Οι 6 καλύτερες εφαρμογές SMS για Android

Εάν δεν σας αρέσει η προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου στη συσκευή σας Android, είναι πολύ εύκολο να την αλλάξετε. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις εκεί έξω και χάρη στην προσαρμόσιμη φύση του Android, είναι εύκολο να αλλάξετε. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές επιλογές εφαρμογής SMS εκεί έξω.

1. Μηνύματα

Τώρα, αυτή μπορεί να είναι ή να μην είναι μια εναλλακτική εφαρμογή για εσάς. Αυτό συμβαίνει επειδή ορισμένες συσκευές Android αποστέλλονται με το Messages ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου, όπως οι συσκευές Motorola ή τα Google Pixels.

Ωστόσο, ορισμένοι άλλοι κατασκευαστές, όπως η Samsung, αποστέλλουν τις συσκευές τους με μια αποκλειστική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου προεγκατεστημένη στο προσαρμοσμένο δέρμα τους Android. Εάν βρίσκεστε σε αυτό το σκάφος, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή Μηνύματα της Google.

Δεν είναι η πιο προσαρμόσιμη εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων εκεί έξω, αλλά είναι τόσο απλή και σταθερή όσο παρουσιάζονται. Εκχωρεί τυχαία ένα νέο χρώμα σε κάθε συνομιλία κειμένου και έχει κάποια υποστήριξη για αυτοκόλλητα, ενώ υποστηρίζει μηνύματα RCS και φιλτράρει τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Φυσικά, δεν υπάρχουν διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής. Αυτή η εφαρμογή είναι κυρίως για άτομα που θέλουν κάτι που απλά λειτουργεί.

Κατεβάστε: Μηνύματα (Ελεύθερος)

2. Παλμικό SMS

Το Pulse SMS είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός προσαρμοστικότητας και απλότητας. Μπορείτε να έχετε όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά εδώ μαζί με μια υπέροχη εμφάνιση σχεδιασμού υλικού.

Μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση των φυσαλίδων μηνυμάτων, να ορίσετε προσαρμοσμένα χρώματα για ολόκληρη την εφαρμογή ή μεμονωμένες συνομιλίες, να προγραμματίσετε μηνύματα κειμένου, αριθμούς μαύρης λίστας, να αρχειοθετήσετε συνομιλίες και να καθυστερήσετε την αποστολή, εάν θέλετε να μπορείτε να ακυρώσετε μερικά δευτερόλεπτα μετά την αποστολή.

Και αυτή είναι μόνο η δωρεάν έκδοση (η οποία δεν έχει καν διαφημίσεις). Με μια αγορά εντός εφαρμογής, μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα από διάφορες άλλες πλατφόρμες. Το Pulse διαθέτει μια εφαρμογή Chrome, επέκταση Chrome, Web messenger, πρόσθετο Firefox, εφαρμογή Android TV, εφαρμογή tablet Android και εφαρμογή Android Wear. Εάν οι φίλοι σας που αγαπούν το iPhone καυχιούνται ποτέ ότι το iMessage τους επιτρέπει να στέλνουν μηνύματα στο Mac τους, απλώς πείτε τους για το Pulse.

  Πώς να συνδέσετε τη συσκευή σας Android σε έναν προβολέα

Αυτή η υπηρεσία κοστίζει 59,99 $ για ένα πάσο ζωής ή μπορείτε να εγγραφείτε για ένα μήνα ή ένα χρόνο. Αλλά ακόμα και χωρίς τη λειτουργικότητα ανταλλαγής μηνυμάτων από οπουδήποτε, εξακολουθεί να είναι μια σταθερή, πλήρης εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

Κατεβάστε: Παλμικό SMS (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

Το Textra υπάρχει εδώ και λίγο καιρό, αλλά έχει εξελιχθεί με χάρη. Περιλαμβάνει το Textra Bot αν θέλετε να του κάνετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή, αλλά εκτός από αυτό, προσφέρει τόνους δυνατοτήτων προσαρμογής σε ένα γρήγορο πακέτο. Μπορείτε ακόμη και να επεξεργαστείτε το στυλ emoji στην εφαρμογή, ώστε να έχετε emoji σε στυλ iOS.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις συνομιλίες μεμονωμένα ή να επεξεργαστείτε ομαδικές πολλές συνομιλίες ταυτόχρονα. Εάν θέλετε, μπορείτε να καλέσετε άτομα απευθείας από την οθόνη γραπτών μηνυμάτων ή να περάσετε σε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε στείλει ο ένας στον άλλο. Δεν υπάρχουν πολλά που δεν μπορείτε να κάνετε με το Textra.

Παρόλο που φαίνεται σαν μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή, το Textra στην πραγματικότητα σας ξεκινά με μια δοκιμή 14 ημερών χωρίς διαφημίσεις. Μετά από αυτό, μπορείτε είτε να συνεχίσετε με διαφημίσεις είτε να κάνετε αναβάθμιση σε Pro για μια εφάπαξ πληρωμή. Με την αναβάθμιση στην έκδοση Pro, μπορείτε να στείλετε μηνύματα κειμένου υψηλής ποιότητας σε οποιαδήποτε από τις επαφές σας.

Κατεβάστε: Textra SMS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

4. Τσομπ SMS

Το Chomp SMS σας το φέρνουν οι ίδιοι άνθρωποι που έφτιαξαν το Textra. Το γιατί έφτιαξαν δύο πολύ παρόμοιες εφαρμογές γραπτών μηνυμάτων είναι εικασία οποιουδήποτε, αλλά το Chomp είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή. Δεν υπάρχει Textra Bot, αλλά υπάρχουν σχεδόν όλες οι άλλες δυνατότητες: θέματα, στυλ emoji, επεξεργασία μεμονωμένων συνομιλιών, προγραμματισμένα μηνύματα, μαύρη λίστα και πολλά άλλα.

  Η Αναζήτηση τώρα Σας επιτρέπει να αναζητήσετε τη συσκευή σας ή το Διαδίκτυο από οπουδήποτε [Android]

Το καλό με τη χρήση του Chomp SMS είναι ότι δεν λαμβάνετε όριο στα προγραμματισμένα μηνύματα. Ωστόσο, δεν συνιστούμε τη χρήση του Chomp για την αποστολή μαζικών μηνυμάτων, καθώς τα μηνύματα καθυστερούν περιστασιακά. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε μία από τις προτεινόμενες εφαρμογές Android για μαζική αποστολή μηνυμάτων SMS.

Συνολικά, είναι μια αρκετά αξιόπιστη επιλογή για άτομα που θέλουν μόνο εξατομίκευση. Όπως και με το Textra, κάποια στιγμή, το Chomp SMS θα αρχίσει να εμφανίζει διαφημίσεις ή θα σας ζητήσει να πληρώσετε μια μικρή αγορά εντός εφαρμογής για να συνεχίσετε χωρίς αυτές.

Κατεβάστε: Chomp SMS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

5. SMS διάθεσης

Το Mood SMS είναι σίγουρα το πιο μοναδικό από το μάτσο. Τα θέματα γίνονται άγρια ​​στο Mood, το μενού ρυθμίσεων είναι πολύχρωμο και αφρώδη και το πληκτρολόγιο έχει κινούμενα emoji σε στυλ iOS. Είναι μια εκλεκτική και μοναδική εμπειρία που δεν είναι για όλους, αλλά θα είναι σωστή για κάποιους.

Υπάρχουν τόσα πολλά θέματα για να διαλέξετε, μπορείτε να αποκρύψετε ορισμένα μηνύματα σε ένα ιδιωτικό πλαίσιο, υπάρχουν μικρές ειδοποιήσεις που μοιάζουν με το Chat Head, υποστηρίζει in-line GIF και βίντεο YouTube και είναι εξίσου προσαρμόσιμη με όλες τις άλλες εφαρμογές σε αυτό λίστα.

Διαθέτει επίσης ένα αποκλειστικό κατάστημα emoji όπου μπορείτε είτε να κατεβάσετε δωρεάν είτε να κάνετε μια αγορά εντός εφαρμογής για να ξεκλειδώσετε premium emoji. Εκτός αυτού, για μια μηνιαία συνδρομή ή μια εφάπαξ πληρωμή, μπορείτε να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες, όπως θέματα premium, κρυπτογράφηση μηνυμάτων, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά και τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από όλες τις διαφημίσεις ταυτόχρονα.

Για μια ιδιόμορφη, εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, θα πρέπει να επιλέξετε το Mood SMS.

  Πώς να κατεβάσετε βίντεο YouTube σε συσκευή iPhone, iPad ή Android

Κατεβάστε: SMS διάθεσης (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

6. Handcent Next SMS Messenger

Το Handcent’s Next SMS Messenger κάνει ό,τι θα περίμενε κανείς να κάνει μια σύγχρονη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Μπορείτε να επισημάνετε συνομιλίες ως αγαπημένες, να τις αρχειοθετήσετε και να τις κάνετε μαύρη λίστα, να αλλάξετε το θέμα της εφαρμογής, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας συνομιλιών, να προγραμματίσετε την αποστολή μηνυμάτων, να καρφιτσώσετε συνομιλίες στην κορυφή και να δημιουργήσετε συντομεύσεις για αυτές στην Αρχική οθόνη σας και πολλά άλλα.

Το UI της εφαρμογής δεν είναι ομολογουμένως το καλύτερο, αλλά το Next SMS Messenger υπερκαλύπτει αυτό μέσω του εκτεταμένου συνόλου δυνατοτήτων του. Και χάρη στο Handcent Anywhere, μπορείτε να συγχρονίσετε τις συνομιλίες σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές από το τηλέφωνο, τον υπολογιστή και το smartwatch σας.

Μας άρεσε επίσης η λειτουργία Driving Mode που σας επιτρέπει να απαντάτε αυτόματα σε μηνύματα κειμένου, ώστε να μην αποσπάτε την προσοχή σας όταν οδηγείτε. Το μενού του Κέντρου ασφαλείας σάς δείχνει τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την ασφάλεια της εφαρμογής και να προστατεύσετε τις συνομιλίες σας.

Λάβετε υπόψη ότι πολλές από τις λειτουργίες της εφαρμογής μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο εάν είστε συνδεδεμένοι σε λογαριασμό Handcent, επομένως ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για συνδρομή 5,99 $ ετησίως για να απαλλαγείτε από διαφημίσεις και να ξεκλειδώσετε άλλα προνόμια premium.

Κατεβάστε: Handcent Next SMS Messenger (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή SMS για Android;

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων SMS που λειτουργεί καλύτερα για εσάς μπορεί να μην λειτουργεί καλύτερα για κάποιον άλλο και οι περισσότερες από αυτές προσφέρουν παρόμοιες δυνατότητες προσαρμογής ούτως ή άλλως.

Σας προτείνουμε την εφαρμογή Μηνύματα της Google για εσάς εάν δεν χρειάζεστε φανταχτερές λειτουργίες, το Mood SMS αν θέλετε προσαρμογές και το Pulse SMS και το Handcent Next SMS για όλους τους άλλους. Αλλά αν θέλετε ακόμα περισσότερες δυνατότητες, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το WhatsApp ή το Telegram που στέλνουν μηνύματα μέσω Διαδικτύου.