Οι 9 καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι λήψης μουσικής για δωρεάν λήψη μουσικής

Βασικά Takeaways

  • Λήψη δωρεάν μουσικής νόμιμα από διάφορες διαδικτυακές πηγές.
  • Η Βιβλιοθήκη ήχου, το Δωρεάν αρχείο μουσικής και η Βιβλιοθήκη ήχου YouTube είναι τρία μέρη όπου μπορείτε να κατεβάσετε τραγούδια δωρεάν.
  • Πολλά τραγούδια που κατεβάζετε δωρεάν θα προέρχονται από ανερχόμενους ή σε μεγάλο βαθμό άγνωστους καλλιτέχνες.

Είτε χρειάζεστε beats για ένα δημιουργικό έργο είτε θέλετε απλώς να έχετε αρχεία μουσικής αντί για ροή, θα βρείτε πολλούς ιστότοπους για λήψη μουσικής νόμιμα και δωρεάν.

Η Βιβλιοθήκη ήχου του YouTube είναι όπου θα βρείτε πολλή αισθητική μουσική που έχετε ακούσει κυρίως σε vlog. Απευθύνεται κυρίως σε άτομα που χρειάζονται μουσική χωρίς δικαιώματα για βίντεο στο YouTube. Με έναν λογαριασμό YouTube, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη μέσω του YouTube Studio και να κατεβάσετε όσα τραγούδια θέλετε.

Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κομμάτια σε οποιοδήποτε βίντεο YouTube που δημιουργείτε, συμπεριλαμβανομένων αυτών που δημιουργούν έσοδα. Εκτός από δωρεάν μουσικά κομμάτια, η Βιβλιοθήκη ήχου του YouTube περιλαμβάνει επίσης ηχητικά εφέ.

Πατήστε το μικρό εικονίδιο Play για να ακούσετε κάθε δείγμα τραγουδιού. Αν σας αρέσει αυτό που ακούτε, κάντε κλικ στο διπλανό κουμπί Λήψη. Δεν απαιτείται αναφορά αναφοράς, εκτός εάν το κομμάτι διαθέτει άδεια Creative Commons.

Βασικά χαρακτηριστικά

Διατίθενται πολλά είδη

Όλα τα κομμάτια που αναφέρονται είναι δωρεάν για χρήση

Αγαπημένα τα καλύτερα κομμάτια με το εικονίδιο αστεριού

Κάντε προεπισκόπηση των κομματιών πριν τα κατεβάσετε

Το Δωρεάν Μουσικό Αρχείο υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά παραμένει δημοφιλές όσο ποτέ. Οι περισσότερες από τις δωρεάν λήψεις τραγουδιών προέρχονται από λιγότερο γνωστούς καλλιτέχνες, αλλά περιστασιακά, θα δείτε ένα διάσημο όνομα να εμφανίζεται. Ανεξάρτητα από αυτό, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος που μοιάζει με εφαρμογές που σας βοηθούν να ανακαλύψετε νέα μουσική.

Όλα τα κομμάτια στον ιστότοπο είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και ακρόαση. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να τροποποιήσετε τα τραγούδια ή να τα χρησιμοποιήσετε εμπορικά, πρέπει να ελέγξετε την άδεια που σχετίζεται με κάθε ηχογράφηση και να ακολουθήσετε τη σωστή μορφή απόδοσης.

Βασικά χαρακτηριστικά

Αναζήτηση με βάση πολλά είδη

Κατεβάστε γνωστά και λιγότερο γνωστά κομμάτια δωρεάν

Τραγούδια ορχηστρών και κομμάτια με στίχους είναι και τα δύο διαθέσιμα

Διαφορετικοί κανόνες αδειοδότησης είναι διαθέσιμοι για κάθε κομμάτι

  Κάντε την εκμάθηση γλωσσών διασκεδαστική για παιδιά με το Mondly

Το Bensound είναι ένα άλλο καλό μέρος για να ακούτε μουσική. Μπορείτε να φιλτράρετε τα κομμάτια ανά είδος και διάθεση, όπως κινηματογραφικά, ambient, ροκ, χιπ-χοπ και άλλα. Μπορείτε ακόμη και να φιλτράρετε τη μουσική ανά όργανο.

Ως δωρεάν χρήστης, έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 80 κομμάτια που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Ο ιστότοπος είναι ιδιαίτερα κατάλληλος αν ψάχνετε για μουσική για τα βίντεό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απλώς βεβαιωθείτε ότι παρέχετε σωστά την απόδοση.

Βασικά χαρακτηριστικά

Δεκάδες κομμάτια χωρίς πνευματικά δικαιώματα για χρήση στα έργα σας

Ορίστε φίλτρα για αναζήτηση μόνο δωρεάν μουσικής

Περιηγηθείτε με βάση το επίπεδο ενέργειας, τη διάρκεια και άλλα

Επιλέξτε από πολλά είδη για να βρείτε το τέλειο κομμάτι

Αν δεν σας αρέσουν τα pop, rock και άλλα mainstream είδη, μπορείτε να κατεβάσετε κλασική μουσική δωρεάν στο Musopen.

Ο Musopen έχει ηχογραφήσεις από μερικούς από τους πιο διάσημους μουσικούς όλων των εποχών. Θα βρείτε τα πάντα, από τον Μπαχ και τον Μπετόβεν μέχρι τον Τσαϊκόφσκι και τον Χολστ. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ανά συνθέτη, όργανο, τελεία και διάθεση για να εντοπίσετε το περιεχόμενο που θέλετε.

Ο ιστότοπος εκτείνεται πέρα ​​από τις λήψεις μουσικής. είναι επίσης μια διαδικτυακή πηγή για δωρεάν παρτιτούρες και εκπαιδευτικούς πόρους.

Βασικά χαρακτηριστικά

Ειδικεύεται στην κλασική μουσική

Βρείτε δωρεάν παρτιτούρες

Κομμάτια από πολλούς διάσημους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένου του Ludwig van Beethoven

Περιηγηθείτε με βάση πολλά όργανα

Το Αρχείο Διαδικτύου είναι χρήσιμο για πολύ περισσότερα από το να γελάτε με το πόσο άσχημα φαινόταν ο Ιστός το 1999. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μουσική δωρεάν.

Το καλύτερο μέρος του ιστότοπου είναι το Αρχείο Ζωντανής Μουσικής. Χτίστηκε σε συνεργασία με το etree.org και περιλαμβάνει παραστάσεις και συναυλίες από μια σειρά κορυφαίων καλλιτεχνών. Όλα τα συγκροτήματα της συλλογής είναι «φιλικά προς το εμπόριο», που σημαίνει ότι έχουν παραχωρήσει στους θαυμαστές το δικαίωμα να ανταλλάσσουν ελεύθερα μέρος της μουσικής τους για μη εμπορικά μέσα.

Η βιβλιοθήκη δεν καλύπτει μόνο τη μουσική. είναι επίσης ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για λήψη ηχητικών βιβλίων. Θα βρείτε επίσης συζητήσεις για δημόσιες υποθέσεις, ραδιοφωνικές εκπομπές και αναγνώσεις ποίησης.

  Πώς να αφαιρέσετε αξιόπιστες συσκευές από το iPhone σας

Βασικά χαρακτηριστικά

Αναζήτηση για τραγούδια φιλικά προς το εμπόριο

Χρησιμοποιήστε πολλά κομμάτια σε μη εμπορικές συνθήκες

Ρετρό διεπαφή

Περιήγηση ανά έτος που κυκλοφόρησε

Εάν είστε ένα ανερχόμενο συγκρότημα, το ReverbNation είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να πουλάτε μουσική στο διαδίκτυο. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος απευθύνεται κυρίως σε νέα συγκροτήματα, δεν θα βρείτε κομμάτια από τα τρέχοντα κορυφαία τσαρτ. Μην το αφήσεις να σε απογοητεύσει, όμως.

Το ReverbNation έχει ξεκινήσει την καριέρα πολλών κορυφαίων συγκροτημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Alabama Shakes και Imagine Dragons. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να είσαι το πιο κουλ παιδί στο σχολείο, κατεβάζοντας μουσική από τους πιο μοντέρνους καλλιτέχνες του αύριο πριν γίνουν διάσημοι.

Για να κάνετε λήψη της μουσικής ενός καλλιτέχνη, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο, να κατευθυνθείτε στο προφίλ του καλλιτέχνη και να πατήσετε το κουμπί Γίνετε θαυμαστής. Στη συνέχεια, το εικονίδιο Λήψη θα εμφανιστεί δίπλα στα επιλεγμένα τραγούδια που είναι διαθέσιμα στους χρήστες για λήψη.

Βασικά χαρακτηριστικά

Κατεβάστε τραγούδια από ανερχόμενους καλλιτέχνες

Καθαρή, διαισθητική διεπαφή

Περιηγηθείτε σε πολλά είδη

Δείτε βίντεο καθώς και κομμάτια ήχου

Ανήκει στην Paramount Global, ο Last.fm είναι ένας μεγάλος ιστότοπος μουσικής που παρακολουθεί τη μουσική σας και προτείνει ανάλογα νέα τραγούδια. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης μια λίστα με δωρεάν λήψεις μουσικής. Απλώς πατήστε το εικονίδιο Λήψη δίπλα στο κομμάτι για να το αποθηκεύσετε.

Αν και μπορείτε να κατεβάσετε τη μουσική δωρεάν, είναι καλύτερο να την αναπαράγετε μόνο για την απόλαυσή σας, επειδή τα δωρεάν τραγούδια του Last.fm δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εμπορικά έργα. Είναι μόνο για προσωπική χρήση.

Βασικά χαρακτηριστικά

Εξερευνήστε τις τάσεις ακρόασης σε διάφορες χώρες

Ανακαλύψτε νέους και καταξιωμένους καλλιτέχνες

Περιηγηθείτε σε λίστες αναπαραγωγής χωρίς δικαιώματα

Κάντε προεπισκόπηση των τραγουδιών πριν τα κατεβάσετε

Το CCTrax προσφέρει δωρεάν λήψεις μουσικής που καλύπτονται από άδεια Creative Commons. Ειδικεύεται σε electronica, dub, techno και ambient μελωδίες.

Μπορείτε να κάνετε λήψη κάθε τραγουδιού στον ιστότοπο και δεν υπάρχουν πληρωμές πουθενά. Ωστόσο, πρέπει να διαβάσετε για την άδεια Creative Commons. Μπορείτε να φιλτράρετε τη μουσική ανά τύπο άδειας στην κύρια σελίδα, έτσι ώστε τα κομμάτια από τη λίστα που προκύπτει να μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς νομικές επιπτώσεις. ,

  Διορθώστε το My Wifi Extender συνεχίζει να αποσυνδέεται

Βασικά χαρακτηριστικά

Πολλές επιλογές για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής

Εύκολη πλοήγηση διεπαφή

Περιηγηθείτε σε είδη techno, house και άλλα είδη μέσω της γραμμής μενού

Ανακαλύψτε ποια κομμάτια είναι τα πιο δημοφιλή κάθε μήνα

Η Βιβλιοθήκη ήχου είναι ένας ολοκληρωμένος ιστότοπος από τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν μουσική και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα κομμάτια που βρίσκετε στον ιστότοπο σε διάφορα έργα. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε αυτά τα τραγούδια δωρεάν εάν θέλετε να τα ακούσετε μόνο ιδιωτικά. Εάν χρησιμοποιείτε τα τραγούδια αλλού, πρέπει απλώς να πιστώσετε τον συγγραφέα (θα δείτε μια προτροπή για να το κάνετε αυτό όταν κάνετε λήψη ενός τραγουδιού).

Η Βιβλιοθήκη ήχου καλύπτει μουσική σε διάφορα είδη, όπως κινηματογραφικό, χορευτικό, χιπ-χοπ και άλλα. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε με βάση τη διάθεση και τους καλλιτέχνες. Ο ιστότοπος είναι πολύ φιλικός προς το χρήστη και μπορείτε να επιλέξετε είτε να κάνετε λήψη από τον ιστότοπο του καλλιτέχνη είτε απευθείας από τη Βιβλιοθήκη ήχου.

Βασικά χαρακτηριστικά

Δεν απαιτείται εγγραφή λογαριασμού

Κατεβάστε τραγούδια δωρεάν — αρκεί να πιστώνετε στον καλλιτέχνη όταν τα χρησιμοποιείτε

Περιηγηθείτε με βάση τη διάθεση, το είδος και τον καλλιτέχνη

Οπτικά ελκυστική διεπαφή

Οι παραπάνω ιστότοποι ειδικεύονται κυρίως στο να σας βοηθούν να κατεβάζετε μουσική από άγνωστους και επερχόμενους καλλιτέχνες και όχι από τρέχοντα αστέρια. Είναι σε μεγάλο βαθμό αναπόφευκτο, καθώς τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής γενικά δεν διανέμουν μουσική δωρεάν. Εάν ένας ιστότοπος προσφέρει δωρεάν λήψη του τελευταίου άλμπουμ του Justin Bieber ή της Taylor Swift, είναι μάλλον παράνομο.

Αν θέλετε να κατεβάσετε νόμιμα τα πιο πρόσφατα mainstream σινγκλ, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες επί πληρωμή όπως το Spotify. Αλλά αν ο στόχος σας είναι να ανακαλύψετε πετράδια από ανεξάρτητους καλλιτέχνες ή να λάβετε δωρεάν τραγούδια για τα βίντεό σας στο YouTube, αυτοί οι δωρεάν ιστότοποι μουσικής θα καλύψουν τις ανάγκες σας.