Οι 7 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί επεξεργαστές φωτογραφιών AI

Βασικά Takeaways

  • Τα δωρεάν εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών AI διευκολύνουν οποιονδήποτε να βελτιώσει τις φωτογραφίες του με ένα μόνο κλικ. Οι Canva, Autoenhance.ai και LunaPic είναι μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές.
  • Η Canva προσφέρει λειτουργίες αυτόματης βελτίωσης και εργαλείο Magic Edit. Το Autoenhance.ai παρέχει αντικατάσταση ουρανού, διόρθωση προοπτικής και επαναφωτισμό εικόνας. Το LunaPic επιτρέπει διάφορα εφέ φωτογραφίας και διαθέτει εργαλεία για τη δημιουργία κινούμενων εικόνων και GIF.
  • Το Pixlr προσφέρει βασικές λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών και διαθέτει ένα επίπεδο επί πληρωμή με πρόσθετα στοιχεία και εργαλεία επεξεργασίας. Το Google Photos διαθέτει εργαλεία επεξεργασίας AI για γρήγορες επεξεργασίες. Το iPiccy είναι ένα ισχυρό, δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας με τεχνητή νοημοσύνη με πολλά εφέ. Το YouCam Enhance είναι ένα απλό εργαλείο για ρυθμίσεις φωτεινότητας και ευκρίνειας.

Χάρη στις εξελίξεις στο AI, δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στο Photoshop για να κάνετε τις φωτογραφίες σας να φαίνονται καλές. Τα δωρεάν εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών με τεχνητή νοημοσύνη στο διαδίκτυο διευκολύνουν τη βελτίωση των φωτογραφιών σας — και μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μόνο κλικ. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικούς από τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς επεξεργαστές φωτογραφιών AI που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Το Canva είναι ένα δημοφιλές εργαλείο για γραφίστες και είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών μέσω AI. Μπορείτε να βελτιώσετε αυτόματα τις φωτογραφίες σας χωρίς να πληρώσετε για μια premium έκδοση του Canva και αυτή η δυνατότητα θα προσαρμόσει τα χρώματα και τη φωτεινότητά σας—καθώς και διάφορες άλλες περιοχές.

Με το Canva, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο εργαλείο Magic Edit με έναν δωρεάν λογαριασμό. Με το Magic Edit, μπορείτε να περιγράψετε τι θέλετε να αλλάξει η εφαρμογή και να επιλέξετε πόσο από την εικόνα θέλετε να αλλάξετε με το πινέλο. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, έχουμε έναν πλήρη οδηγό για το πώς να μεταμορφώσετε τις εικόνες σας με το Canva Magic Edit.

  Πώς να προσθέσετε γρήγορα συνδέσμους, φωτογραφίες και πολυμέσα στα Apple Notes σε iPhone και iPad

Εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία του προσεκτικού χειρισμού κάθε πτυχής των εικόνων σας, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ελέγξετε το Autoenhance. Προσφέρει τρία βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αντικατάσταση ουρανού
  • Διόρθωση προοπτικής
  • Επαναφωτισμός εικόνας

Υπάρχει επίσης ένα API που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενσωματώσετε το Autoenhance στις δικές σας εφαρμογές. Είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση (ακόμα και το API), αλλά μόνο για έως και 15 εικόνες. Υπάρχει μια επιλογή να πληρώσετε καθώς πηγαίνετε ή μπορείτε επίσης να επιλέξετε από διαφορετικά πακέτα.

Το Autoenhane είναι αρκετά απλό στη χρήση. ανεβάστε μια εικόνα και το AI θα την επεξεργαστεί αυτόματα για εσάς. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εάν θέλετε να επεξεργαστείτε HDR για την εικόνα σας. Οι επεξεργασμένες φωτογραφίες είναι άμεσα διαθέσιμες για λήψη. Εάν θέλετε μια γρήγορη ροή εργασιών επεξεργασίας φωτογραφιών, αυτή είναι μια εξαιρετική διαδικτυακή εφαρμογή για χρήση.

Το LunaPic είναι ένα απλό διαδικτυακό εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών AI που έχει ακόμη και τη δική του επέκταση Chrome. Για να χρησιμοποιήσετε το LunaPic, απλώς ανεβάζετε μια εικόνα, επιλέγετε ένα από τα πολλά εφέ τέχνης και περιμένετε να κάνει το AI τη δουλειά του.

Το LunaPic σάς προσφέρει μια ολόκληρη σειρά λειτουργιών για την επεξεργασία φωτογραφιών εκτός από απλά εφέ τέχνης. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα επίπεδα φωτός και να προσθέσετε ένα σωρό διαφορετικά φίλτρα, έργα τέχνης και άλλα εφέ. Διαθέτει επίσης εργαλεία για τη δημιουργία κινούμενων εικόνων βίντεο και GIF.

Αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας AI σάς παρέχει επίσης βασικές λειτουργίες, όπως περικοπή εικόνων, περιστροφή τους και αφαίρεση ή αντικατάσταση του φόντου όπως σας ταιριάζει. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε λεζάντες στις φωτογραφίες σας ή να τις μοιραστείτε απευθείας σε δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το Pixlr είναι ένα δωρεάν εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών που προσφέρει όλες τις βασικές δυνατότητες που θα περιμένατε από ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Αυτά περιλαμβάνουν αφαίρεση φόντου (υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή για αυτό), προσθήκη φίλτρων και εφέ, κινούμενων εικόνων και δημιουργία κολάζ εικόνων.

  Τι είναι και γιατί πρέπει να σε νοιάζει;

Το Pixlr διαθέτει επίσης ένα επί πληρωμή επίπεδο που σας δίνει πρόσβαση σε χιλιάδες επικαλύψεις φωτογραφιών, πρόσθετα στοιχεία, αυτοκόλλητα, σεμινάρια και ορισμένα αποκλειστικά εργαλεία επεξεργασίας. Μπορείτε ακόμη και να ανοίξετε εικόνες απευθείας από πλατφόρμες αποθήκευσης cloud, όπως το Google Drive και το Dropbox, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που θέλουν απλώς να κάνουν κάποιες μικρές αλλαγές.

Το ομώνυμο Google Photos μπορεί να είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης και κοινής χρήσης φωτογραφιών στον πυρήνα της, αλλά διαθέτει μερικά εργαλεία επεξεργασίας τεχνητής νοημοσύνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανανεώσετε γρήγορα τις φωτογραφίες σας. Προφανώς, αυτές οι δυνατότητες δεν είναι τόσο διαφορετικές όσο οι άλλοι συντάκτες αυτής της λίστας, αλλά εξακολουθεί να είναι ιδανικό για αυτές τις μικροσκοπικές επεξεργασίες.

Για αρχή, το Google Photos σάς επιτρέπει να διορθώσετε αυτόματα τον φωτισμό στις φωτογραφίες σας με ένα μόνο κλικ. Ή, αν θέλετε περισσότερο έλεγχο, υπάρχουν ρυθμιστικά για τη διόρθωση του φωτισμού, της αντίθεσης και μερικές άλλες λεπτομέρειες. Εκτός από αυτό, το Google Photos έχει επίσης ένα σωρό διαφορετικά εφέ από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Είναι επίσης απίστευτα βολικό, ειδικά επειδή πολλοί χρήστες Android οργανώνουν τις φωτογραφίες τους με το Google Photos.

Το iPiccy είναι ένα εξαιρετικό διαδικτυακό εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών που υποστηρίζεται από AI. Λειτουργεί εξίσου καλά και σε κινητά, επομένως είναι εξαιρετικό για την επεξεργασία φωτογραφιών εν κινήσει. Το πρόγραμμα επεξεργασίας διαθέτει 100+ εφέ, δημιουργία κολάζ και προσφέρει ακόμη και λειτουργικότητα για βασικό γραφικό σχεδιασμό.

Από τη διόρθωση της έκθεσης, της ζωντάνιας ή της ευκρίνειας της εικόνας μέχρι την εξαγωγή λεπτομερειών, την προσθήκη ή την αφαίρεση σκιών και τονισμάτων, ακόμη και την αλλαγή του φόντου, το πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών του iPiccy είναι εξαιρετικό στη χρήση. Και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας στο cloud.

  Γιατί δεν πρέπει να αγοράσετε ένα πλήρως ψηφιακό PS5 ή Xbox επόμενης γενιάς

Δεδομένου του γεγονότος ότι είναι εντελώς δωρεάν, το iPiccy προσφέρει μια ισχυρή γροθιά. Έχει ακόμη και πολλά εφέ φωτογραφίας από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για γρήγορη επεξεργασία των φωτογραφιών σας.

Ένα άλλο δημοφιλές εργαλείο που είναι αρκετά αποτελεσματικό για απλές επεξεργασίες φωτογραφιών είναι το YouCam Enhance. Μόλις ανεβάσετε μια φωτογραφία, προσθέτει αυτόματα ένα υδατογράφημα κάτω αριστερά και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ρυθμιστικό για να δείτε τη διαφορά μεταξύ του βελτιωμένου στιγμιότυπου οθόνης και του αρχικού σας. Είναι δυνατό να αφαιρέσετε το υδατογράφημα με την εγγραφή σας για λογαριασμό, επομένως ίσως θελήσετε να το κάνετε εάν δεν σας ενδιαφέρει να περικόψετε υπερβολικά τις εικόνες σας.

Μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση ή σμίκρυνση, αλλά ως επί το πλείστον αυτό είναι. Το YouCam Enhance δεν σας παρέχει πρόσθετους ελέγχους ούτε σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με συγκεκριμένες ρυθμίσεις. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε ένα απλό εργαλείο για να βελτιώσετε τη φωτεινότητα και την ευκρίνεια μιας εικόνας, αυτή είναι μια αξιοπρεπής επιλογή.

Το AI Photo Editing αλλάζει το παιχνίδι

Προηγουμένως, οι συντάκτες έπρεπε να κάνουν μια σειρά από λεπτές αλλαγές για να κάνουν τις φωτογραφίες τους να φαίνονται καλές. Τώρα, με τους επεξεργαστές φωτογραφιών AI, είναι πολύ πιο εύκολο, ειδικά όταν είναι δωρεάν και διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Πολλοί από αυτούς τους συντάκτες παράγουν έσοδα μέσω της διαφήμισης, ενώ ορισμένοι προσφέρουν πληρωμένη αναβάθμιση με περισσότερες δυνατότητες.

Εάν θέλετε να γίνετε γραφίστας ή επεξεργαστής φωτογραφιών, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε μια νέα οθόνη, ειδικά μια που μπορεί να αναπαράγει τα χρώματα με ακρίβεια στην οθόνη. Με μια αξιοπρεπή οθόνη, μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνονται πραγματικά οι φωτογραφίες σας μόλις τις επεξεργαστείτε χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από αυτά τα εργαλεία.