Οι 7 καλύτερες υπηρεσίες ροής ντοκιμαντέρ

Ενώ οι υπηρεσίες ροής συχνά χαιρετίζονται για την επιλογή ταινιών και φανταστικών τηλεοπτικών εκπομπών, δεν είστε μόνοι αν προτιμάτε ντοκιμαντέρ και ντοκιμαντέρ. Και, αν εξαντλείτε τις επιλογές στην τρέχουσα υπηρεσία ροής σας, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε μια αποκλειστική πλατφόρμα ροής ντοκιμαντέρ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λοιπόν, ποιες πλατφόρμες ροής ντοκιμαντέρ είναι οι καλύτερες και ποιες πρέπει να επιλέξετε;

1 Τηλεόραση Magellan

 • Τιμή:
  6,99 $/μήνα | 17,97 $/τρίμηνο | 59,88 $/έτος

 • Διαθεσιμότητα:
  Παγκόσμια

 • Δωρεάν δοκιμή:
  7 ημέρες

Αν ασχολείστε με την ιστορία, την επιστήμη ή τις θεωρίες συνωμοσίας, Magellan TV είναι η πλατφόρμα για εσάς. Είτε θέλετε να μάθετε για το διάστημα, την αρχαία ιστορία, τη φύση, τα ταξίδια, την τέχνη ή ακόμα και κοινωνικά θέματα, μπορείτε να βρείτε μερικά υπέροχα ντοκιμαντέρ και ντοκιμαντέρ στο Magellan TV που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Η διεπαφή Magellan TV είναι εξαιρετικά απλή στη χρήση. Όλες οι κύριες σελίδες που χρειάζεστε παρατίθενται στην επάνω γραμμή μενού. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εικονίδιο αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να αναζητήσετε συγκεκριμένες κατηγορίες και να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας μέσω του εικονιδίου avatar δίπλα στο εικονίδιο αναζήτησης.

Επιπλέον, το Magellan TV διαθέτει μια σελίδα άρθρου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαβάσετε για ένα ευρύ φάσμα ενδιαφέροντων θεμάτων, εάν θέλετε ένα μικρό διάλειμμα από τις κινηματογραφικές ταινίες.

2 Curiosity Stream

 • Τιμή:
  2,99 $/μήνα για HD | 9,99 $/μήνα για 4K | 19,99 $/έτος για HD | 69,99 $/έτος για 4K

 • Διαθεσιμότητα:
  Παγκόσμια

 • Δωρεάν δοκιμή:
  N/A

Curiosity Stream είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του ντοκιμαντέρ. Φιλοξενεί μια τεράστια γκάμα πραγματικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου, επιτρέποντάς σας να μάθετε για τους αρχαίους Ρωμαίους αυτοκράτορες, την ψυχολογία, την τεχνητή νοημοσύνη, τις φυσικές καταστροφές και πολλά άλλα. Με χιλιάδες τίτλους που προσφέρονται, σίγουρα δεν θα έχετε έλλειψη επιλογής με αυτήν την πλατφόρμα.

Η διεπαφή επιφάνειας εργασίας Curiosity Stream είναι εύκολη στην πλοήγηση, επιτρέποντάς σας να αναζητήσετε συγκεκριμένους τίτλους, να περιηγηθείτε σε είδη και να μετακινηθείτε στις κατηγορίες. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά για πιο εύκολη πρόσβαση στο σπίτι ή εν κινήσει. Εάν δεν έχετε δεδομένα ή βρίσκεστε σε περιοχή με φτωχό διαδίκτυο, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τίτλους για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης.

3 Ιστορικό χτύπημα

 • Τιμή:
  15,49 $/μήνα | $99/έτος

 • Διαθεσιμότητα:
  ΗΠΑ, ΗΒ

 • Δωρεάν δοκιμή:
  14 ημέρες

Hit History ξεκίνησε ως υπηρεσία μόνο για το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά είναι πλέον διαθέσιμη στις ΗΠΑ από τον Απρίλιο του 2023. Εάν είστε λάτρης της ιστορίας, αυτή η υπηρεσία είναι ιδανική για εσάς. Οι εκπομπές του History Hit φιλοξενούνται συχνά από έμπειρους ιστορικούς, όπως ο Dan Snow, η Eleanor Janega και η Lucy Worsley.

Με τη συνδρομή σας στο History Hit, μπορείτε να επιλέξετε τη χρονική περίοδο που θέλετε, να αναζητήσετε συγκεκριμένους τίτλους ή να κάνετε εναλλαγή μεταξύ βίντεο, ηχητικών βιβλίων και podcast.

Οι επιλογές ήχου της υπηρεσίας είναι εξαιρετικές όταν θέλετε κάτι στο παρασκήνιο ενώ προπονείστε, ταξινομείτε τα ρούχα ή καθαρίζετε.

Αν σας ενδιαφέρει το History Hit αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε για άλλη υπηρεσία ροής, ρίξτε μια ματιά στο History Hit κανάλι YouTube για να ανακαλύψετε κάποιο φανταστικό δωρεάν περιεχόμενο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή History Hit στο κινητό ή το tablet σας για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο εν κινήσει.

4 4. PBS Αμερικής

Katie Rees/MakeUseOf

 • Τιμή:
  Ελεύθερος

 • Διαθεσιμότητα:
  Παγκόσμια

 • Δωρεάν δοκιμή:
  N/A

Μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι με το PBS Αμερικής τηλεοπτικό κανάλι, αλλά ξέρατε ότι υπάρχει επίσης μια εφαρμογή PBS για τον επιτραπέζιο ή την smart TV σας; Επιπλέον, η εφαρμογή PBS είναι εντελώς δωρεάν για χρήση.

Katie Rees/MakeUseOf

Το PBS America προσφέρει ντοκιμαντέρ για όλες τις πτυχές της μη μυθοπλασίας, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας, του πολέμου, της επιστήμης και της φύσης. Μπορείτε να περιηγηθείτε ανά κατηγορία και τίτλο και να διατηρήσετε μια λίστα με σειρές ή ταινίες που θα θέλατε να παρακολουθήσετε στο μέλλον.

Εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή PBS στην smart TV σας, αναζητήστε την εφαρμογή στο εγγενές κατάστημα εφαρμογών της smart TV σας για να δείτε αν είναι διαθέσιμη.

Λάβετε υπόψη ότι, επειδή το PBS America είναι δωρεάν, δεν έχει τόσο μεγάλο κατάλογο περιεχομένου όσο πολλές από τις άλλες premium υπηρεσίες ροής που αναφέρονται εδώ. Αυτή η υπηρεσία είναι καλύτερη για τον περιστασιακό λάτρη του ντοκιμαντέρ που δεν καταναλώνει πολύ περιεχόμενο κάθε εβδομάδα.

Ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας με τους καλύτερους ιστότοπους για δωρεάν ροή ντοκιμαντέρ, εάν αναζητάτε άλλες επιλογές χωρίς χρέωση.

5 NatGeo (μέσω Disney+)

 • Τιμή:
  7,99 $/μήνα για το Basic | 13,99 $/μήνα για Premium

 • Διαθεσιμότητα:
  Παγκόσμια (εκτός Βόρειας Κορέας, Υεμένης, Ουκρανίας, Ιράν, Ρωσίας, Συρίας, Κίνας, Λευκορωσίας)

 • Δωρεάν δοκιμή:
  N/A

Εάν έχετε συνδρομή Disney+, έχετε πρόσβαση σε έναν κατάλογο φανταστικών ταινιών και σειρών ντοκιμαντέρ στα χέρια σας. Αυτό συμβαίνει επειδή η συνδρομή σας στο Disney+ σας δίνει πρόσβαση σε National Geographic περιεχόμενο χωρίς επιπλέον κόστος. Είτε θέλετε να μάθετε για την αρχαία Αίγυπτο, να συμπληρώσετε τις γνώσεις σας για τη φύση ή να απολαύσετε μια από τις περίφημες τηλεοπτικές σειρές ριάλιτι του NatGeo, μπορείτε να πάτε με το Disney+.

Μαζί με το NatGeo, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε όλο το άλλο περιεχόμενο της Disney+, συμπεριλαμβανομένων τηλεοπτικών σειρών και ταινιών από τα franchises Star Wars και Marvel.

Η διεπαφή του Disney+ είναι παρόμοια με αυτή του Netflix, αλλά σημειώστε ότι θα χρησιμοποιείτε ειδικά την ενότητα NatGeo της υπηρεσίας ροής, επομένως κάνοντας κλικ σε μία από τις επιλογές μενού του Disney+, όπως τα πρωτότυπα ή οι σειρές του, θα εμφανιστεί όλο το περιεχόμενο που προσφέρεται. όχι μόνο αυτό του NatGeo. Εάν αυτό ακούγεται απογοητευτικό, ίσως να είστε καλύτερα με μια πλατφόρμα μόνο για ντοκιμαντέρ.

6 DocPlay

 • Τιμή:
  7,99 $/ μήνα | 79,99 $/έτος

 • Διαθεσιμότητα:
  Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

 • Δωρεάν δοκιμή:
  14 ημέρες

DocPlay είναι μια λιγότερο γνωστή υπηρεσία ντοκιμαντέρ, αλλά μην τη διαγράψετε ακόμα αν ζείτε στην Αυστραλία ή τη Νέα Ζηλανδία. Αυτή η πλατφόρμα έχει ένα ευρύ φάσμα σπουδαίων τίτλων ντοκιμαντέρ, που καλύπτουν θέματα όπως η πολιτική, ο πόλεμος και η ιστορία. Μπορείτε ακόμη να μάθετε πώς φτιάχνεται το κρασί και η μπύρα ή ακόμα και να ρίξετε μια ματιά στον υπέροχο κόσμο του σούσι. Υπάρχουν μερικά φανταστικά εξειδικευμένα ντοκιμαντέρ σε αυτήν την πλατφόρμα πέρα ​​από πιο συνηθισμένο περιεχόμενο, εάν θέλετε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας σε κάτι λίγο πιο ασυνήθιστο.

7 Θησαυροφυλάκιο Ιστορίας

 • Τιμή:
  4,99 $/μήνα

 • Διαθεσιμότητα:
  ΜΑΣ

 • Δωρεάν δοκιμή:
  7 ημέρες

Αν είστε λάτρης του Κανάλι ιστορίας, τότε η υπηρεσία ροής History Vault μπορεί να είναι ιδανική για εσάς. Με το History Vault, μπορείτε να μεταδώσετε όλο το περιεχόμενο που εμφανίζεται στο κανάλι ιστορικού όποτε σας βολεύει.

Είτε θέλετε να μάθετε για την αμερικανική ιστορία, τον πόλεμο και την πολιτική, είτε για αρχαίους πολιτισμούς, το History Vault σας καλύπτει. Αν ψάχνετε για ένα πιο μυστηριώδες ρολόι, μπορείτε ακόμη και να μάθετε για τις θεωρίες UFO, την κατασκοπεία και τις μυστηριώδεις σπηλιές.

Είτε είστε λάτρης της ιστορίας, είτε είστε λάτρης της επιστήμης είτε λάτρης της φύσης, οι παραπάνω υπηρεσίες ροής είναι από τα καλύτερα μέρη για να βρείτε εκπαιδευτικό περιεχόμενο, είτε δωρεάν είτε για premium. Ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσετε να μαθαίνετε για τον κόσμο γύρω σας!

  Πώς να ενημερώσετε τα Apple AirPods σας