Ο τρόπος σας να αγοράσετε τις απαράδεκτες προσφορές

Θυμάστε να παρακολουθείτε τηλεοπτικά δίκτυα αγορών; Μπορείτε να σηκώσετε το τηλέφωνό σας και να κάνετε κράτηση. Φανταστείτε αυτό, αλλά καλύτερα – στις αγαπημένες σας πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και πολλά άλλα. Αυτά είναι αγορές Livestream.

Οι αγορές ζωντανής ροής είναι μια τάση που γίνεται πολύ γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Εδώ, ένας οικοδεσπότης (ιδιοκτήτης επιχείρησης, ένας influencer, μια διασημότητα ή μια εσωτερική ομάδα) μπορεί να μεταβεί σε ζωντανή ροή και να σας πουλά αποκλειστικά προϊόντα! Είναι βέβαιο ότι θα έχετε συναντήσει αγορές σε ζωντανή ροή στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σας όπως το Facebook, το TikTok και το Instagram.

Ωστόσο, αυτές τις μέρες, ακόμη και η Amazon και ανεξάρτητες πλατφόρμες έρχονται να υποστηρίξουν τις αγορές ζωντανής ροής. Ενώ οι ηλεκτρονικές αγορές είναι βολικές και ομαλές, συχνά χάνετε το άγγιγμα της φυσικής ή άμεσης δέσμευσης.

Βλέπεις ένα προϊόν και είτε το αγοράζεις είτε όχι. Εάν έχετε κάποιες αμφιβολίες για τα προϊόντα, τότε απλώς το προσπερνάτε και το ξεχνάτε.

Αλλά οι αγορές ζωντανής ροής σάς επιτρέπουν να αντιμετωπίσετε αυτές τις αμφιβολίες αυτοπροσώπως. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με έναν οικοδεσπότη ο οποίος συνήθως θα σας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για ένα προϊόν από ό,τι βρίσκετε σε διαδικτυακές πλατφόρμες, να απαντά σε ερωτήματα και να δείχνει διαφορετικές γωνίες ενός προϊόντος σε πραγματικό χρόνο. Οι εικόνες μπορεί να είναι περιοριστικές. γι’ αυτό το περιεχόμενο βίντεο σε πραγματικό χρόνο λειτουργεί καλύτερα.

Λόγω της τεράστιας δημοτικότητάς τους, οι επωνυμίες —μεγάλες και μικρές— θέλουν να επωφεληθούν από τις αγορές ζωντανής ροής. Εάν είστε κι εσείς ένας από αυτούς, θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε την έρευνά σας πριν ξεκινήσετε.

Για να λειτουργήσει, οι αγορές ζωντανής ροής χρειάζονται αυτά τα τέσσερα στοιχεία:

#1. Περιεχόμενο βίντεο

Η ουσία των αγορών ζωντανής ροής βασίζεται αποκλειστικά στο περιεχόμενο βίντεο. Ο κύριος στόχος αυτού του ανερχόμενου μηχανισμού αγορών είναι η πώληση προϊόντων σε ζωντανή ροή ή ζωντανή εκπομπή. Ως εκ τούτου, μια μορφή βίντεο είναι απαραίτητη.

Για να κάνουν μια ζωντανή ροή επιτυχημένη, οι δημιουργοί ή οι επωνυμίες βασίζονται συχνά σε προωθητικές προσφορές, δώρα και αποκλειστικές κυκλοφορίες για να δημιουργήσουν επείγοντα χαρακτήρα και αποκλειστικότητα. Προωθητικές διαφημίσεις ενδέχεται να κυκλοφορήσουν προηγουμένως με λεπτομέρειες συμβάντων για να προσελκύσουν περισσότερα πλήθη στη ζωντανή ροή.

Κάθε εκπομπή ζωντανής ροής διαρκεί από 20 λεπτά έως μία ώρα, κατά μέσο όρο. Ακόμη και ορισμένες εκπομπές μπορεί να διαρκέσουν έως και δύο ώρες ή και περισσότερο. Έχει σημειωθεί ότι οι εκπομπές μεταξύ μιας ή δύο ωρών έχουν την καλύτερη απόδοση, καθώς οι δημιουργοί και οι οικοδεσπότες μπορούν να επιδείξουν περισσότερα προϊόντα και μια εκτενή συλλογή. Ως εκ τούτου, αυτό κεντρίζει το ενδιαφέρον και διασφαλίζει ότι υπάρχουν προϊόντα για σχεδόν όλους.

#2. Πλήθος

Οι αγορές ζωντανής ροής είναι διαδραστικές, ενεργές και ΖΩΝΤΑΝΕΣ! Οπότε, φυσικά, χρειάζεται έναν κεντρικό υπολογιστή που μπορεί να το τρέξει. Ο οικοδεσπότης προβάλλει προϊόντα, μοιράζεται τιμές, λανσάρει αποκλειστικά ή νέα προϊόντα και πραγματοποιεί επίσης πωλήσεις. Ο οικοδεσπότης είναι υπεύθυνος να σας ενημερώνει εάν ένα προϊόν έχει εξαντληθεί ή έχει εξαντληθεί.

Τα περισσότερα προϊόντα έχουν τους δικούς τους κωδικούς αντικειμένων και μπορούν να γίνουν κράτηση σε έναν ιστότοπο ή καλώντας έναν αριθμό. Ωστόσο, οι αγορές ζωντανής ροής λειτουργούν επίσης από πολλούς χρήστες που σχολιάζουν για να κλείσουν ένα συγκεκριμένο προϊόν.

Εάν ένα προϊόν είναι περιορισμένο, οι κρατήσεις γίνονται με σειρά προτεραιότητας. Τώρα, οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων συχνά ενεργούν ως οικοδεσπότες των ζωντανών εκπομπών τους. Αλλά για μεγαλύτερες μάρκες, οι influencers και οι διασημότητες λειτουργούν ως οικοδεσπότες.

Βοηθούν στη δημιουργία αξιοπιστίας, αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με το κοινό. Ένας νέος χρήστης μπορεί να μην γνωρίζει την επωνυμία σας, αλλά είναι βέβαιο ότι γνωρίζει μια δημοφιλή διασημότητα ή έναν αναδυόμενο παράγοντα επιρροής – κάτι που βοηθά στην ανακάλυψη της επωνυμίας και στην εξοικείωση της επωνυμίας.

  Πώς να ελέγξετε την μπαταρία του Airpods και να διατηρήσετε την υγεία της μπαταρίας

#3. Προϊόντα

Είναι αυτονόητο ότι μια ζωντανή εκπομπή αγορών χρειάζεται προϊόντα που πουλά ο οικοδεσπότης στον αέρα. Επιπλέον, εάν αναρωτιέστε εάν πρέπει να τολμήσετε να κάνετε αγορές ζωντανής ροής, μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε ποια προϊόντα πωλούν περισσότερο.

Η ιδανική επιλογή για αγορές σε ζωντανή ροή είναι τα προϊόντα μόδας – κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ. Παραλαμβάνονται επίσης έπιπλα, έπιπλα και είδη διατροφής.

Η αγορά αρχίζει επίσης να αναζητά προϊόντα τεχνολογίας και gadget. Όλο και περισσότεροι παράγοντες επιρροής έρχονται με εντυπωσιακά νέα gadgets, κονσόλες και βοηθητικά προϊόντα που έχουν μεγάλη απήχηση στο Facebook ή το TikTok Live.

Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι φιλοξενούν επίσης ζωντανές εκπομπές αγορών για ακίνητα. Μπορείτε να δείτε σπίτια, βίλες, αλλά και αυτοκίνητα! Ίσως μπορέσετε να κάνετε κράτηση για μια επίσκεψη στο σπίτι ή να δοκιμάσετε ένα αυτοκίνητο μόλις κάνετε κράτηση για το προϊόν για να βεβαιωθείτε ότι είναι μια καλή αγορά.

#4. Πλατφόρμα

Οι ζωντανές εκπομπές είναι αρκετά δημοφιλείς σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Instagram και το Facebook. Όχι μόνο αυτό, θα τα βρείτε επίσης σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Amazon.

Μπορείτε επίσης να βρείτε ανεξάρτητες πλατφόρμες αγορών όπως Grip, Bambuser και Livescale. Ενώ το Livescale επιτρέπει σε επωνυμίες και λιανοπωλητές να πωλούν τα προϊόντα τους, άλλες πλατφόρμες όπως το Grip επιτρέπουν σε οποιονδήποτε και οπουδήποτε να πουλήσει τα προϊόντα του, συμπεριλαμβανομένων ανεξάρτητων εργολάβων και μικρών επιχειρήσεων.

Μπορείτε να επιλέξετε ποιες πλατφόρμες λειτουργούν για εσάς, αξιολογώντας τρεις μετρήσεις:

  • Η πλατφόρμα που είναι πιο δημοφιλής για την κατηγορία προϊόντων σας
  • Η πλατφόρμα(εις) όπου βρίσκεται το κοινό-στόχος σας ή όπου βρίσκονται οι ανταγωνιστές σας
  • Ένα κενό αγοράς όπου η πλατφόρμα έχει μεγάλη βάση κοινού, αλλά όχι τρέχοντες πωλητές

Επιπλέον, εάν ξεκινάτε, είναι πιο λογικό να χρησιμοποιείτε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram ή το TikTok. Δεν θα σου κοστίσουν ούτε δεκάρα! Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ανεξάρτητους ιστότοπους, αλλά να είστε έτοιμοι να πληρώσετε μια μείωση των πωλήσεών σας ή μια συνδρομή.

Ένας οικοδεσπότης επιρροής μπορεί να βάλει την επωνυμία σας στον χάρτη. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την ανακάλυψη επωνυμίας σε ένα νεότερο κοινό. Επιλέξτε κάποιον που είναι ζωντανός και αξιόπιστος. Εάν κάποιος έχει θετική ιδιοσυγκρασία και το κοινό βλέπει ότι προωθεί το προϊόν σας ή ότι συνεργάζεται με την επωνυμία σας, είναι σε καλύτερη θέση να εμπιστευτεί την επωνυμία σας.

Ως εκ τούτου, είναι καλή ιδέα να προσλάβετε έναν οικοδεσπότη επιρροής. Ακόμη και μεγάλες επωνυμίες προσλαμβάνουν influencers καθώς είναι πολύ δημοφιλείς στο Gen Z ή στα πλήθη των millennial. Επιπλέον, οι μεγαλύτερες μάρκες προσλαμβάνουν διασημότητες για την ανακάλυψη επωνυμίας και την καλύτερη αφοσίωση.

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα οφέλη που μπορεί να σας προσφέρει ένας οικοδεσπότης επιρροής ή μια διασημότητα:

  • Καλύτερη αφοσίωση και αυξημένα ποσοστά μετατροπών
  • Πιστότητα επωνυμίας μόλις ανακαλυφθεί μια επωνυμία
  • Βελτιωμένη αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και σαφής διαφοροποίηση από παρόμοιους παίκτες στην αγορά
  • Αύξηση των πωλήσεων με την ενθάρρυνση των παρορμητικών αγορών λόγω του φόβου της απώλειας

Όπως συχνά καταλαβαίνουν οι μεγάλοι έμποροι, οι άνθρωποι δεν αγοράζουν ανθρώπους από επωνυμίες – αγοράζουν από ανθρώπους. Ως εκ τούτου, η ύπαρξη ενός οικοδεσπότη που είναι δημοφιλής και θετικός μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε επισκέπτες που επιστρέφουν. Ωστόσο, μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να προσλάβετε έναν οικοδεσπότη εάν δεν είναι εντός του προϋπολογισμού σας.

Για τις μικρές επιχειρήσεις, το καλύτερο στοίχημα μπορεί να είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης να είναι ο οικοδεσπότης. Βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και σας βοηθά να δημιουργήσετε γνήσιες συνδέσεις πωλητών που αγοράζουν το προϊόν επειδή σας εμπιστεύονται.

Ως επωνυμία ή έμπορος λιανικής, το να ξεκινήσετε με τις αγορές σε ζωντανή ροή μπορεί να μοιάζει με πρόκληση. Αφήστε αυτούς τους δείκτες να σας οδηγήσουν στην επιτυχία:

#1. Επιλέξτε μια πλατφόρμα

Ως επωνυμία, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε το ταξίδι αγορών σας σε ζωντανή ροή με μια δωρεάν πλατφόρμα. Ως εκ τούτου, οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram είναι οι καλύτερες επιλογές.

  Η Microsoft θα αντικαταστήσει την Cortana με το ChatGPT και το Predibase συγκεντρώνει $12,2 εκατομμύρια

Κατά την επιλογή μιας πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να αποφασίσετε να καταστρέψετε τις ζωντανές ροές σε όλες τις πλατφόρμες για να δείτε πώς λειτουργούν. Ποια πλατφόρμα έχει περισσότερη επισκεψιμότητα κ.λπ..

Εάν δεν έχετε το εύρος ζώνης για να το κάνετε, είναι καλή ιδέα να δοκιμάσετε τα νερά επιλέγοντας μια πλατφόρμα όπου η σελίδα της επωνυμίας σας έχει αξιοπρεπή αριθμό ακολούθων και ποσοστό αφοσίωσης. Αυτή η πλατφόρμα θα πρέπει επίσης να είναι δημοφιλής στον τομέα στον οποίο θα πουλάτε και θα πρέπει να έχετε μερικούς υπάρχοντες πελάτες ή πιστούς της επωνυμίας που θα συνδεθούν στις πρώτες σας εκπομπές!

Μόλις το πιάσετε, μπορείτε να επεκταθείτε σε πλατφόρμες αγορών ζωντανής ροής ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς και να πουλήσετε σε πολλές ανεξάρτητες πλατφόρμες για να αυξήσετε την παρουσία και τις πωλήσεις της επωνυμίας σας.

#2. Δοκιμάστε τη ζωντανή ροή σε οργανικά κανάλια

Προτού επιλέξετε κανάλια ζωντανής ροής επί πληρωμή, συνιστάται να κάνετε δοκιμή σε οργανικά κανάλια. Μπορεί να λειτουργήσει ως το πεδίο πρακτικής σας για να γίνετε επαγγελματίας!

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αυτές τις δοκιμαστικές εκτελέσεις για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε τεχνικές δυσλειτουργίες που σας εμποδίζουν. Επιπλέον, τα οργανικά κανάλια σάς δείχνουν αν υπάρχει ζήτηση για ζωντανές ροές και εάν οι υπάρχοντες ακόλουθοι και αγοραστές της επωνυμίας σας προτιμούν αυτό το κανάλι αγορών.

#3. Επιλέξτε τα σωστά προϊόντα

Μπορεί να έχετε απεριόριστο αριθμό προϊόντων. Αλλά ο χρόνος σας σε μια ζωντανή ροή είναι περιορισμένος! Αυτές είναι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να θυμάστε όταν πρόκειται να εισέλθετε στον κόσμο των αγορών ζωντανής ροής.

Επιλέξτε προσεκτικά μια σειρά προϊόντων που θα κάνουν καλό σε μια ζωντανή ροή. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε σχέδια προϊόντων/αντικειμένων που είναι μοντέρνα εκείνη τη στιγμή για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μάρκετινγκ της στιγμής.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επιλέξετε προϊόντα που δείχνουν ποιος είστε ως επωνυμία. Στην πραγματικότητα, η επιλογή των προϊόντων σας πρέπει να έχει κάτι για όλους. Μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα για να παρουσιάσετε προϊόντα και να δώσετε στους χρήστες μια κλεφτή ματιά σε άλλα προϊόντα που πρέπει να τους κεντρίσετε το ενδιαφέρον.

#4. Επιλέξτε τον σωστό κεντρικό υπολογιστή

Αν δεν φιλοξενείτε τη ζωντανή ροή ως ιδιοκτήτης επιχείρησης ή ιδιοκτήτης επωνυμίας, η επιλογή του κεντρικού υπολογιστή μπορεί να γίνει δύσκολη. Μπορείτε είτε να επιλέξετε έναν παράγοντα επιρροής είτε να επιλέξετε κάποιον από την εσωτερική σας ομάδα μέσων κοινωνικής δικτύωσης που είναι θετικός, μπορεί να έχει διασκεδαστικές συζητήσεις και να μιλάει πολύ καλά.

Εάν επιλέγετε κάποιον εσωτερικό, θα πρέπει να ξέρει πώς να πουλάει μιλώντας για προϊόντα και προσελκύοντας κοινό. Ωστόσο, αν θέλετε να επιλέξετε έναν επηρεαστή, ίσως θέλετε να επιλέξετε κάποιον που είναι δημοφιλής στην πλατφόρμα.

Για παράδειγμα, εάν φιλοξενείτε μια ζωντανή ροή στο Facebook, βρείτε έναν influencer που είναι δημοφιλής στο Facebook και όχι στο Instagram, αν όχι και στα δύο. Πρέπει επίσης να επιλέξετε κάποιον που είναι αστείος, δημοφιλής στους ανθρώπους και δεν θεωρείται αγενής. Επιπλέον, το άτομο πρέπει να ταιριάζει με την επωνυμία σας. Εάν η επωνυμία σας έχει να κάνει με την προσιτή τιμή και προσλάβετε έναν influencer που σχετίζεται με το glam ή την πολυτέλεια, τα προϊόντα σας ενδέχεται να μην πουληθούν ποτέ.

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν είναι αυτό που θέλει το κοινό-στόχο σας. Αν θέλετε να μπείτε σε ένα νέο δημογραφικό στοιχείο με νεότερα προϊόντα, η πρόσληψη ενός συγκεκριμένου εξειδικευμένου επηρεαστή μπορεί να λειτουργήσει!

#5. Προώθηση της εκδήλωσης

Αν μόλις ξεκινάτε με μια ζωντανή ροή, δεν μπορούμε να τονίσουμε τη σημασία της προώθησης της εκδήλωσής σας πριν από την ημερομηνία λήξης. Θέλετε οι άνθρωποι να συμμετέχουν στη ζωντανή ροή σας. Υψηλή αφοσίωση, υψηλότερες πωλήσεις και περισσότερες πιθανότητες επιστροφής πελατών.

Κάντε προωθητικές διαφημίσεις και προσθέστε αναρτήσεις και ιστορίες πριν από τις εκδηλώσεις. Μην ξεχάσετε να επισημάνετε την ώρα (με ζώνη ώρας) και το κανάλι. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε άλλες σημαντικές λεπτομέρειες, όπως τι προϊόντα να περιμένετε, χωρίς να χαρίσετε πολλά!

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσμονή για μοντέρνα ή περιζήτητα προϊόντα, ειδικά μέσω προωθήσεων εκδηλώσεων. Οι προωθήσεις εκδηλώσεων, αν γίνουν σωστά, αντιπροσωπεύουν το ήμισυ της επιτυχίας των εκπομπών σας σε ζωντανή ροή.

  17 καλύτερα μαθήματα/πηγές για να μάθετε τον προγραμματισμό Kotlin

#6. Αιχμαλωτίστε & Διατηρήστε την Προσοχή

Δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάτε τη σημασία των πρώτων λεπτών. Συστηθείτε, πείτε τι πουλάτε και ζητήστε από τους άλλους να αλληλεπιδράσουν μαζί σας μέσω σχολίων ή likes. Αυτός είναι ένας τρόπος να τους κάνετε να συμμετέχουν και να εμπλακούν τα πρώτα λεπτά για να χτίσουν ενδιαφέρον.

Πρέπει επίσης να κάνετε καλή δουλειά για να διατηρήσετε την προσοχή τους καθ’ όλη τη διάρκεια. Έτσι, μετατρέψτε τη ζωντανή ροή σε μια διασκεδαστική συζήτηση όπου φαίνεται σαν να συνομιλείτε με τους φίλους σας για ένα υπέροχο προϊόν.

Ωστόσο, μην ξεχάσετε να αναφέρετε σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν: τιμή, μέγεθος, περιορισμένη έκδοση, αποθέματα και ό,τι πιστεύετε ότι είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να κάνουν μια αγορά. Λάβετε ερωτήσεις on air από σχόλια και απαντήστε σε αυτές για να αυξήσετε το ενδιαφέρον για τα προϊόντα.

Για το κοινό που θα ενταχθεί στο μέσο της ζωντανής ροής σας, συνεχίστε να παρουσιάζετε τον εαυτό σας, την επωνυμία σας και αυτό που πουλάτε. Επίσης, κοινοποιήστε συνδέσμους προς τα σημεία όπου μπορούν να ψωνίσουν για αντικείμενα που είχαν εμφανιστεί στο παρελθόν ή να βρουν περισσότερες συλλογές γενικά.

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε με τις αγορές σε ζωντανή ροή, εκτός αν γνωρίζετε τις πλατφόρμες όπου είναι μεγάλες. Ρίξτε μια ματιά στις πλατφόρμες που πρέπει να κυβερνήσετε τους επόμενους μήνες:

Facebook

Πολλά ψώνια ζωντανής ροής ξεκίνησαν από Facebook. Είναι οργανικό και η επωνυμία προσθέτει επίσης λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως επιλογές για την προσθήκη συνδέσμου στον ιστότοπό σας για την υποστήριξη δραστηριοτήτων αγορών ζωντανής ροής.

Ίνσταγκραμ

Ένα άλλο μέρος όπου αυξάνεται η τάση είναι το Instagram. Μπορείτε να δημιουργήσετε ηλεκτρονικά καταστήματα, να παρουσιάσετε προϊόντα ή να κάνετε αγορές απευθείας από ένα κουμπί ενώ είναι ενεργοποιημένη η ζωντανή ροή.

Τικ Τοκ

Τικ Τοκ σας επιτρέπει να προγραμματίσετε μια εκδήλωση ζωντανής ροής στο ημερολόγιο. Αυτό βοηθά το κοινό σας να ανακαλύψει για την επερχόμενη εκδήλωσή σας εάν επισκεφτεί τη σελίδα σας ή αλληλεπιδράσει με το περιεχόμενό σας. Το TikTok διαθέτει επίσης πολλές μορφές αγορών ζωντανής ροής από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Υπάρχουν επιδείξεις/εκπαιδευτικά προγράμματα πίσω από τις σκηνές, εκδόσεις προϊόντων, Q&A και μια ποικιλία προγραμμάτων.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν επόπτη σε εκπομπές, να προβάλετε αναλυτικά στοιχεία, να προσκαλέσετε έναν συμπαρουσιαστή και να βρείτε βοήθεια για να ενισχύσετε την αφοσίωση σας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα, μουσική, εφέ και άλλες λειτουργίες για να προβάλλετε καλύτερα τα προϊόντα σας!

Τράβηγμα

Τράβηγμα ήταν γνωστό για τη ροή βιντεοπαιχνιδιών. Όμως, με τα εκατομμύρια των χρηστών του, έχει ενσωματώσει λειτουργίες φιλικές προς τη μουσική και τα ψώνια και τα πηγαίνει αρκετά καλά για αγορές σε ζωντανή ροή.

Ζωντανή κλίμακα

Ζωντανή κλίμακα είναι μια ανεξάρτητη πλατφόρμα ζωντανών αγορών που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να πουλήσει. Με χρήσιμες ενσωματώσεις όπως το Shopify, το Livescale μπορεί να σας βοηθήσει να προσλάβετε έναν ζωντανό οικοδεσπότη που είναι κατάλληλος για την επωνυμία σας και να κάνετε άλλες προωθητικές δραστηριότητες. Είναι μια ενιαία λύση για τις ανάγκες αγορών ζωντανής ροής.

Amazon Live

Amazon Live, η λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, διαθέτει τώρα μια υπηρεσία αφιερωμένη σε ζωντανή ροή με επιλεγμένους δημιουργούς και δημοφιλή προϊόντα, όλα ενσωματωμένα στο Amazon. Μπορείτε να δείτε νέες κυκλοφορίες προϊόντων, κυκλοφορίες και εκπτώσεις και να δοκιμάσετε τους αγαπημένους σας δημιουργούς και να προτείνετε τα προϊόντα στα οποία ορκίζονται.

Livestream Shopping’s the Rage

Οι αγορές ζωντανής ροής είναι απίστευτα δημοφιλείς και γιατί να μην είναι; Συνδυάζει την ομορφιά των φυσικών αγορών με την ευκολία των διαδικτυακών αγορών. Οι διαδικτυακές αγορές χάνουν ένα στοιχείο προσωπικότητας και αυτό αντισταθμίζουν οι αγορές μέσω livestream!

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας. Μπορείτε να ψωνίσετε από τον καναπέ σας, καθισμένοι σε διαφορετική χώρα και να το στείλετε στο κατώφλι σας. Οι επωνυμίες αναζητούν διαρκώς νεότερους τρόπους πώλησης και αυτό φαίνεται σαν ένας από τους τρόπους που θα παραμείνει.

Οι αγορές ζωντανής ροής επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να βρίσκουν χρήστες με ομοϊδεάτες και να κάνουν φίλους. Η άνοδος των διαδικτυακών κοινοτήτων αυξάνεται. Ως εκ τούτου, μπορεί να ειπωθεί ότι οι αγορές σε ζωντανή ροή δεν δείχνουν σημάδια διακοπής.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ορισμένους ιστότοπους ηλεκτρονικών αγορών εκτός του Amazon για να ψωνίσετε έξυπνα και να εξοικονομήσετε χρήματα.