Οι 6 καλύτεροι ιστότοποι για πρότυπα κρύου email

Η δημιουργία ενός κρύου email είναι σαν να ξεκινάς ένα πρώτο ραντεβού. Με ένα συναρπαστικό κρύο email, μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσωπική σύνδεση με τον υποψήφιο πελάτη σας, να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να παρουσιάσετε τις δυνατότητές σας.

Αν και η εργασία μπορεί να φαίνεται τρομακτική, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ακαταμάχητο κρύο email με χρήσιμα πρότυπα που μπορούν να αφήσουν μια μόνιμη εντύπωση στους υποψήφιους πελάτες σας. Αν και ορισμένα άρθρα ιστολογίου επιμελούνται το καλύτερο περίγραμμα κρύου email, οι ιστότοποι που επιμελούνται πολλά πρότυπα κρύου email σε διαφορετικές θέσεις μπορεί να σας ταιριάζουν καλύτερα.

Το Lemlist είναι μια πλατφόρμα αυτοματισμού προσέγγισης email που μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε πρότυπα ψυχρού email με κορυφαία απόδοση. Εκτός από τα ψυχρά πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Lemlist παρέχει επίσης πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για παρακολούθηση, προμήθεια ταλέντων και δημιουργία πωλήσεων.

Μετά την εις βάθος εξέταση των προτύπων του Lemlist, είναι συμπέρασμα ότι τα πρότυπά τους καλύπτουν αυτές τις θέσεις:

 • Εκπτώσεις
 • Εμπορία
 • Startups
 • εταιρείες SaaS

Τα πρότυπα κορυφαίας απόδοσης της Lemlist αντλούν εξαιρετικά ποσοστά απαντήσεων έως και 65%, κατά μέσο όρο, ανάλογα με το κοινό-στόχο. Εκτός από το ποσοστό απαντήσεων, το Lemlist παρέχει επίσης τον αριθμό των φορών που άλλα άτομα έχουν χρησιμοποιήσει τα πρότυπά τους.

Με αυτά τα στατιστικά στοιχεία, μπορείτε να επιλέξετε ευρέως χρησιμοποιούμενα πρότυπα email με πειστικό ποσοστό απαντήσεων για να επιμεληθείτε τα κρύα email σας.

Το Hunter είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο προσέγγισης που παρέχει εργαλεία σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων προτύπων κρύου email. Η εφαρμογή web του Hunter καλύπτει όλη τη διαδικασία κρύου email από την αρχή μέχρι το τέλος.

Εάν δεν γνωρίζετε τη διεύθυνση email της εταιρείας ή το προσωπικό που θέλετε να στείλετε κρύο email, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία αναζήτησης τομέα και αναζήτησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Hunter για να βρείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρειάζεστε, αντίστοιχα.

  Αξίζουν να αγοράσετε πρόσθετα φακών κάμερας για smartphone;

Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε το Hunter με περισσότερα εργαλεία σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών εφαρμογών email, CRM και εφαρμογών υπολογιστικών φύλλων. Στο κυρίως πιάτο, ο Hunter παρέχει:

 • Περίπου 267 προσεκτικά σχεδιασμένα πρότυπα ψυχρού email.
 • Ψυχρά πρότυπα email για παρακολούθηση, πωλήσεις, προσλήψεις κ.λπ.
 • Μια δωρεάν δοκιμή για να μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους πριν αγοράσετε.

Εκτός από χρήσιμα πρότυπα, το Hunter παρέχει επίσης πολυμήχανο βίντεο και γραπτό περιεχόμενο που σας διδάσκει πώς να γράφετε επαγγελματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εξοικονομούν χρόνο και προσπάθεια, μεταξύ άλλων.

Ο Klenty γνωρίζει ότι η ψυχρή αποστολή email είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να συνδεθείτε με τους πιθανούς πελάτες σας και έχει δημιουργήσει πάνω από 127 πρότυπα με γνώμονα την παρότρυνση για δράση και τη διατήρηση πελατών. Με αυτά τα πρότυπα και τα πολυμήχανα άρθρα ιστολογίου, το Klenty σάς διδάσκει πώς να φτιάχνετε τον δρόμο σας προς την επιτυχία της καριέρας σας.

Τα πρότυπα Klenty παρέχει περιγράμματα γύρω από:

 • Πρότυπα για εξερχόμενες καμπάνιες email.
 • Πρότυπο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πωλήσεων για να ζητήσετε παραπομπή.
 • Πρότυπα για τη δημιουργία νέων δυνητικών πελατών.
 • Πρότυπα για check-in.
 • Παρακολούθηση κρύων προτύπων email.

Για περισσότερη αυτοματοποίηση, μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε μια σύνδεση μεταξύ του Klenty και του email της εργασίας σας για να στέλνετε τα κρύα email σας απρόσκοπτα. Κατά την εγγραφή σας στο Klenty, μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να στείλετε υποψήφιους πελάτες μόνο μέσω του email σας ή σε κάθε δυνατό κανάλι, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών κοινωνικών μέσων.

Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε CRM, συμπεριλαμβανομένων των Pipedrive, Zoho και Salesforce, μπορείτε να το συνδέσετε στον λογαριασμό σας Klenty για εύκολες εισαγωγές. Ενώ η χρήση του Klenty για την αποστολή κρύων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι δωρεάν, έχετε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους. Ανεξάρτητα από τα πρότυπα που θα επιλέξετε, θα πρέπει να προσθέσετε μοναδικές λεπτομέρειες για να τα κάνετε αυθεντικά.

  Είναι το TextMagic το λογισμικό μάρκετινγκ μηνυμάτων κειμένου για την επιχείρησή σας;

Για κομψά κρύα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Stripo.email είναι η τέλεια εφαρμογή ιστού για εσάς. Σε αντίθεση με πολλά κρύα πρότυπα email, το Stripo.email ενσωματώνει μηνύματα σε σχέδια HTML για περισσότερη έλξη. Μπορείτε να φανταστείτε ότι λαμβάνετε ένα κρύο email ενσωματωμένο σε ένα σχέδιο και να φανταστείτε την πρώτη σας εντύπωση από τις προσπάθειες του αποστολέα.

Τα σχεδιασμένα κρύα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος, να αποσπάσετε περισσότερες απαντήσεις και να οδηγήσουν σε αυξημένες μετατροπές. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το προσωπικό στυλ του σχεδίου σας, καθώς το Stripo.email έχει ήδη ενσωματωμένα πρότυπα στα σχέδιά του.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επεξεργαστείτε το πρότυπο στο σχέδιο ή να εισαγάγετε το email σας εκεί αν έχετε ήδη φτιάξει ένα. Εάν σκοπεύετε να επιμεληθείτε προσωπικά το email σας από την αρχή, μπορείτε να γράψετε ένα email γρήγορα με τη βοήθεια εργαλείων AI.

Τα πρότυπα HTML δείχνουν περισσότερο επαγγελματισμό και κάνουν τους υποψήφιους πελάτες πιο πρόθυμους να εξερευνήσουν τις υπηρεσίες σας. Θα μπορούσατε επίσης να δημιουργήσετε υπερσυνδέσμους στο κρύο πρότυπο HTML email σας για να παραπέμπετε υποψήφιους πελάτες στη σελίδα προορισμού ή στη σελίδα κράτησης για άμεση δράση.

Συγκεκριμένα, το Stripo.email καλύπτει τις προσαρμοσμένες σας ανάγκες. Μπορείτε να συμπληρώσετε ένα αίτημα για ένα προσαρμοσμένο πρότυπο HTML. ωστόσο, έχει ένα τίμημα.

Πέρα από την προσφορά προτύπων email HTML, το Stripo.email σάς επιτρέπει να προσθέτετε προσαρμοσμένες γραμματοσειρές στο email σας και διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών για τις εικόνες σας. Με αυτές τις δυνατότητες, δεν χρειάζεται πλέον να επεξεργάζεστε οπτικά στοιχεία χρησιμοποιώντας εξωτερικές εφαρμογές. Το Stripo.email τα καλύπτει όλα.

Το Resume Worded είναι ένας άλλος πάροχος ψυχρών προτύπων email που καλύπτει διαφορετικές θέσεις. Ομοίως, εάν είστε νέοι στο να γράφετε κρύα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτός ο ιστότοπος είναι ο καλύτερος για εσάς.

  Οι καλύτερες λύσεις διαχείρισης προνομιακής πρόσβασης (PAM) το 2022

Εκτός από την παροχή χρήσιμων προτύπων, το Resume Worded φροντίζει ιδιαίτερα να εξηγεί τις ιδιαιτερότητες των προτύπων τους και τα σενάρια στα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις επεξηγήσεις στη δεξιά πλευρά των προτύπων κάτω από την κεφαλίδα Insights.

Οι βασικές κατηγορίες προτύπων στο Resume Worded περιλαμβάνουν:

Εκτός από αυτές τις κατηγορίες, μπορείτε επίσης να βρείτε πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με εισαγωγές σε νέες επαφές, σχόλια και πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το πώς να ζητήσετε ευκαιρίες εργασίας.

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο με προσαρμοσμένα πρότυπα ψυχρού email για διαφορετικές θέσεις, τότε το Videoform είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Ενώ πολλοί άλλοι επιμελητές προτύπων εστιάζουν σε ψυχρά πρότυπα email για επιχειρηματικές πωλήσεις, το Videoform παρακαλεί να διαφέρει. Με πρότυπα που καλύπτουν περίεργους κλάδους όπως το γυμναστήριο SaaS, ιατρικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ασφάλισης αυτοκινήτων, το Videoform τα έχει όλα.

Ένα πράγμα που ξεχωρίζει το Videoform από άλλους παρόχους κρύου email είναι η δυνατότητα εξατομίκευσης email που σας επιτρέπει να προσθέτετε εικόνες και βίντεο στα email σας με κόστος. Αυτό μπορεί να σας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και τελικά να αποφέρει απαντήσεις, δυνητικούς πελάτες και μετατροπές.

Κρύα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε κλάδο

Τα κρύα πρότυπα email είναι ισχυρά εργαλεία σε διαφορετικούς κλάδους όταν συντίθενται καλά, συναρπαστικά και χρησιμοποιούνται στρατηγικά.

Ανεξάρτητα από το πρότυπο ή το λογισμικό ψυχρής κλήσης που χρησιμοποιείτε, να θυμάστε ότι το κλειδί για την επιτυχημένη ψυχρή αποστολή email είναι η εξατομίκευση, η αξία και η παρότρυνση για δράση. Με τα ψυχρά πρότυπα email που οδηγούν σε δυνητικούς πελάτες, είστε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μάρκετινγκ που έχετε θέσει.