχουν μόνο 2 συνέδρια στο NBA (Ανατολή και Δύση).

 • 6 Τμήματα: Κάθε συνέδριο στο παιχνίδι Poeltl NFL έχει 3 τμήματα, η Δυτική έχει Βορειοδυτικό, Ειρηνικό και Νοτιοδυτικό ενώ η Ανατολή έχει Ατλαντικό, Κεντρικό και Νοτιοδυτικό.

 • 3 Γενικές θέσεις: Υπάρχουν 5 θέσεις σε έναν αγώνα μπάσκετ που περιλαμβάνουν πόιντ γκαρντ (PG), σούτινγκ γκαρντ (SG), πάουερ φόργουορντ (PF), σμολ φόργουορντ (SF) και σέντερ (C). Για το Poeltl, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φύλακα (G), κέντρο (C) και εμπρός (F) ως αναγνωριστικό.

 • 15 Μέγιστος Παίκτες: Υπάρχουν το πολύ 15 παίκτες στο ΝΒΑ από τους οποίους οι 13 είναι ενεργοί και οι 2 είναι εφεδρικοί παίκτες.

 • Καλύψτε όλες τις βάσεις: Όταν παίζετε Poeltl, βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε ξανά μη επισημασμένες λεπτομέρειες και ονομάστε έναν παίκτη που είναι διαφορετικός από την εικασία που χάσατε.

Ως εκ τούτου, αυτές ήταν οι συμβουλές και τα κόλπα για να παίξετε πάντα το παιχνίδι Poeltl.

Πώς να παίξετε το παιχνίδι Poeltl

Τώρα που γνωρίζετε όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά του Poeltl και τα κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε αυτό, ήρθε η ώρα να μάθετε πώς μπορείτε να το παίξετε.

1. Πρώτα, μεταβείτε στο Επίσημη Σελίδα του Poeltl.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο SHOW SILHOUETTE.

3. Αφού δείτε τη σιλουέτα του παίκτη, πληκτρολογήστε το όνομά του στο πλαίσιο.

4. Εάν κάποια από τις στήλες μετατραπεί σε πράσινο χρώμα, υποδεικνύει τη σωστή απάντηση στον αγώνα του παιχνιδιού.

5. Εάν η εικασία σας δεν είναι σωστή, μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες για τον παίκτη, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας, της διάσκεψης, της θέσης, της κατηγορίας, της ηλικίας, του ύψους και του αριθμού των παικτών.

6. Τώρα, μπορείτε να πάρετε την υπόδειξη και να λάβετε τις ενδείξεις από τις επισημασμένες και μη επισημασμένες λεπτομέρειες του παίκτη.

7. Ένα από τα τονισμένα χρώματα στο παιχνίδι Poeltl NFL περιλαμβάνει το κίτρινο που τονίζει την ομάδα στην οποία ο παίκτης έχει παίξει στο παρελθόν.

8. Η θέση αντιπροσωπεύει διαφορετικές θέσεις που έχει παίξει ο παίκτης όπως γκαρντ, φόργουορντ και σέντερ.

9. Άλλες στήλες περιλαμβάνουν συν ή πλην δύο ως προς το ύψος, την ηλικία και τον αριθμό της φανέλας.

10. Εάν δεν υπάρχουν highlights, σημαίνει ότι δεν παίζονται αγώνες από τον παίκτη.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Μπορώ να παίζω Poeltl περισσότερες από μία φορές την ημέρα;

Απ. Παρόλο που μπορείτε να παίξετε Poeltl μόνο μία φορά την ημέρα, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δοκιμάσετε να το παίξετε περισσότερες από μία φορές την ημέρα, που περιλαμβάνει την αναπαραγωγή του Poeltl σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.

Ε2. Τι σημαίνει κίτρινο στο Poeltl;

Απ. Το κίτρινο χρώμα στο Poeltl υποδηλώνει ότι ο παίκτης μυστηρίου που προσπαθείτε να μαντέψετε έχει παίξει για την ομάδα κάποια στιγμή αλλά δεν παίζει για αυτήν αυτήν τη στιγμή.

Ε3. Πόσοι συνολικά παίκτες μπορεί να υπάρχουν σε μια ομάδα του NBA;

Απ. Συνολικά 15 παίκτες μπορούν να παίξουν σε ενεργό roaster με αντικαταστάτες για τραυματισμούς ή κακές επιδόσεις σε μια ομάδα.

Q4. Μπορώ να παίξω παλιά παιχνίδια Poeltl;

Απ. Για να παίξετε το παλιό παιχνίδι στο Poeltl, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μηχάνημα Wayback που διατηρεί αρχεία σχεδόν όλων των ιστότοπων στο Διαδίκτυο.

Q5. Τι σημαίνουν τα χρώματα στο Poeltl;

Απ. Τα χρώματα στο Poeltl υποδεικνύουν διαφορετικά σενάρια. Οι κατηγορίες χρωμάτων περιλαμβάνουν πράσινο, κίτρινο ή χωρίς χρώμα. Εάν το χρώμα που εμφανίζεται είναι πράσινο, σημαίνει ότι η απάντησή σας είναι σωστή, το κίτρινο υποδηλώνει ότι η απάντηση είναι κοντά και εάν δεν υπάρχει χρώμα, σημαίνει ότι η απάντηση είναι εντελώς απενεργοποιημένη.

***

Ελπίζουμε ότι το έγγραφό μας για το πώς να παίξετε το παιχνίδι Poeltl ήταν επιτυχές στο να σας διδάξει τα πάντα για το παιχνίδι. Πείτε μας ποιο μέρος του οδηγού σας βοήθησε περισσότερο στο να παίξετε αυτό το παιχνίδι κουίζ Poeltl all time. Εάν έχετε περισσότερες προτάσεις ή απορίες, αφήστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.