Οι 8 καλύτερες εφαρμογές για να οργανώσετε τη ντουλάπα σας και να σχεδιάσετε ρούχα

Ας το παραδεχτούμε: η οργάνωση της ντουλάπας σας δεν είναι εύκολη. Και με μια γεμάτη ντουλάπα, η επιλογή του τέλειου ρούχου γίνεται πρόκληση. Για να μην αναφέρουμε, μερικά από τα καλύτερα ρούχα σας θάβονται στο σωρό.

Για να τα ξεπεράσετε όλα αυτά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές για κινητά για να οργανώσετε την ντουλάπα σας. Αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τα ρούχα σας και να σας βοηθούν να σχεδιάζετε ρούχα. Παρακάτω, παραθέτουμε τις οκτώ καλύτερες εφαρμογές για την οργάνωση της ντουλάπας σας.

1. Πάρε Ντουλάπα

Το Get Wardrobe σάς βοηθά να οργανώσετε τη ντουλάπα σας και να σχεδιάσετε τα ρούχα σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές δυνατότητες για αυτό το σκοπό. Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ρούχων, να τα ανεβάσετε στην εφαρμογή και να ψηφιοποιήσετε την γκαρνταρόμπα σας. Ομοίως, μπορείτε να δημιουργήσετε συνδυασμούς διαφορετικών ρούχων εικονικά και να προσθέσετε ρούχα στο planner σας.

Η εφαρμογή είναι χρήσιμη όταν θέλετε να ετοιμάσετε την βαλίτσα σας, καθώς μπορείτε να δείτε όλα τα στοιχεία της εφαρμογής και να τα επιλέξετε. Το Get Wardrobe έχει μια μεγάλη κοινότητα fashionistas που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν ιδέες και προτάσεις. Αυτό σας βοηθά να παρακολουθείτε τις τάσεις της μόδας.

Η συνδρομή Premium σάς επιτρέπει να προσθέτετε απεριόριστα είδη ένδυσης στην γκαρνταρόμπα σας, ενώ ο δωρεάν λογαριασμός την περιορίζει στα 100. Η τιμή του προγράμματος Premium ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα.

Λήψη: Αποκτήστε ντουλάπα για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

2. Ανοιχτή Γκαρνταρόμπα

Εάν θέλετε να γίνετε μέλος μιας κοινότητας λάτρεις της μόδας εκτός από την οργάνωση της ντουλάπας σας, εγγραφείτε στον ιστότοπο OpenWardrobe. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέσετε τα ρούχα σας στην εφαρμογή, να σχεδιάσετε τα ρούχα σας και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Μπορείτε να καταγράψετε τα ρούχα που έχετε φορέσει και η εφαρμογή εμφανίζει ένα πλήρες αρχείο μαζί με προτάσεις ρούχων. Εδώ, μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ρούχα από δημιουργούς, επωνυμίες ή στυλίστες.

Εκτός από την προσθήκη ρούχων στην ψηφιακή σας ντουλάπα, μπορείτε να σχεδιάσετε την εμφάνισή σας και να ετοιμάσετε τα πράγματα για το επόμενο ταξίδι σας. Στην καρτέλα Discover, μπορείτε να αποφασίσετε για το ντύσιμο για τις επόμενες διακοπές σας ή να εμπνευστείτε από την κοινότητα του OpenWardrobe. Η αρχική σελίδα περιλαμβάνει εκπαιδευτικά βίντεο και οδηγίες για διάφορα θέματα που σχετίζονται με τη μόδα.

  13 αγορές για να προσλάβετε εμπειρογνώμονα SEO και να προλάβετε τον ανταγωνισμό

Το καλύτερο από όλα είναι ότι η εφαρμογή OpenWardrobe είναι δωρεάν. Η πλατφόρμα κερδίζει φιλοξενώντας εργαστήρια επί πληρωμή, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε έμπνευση για τα φορέματά σας, το OpenWardrobe είναι μια αξιοπρεπής εφαρμογή για να οργανώσετε τη ντουλάπα σας.

Λήψη: OpenWardrobe για Android | iOS (Ελεύθερος)

3. Αποθήκη

Ο Acloset περιγράφει τον εαυτό του ως βοηθό μόδας AI. Όταν ανεβάζετε μια φωτογραφία των ρούχων σας, το Acloset θα αφαιρέσει το φόντο και θα το προσθέσει στην ψηφιακή σας γκαρνταρόμπα.

Χάρη στο AI, το Acloset μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα το χρώμα, το σχέδιο και το στυλ των ρούχων σας. Αυτό το βοηθά να οργανώσει όλα τα ρούχα σας σε κατηγορίες. Με βάση αυτή την κατηγοριοποίηση, το Acloset μπορεί να προτείνει φορέματα κατάλληλα για τον καιρό και την περίσταση.

Επιπλέον, χάρη στα τρέχοντα είδη της ντουλάπας σας, μπορεί να παρέχει προτάσεις για αγορές, ώστε να μην χρειάζεται να ξοδεύετε ώρες ψάχνοντας για παπούτσια που ταιριάζουν με τα ρούχα σας. Για να πάρετε περισσότερες ιδέες, μπορείτε να ακολουθήσετε τους κορυφαίους στυλίστες στην πλατφόρμα και να δείτε τα outfit τους.

Το Aloset διασφαλίζει ότι χρησιμοποιείτε όλο το φόρεμά σας δείχνοντας αντικείμενα που φορέσατε τον τελευταίο μήνα, ρούχα που δεν έχετε φορέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και το ποσοστό των φορεμάτων που φοράτε συχνά. Ομοίως, δείχνει τις προτιμήσεις σας στα ρούχα υποδεικνύοντας το χρώμα, τη μάρκα και τα ρούχα που φοράτε περισσότερο.

Λήψη: Acloset για Android | iOS (Ελεύθερος)

4. XZ (ντουλάπα)

Εάν το τι πρέπει να φοράτε στη δουλειά είναι η πρώτη σας ερώτηση κάθε πρωί, θα λατρέψετε το XZ (ντουλάπα). Η εικονική γκαρνταρόμπα σάς επιτρέπει να προσθέτετε αντικείμενα, να δημιουργείτε ρούχα και να εμφανίζετε προτάσεις ρούχων.

Μπορείτε να προσθέσετε είδη ένδυσης είτε ανεβάζοντας φωτογραφίες είτε επιλέγοντας τα φορέματα από τη βιβλιοθήκη με κοινά ρούχα. Όπως το Acloset, μπορεί επίσης να ανιχνεύσει τις λεπτομέρειες των ειδών ένδυσης, αν και όχι με την ίδια ακρίβεια. Αλλά μπορείτε να προσθέσετε χειροκίνητα την κατηγορία, την επωνυμία, το στυλ και τις λεπτομέρειες αγοράς.

  Πώς να διαγράψετε μια ανάρτηση στο OfferUp

Από την καρτέλα ημερολόγιο, μπορείτε να κρατήσετε ένα αρχείο καταγραφής των φορεμάτων που έχετε φορέσει. Ομοίως, σας επιτρέπει να σχεδιάζετε τα ρούχα σας για εβδομάδες και μήνες μπροστά. Τέλος, εμφανίζει μετεωρολογικές προβλέψεις και ιδέες για ρούχα.

Λήψη: XZ(ντουλάπι) για Android | iOS (Ελεύθερος)

5. Whering

Το Whering είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τους λάτρεις της μόδας. Μπορεί να διατηρήσει την ψηφιακή σας γκαρνταρόμπα, να προγραμματίσει ρούχα, να παρέχει προτάσεις ρούχων και να δείξει ιδέες για αγορές.

Όταν ανεβάζετε τα φορέματά σας, το Whering επεξεργάζεται αυτόματα την εικόνα και προσθέτει λεπτομέρειες για το φόρεμα. Αφού ανεβάσετε πολλά αντικείμενα, η λειτουργία Dress me δημιουργεί διάφορους συνδυασμούς για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ντύσιμό σας.

Το Whering εμφανίζει προτάσεις αγορών από διάφορες μάρκες, ιδιαίτερα βιώσιμες. Παρομοίως, υπάρχει μια ενότητα για τα αγαπημένα είδη, σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε μεταχειρισμένα ρούχα στο διαδίκτυο. Καθώς η εφαρμογή δείχνει φορέματα που μπορεί να σας αρέσουν, μπορείτε να συνεχίσετε να τα προσθέτετε στη λίστα επιθυμιών σας.

Χρησιμοποιώντας το Whering, μπορείτε να δημιουργήσετε πίνακες διάθεσης και να δείτε βιβλία. Η εφαρμογή σάς βοηθά επίσης να προγραμματίσετε τις αποσκευές σας όταν ταξιδεύετε, προτείνοντας αντικείμενα από την ντουλάπα σας. Για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα μοτίβα των ρούχων σας, παρακολουθεί τα ρούχα σας και εμφανίζει τα στατιστικά χρήσης.

Λήψη: Whering for Android | iOS (Ελεύθερος)

6. Έξυπνη ντουλάπα

Η Smart Closet χρησιμεύει ως ο προσωπικός σας στυλίστας. Σας επιτρέπει να οργανώσετε την ντουλάπα σας, να επιλέξετε ρούχα και να ψωνίσετε για νέα ρούχα. Αν και σας επιτρέπει να ψηφιοποιήσετε την γκαρνταρόμπα σας, το Smart Closet δεν είναι η καλύτερη εφαρμογή ντουλάπας όταν πρόκειται για την επεξεργασία εικόνων από ύφασμα ή την εξαγωγή των λεπτομερειών των αντικειμένων σας.

Ωστόσο, το Smart Closet υπερέχει στην παροχή προτάσεων αγορών με βάση το εμπορικό σήμα, το κατάστημα ή την κατηγορία. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα επιθυμιών με προϊόντα από τις αγαπημένες σας μάρκες. Η εφαρμογή διευκολύνει τη δημιουργία βιβλίων εμφάνισης και την προβολή των καλύτερων ρούχων σας.

  Τα 12 καλύτερα ποντίκια παιχνιδιών για επαγγελματίες παίκτες

Υπάρχει ένα ενσωματωμένο ημερολόγιο όπου μπορείτε να σχεδιάζετε ή να καταγράφετε ρούχα. Το καλύτερο από όλα είναι ότι η εφαρμογή σάς βοηθά να πακετάρετε τις αποσκευές σας και εμφανίζει τα στατιστικά της ντουλάπας σας.

Λήψη: Έξυπνη ντουλάπα για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

7. Αποθηκεύστε την γκαρνταρόμπα σας

Το Save Your Wardrobe στοχεύει να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια βιώσιμη, χαμηλού κόστους και ταυτόχρονα κομψή γκαρνταρόμπα. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ψηφιακή ντουλάπα, προσθέτοντας όλα τα είδη ένδυσης ανεβάζοντας φωτογραφίες ή εισάγοντας λεπτομέρειες. Εκτός από την ντουλάπα, μπορείτε να προσθέσετε ρούχα σε συγκεκριμένες λίστες, όπως μια λίστα για καθημερινή χρήση, ένα για τη δουλειά και ένα άλλο για το γυμναστήριο.

Το Save Your Wardrobe προτείνει ρούχα, ανάλογα με τον καιρό και το ημερολόγιο. Όπως και οι περισσότερες άλλες εφαρμογές, σας επιτρέπει να κάνετε αγορές. Ωστόσο, ξεχωρίζει προσφέροντας υπηρεσίες από τους συνεργάτες της. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν πλυντήριο, επισκευές, δωρεές κ.λπ.

Η ενότητα Η γκαρνταρόμπα σας, αποκωδικοποιημένη δείχνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τη ντουλάπα σας και τη χρήση της, όπως αρχεία βιωσιμότητας, προτιμώμενα χρώματα και κορυφαίες κατηγορίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιο εδώ για να παρακολουθείτε τα ρούχα σας.

Λήψη: Αποθηκεύστε την γκαρνταρόμπα σας για Android | iOS (Ελεύθερος)

8. Pureple Outfit Planner

Το Pureple Outfit Planner είναι μια άλλη εφαρμογή οργάνωσης ντουλαπιών που μπορείτε να δοκιμάσετε. Για να ξεκινήσετε, προσθέστε όλα τα αντικείμενα της γκαρνταρόμπας σας στην εικονική ντουλάπα. Με κάθε στοιχείο, μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία και την εποχή, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να φιλτράρετε τα φορέματα μετά.

Μόλις η γκαρνταρόμπα σας είναι έτοιμη, το Pureple μπορεί να προτείνει ρούχα. Αφού προτείνει μερικά τυχαία ρούχα για να αναγνωρίσετε το γούστο σας, το Pureple παρέχει προτάσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Αν και το βασικό του σχέδιο είναι δωρεάν στη χρήση, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση για να λάβετε πρόσβαση χωρίς διαφημίσεις και απεριόριστες προτάσεις στυλ. Μπορείτε επίσης να δείτε τα ρούχα που μοιράζονται άλλα μέλη της κοινότητας Pureple για να εμπνευστείτε.

Λήψη: Pureple Outfit Planner για Android | iOS (Δωρεάν, αγορές εντός εφαρμογής)

Διατηρήστε την ντουλάπα σας οργανωμένη

Αυτές οι ψηφιακές εφαρμογές διαχείρισης γκαρνταρόμπας σάς επιτρέπουν να δείτε ολόκληρη τη συλλογή ρούχων σας με μια μόνο ματιά. Αυτό καθιστά πολύ εύκολο να επιλέξετε το ντύσιμό σας. Αλλά αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε, οι προαναφερθείσες εφαρμογές μπορούν επίσης να παρέχουν προτάσεις.