Ο καλύτερος εξοπλισμός φωτισμού για vlogging και φωτογραφία

Ο φωτισμός είναι ένα κρίσιμο μέρος οποιασδήποτε εγγραφής φωτογραφίας ή βίντεο, δίνοντας στους φωτογράφους και τους vlogger έναν τρόπο να ενισχύσουν την ποιότητα της εικόνας και να στήσουν μια σκηνή ακριβώς όπως τους αρέσει. Με πολλούς τύπους φωτισμού, από τα φώτα δαχτυλιδιών μέχρι τα φώτα πάνελ, η εύρεση του σωστού εξοπλισμού φωτισμού μπορεί να είναι λίγο ναρκοπέδιο.

Για να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα, συγκεντρώσαμε τον καλύτερο εξοπλισμό φωτισμού για vlogging και φωτογραφία που είναι διαθέσιμος σήμερα.

Ο εξοπλισμός φωτισμού των κορυφαίων φωτογράφων και βιντεολόγων το 2023

Elinchrom D-Lite RX 4/4 To Go

Καλύτερο Συνολικά

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο με όλα όσα χρειάζεστε

Το Elinchrom D-Lite RX 4/4 to Go είναι μια εξαιρετική επιλογή για εξισορρόπηση αξίας και ποιότητας. Το κιτ περιλαμβάνει δύο κεφαλές φλας 400W με βάσεις, ένα τετράγωνο softbox 66 cm, ένα οκταγωνικό softbox 56 cm και έναν εκτροπέα για ένα ολοκληρωμένο κιτ με αρκετά χαρακτηριστικά για να ικανοποιήσει τους επαγγελματίες και εύκολη χρηστικότητα κατάλληλο για αρχάριους.

Πλεονεκτήματα

 • Άριστη ποιότητα κατασκευής
 • Εξαιρετικές επιδόσεις
 • Εύχρηστος
 • Ανεμιστήρας ψύξης με αυτόματη ανίχνευση

Μειονεκτήματα

 • Απαιτείται αναβάθμιση ενεργοποίησης για το φλας HSS

Αν ψάχνετε για το καλύτερο από τα καλύτερα, το Elinchrom D-Lite RX 4/4 to Go είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το συμπεριλαμβανόμενο ζευγάρι κεφαλών φλας 400 W, τετράγωνο softbox 66 cm, οκταγωνικό softbox 56 cm, εκτροπέας και βάσεις είναι βέβαιο ότι θα σημειώσουν όλα τα κουτιά για τον καλύτερο εξοπλισμό φωτισμού για φωτογραφία.

Με εμβέλεια έως 200 μέτρα, η σκανδάλη RF επιτρέπει στους φωτογράφους να κάνουν προσαρμογές στις ρυθμίσεις της κεφαλής του φλας από μακριά. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τον φωτισμό χωρίς να χρειάζεται να επέμβετε χειροκίνητα γύρω από το σετ.

Ο πίνακας ελέγχου με το κουμπί είναι απίστευτα διαισθητικός, οπότε ακόμα κι αν είστε αρχάριος, το Elinchrom D-Lite RX 4/4 to Go είναι εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ισχύ εξόδου μέσω ενός εύρους πέντε στοπ σε βήματα του 1/10. Και, μόνο για να προσθέσετε το κεράσι από πάνω, αυτό το κιτ διαθέτει έναν ανεμιστήρα ψύξης αυτόματης ανίχνευσης που είναι ενσωματωμένος στην κεφαλή.

Φως κάμερας Rotolight NEO 2 LED

Καλύτερο κιτ 3 φωτός

Ένα κιτ τριών φώτων για αποτύπωση κάθε γωνίας

Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι χτυπάτε κάθε γωνία φωτισμού με αυτό το κιτ τριών φώτων της Rotolight. Το κιτ περιλαμβάνει μια εξαιρετική θήκη μεταφοράς και μπορείτε να το τροφοδοτήσετε από μια πρίζα τοίχου ή χρησιμοποιώντας μπαταρίες AA, δίνοντάς του ευελιξία στο στούντιο ή στην τοποθεσία. Διαθέτει ακριβή ρυθμιζόμενη θερμοκρασία χρώματος και φωτισμό 2.000 lux στα τρία πόδια.

Πλεονεκτήματα

 • Η συσκευασία περιλαμβάνει φίλτρα χρώματος
 • Εξαιρετικά φωτεινό
 • Τόνοι εξαιρετικών χαρακτηριστικών
 • Περιλαμβάνεται ασφαλής θήκη
 • Η λειτουργία με μπαταρία παρέχει 85.000 φλας

Μειονεκτήματα

 • Η τοποθέτηση των φίλτρων μπορεί να είναι δύσκολη

Αν αναζητάτε τον απόλυτο φωτισμό για φωτογράφιση ή vlogging, δεν θα γίνετε πολύ καλύτερος από το Rotolight NEO 2 LED Camera Light. Με τρία φώτα, είναι πιο εύκολο από ποτέ να βεβαιωθείτε ότι κάθε γωνία είναι τέλεια φωτισμένη.

Το Rotolight NEO 2 LED Camera Light διαθέτει ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, από 3.150 έως 6.300K, καθιστώντας εύκολη τη δημιουργία των ιδανικών συνθηκών φωτισμού. Επιλέξτε μεταξύ της λειτουργίας σούπερ φωτεινής τροφοδοσίας δικτύου, η οποία είναι ικανή να παρέχει έντονο έντονο φως, στην πιο φορητή λειτουργία με τροφοδοσία μπαταρίας για λήψεις εν κινήσει.

Το κιτ Rotolight NEO περιλαμβάνει επίσης πολλά φυσικά φίλτρα, καθώς και μια βολική και ασφαλή θήκη μεταφοράς, μπαταρίες και προσαρμογείς δικτύου.

Κιτ φωτισμού βιντεοδιάσκεψης UBeesize

Το πιο προσιτό

Εξαιρετική αξία για αρχάριους Vloggers

$21 $27 Εξοικονομήστε
$6

Το Ubeesize Video Conference Lighting Kit είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους vloggers που δεν θέλουν να χαζεύουν ακριβά φώτα. Είναι μια οικονομικά προσιτή λύση φωτισμού που είναι απλή στη ρύθμιση και τη λειτουργία της και διαθέτει πέντε ρυθμίσεις χρωμάτων και δέκα ρυθμίσεις φωτεινότητας.

Πλεονεκτήματα

 • Μικρό και φορητό
 • Εξαιρετικό για αρχάριους
 • Σφίγγεται εύκολα σε φορητούς υπολογιστές
 • Πολλαπλές λειτουργίες χρώματος και θερμοκρασίας
 • Αντιολισθητικός σφιγκτήρας

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι ιδανικό για έμπειρους Vlogger

Αν είστε vlogger για πρώτη φορά, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να πιτσιλίσετε ένα άσεμνο ακριβό κιτ. Ενώ μαθαίνετε τα σχοινιά, θα ήταν πιθανώς υπερβολικό να επενδύσετε σε κάτι πολύ ακριβό.

Το κιτ φωτισμού βιντεοδιάσκεψης UBeesize δεν είναι μόνο μια πολύ πιο προσιτή λύση, αλλά είναι επίσης γρήγορο, εύκολο και βολικό στη χρήση. Απλώς συνδέστε το κιτ φωτισμού βιντεοδιάσκεψης UBeesize στο τρίποδο, το φορητό υπολογιστή ή την οθόνη, συνδέστε το USB και ξεκινήστε τη νέα σας διαδικτυακή εμπειρία βίντεο με εξαιρετικό φωτισμό.

Με μια επιλογή από πέντε χρώματα και δέκα ρυθμίσεις φωτεινότητας, υπάρχουν πολλές επιλογές για να βρείτε αυτό το τέλειο περιβάλλον για την πρώτη σας εμπειρία vlogging.

Godox ML60Bi

Η καλύτερη αξία

Ένα προσιτό φως LED με εξαιρετική ακρίβεια χρώματος

Για ένα οικονομικό, ελαφρύ φως LED κατάλληλο για φωτογραφία και vlogging, σκεφτείτε το Godox ML60Bi. Είναι μια δίχρωμη έκδοση του ML60 και διαθέτει μονάδα LED 60W με απόδοση 10.100 Lux στο ένα μέτρο με τον ανακλαστήρα που περιλαμβάνεται. Διαθέτει επίσης καλό εύρος θερμοκρασίας χρώματος και επτά διαφορετικές λειτουργίες για να σας βοηθήσουν να γίνετε δημιουργικοί.

Πλεονεκτήματα

 • Επιλογές ρεύματος ή μπαταρίας
 • Αποτελεσματική αθόρυβη λειτουργία
 • Επτά εφέ φωτισμού
 • Συνεπές φως
 • Ελαφρύ και φορητό

Μειονεκτήματα

 • Η περιστροφή είναι περιορισμένη όταν το φως βρίσκεται στη θήκη

Το Godox ML60Bi είναι μια δίχρωμη έκδοση του γνωστού ML60. Είναι μια οικονομική επιλογή για vlogger και φωτογράφους και έχει φωτεινή απόδοση με υψηλή ακρίβεια χρώματος. Είναι επίσης ελαφρύ και αρκετά ανθεκτικό, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή φιλική προς τον προϋπολογισμό τόσο για εργασία στο στούντιο όσο και στην τοποθεσία.

Το ακριβές και φυσικό χρώμα είναι εγγυημένο με το CRI του φωτός 96+ και το TLCI 97+. Διαθέτει επίσης εύρος θερμοκρασίας χρώματος από 2.800K έως 6.500K. Αυτό το ευρύ πεδίο σάς επιτρέπει να προσαρμόζεστε εύκολα σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού περιβάλλοντος και προσφέρει ευελιξία όταν δημιουργείτε διαφορετικές διαθέσεις και ατμόσφαιρες. Μπορείτε επίσης να γίνετε δημιουργικοί προσομοιώνοντας διαφορετικά σενάρια φωτισμού με επτά ελκυστικά εφέ που κυμαίνονται από πυροτεχνήματα έως λειτουργίες κεριού.

Παρά τη μονάδα LED 60W, το Godox ML60Bi παράγει μια αξιοσέβαστη απόδοση 10.100 Lux στο ένα μέτρο με τον ανακλαστήρα που περιλαμβάνεται. Η κεφαλή της λάμπας παραμένει ελαφριά με βάρος λίγο κάτω από 1,7 λίβρες και είναι εύκολα φορητή. Το φως έχει και άλλες μεθόδους ελέγχου εκτός από τον ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου. Για ευκολία, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Godox ή το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο.

Profoto B10X Plus

Το καλύτερο για επαγγελματίες

Μια ελαφριά και συμπαγής επιλογή Premium για επαγγελματίες

2499 $ 2794 $ Εξοικονομήστε
$295

Το Profoto B10X Plus είναι μια πιο ισχυρή αλλά ακριβότερη ενημέρωση για το B10. Συσκευάζει τη δύναμη των φώτων δέκα ταχυτήτων σε ένα μικρό, ελαφρύ πακέτο που προσφέρει εύκολη φορητότητα. Με την ενσωματωμένη τεχνολογία AirX, οι φωτογράφοι και οι vlogger μπορούν να απολαμβάνουν τον έλεγχο από τα smartphone τους. Ο ισχυρός συνεχής φωτισμός του με ακριβή θερμοκρασία χρώματος, χειριστήρια φωτεινότητας και συμβατότητα με πολλά εργαλεία διαμόρφωσης φωτός προσφέρουν απεριόριστες δημιουργικές επιλογές.

Πλεονεκτήματα

 • Ανώτερη ποιότητα κατασκευής
 • 3250 LED lumens
 • 10 f-stop (f/1,0 – f/10)
 • Ισχυρό συνεχές φως

Εκτός από τη μάλλον βαριά τιμή, δεν υπάρχουν άλλα παράπονα για την κεφαλή φλας Profoto B10X Plus. Είναι ελαφρύ, συμπαγές, ασύρματο και φορητό και προσφέρει την ισχύ των φώτων 10 ταχυτήτων σε μία συσκευασία. Με αυτή τη δύναμη, είναι ιδανική επιλογή για όλους τους τύπους φωτογραφίας, από πορτραίτο έως εκδηλώσεις.

Άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τον ισχυρό, συνεχή φωτισμό του με ακριβή έλεγχο φωτεινότητας και θερμοκρασίας χρώματος, που είναι ιδανικό για δημιουργικούς vlogger και φωτογράφους. Το B10X είναι επίσης συμβατό με μια σειρά από εργαλεία διαμόρφωσης φωτός Profoto, όπως ανακλαστήρες, πλέγματα και πόρτες αχυρώνα, επιτρέποντας στους φωτογράφους καλύτερο έλεγχο της κατεύθυνσης, της ταχύτητας και της ποιότητας του φωτός.

Το φλας εκτός κάμερας έχει επίσης ενσωματωμένη τεχνολογία AirX Bluetooth, επιτρέποντας στους φωτογράφους και τους vlogger τον τηλεχειρισμό και την παρακολούθηση μέσω της εφαρμογής Profoto. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε συνταγές φωτισμού για μεγαλύτερη ευκολία. Συνολικά, είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες που αναζητούν ακριβή έλεγχο και απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες.

ΝΕΟΤΕΡΟ Αναβαθμισμένο κιτ φωτός βίντεο 660 PRO II RGB LED

Πιο ευέλικτο

Ένα εξαιρετικό κιτ για όλα τα επίπεδα

Το NEEWER Upgraded 660 PRO II RGB LED Video Light Kit είναι μια εξαιρετική επιλογή για φωτογράφους και vlogger, αρχάριους και έμπειρους. Είναι ένα πακέτο δύο φώτων βίντεο 50 W με ρυθμιζόμενες βάσεις και περιλαμβάνει ανακλινόμενα στηρίγματα και πόρτες αχυρώνα. Μπορείτε να ελέγξετε τα φώτα μέσω Bluetooth, ενώ ο φωτισμός και η ακρίβεια των χρωμάτων είναι εντυπωσιακά. Είναι ένα ανθεκτικό κιτ και οι επιλογές της μπαταρίας ή του ηλεκτρικού ρεύματος προσθέτουν στην ευελιξία του.

Πλεονεκτήματα

 • Αναβαθμισμένος ρυθμιζόμενος φωτισμός RGB
 • Προμηθευτός
 • Ησυχια
 • Ελαφρύ και φορητό
 • Ενεργειακής απόδοσης

Μειονεκτήματα

 • Η λάμπα μπορεί να είναι ασταθής στη βάση

Με το βελτιωμένο σύστημα ελέγχου φωτισμού, το NEEWER 660 PRO II είναι πράγματι μια αξιοσημείωτη αναβάθμιση. Έχει εύρος φωτεινότητας από ένα τοις εκατό έως εξαιρετικά φωτεινό 100 τοις εκατό, εύρος θερμοκρασίας χρώματος από 3.200K έως 5.600K και πλήρες εύρος RGB 360 μοιρών. Τα δύο φώτα βίντεο 50W έχουν υψηλή βαθμολογία CRI 97+ και εντυπωσιακό φωτισμό έως και 7000 lux στα 0,5 μέτρα. Οι ρυθμίσεις είναι ομαλές και ακριβείς, χωρίς τρεμόπαιγμα ή χρωματικές αλλαγές.

Το κιτ περιλαμβάνει δύο ρυθμιζόμενες βάσεις, το καθένα με βραχίονα σε σχήμα U με κλίση 180 μοιρών και τέσσερις πόρτες αχυρώνα για τροποποίηση δοκού. Η ενσωμάτωση του ελέγχου Bluetooth μέσω της εφαρμογής NEEWER ενισχύει περαιτέρω τη χρηστικότητα. Μπορείτε να ελέγξετε μεμονωμένα ή πολλαπλά φώτα σε εύρος 49 ποδιών και να αποθηκεύσετε δύο αγαπημένες συνταγές φωτισμού. Έχετε επίσης επιλογές για διάφορα σενάρια γυρισμάτων με εννέα προκαθορισμένες σκηνές, όπως το Αστυνομικό Αυτοκίνητο, το Πάρτυ, το Φως των Κεριών και τα Πυροτεχνήματα, που όλα συμβάλλουν στη δημιουργία διαφορετικού περιεχομένου βίντεο.

Ο σχεδιασμός του πάνελ από κράμα αλουμινίου εξασφαλίζει αποτελεσματική απαγωγή θερμότητας και η επιλογή τροφοδοσίας των φώτων μέσω προσαρμογέα AC ή μπαταριών ιόντων λιθίου προσθέτει ευελιξία. Είναι ένα εξαιρετικό πακέτο τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες, χάρη στην προσιτή τιμή, την αντοχή και τη γκάμα χαρακτηριστικών του.

Νεότερο κιτ φωτισμού πίνακα LED βίντεο

Καλύτερο κιτ πάνελ

Ρυθμιζόμενα, δίχρωμα και μαλακά πάνελ LED σε προσιτή τιμή

Το νεότερο κιτ φωτισμού LED Video Light Panel Lighting είναι ένα πακέτο δύο δίχρωμων απαλών φώτων με δυνατότητα ρύθμισης ρύθμισης με βάσεις με εύρος θερμοκρασίας χρώματος από 3.200K έως 5.600K. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα από το μηδέν έως το 100 τοις εκατό και θα έχετε ακριβείς χρωματικές αποδόσεις του CRI 95+. Τα πάνελ είναι λεπτά, ελαφριά και εύκολα φορητά.

Πλεονεκτήματα

 • Φορητό (περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς)
 • Χρήσιμη οθόνη LCD
 • Πυγμάχος ελαφρού βάρους
 • Καλή διάρκεια μπαταρίας

Μειονεκτήματα

 • Οι κερκίδες δεν είναι τόσο στιβαρές όσο θα μπορούσαν να είναι

Για την τιμή, είναι δύσκολο να βρεις λόγους για να γκρινιάξεις εδώ. Το νεότερο κιτ φωτισμού φωτιστικού πίνακα LED βίντεο διατίθεται με δύο φωτιστικά σώματα, δύο βάσεις τρίποδων και θήκη για αποθήκευση και φορητότητα. Και, χάρη στα πάνελ φωτός LED που λειτουργούν με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, δεν χρειάζεται να συνδέεστε σε πρίζα για να τα τροφοδοτείτε.

Εάν είστε επαγγελματίας φωτογράφος, πιθανότατα θα σας είναι αρκετά απλό να προσαρμόσετε τα πάνελ για να επιτύχετε το σωστό ύψος και γωνία. Ωστόσο, για τους αρχάριους, αυτό θα μπορούσε να χρειαστεί λίγο περισσότερο να το συνηθίσουν. Ωστόσο, υπάρχει ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασίας χρώματος για να παίξετε για να έχετε το σωστό φως για το θέμα σας.

Χάρη στο πόσο φορητό είναι το νεότερο κιτ φωτισμού πίνακα LED βίντεο, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον φωτισμό για άλλους σκοπούς. Φυσικά, το vlogging ή η φωτογραφία θα ήταν ο κύριος λόγος για να επενδύσετε σε αυτά, αλλά επειδή η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει μερικές ώρες, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για υπαίθρια πάρτι ή για κάμπινγκ.

Εύρεση του κατάλληλου εξοπλισμού βιντεοσκόπησης και φωτογραφίας για εσάς

Υπάρχουν όλα τα είδη διαφορετικού εξοπλισμού φωτισμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτό που αγοράζετε εξαρτάται από τις ανάγκες, την αφοσίωση και το επίπεδό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φώτα κάμερας, ring lights ή softboxes και θα θέλετε να συμπεριλάβετε αξεσουάρ όπως τρίποδα, ανακλαστήρες και διαχυτές.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα ζητήματα για να αποκτήσετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για εσάς. Ο τύπος φωτισμού είναι απαραίτητος. Θέλετε συνεχή φωτισμό, που είναι καλύτερο για εγγραφή βίντεο ή προτιμάται ο φωτισμός με φλας; Ο περισσότερος εξοπλισμός φωτισμού έχει ρυθμιζόμενες θερμοκρασίες χρώματος και επίπεδα φωτεινότητας. Θα χρειαστεί επίσης να επιλέξετε φώτα που μπορούν να φτάσουν τα επίπεδα φωτεινότητας που χρειάζεστε για τους σκοπούς σας.

Η επιλογή του αριθμού των φώτων σε ένα πακέτο είναι επίσης μια σκέψη. Εάν χρειάζεστε περισσότερα από δύο, το κιτ Rotolight NEO 2 LED Camera Light περιλαμβάνει τρία φώτα για να σας βοηθήσουν να έχετε τον καλύτερο δυνατό φωτισμό από κάθε γωνία.

Ο προϋπολογισμός είναι επίσης πρωταρχικό μέλημα, ειδικά αν είστε αρχάριος. Η επένδυση σε ένα οικονομικό ring light όπως το UBeesize Video Conference Lighting Kit είναι μια καλή αρχή. Αν αποφασίσετε ότι το νέο σας χόμπι δεν είναι για εσάς, δεν θα έχετε ξοδέψει πάρα πολλά μετρητά.

Οι επαγγελματίες, ωστόσο, χρειάζονται τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό. Μια κεφαλή φλας όπως το Profoto B10X Plus θα κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι, αλλά η ποιότητα είναι επίσης κορυφαία. Ωστόσο, ο εξαιρετικός εξοπλισμός όπως το Elinchrom D-Lite RX 4/4 to Go είναι ένα εξαιρετικό κιτ που προσφέρει φανταστική αξία. Είναι εύκολο για τους αρχάριους αλλά προσφέρει ποιότητα με την οποία θα είναι ικανοποιημένοι οι επαγγελματίες.

Elinchrom D-Lite RX 4/4 To Go

Καλύτερο Συνολικά

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο με όλα όσα χρειάζεστε

Το Elinchrom D-Lite RX 4/4 to Go είναι μια εξαιρετική επιλογή για εξισορρόπηση αξίας και ποιότητας. Το κιτ περιλαμβάνει δύο κεφαλές φλας 400 W με βάση, ένα τετράγωνο softbox 66 cm, ένα οκταγωνικό softbox 56 cm και έναν εκτροπέα για ένα ολοκληρωμένο κιτ με αρκετά χαρακτηριστικά για να ικανοποιήσει τους επαγγελματίες και εύκολη χρηστικότητα κατάλληλο για αρχάριους.

Πλεονεκτήματα

 • Άριστη ποιότητα κατασκευής
 • Εξαιρετικές επιδόσεις
 • Εύχρηστος
 • Ανεμιστήρας ψύξης με αυτόματη ανίχνευση

Μειονεκτήματα

 • Απαιτείται αναβάθμιση ενεργοποίησης για το φλας HSS
  Πώς να μάθετε ψηφιακό μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο;