Οι 8 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σε τέχνη και πίνακες ζωγραφικής

Βασικά Takeaways

  • Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε στιγμιαίες ζωγραφιές με εφαρμογές όπως Prisma, Picsart, GoArt, Photo Lab, Instant Toon, BeCasso, Clip2Comic και Watercolor Effect.
  • Αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν μια ποικιλία φίλτρων και εφέ για να μετατρέψουν τις φωτογραφίες σας σε διαφορετικά καλλιτεχνικά στυλ.
  • Ορισμένες εφαρμογές προσφέρουν πρόσθετες λειτουργίες όπως κοινωνική δικτύωση, εφέ που δημιουργούνται από AI, εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και επιλογές για εκτύπωση ή δημιουργία προϊόντων με την τέχνη σας.

Μπορεί να χρειαστούν ώρες οι πιο ταλαντούχες καλλιτεχνικές ιδιοφυΐες για να ολοκληρώσουν τα αριστουργήματά τους, αλλά μπορείτε να το φτιάξετε μέσα σε λίγα λεπτά. Χάρη σε αυτές τις εφαρμογές photo-to-painting, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να μετατρέψετε αμέσως οποιαδήποτε selfie ή φωτογραφία σε έργο τέχνης.

1. Prisma: Art Effect Photo Editor

Με το Prisma, μόλις επιλέξετε μια φωτογραφία και ένα φίλτρο, θα εφαρμόσει αμέσως το φίλτρο και θα σας δείξει μια προεπισκόπηση της τελικής σας εικόνας. Στη συνέχεια, μπορείτε να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να υποδηλώσετε την ένταση του φίλτρου από 0 έως 100 τοις εκατό. Υπάρχει επίσης μια επιλογή εφαρμογής του φίλτρου μόνο στο φόντο ή στο θέμα.

Θα βρείτε επίσης τις συνήθεις επιλογές επεξεργασίας εικόνας στην εφαρμογή, όπως έκθεση, αντίθεση, κορεσμός και άλλα.

Η δωρεάν έκδοση έχει ήδη πολλά υπέροχα φίλτρα. Εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε περισσότερα από 700 φίλτρα και εφέ, θα πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Premium για 7,99 $/μήνα (ή 39,99 $/έτος).

Λήψη: Prisma for Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

2. Picsart: AI Photo Editor

Το Picsart λειτουργεί ως μια πλήρης υπηρεσία επεξεργασίας φωτογραφιών με δυνατότητες επεξεργασίας selfie και βίντεο, διατάξεις κολάζ και μια επιλογή εργαλείων και φίλτρων ομορφιάς.

Μέσα σε αυτά τα φίλτρα, θα βρείτε μερικές διαφορετικές επιλογές που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε εντελώς την εμφάνιση της επιλεγμένης φωτογραφίας σας σε αυτήν του πίνακα ζωγραφικής ενός καλλιτέχνη. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία στην τελειότητα και να επιλέξετε ένα φίλτρο (όπως το φίλτρο παστέλ) για να δημιουργήσετε ψηφιακή τέχνη μέσα σε λίγα λεπτά.

  Πώς να φορτώσετε τον ιστότοπο Balance μεταξύ GCP και AWS χρησιμοποιώντας το Cloudflare;

Υπάρχει μια ειδική ενότητα AI που εφαρμόζει αυτόματα διαφορετικά εφέ που δημιουργούνται από AI στις φωτογραφίες σας δωρεάν, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την ενότητα για να δημιουργήσετε έργα τέχνης. Το μόνο αιχμή είναι ότι η εφαρμογή έχει ένα όριο στον αριθμό των γενεών που μπορείτε να δημιουργήσετε σε μια ημέρα.

Το Picsart διαθέτει επίσης ένα κοινωνικό δίκτυο στην εφαρμογή, παρέχοντας καθημερινό εμπνευσμένο περιεχόμενο από άλλους χρήστες. Δεν ανταγωνίζεται τους ειδικούς διαδικτυακούς πόρους για την εύρεση έμπνευσης για την ψηφιακή τέχνη, αλλά ως εφαρμογή, το Picsart διαθέτει πολλά εργαλεία που θα βρείτε εύχρηστα.

Λήψη: Picsart για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

3. GoArt: AI Art Generator

Μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε μια φωτογραφία σε πίνακα ζωγραφικής είναι το GoArt. Έχει σχεδιαστεί με έμφαση στη δυνατότητα εκτύπωσης της τέχνης που δημιουργείτε. Αυτό φέρνει μερικά εξαιρετικά οφέλη (και μερικά πιθανά προβλήματα) για τις ανάγκες της φωτογραφίας σας.

Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα στυλ τέχνης, συμπεριλαμβανομένων των πάντων, από τον εξπρεσιονισμό μέχρι τον στρουκτουραλισμό. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνολογία AI για να μετατρέψει τη φωτογραφία σε καλλιτεχνικό κομμάτι. Δημιουργήστε αριστούργημα μετά από αριστούργημα και πλαισιώστε τα στους τοίχους σας στο σπίτι. Παρόλο που δημιουργεί μια καθαρή και ποιοτική εικόνα, μπορεί να χρειαστούν λίγα λεπτά για να επεξεργαστεί—σε αντίθεση με τις περισσότερες στιγμιαίες επιλογές.

Όπως το Prisma, το GoArt σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την ένταση των εφέ για να διασφαλίσετε ότι το προκύπτον έργο τέχνης είναι της αρεσκείας σας. Αυτή η ρύθμιση έντασης είναι διαθέσιμη σε Android και iOS.

Μόλις τελειώσετε, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει ένα υδατογράφημα στη φωτογραφία. Μπορείτε να αποθηκεύσετε εικονικά νομίσματα στην εφαρμογή για να αφαιρέσετε το υδατογράφημα ή να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση premium για την πλήρη αφαίρεσή του.

Η κύρια προειδοποίηση με το GoArt είναι ότι τα περισσότερα φίλτρα βρίσκονται κάτω από την έκδοση premium της εφαρμογής.

  5 συμβουλές για να αποκτήσετε την καλύτερη εμπειρία ψυχαγωγίας από το PS5 σας

Λήψη: GoArt για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

4. Photo Lab: AI Photo and Art Editor

Αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με αστεία, δημιουργικά και όμορφα φίλτρα, το Photo Lab είναι η κατάλληλη εφαρμογή για εσάς.

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που θέλουν να προσθέσουν κάτι επιπλέον στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Photo Lab είναι κάτι περισσότερο από μια εφαρμογή φωτογραφίας σε ζωγραφική. η τεχνολογία που βασίζεται σε AI είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και θα κάνει αυτόματα αλλαγές, όπως περικοπή, για εσάς.

Το Photo Lab διαθέτει μια μεγάλη γκάμα φίλτρων διαθέσιμα, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά για να δείτε ποιο ταιριάζει σε μια συγκεκριμένη εικόνα. Από την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να ανεβάσετε την εικόνα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να την μοιραστείτε σε μια πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για κοινή χρήση ψηφιακής τέχνης.

Λήψη: Εργαστήριο φωτογραφιών για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

5. Instant Toon: Cartoon and Art Cam

Η Instant Toon έχει αναπτύξει ισχυρούς θαυμαστές παρέχοντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσφέρει στην πραγματικότητα αυτό ακριβώς που ζητάτε. Υπάρχουν λιγότερα διαθέσιμα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών σε αυτήν την εφαρμογή, καθώς εστιάζει αυστηρά στη μετατροπή των φωτογραφιών σας σε πίνακες ζωγραφικής.

Απλώς ανεβάστε μια εικόνα από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας ή τραβήξτε μια φωτογραφία σε πραγματικό χρόνο για να ξεκινήσετε. Από εκεί, κάντε κύλιση στη λίστα με τα διαθέσιμα φίλτρα μέχρι να βρείτε την τέλεια εφαρμογή. Υπάρχει μια πληθώρα επιλογών φίλτρων, συμπεριλαμβανομένων ασπρόμαυρων σχεδίων, ελαιογραφιών και κόμικς.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε το νέο κομμάτι ως ακίνητη εικόνα, GIF, ζωντανή φωτογραφία ή βίντεο και να το μοιραστείτε με οποιονδήποτε. Ωστόσο, αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για iOS.

Λήψη: Instant Toon για iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

6. BeCasso: Photo-to-Painting App

Το BeCasso είναι γεμάτο με premium καλλιτεχνικά φίλτρα που είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, όπως ο Vincent van Gogh και ο Picasso. Αφού ανεβάσετε την επιλεγμένη φωτογραφία σας, μετακινηθείτε σε μια μεγάλη λίστα διαφορετικών καλλιτεχνικών τεχνικών και επιλέξτε το φίλτρο που αγαπάτε.

Θα θέλετε να αγγίξετε τις φωτογραφίες σας πριν τις ανεβάσετε, καθώς τα περισσότερα από τα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών σε αυτήν την εφαρμογή ξεκλειδώνονται μόνο αφού πληρώσετε για μια συνδρομή. Δείτε τη λίστα μας με τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για το iPhone για διαφορετικές επιλογές.

  10 Παραδείγματα εντολών wget για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε προβλήματα wget Test

Μία από τις πιο εντυπωσιακές πτυχές αυτής της εφαρμογής είναι η συνεργασία με το MyPostCard. Με μια μικρή χρέωση, η εφαρμογή θα μετατρέψει το νέο σας έργο τέχνης σε ταχυδρομική κάρτα και θα το στείλει σε μια διεύθυνση της επιλογής σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνεργασία του με το CanvasPop για να εμφανίσετε την όμορφη δημιουργία σας σε οτιδήποτε, από μπλουζάκι έως αφίσα, όλα μέσα από την εφαρμογή. Αυτό καταλαμβάνει ένα βαθμό από μια απλή αλλαγή εικόνας προφίλ.

Δυστυχώς, αυτή η εφαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη μόνο για iOS.

Λήψη: BeCasso για iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

7. Clip2Comic: Γελοιοποιήστε τις φωτογραφίες σας

Το Clip2Comic είναι ένας εύχρηστος τρόπος για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε πίνακα ζωγραφικής. Μπορείτε να παίξετε με πολλά στυλ τέχνης, όπως κόμικς και κινούμενα σχέδια, και επίσης να κάνετε απλές αλλαγές επεξεργασίας στα πορτρέτα σας.

Όταν χρησιμοποιείτε το Clip2Comic, μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να προσθέσετε φωτογραφίες από το Camera Roll ή να τραβήξετε μια φωτογραφία. Ορισμένες από τις λειτουργίες επεξεργασίας είναι διαθέσιμες μόνο για premium χρήστες, αλλά τα δωρεάν φίλτρα είναι υπεραρκετά για τους περισσότερους ανθρώπους.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε iOS και iPadOS, αλλά όχι σε Android κατά τη στιγμή της σύνταξης (Ιανουάριος 2024).

Λήψη: Clip2Comic για iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

8. Εφέ ακουαρέλας: Φίλτρα τέχνης

Το Εφέ ακουαρέλας σάς προσφέρει μια χούφτα φίλτρα που, όπως υποδηλώνει το όνομα, προσθέτουν ένα εφέ ακουαρέλας στις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να αλλάξετε την ένταση αυτών των φίλτρων και να επιλέξετε από πολλά στυλ, όπως πίνακες σε στυλ Πικάσο.

Όπως και το Clip2Comic, μπορείτε να εισάγετε εικόνες από το Camera Roll και να τραβάτε φωτογραφίες απευθείας μέσα στην εφαρμογή. Ενώ θα χρειαστεί να αγοράσετε μια συνδρομή για να αποκτήσετε απεριόριστη πρόσβαση, το Watercolor Effect είναι ιδανικό για αρχάριους που θέλουν να μετατρέψουν τις φωτογραφίες τους σε τέχνη ή σχέδια.

Λήψη: Εφέ ακουαρέλας για iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας ως εργαλείο δημιουργικότητας, θα εκπλαγείτε με το πόσα ωραία κόλπα και τεχνικές θα ανακαλύψετε. Αφήστε πίσω τον τυπικό συνδυασμό χρωμάτων σέπια και δοκιμάστε να δώσετε στις φωτογραφίες σας λίγο επιπλέον μετατρέποντάς τες σε όμορφα έργα τέχνης ή πίνακες ζωγραφικής.