Οι 7 καλύτερες εφαρμογές Apple Watch για παίκτες γκολφ

Είτε είστε πολεμιστής του Σαββατοκύριακου είτε κάποιος που θέλει να βελτιώσει τα μειονεκτήματά του, η τεχνολογία όπως το Apple Watch έχει κάνει ακόμα πιο εύκολη την απόλαυση του γκολφ. Εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές Apple Watch για παίκτες γκολφ.

1. 15th Club Golf GPS Rangefinder

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια δεκάρα για να απολαύσετε μια εξαιρετική εφαρμογή γκολφ Apple Watch στο γήπεδο. Το 15th Club Golf GPS Rangefinder μπορεί να σας βοηθήσει με περισσότερους από έναν τρόπους. Για να ξεκινήσετε, θα επιλέξετε το μάθημα που παίζετε στην έκδοση iPhone. Η εφαρμογή διαθέτει περισσότερα από 38.000 μαθήματα σε όλο τον κόσμο. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να αφήσετε το τηλέφωνό σας μακριά.

Στην οθόνη του Apple Watch, μπορείτε να δείτε έναν χάρτη υψηλής ανάλυσης για κάθε τρύπα. Κάντε μεγέθυνση για να δείτε ακριβείς αποστάσεις σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής, συμπεριλαμβανομένου του μπροστινού, του μέσου και του πίσω μέρους του πράσινου. Μπορείτε επίσης να δείτε αποστάσεις από κινδύνους όπως μια παγίδα άμμου. Διατηρήστε εύκολα τη βαθμολογία με μερικά αγγίγματα στην οθόνη του ρολογιού. Υποστηρίζει επίσης μεικτό και προσαρμοσμένο σκορ με χάντικαπ.

Η εφαρμογή είναι επίσης συμβατή με το Apple HealthKit, επομένως ένας γύρος γκολφ μπορεί να σας βοηθήσει να κλείσετε τα δαχτυλίδια δραστηριότητας Apple Watch.

Κατεβάστε: 15th Club Golf GPS Rangefinder (Ελεύθερος)

2. Golfshot GPS

Το Golfshot GPS είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για να παρακολουθείτε τους γύρους γκολφ σας στο Apple Watch. Αφού επιλέξετε ένα μάθημα και ξεκινήσετε έναν γύρο στο iPhone σας, μπορείτε να παρακολουθείτε τον γύρο στη φορητή συσκευή. Για κάθε τρύπα, μπορείτε να δείτε μια εναέρια επισκόπηση μαζί με τις αποστάσεις από το μπροστινό, το κέντρο και το πίσω μέρος του πράσινου. Σύρετε προς τα αριστερά για να καταγράψετε τη βαθμολογία σας και τα συνολικά σουτ που κάνατε.

  8 τρόποι για να διορθώσετε μια ενημέρωση απαιτείται για την ενεργοποίηση του iPhone

Πολλές λειτουργίες είναι διαθέσιμες με τη δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένης της βαθμολόγησης και της οπτικοποίησης μαθημάτων στο Apple Watch. Απαιτείται συνδρομή για να ξεκλειδώσετε πρόσθετες λειτουργίες όπως η αυτόματη παρακολούθηση λήψεων με το Apple Watch που σας επιτρέπει να ελέγχετε κάθε λήψη στη φορητή συσκευή.

Κατεβάστε: Golfshot GPS (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

3. Γεια σου Birdie

Το Hello Birdie είναι ιδανικό για παίκτες γκολφ που είναι έτοιμοι να επιτεθούν στο γήπεδο με όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για προβολή στο Apple Watch. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε στην έκδοση iPhone είναι να επιλέξετε το μάθημά σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Apple Watch.

Κάθε παίκτης γκολφ γνωρίζει ότι είναι συχνά δύσκολο να αποφασίσει αν θα πάει για το ασφαλές παιχνίδι και το λέι απ και αν θα προσπαθήσει για το πράσινο. Αλλά στην οθόνη του ρολογιού, μπορείτε να επιλέξετε μία από αυτές τις επιλογές και να δείτε έναν χάρτη οπών και πληροφορίες για το πώς να προχωρήσετε. Μπορείτε ακόμη να δείτε την τρέχουσα κατεύθυνση και ταχύτητα ανέμου για να κάνετε καλύτερη επιλογή. Άλλες πληροφορίες καιρού που μπορείτε να δείτε απευθείας στην εφαρμογή ρολογιού περιλαμβάνουν την υγρασία και τη θερμοκρασία. Υπάρχει επίσης ένα στοιχείο κάρτας αποτελεσμάτων με πλήρεις δυνατότητες.

Πολλές από τις δυνατότητες της εφαρμογής είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει προαιρετική συνδρομή. Αυτό ξεκλειδώνει μια μεγάλη ποικιλία πρόσθετων εργαλείων. Μερικά από τα σημαντικότερα σημεία περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένου σχεδίου παιχνιδιού για μαθήματα, προβολής παιχνιδιών όπως μήκους και προβολής πρότασης συλλόγου, όλα διαθέσιμα για προβολή στο Apple Watch.

  Πώς να επιλέξετε ένα προσαρμοσμένο χρώμα για το μενού "Έναρξη".

Κατεβάστε: Γεια σου Birdie (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

4. Κυκλικός κόμβος

Αν και θα χρειαστείτε μια συνδρομή για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Roundabout, υπάρχουν τρία διαφορετικά επίπεδα για να επιλέξετε. Με τη βασική και δωρεάν επιλογή μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα περισσότερα από 40.000 διαθέσιμα μαθήματα στην εφαρμογή iPhone. Στο Apple Watch, μπορείτε στη συνέχεια να δείτε το μήκος προς τα εμπρός, τη μέση και το πίσω μέρος του πράσινου και να παρακολουθείτε με μη αυτόματο τρόπο τη βαθμολογία σας, συμπεριλαμβανομένων των κτυπημάτων πέναλτι και των βολών που λαμβάνονται από ένα επιλεγμένο μήκος.

Η επιλογή par θα ξεκλειδώσει την αυτόματη παρακολούθηση πλάνων. Τόσο οι επιλογές πουλάκι όσο και αετός ξεκλειδώνουν πρόσθετες επιλογές μόνο για την έκδοση iPhone.

Κατεβάστε: Κυκλική διασταύρωση (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

5.18 Πουλάκια

Μεταφέρετε την κάρτα βαθμολογίας σας στο επόμενο επίπεδο όταν χρησιμοποιείτε το 18Birdies. Απλώς επιλέξτε το μάθημα που παίζετε στο iPhone για να ξεκινήσετε. Στην κύρια οθόνη της εφαρμογής Apple Watch, θα δείτε πληροφορίες GPS στην τρύπα και πράσινο μαζί με την τρέχουσα βαθμολογία σας και πληροφορίες για τις τρύπες. Σύρετε προς τα δεξιά για να εισαγάγετε τη βαθμολογία σας και πολλά άλλα. Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα πετύχετε το πράσινο στην κανονιστική ρύθμιση, το χτύπημα σε τέρμα, τον αριθμό των βολών που έγιναν, τις βολές με μάρκες, τις βολές με πράσινη άμμο και τα χτυπήματα πέναλτι. Όλες αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται στο iPhone σας για πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

Ενώ παίζετε, μπορείτε επίσης να δείτε μια οθόνη με την πλήρη κάρτα αποτελεσμάτων και τις πληροφορίες του κύκλου. Όλες αυτές οι δυνατότητες είναι δωρεάν. Με μια συνδρομή, μπορείτε να ξεκλειδώσετε πολλές πρόσθετες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προβολής παιχνιδιών όπως η απόσταση στο Apple Watch, που λαμβάνει υπόψη τις αποστάσεις προσαρμοσμένες στον αέρα και την κλίση.

  Διασφάλιση ποιότητας έναντι ποιοτικού ελέγχου (QA vs QC): Διαφορές και ομοιότητες

Κατεβάστε: 18 Πουλάκια (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

6. Golf GameBook Scorecard & GPS

Το Golf GameBook Scorecard & GPS κάνει το γκολφ κοινωνικό. Η εφαρμογή είναι γεμάτη από εξαιρετικές δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης, όπου μπορείτε να ανταγωνιστείτε φίλους και να μοιραστείτε στιγμές από τον γύρο. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα χρήσης του Apple Watch για τη δημιουργία ενός ζωντανού πίνακα αποτελεσμάτων που μπορούν να δουν οι φίλοι σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Μπορείτε να ξεκινήσετε έναν γύρο μόνοι σας ή να προσθέσετε όλους από ένα τετράγωνο και στη συνέχεια να παρακολουθείτε τις βαθμολογίες τους και άλλες πληροφορίες, όπως αν χτυπήθηκε το Fairway και τον αριθμό των putts.

Απαιτείται συνδρομή για να ξεκλειδώσετε τη δυνατότητα να βλέπετε αποστάσεις που τροφοδοτούνται με GPS ενώ βρίσκεστε στο μάθημα στο Apple Watch σας και σε άλλες λειτουργίες για το iPhone.

Κατεβάστε: Golf GameBook Scorecard & GPS (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

7. Ζεπ Γκολφ

Δεν είναι δύσκολο να βρείτε gadget που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το παιχνίδι γκολφ σας. Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι ο αισθητήρας Zepp Golf. Ο αισθητήρας προσαρτάται στο γάντι του γκολφ σας και θα παρέχει πληθώρα πληροφοριών που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το παιχνίδι γκολφ σας, όπως ανάλυση 3D αιώρησης, έξυπνο προπονητή, βιβλιοθήκη pro swing και πολλά άλλα.

Αλλά δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το σύστημα εκπαίδευσης για να χρησιμοποιήσετε την εντελώς δωρεάν εφαρμογή Zepp Golf Apple Watch. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ενώ βρίσκεστε στο εύρος ή ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός γύρου. Μετά από κάθε αιώρηση, μπορείτε να δείτε το ρυθμό, τη διαδρομή χεριού και την ταχύτητα χεριού. Όταν ολοκληρωθεί η συνεδρία σας, μπορείτε να δείτε μετρήσεις φυσικής κατάστασης μαζί με μέσους όρους αυτών των τριών μετρήσεων.

Κατεβάστε: Ζεπ Γκολφ (Ελεύθερος)

Απολαύστε το γήπεδο με αυτές τις υπέροχες εφαρμογές γκολφ Apple Watch

Ήρθε η ώρα να χάσεις το μολύβι και το χαρτί. Με αυτές τις υπέροχες εφαρμογές γκολφ Apple Watch, μπορείτε να σημειώσετε τις βαθμολογίες σας, να δείτε την απόσταση από την τρύπα και πολλά άλλα. Εμπρός!