Οι 6 καλύτερες λύσεις φιλοξενίας OpenCart για Μικρό έως Μεγάλο Κατάστημα

Βρείτε την επόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας OpenCart…

Το OpenCart είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα που είναι χρήσιμη εάν θέλετε να μεταφέρετε τη μικρή ή μεσαία επιχείρησή σας στην ψηφιακή πλατφόρμα με οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Με απλά λόγια, είναι ένα σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος που προσφέρει μια ομαλή πλατφόρμα για τη λειτουργία της επιχείρησής σας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η αγορά Opencart μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερες από 13000 ενότητες και θέματα που μπορούν να αποδειχθούν σούπερ ενισχυτικό για να εκτοξεύσει την επιχείρησή σας στον ψηφιακό κόσμο.

Τον τελευταίο καιρό, το OpenCart έχει γίνει το πιο ευνοημένο σύστημα διαχείρισης καταστημάτων για πολλούς διαδικτυακούς επιχειρηματίες.

Και γιατί να μην είναι;

Έρχεται με τα πλεονεκτήματά του, άλλωστε. Όχι μόνο κάνει τον ιστότοπό σας έναν καλά οργανωμένο και συστηματικό προορισμό για τους online αγοραστές, αλλά μπορεί επίσης να κάνει τα πράγματα χωρίς προβλήματα και αποτελεσματικά χωρίς καμία επίδραση στην απόδοση του ιστότοπου.

Εκτός αυτού, έρχεται επίσης με εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Από πολλαπλούς τρόπους αποστολής πληρωμής, την ικανότητά του να ενσωματώνεται με άλλους ιστότοπους ηλεκτρονικών καταστημάτων, το φιλικό προς τον χρήστη και ελκυστικό περιβάλλον εργασίας χρήστη, διάφορα πρότυπα, νόμισμα και γλώσσες, απεριόριστες κατηγορίες, προϊόντα και κατασκευαστές, έως τη φιλικότητα προς το SEO, η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται .

Εάν, επίσης, είστε κάποιος που αναζητά μια εξαιρετική λύση φιλοξενίας ανοιχτού καλαθιού για την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουμε μια εξαιρετική λίστα για εσάς. Ας σας μεταφέρουμε σε αυτήν τη λίστα λύσεων φιλοξενίας ανοιχτού καλαθιού που διατίθενται στην αγορά.

Φιλοξενία A2

Κάντε το κατάστημά σας να λειτουργεί μέσα σε λίγα λεπτά στο A2 Hosting.

Μια ολοκληρωμένη λύση φιλοξενίας που σας προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, μεταφορά, δωρεάν πιστοποιητικό SSL για την ασφάλεια του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, 24ωρη υποστήριξη και πολλά άλλα.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Battery Health Management σε Mac

Το σχέδιο Turbo περιλαμβάνει ισχυρή προσωρινή αποθήκευση και επιτάχυνση, που έχει ως αποτέλεσμα 20 φορές ταχύτερο χρόνο φόρτωσης σελίδας. Το OpenCart συνιστά επίσημα το A2.

SiteGround

Το OpenCart του SiteGround φιλοξενεί δονήσεις ότι έχει επιμεληθεί μόνο για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Για να κάνετε την εμπειρία σας γρήγορη και ομαλή, το Siteground προσφέρει πολλές επιλογές διακομιστή, δωρεάν CDN και προηγμένες επιλογές προσωρινής αποθήκευσης.

Το πακέτο φιλοξενίας ξεκινά από 3,95 $ και φτάνει στα 11,95 $ κάθε μήνα, όπου λαμβάνετε όλες τις δυνατότητες για έναν ιστότοπο στο βασικό πακέτο και πολλαπλούς ιστότοπους στο υψηλότερο πακέτο.

Η αυτόματη εγκατάσταση Opencart πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας το Softaculous. έχει ρυθμιστεί με την πιο πρόσφατη έκδοση PHP και σας προσφέρει υπηρεσίες και βοήθεια για μεταφορά ιστοτόπου, κατοχύρωση ονόματος τομέα, υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο, δωρεάν καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, βάση δεδομένων MySQL, λογαριασμούς email, αποθήκευση SSD, ασφάλεια έναντι ανεπιθύμητων μηνυμάτων, χακάρισμα και απώλεια δεδομένων και πολλά άλλα σε πολύ φιλικές τιμές για την τσέπη.

FastComet

Το FastComet είναι πραγματικά γρήγορο.

Ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας που διαθέτει πολλές δυνατότητες και δείχνει εξαιρετική συμβατότητα με την πλατφόρμα OpenCart.

Μιλώντας για την τιμή, το FastComet προσφέρει εγκατάσταση με ένα κλικ, ένα σεμινάριο για αυτοβοήθεια, δωρεάν επεκτάσεις, σάρωση ιών, ανίχνευση και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, προηγμένη ασφάλεια, δωρεάν αναβαθμίσεις, αντίγραφα ασφαλείας και αποκαταστάσεις με πενιχρά 2,95 $/μήνα.

Ωστόσο, εάν έχετε περισσότερους από έναν ιστότοπους και η κατανάλωση χώρου είναι υψηλή, μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο SpeedUp με μόλις 9,95 $/μήνα. Από τότε που έφτασε στην αγορά, το FastComet έχει αναπτυχθεί εκθετικά και κατέχει τις δεξιότητες και τους πόρους για να προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας και εμπειρία στην αγορά σε σύγκριση με άλλους παίκτες του παιχνιδιού.

  Πώς να βρείτε παλιούς φίλους με έναν ηλεκτρονικό έλεγχο ιστορικού

Cloudways

Δεν είστε λάτρης της κοινόχρηστης φιλοξενίας; Και, δεν είστε τόσο εξοικειωμένοι με τη διαχείριση συστήματος, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να φιλοξενήσετε σε φιλοξενία cloud όπως Google Cloud, AWS, DigitalOcean, Linode, Vultr;

Γνωρίστε τους Cloudways

Μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας προσφέρει μια επιλογή να επιλέξετε πού θέλετε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας. Με περισσότερες από 60 επιλογές κέντρου δεδομένων, είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε ένα μέρος για να φιλοξενήσετε κοντά στο στοχευμένο κοινό σας.

Το Cloudways είναι έτοιμο για επιχειρήσεις, επομένως είτε είστε ατομικός επιχειρηματίας είτε μεσαίας έως μεγάλης επιχείρησης, θα μπορείτε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας στο OpenCart μαζί τους.

Λάβετε μια φανταστική έκπτωση χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς – grtechpc.org

Φιλοξενία TMD

Το TMD Hosting παρέχει μια πλήρως διαχειριζόμενη φιλοξενία OpenCart που είναι εύκολο να ξεκινήσετε, να εκτελείτε και να πουλήσετε τα πράγματά σας στο διαδίκτυο. Είναι εξαιρετικά γρήγορο και αξιόπιστο, με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας κάτω από τα μανίκια του.

Εγκατάσταση και μετεγκατάσταση: Προσφέρουν δωρεάν εγκατάσταση λογισμικού OpenCart και μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας εάν φιλοξενείται κάπου αλλού. Επεκτείνετε τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του OpenCart με δωρεάν εγκαταστάσεις επέκτασης.

Ενσωματώσεις: Υποστηρίζουν ενσωμάτωση με το Square για επεξεργασία πληρωμών, εργαλεία εισαγωγής/εξαγωγής, πρόσθετα για το ιστολόγιό σας, SEO, διαχείριση εικόνων, γρήγορη ολοκλήρωση αγοράς, NitroPack και άλλες επεκτάσεις σε εκατοντάδες, ό,τι χρειάζεστε δωρεάν.

Εμφάνιση και ενημερώσεις: Για να δώσετε στον ιστότοπό σας μια εκπληκτική εμφάνιση, η TMD Hosting παρέχει δωρεάν εγκαταστάσεις θεμάτων OpenCart, είτε πρόκειται για θέμα περιοδικού, Securax, Shoppica και άλλα, όποιο από τα δύο είναι συμβατό. Διατηρήστε τον ιστότοπό σας ενημερωμένο και ασφαλή με τις δωρεάν ενημερώσεις OpenCart που σας προσφέρουν.

Απόδοση: Με 3 επίπεδα κρυφής μνήμης, συμπεριλαμβανομένων APC, Varnish και OPCache μέσω υλικού SSD premium, το TMD Hosting εξασφαλίζει ταχύτητα φόρτωσης έως και 16 φορές μεγαλύτερη. Χρησιμοποιούν τις βέλτιστες πρακτικές για να διαμορφώσουν το πρόγραμμα φιλοξενίας σας με PHP7 για μέγιστη απόδοση.

  Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας συγχρονισμό αρχείων Cloud με το Nextcloud

Ασφάλεια: Για να προστατεύσουν τον ιστότοπό σας, προσφέρουν ζωντανή προστασία από κακόβουλο λογισμικό και ένα τείχος προστασίας που βασίζεται στον ιστό από την BitNinja για προστασία από διαδικτυακές απειλές. Προσφέρουν δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και τυπική πρόσβαση SSH και έλεγχο έκδοσης git για να παρακολουθείτε τις αλλαγές σας.

Τιμολόγηση: Το κόστος του TMD Hosting ξεκινά από 2,95 $/μήνα για 1 ιστότοπο, απεριόριστο χώρο και εύρος ζώνης SSD, δωρεάν τομέα, cPanel και περισσότερες δυνατότητες, μαζί με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών.

AWS

Το AWS (Amazon Web Services) προσφέρει ένα cloud VM όπου μπορείτε να διαχειριστείτε την εγκατάσταση, τη ρύθμιση και τα πάντα μόνοι σας. Αν είσαι ικανός, τότε είναι απίστευτο καθώς σου δίνει τον πλήρη έλεγχο. Μπορείτε να επιλέξετε ποια τοποθεσία θέλετε να φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας και τη διαμόρφωση του διακομιστή.

Αλλά μην ανησυχείτε εάν δεν είστε σίγουροι για τη διαχείριση του cloud. Μπορείτε να αξιοποιήσετε λύσεις από το iSenseLabs ή το Bitnami μέσω της αγοράς AWS. Μπορείτε να ξεκινήσετε το κατάστημά σας σε ~15-30 λεπτά με την υποδομή AWS.

Η λύση Bitnami είναι επίσης διαθέσιμη στην πλατφόρμα Google Cloud (GCP) εάν σας αρέσει το Google περισσότερο από το AWS.

συμπέρασμα

Ξέρω ότι είναι δύσκολο να ξεκινήσεις ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. γι’ αυτό έχω παρουσιάσει την κορυφαία πλατφόρμα φιλοξενίας από κοινόχρηστο στο cloud, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε με βάση τις απαιτήσεις σας. Να είστε σίγουροι, η επιλογή οποιουδήποτε από τα παραπάνω δεν θα σας απογοητεύσει. Επιπλέον, η αναγραφόμενη πλατφόρμα κοινόχρηστης φιλοξενίας προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε αν δεν είστε ευχαριστημένοι, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Ψάχνετε για εναλλακτική λύση OpenCart; Δοκιμάστε το BigCommerce